اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

برای درمان شلی مثانه چه کنیم؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

مثانه به منزله کیسه نگه دارنده ادرار است که مجهز به سلول های هوشمند می باشد که لحظه به لحظه مراحل پر شدن ادرار در مثانه را به مغز گزارش می کند. عضلات مثانه مجهز به سلول های حسی و حرکتی و دو عدد اسفنکتر یا دریچه هستند که دریچه اولی در گردن مثانه و دریچه دوم در مجرای ادرار می باشد.

عملکرد دریچه گردن مثانه غیر ارادی ولی عملکرد دریچه دوم اختیاری می باشد. وقتی که مثانه کاملاً پر از ادرار شد پیغام از طریق گیرنده های حسی به کنترل ادرار در مغز صادر و سپس عضلات حرکتی منقبض و گردن مثانه و دریچه ادراری باز شده و تخلیه ادراری صورت می گیرد. هر گونه اختلال در مکانیسم ذکر شده می تواند باعث مشکلات ادراری و شلی مثانه گردد. در حالت طبیعی کنترل ادرار کاملا به دست ماست و در سن بالای 6 سال هر گونه بی اختیاری و خروج غیر ارادی ادراری غیر طبیعی می باشد. در ادامه مطلب، شلی مثانه را توضیح خواهیم داد.

تکرر ادراری

تعریف شلی مثانه

به هر گونه خروج غیر ارادی از مثانه شلی مثانه گفته می شود که بر اساس نوع و شدت و کیفیت آن و فرد به فرد فرق می کند. ممکن است قطراتی از ادرار به صورت غیرارادی از فرد خارج شود یا برعکس فرد همیشه خیس باشد و مقدار زیادی از ادرار به صورت غیر ارادی از مثانه خارج شود.

بی اختیاری استرسی

علت ایجاد کننده بی اختیاری استرسی شل شدن کف عضلات لگن می باشد. در حالت طبیعی عضلات لگن با انقباض ملایم و همیشگی خود باعث تقویت گردن مثانه و واژن خانم ها می شود. در اثر زایمان های سخت، زایمان های متعدد، بالارفتن سن و یا ضعف ژنتیکی در عضلات کف لگن و بعد از یائسگی این عضلات دچار کم کاری و لذا باعث شل شدن گردن مثانه شده و باعث بی اختیاری ادراری می شود.

از مشخصات این بی اختیاری ادراری عبارتند از: با سرفه، خنده و عطسه و هنگام مقاربت جنسی و برداشتن جسم سنگین و هر علتی که باعث بالا رفتن فشار شکم می شود حملات بی اختیاری ادراری اتفاق افتاده و فرد بسته به شدت شل شدن عضلات کف لگن دچار بی اختیاری ضعیف، متوسط یا شدید می شود.

در این حالت به علت شل شدن عضلات لگن همزمان مثانه و واژن خانم ها به طرف پایین لگن افتادگی پیدا می کنند و در نتیجه فشار شکم مستقیم به مثانه منتقل و باعث خروج ادرار می شود. این نوع بی اختیاری دو برابر در خانم ها شایعتر از مردان می باشد. در مردانی که مبتلا به سرطان پروستات بوده و تحت عمل جراحی لگنی قرار می گیرند ممکن است این نوع بی اختیاری مشاهده گردد. در خانم ها قبل از پریود ماهانه و بعد از یائسگی این نوع بی اختیاری شدت پیدا می کند.

درمان زگیل تناسلی در زنان

درمان شلی مثانه

علت شلی مثانه که با عطسه، سرفه، خندیدن، زور زدن حین مقاربت اتفاق می افتد، شل شدن عضلات کف لگن و متعاقب آن افتادگی مثانه می باشد و لذا درمان های شلی مثانه عبارتند از:

– تمرین لگنی

در این روش به بیماران توصیه می شود عضلات باسن خود را منقبض کنند و هر بار 10-15 ثانیه نگاه دارند و تعداد آن هر چه بیشتر باشد بهتر خواهد بود. این تمرین باعث تقویت عضلات کف لگن و بهبود نسبی بی اختیاری ادراری می شود. این تمرین اصولاً برای درجات خفیف بی اختیاری استرسی که شدت شل شده گی عضلات لگن خفیف می باشد توصیه می شود و موثر است.

– تعبیه پساری (Pessari)

پساری وسیله ای است باروت شکل که در واژن گذاشته و باعث بالا رفتن نسبی واژن و گردن مثانه می گردد. این وسیله اغلب قبل از انجام فعالیت های فیزیکی و ورزشی خانم ها استفاده می شود.

– داروهای تحریک کننده آلفا

از قبیل پسودوافدرین و ایمی پرامین که با تحریک گیرنده های آلفا در گردن مثانه باعث انقباض نسبی گردن مثانه می شوند و در بهبودی نسبی بی اختیاری ادراری از نوع استرسی کمک کننده هستند.

– تزریق کلاژن

در این روش کلاژ و یا چربی فرد را در داخل گردن مثانه تزریق می کنیم که با مکانیسم ایجاد مانع در مقابل خروج غیرطبیعی ادراری به بهبودی نسبی بی اختیاری استرسی کمک می کند. قبل از تزریق این مواد باید تست حساسیت جلدی از عدم ایجاد حساسیت فرد بیمار مطمئن بود.

– درمان های جراحی

چون مکانیسم ایجاد بی اختیاری استرسی شل شدن عضلات و افتادگی گردن مثانه است پس بهترین و قطعی ترین روش درمان بالا کشیدن مثانه و گردن آن به روش های مختلف جراحی می باشد. این عمل ها به روش باز کردن شکمی و یا از طریق واژن می باشد. در هر دو روش هدف نهایی بالا کشیدن گردن مثانه می باشد. در روش شکمی با برش پوستی روی مثانه گردن مثانه را با نخ های غیر قابل جذب به قسمت پشتی عضلات پوبیس بخیه می کنیم که باعث بالا رفتن گردن مثانه می شود.

– در روش Sling

که اغلب از طریق یک نوار و با ایجاد حالت قلاب مانند گردن مثانه را بالا می کشیم.

توصیه های بعد از عمل

به علت بالا کشیده شدن گردن مثانه در هر دو روش ممکن است بعد از عمل چند روز نتوانید ادرار کنید و لذا برای 48 ساعت بعد از عمل برای بیمار سوند داخل مثانه گذاشته می شود که بعد از 3-2 روز خارج می گردد. در افرادی که مبتلا به دیابت هستند و یا شک به قدرت پمپاژ مثانه داریم باید حتماً قبل از عمل تست و نوار عصب مثانه یا ارودینامیک انجام شود. چرا که اگر مثانه پمپاژ خوب قبل از عمل نداشته باشد بعد از عمل مبتلا به احتباس ادراری خواهد شد که در حقیقت یک مشکلی بر مشکلات بیمار اضافه خواهد شد.

و اما توصیه های اینجانب جهت جلوگیری از بی اختیاری استرسی

  • وزنتان را کم کنید. شکم های چاق باعث تشدید بی اختیاری ادراری می شوند.
  • یبوست باعث افزایش فشار داخل شکمی و تشدید بی اختیاری استرسی خواهد شد پس آن را درمان کنید.
  • سرفه های مزمن به علت بالا بردن فشار شکمی هم باعث ایجاد و تشدید افتاده گی مثانه می شوند پس از مصرف انواع دخانیات سیگار، قلیان و … اجتناب نمایید و سرفه مزمن خود را درمان کنید.
  • از مصرف زیاد چای پررنگ و قهوه که حالت ادرار آوری دارند اجتناب نمایید.
  • پیشگیری بهتر از درمان است و لذا همه خانم ها باید از سنین پایین ورزش لگنی و تقویت عضلات لگن خود را با انقباض عضلات باسن شروع کنند.
  • اگر مبتلا به دیابت و دیسک و بیماری زمینه ای هستید حتماً قبل از عمل بالا کشیدن گردن مثانه انجام نوار مثانه یا تست ارودینامیک را فراموش نکنید.

ادامه بحث بی اختیاری ادراری را در قسمت های بعدی بخوانید.

در صورت داشتن بی اختیاری استرسی، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.6/5 - (14 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ح پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام . ببخشید جناب آقای دکتر خانم بنده چهار تا سقط بچه داشت . اولی پسر در شش ماهگی زنده سقط شد بعد از آن دومی قلبش تشکیل نشد سومی پسر در حدود شش ماهگی دوباره زنده سقط شد . چهارمی در سه ماهگی قلبش از کار افتاد ...به مرکز سقط ابن سینا و رویان و پروفسور صاحب کشاف مراجع کردیم ولی درمان نشدیم بعد از آن در شهرستان خود اقدام به بار داری کردیم و خوشبختانه این بار تا 9 ماهگی هیچ مشکلی نداشت و استراحت کرد و صاحب بچه دختر شدیم اکثریت دکتر ها می گفتن رحم خانمت بچه گیر نمی ده ....خودم بار ها آزمایش دادم گفتن مشکلی ندارین . الان می خواهیم مجددا اقدام به بارداری کنیم . سن خانمم 40 سال و خودم 46ساله هستم اخیرأ در رویان حدود یک ماه پیش آزمایش اسپرم دادم و نتایج آن را حضورتان فرستادم ....یک سوال آیا احتمال اینکه این سقط ها مربوط به اسپرم بنده باشد هست یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
  • تصویر کاربر ارمین چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام . من بیضه چپم افقی میشه یا مورب به سمت چپ. بعد موقعی که راه میروم یه مقدار میاد بالا. بیشتر بعد جنب شدن این اتفاق ها می افته . میخواستم ببینم طبیعی است یا نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست اگر خیلی جابجا میشه سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر tony چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 721 مشاهده پرسش
    سلام آقلی دکتر ببخشید من میخوام تو ارتش ثبت نام کنم ولی میگن دکتر اورولوژی معاینه میکنه تا ببینه خود ارضایی داره طرف یا نه میخوام بدونم چه مدت اگه خود ارضایی انجام نشه دکتر متوجه نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      ازمایشی جهت این قضیه وجود نداره
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۴ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 557 مشاهده پرسش
    سلام.خسته نباشید.من پسر مجردی هستم. 29سالمه و از 1415سالگی درگیر خود ارضایی هستم و اعتیاد داشتم بهش. و با اینکه اصلا علاقه ای به این کار ندارشتم ولی خب موفق به ترک این عادت نشدم.الان حدود یک هفتس درد در فاصله بین بیضه سمت راست و کشاله ران حس میکنم. اندازه ای بیضه ها هم نرماله به نظر خودم و تورم و تغییر رنگ و کبودی ندارم در این ناحیه. سوزش هم پبوسته نیست و مثلا هر 1دقیقه یکبار 23ثانیه سوز میده باز ول میکنه. سوزشم نیستا. یه درد خاصیه. و به نظر خودم دلیل این سوزش کم خودارضایی زیاد بوده. الان من خود ارضایی نمیکنم دیکه. سوال من اینه ک این مشکل چقدر میتونه هاد باشه. و اگه این سوزش تا چه مدتی برطرف نشد باید به دکتر مراجعه کنم؟ممنون میشم راهنمایی کنید دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۴ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سونوگرافی انجام شود از کشاله ران و بیضه ها
  • تصویر کاربر ابوالفضل چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر،بنده ۱۹ سالمه و دو هفته‌ای هست که در بیضه سمت چپم احساس لرزش(نبض یا تپش)دارم،فقط در مواقعی که نشسته ام یا خوابیده ام(مخصوصا در آخر شب).
    تو هفته اول شدت ضربات خیلی بود یعنی قشنگ اونارو حس میکردم و شب ها موقع خواب اذیت میکرد ولی الان شدتش کمتر شده ولی بازم هنوز هست.
    از لحاظ ظاهری مشکلی نداره و ادرار و مایع منی هم مشکلی نداره.....

    میخواستم بدونم دلیلش چی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست نگران نباشید ، اگر درد داشتید یونوگرافی کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سونوگرافی
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض احترام
    38 ساله متاهل هستم. چند ماه است که گاهی درد مبهمی در ناحیه بیضه راست داشتم که به زیر شکم و پهلوم هم میزد. چون سابقه سنگ کلیه داشتم سونوگرافی کلیه و مثانه و ناحیه شکمی انجام دادم که چیزی مشاهده نشد. اما در مواقع سرما در صورت بروز درد ، درد شدیدتر بود.
    الان یک ماهه هست که درد تقریبا مستمر هست و گاهی بصورت دنباله دار تا پهلوی راست و حتی جلوی شکم در ناحیه کنار ناف هم کشیده می شود. طی این یک ماه هم فقط یکبار رابطه داشتم چون نگران تشدید درد هستم. خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۵ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از بیضه ها و کشاله ران انجام شود
  • تصویر کاربر کریم پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر کرمی.
    مشکل بنده این هست که وقتی که بیضه سمت چپم را لمس میکنم دردی در خود بیضه احساس نمیشود اما در ناحیه کمر دقیقا بالای باسن سمت چپ درد کمی شدید احساس میشود.ضمنا من بیضه سمت چپ را 3 سال پیش عمل جراحی واریکوسلکتومی کرده ام و در حال حاضر 20 ساله ام.
    منشا درد کجاست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      برای درد کمر به ارتوپد مراجعه کنید. اگر بیضه درد دارد سونوگرافی انجام‌شود
  • تصویر کاربر سپهر شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1935 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر ممنون که وقت میگذارید من قبلا که اومدم اصلاح کنم دیدم رو بیضه ام یه چیزی هست مث یه نقطه قرمز فکر کردم خال امروز دیدم چندتا نقطه بیشتر هست مث یه خال قرمز وقتی فشار دادم ترکید و کلی خون اومد بیرون درد ندارم و اندازه بیضه هامم تغییر نکرده ممنون میشم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      آنژیوکراتوم است باید کرایو شود
  • تصویر کاربر Hrhr شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد...مدتيه رگ هاي خوني روي بيضه هام به وجود اومده..هر از چند گاهي از بين ميره ولي بعد مدتي دوباره نمايان ميشه .ميخواستم بدونم دليلش چيه .از چي ميتونه باشه..
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل انجام شود
  • تصویر کاربر امید شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر من سی سال سن دارم و خود ارضایی هم میکنم فقط من چند ساله یه مشکلی دارم وقتی که یه روز فکرم رو مسایل جنسی میره و فیلم نگاه میکنم تقریبا در طول روز چند ساعت طول میکشه ولی زود خود ارضایی نمیکنم و بیضهام درد میکنه و احساس میکنم بزرگ هم میشن و احساس میکنم رگهای بیضم درد میکنن تقریبا یک ماوه نیم هست عمل واریکوسل کردم سمت چپ ولی هنوز اون مشکل رو دارم و بیضهام سفت میشن احساس میکنم اب میارن رگهای بیضم ولی اگر نیم ساعت طول بکشه این مشکل رو ندادم ولی اگر دو سه ساعت طول میکشه اذیت میشم بعد که فکرم دور میشه درد کم کم تو سه ساعت تموم میشه ممنون میشم راهنماییم کنید تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ فروردین ۰( 5 سال پیش)
      به نظر مشکلی نیست برای اطمینان سونوگرافی انجام شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد عزیز اقای دکتر کرمی
    دختر 11 ساله ی من دچار تکرر ادراری است . اما شب که حدود 10 ساعت میخوابد به هیچ وجه به دستشویی مراجعه نمیکند.سونوگرافی از کلیه و مثانه مشکلی نشان نمی دهد. آزمایش او کمی خون در ادرار نشان میداد که با مصرف مایعات بر طرف شد . فکر می کنیم شاید گونه ای وسواس فکری باشد . حدود 40 دقیقه یکبار احساس نیاز میکند و میترسد خیس کند .خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید . با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۷ شهریور ۹۴( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید02122642744
  • تصویر کاربر ابراهیم یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 519 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشی خدمت آقای دکتر
    من 27 ساله هستم و مجرد،قریب به 1 سالی هست که از مشکل تکرار ادرار رنج میبرم با خوردن مایعات بعد چند لحظه احساس میکنم مثانه پر شده و نیاز به دستشویی ،همچنین بیضه هام سرده و در هنگام ادرار تکرار ادراری دارم و گاهی وقتا با فشاری که برای ادرار وارد میکنم قطراطی شبیه منی بیرون میاد البته بیشتر ادرار من در ماه رمضان در شب موقع خوابه،رنگه ادرار 2 ماهی هست که زرده.
    ممنون میشم راهنماییم کنید. با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۸ تیر ۹۴( 1 دهه پیش)
      09351142080 نوار مثانه
  • تصویر کاربر joo یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 484 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر
    من دچار بی اختیاری شدید شده ام طوری که نمیتوانم خود را کنترل کنم شهرستان میباشم و میخواستم حضوری به مطب بیایم ولی فاصله دور میباشد و در این بین 24 ساعت نباید هیچگونه آبی یا غذایی بخورم و خیلی اذیت میباشم حتی اگر با این وضعیت آب هم نخورم کنترل خود را از دست میدهم و خود را خیس میکنم لطفا راهنمای بفرمایید که طوری بتوانم خود را به تهران برسانم که بصورت موقت بشود ادرار را کنترل نمود یا دارویی معرفی نمایید که بصورت موقت بتوانم مراجعه کنم و در این بین زیاد اذیت نشوم چون با این وضع بی اختیاری من نمیتوانم به دکتر مراجعه نمایم
    منتظر لطف شما هستم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      02122642744 هماهنگ کنید جهت نوار مثانه
  • تصویر کاربر زهره یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 539 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشی
    شوهر من 28 ساله است و در کودکی به دکتر مراجعه میکنه و پزشکها تشخیص میدن که یک غده در مهره اخر ستون فقرات وجود داره و شوهر بنده عمل میکنن تشخیص پزشک اشتباه بوده فکرمیکردن غده سرطانی بوده ولی غده چربی بوده حالا کنترل ادار نداره و از کاندووم و سوند واسه تخلیه ادار استفاده میکنه و اسیب به کلیه هاش زده که باعث بالا رفتن کراتین و اوره خونش شده میخواستم بدونم شما میتونید عملی انجام بدین که بتونه کنترل ادار و بدست بیاره؟
    ممنون میشم پاسخ بدین
    با تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار بگیرد02122642744
  • تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    زمان با همسر در حال ارتباط جنسی بودن یک بار آلت تناسلی ام قاط شده وهر زمان که می خواهم یکجا شوم زمانیکه آلت تناسلی ام بلند میشه یک حلقه در جای قاط شده گی که شکل باریکی الت تناسلی را در بر دارد مواجه میشوم وبعد از چند لحظه درست میشود. به دومشکل مواجه ام
    1- اسپرم را دور پرتاب نمیکند.
    2- بعضی مواقع هوا سرد شود ادرار خودی قطره قطره جاری میشود.
    باید چی کرد؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشكل خاصي به نظر نميرسد
    2. تصویر کاربر احمدی یکشنبه ۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دکتر جان:
      خانمم حامله خیلی سخت میشود فکر میکنم مشکل پرتاب اسپرم باشد یک بار از طرف دکتر ادویه های تقویه کننده برایم داد تا خانمم حامله شد واین بار باز به مشکل مواجه شده ام میخواستم اگر کدام ادویه توصیه میکنید ویا هم رهنماهای دارید خیلی ممنون میشم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      به این مورد گیر ندهید
    4. تصویر کاربر احمدی دوشنبه ۱۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      خیلی ممنون.
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر فراز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 827 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید.آقای دکتر
    من حدودآ از دو هفته پیش احساس می کنم بیضه هام پهن شده مشکلی خاصی هم ندارم ولی یکی دو بار احساس درد خفیف در سمت راست بیضه داشته ام. ایا مشکلی وجود دارد یا منتظر علائم دیگری باشم . ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی از بیضه انحام و نتیجه را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب