اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

یائسگی مردانه چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

یائسگی مردانه چیست؟ آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و 50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه یا یائسگی مردانه هستند. مردم یائسگی را واژه‌ای زنانه و پدیده‌ای فیزیولوژیک می‌دانند که در آن هومونهای زنانه وعادت ماهیانه حول وحوش 50 سالگی قطع می‌شود.

جالب است بدانید که مشابه این روند در مردان نیز دیده می‌شود ولی سیر یائسگی مردانه متفاوت‌تر و بسیار آهسته تر از یائسگی زنانه است طوری که برای مرد محسوس نیست ولی در بعضی از مردان این کاهش آنقدر سریع است که مشکلاتی جسمی و زناشوئی برایشان پدید می‌آورد.

در ادامه گفتگو با دکتر حسین کرمی فوق تخصص کلیه و مجاری ادراری چاپ شده در مجله سلامت آمده است. دکتر حسین کرمی فوق تخصص بیمارهای کلیه ومجاری ادراری و دانشیار دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیشتر درباره علت یائسگی مردانه ، نشانه‌ها و درمان آن می‌گوید:

چرا مردان یائسه می‌شوند؟

مرد مبتلا به سرطان بیضه

یائسگی مردانه با کاهش هورمون تستوسترون که نوعی هورمون آندروژنی است ظاهر می‌شود. این کاهش بعد از سن 40 سالگی برای همه مردان رخ می‌دهد. البته ترشح تستوسترون روند نزولی را طی می‌کند ولی قطع نمی‌شود و مردان قدرت باروری را از دست نمی‌دهند.

میزان کاهش آندروژن‌ها در هر مردی سالانه حدود یک درصد است. آمارها نشان می‌دهد 20 درصد از مردان بالای 60سال، 30درصد از مردان بالای 70 سال و50 درصد مردان بعد از 80 سالگی دچار کاهش سطح هورمونهای جنسی مردانه هستند.

کاهش هورمونهای مردانه با چه علائمی در مردان همراه است؟

کاهش میل جنسی ، کاهش حجم عضلات، کاهش تمرکز، اختلال در خواب، ضعف، بی‌حالی وخستگی زودرس می‌توانند از علائم کاهش هورمون تستسترون باشند. البته وجود این علائم صرفا به معنای یائسگی مردانه نیست و باید بررسی آزمایشگاهی انجام شود.

یعنی باید سطح هورمون در آزمایشگاه اندازه گرفته شود؟

در آزمایشگاه سطح هورمون تستوسترون خون اندازه‌گیری می‌شود. اگر سطح هورمون کمتر از 200 نانوگرم در 100 سی‌سی خون باشد؛ آندروپوز یا یائسگی مردانه اتفاق افتاده است ولی اگر بین 200 تا 300 نانوگرم در 100 سی سی خون باشد نشان از کاهش هورمون یا شروع یائسگی دارد.

در مردان یائسه یا در حال یائسگی بیمار از نظر کلسترول و هورمون ال دی ال نیز بررسی می‌شود چون با قطع هورمون مردانه این دو افزایش می‌یابند که عاملی هستند برای تصلب شرائین و احتمال حملات قلبی و مغزی را افزایش می‌دهند. بنابراین جلوگیری از یائسگی زودرس و به تاخیر انداختن آن نقش مهمی در سلامت جنسی و جسمی مردان دارد.

کاهش میل جنسی در مردان

آیا کاهش میل جنسی در مردان همیشه به دلیل کاهش هورمونهای جنسی است؟

کاهش میل جنسی ممکن است ریشه در مسائل روحی روانی مانند افسردگی، اختلالات خلقی یا بیماریهای جسمی مانند دیابت، فشارخون مزمن و… داشته باشد. همچنین مردانی که خواب خوبی ندارند شغل پراسترس دارند و به طور کلی کیفیت زندگی‌شان خوب نیست ممکن است کاهش میل جنسی داشته باشند بدون اینکه سطح هورمون تستوسترونشان پائین باشد. گاهی علت قطع یا کاهش تستوسترون ازجای دیگری است .

ترشح تستوسترون از غده‌ای به نام هیپوتالاموس و با ترشح هورمونی به نام جی ان آر اچ تنظیم می‌شود. این هورمون هیپوفیز را تحریک کرده و هورمون دیگری به نام ال اچ ترشح می‌شود که باعث تحریک بیضه و ترشح تستوسترون می‌شود. اگر به هر دلیل اختلالی در این مسیر وجود داشته باشد ترشح تستوسترون با مشکل مواجه خواهد شد. بنابراین وقتی مردی با شکایت کاهش میل جنسی به پزشک مراجعه می‌کند همه جوانب باید در نظر گرفته شود.

مردان چه کار کنند تا دچار یائسگی مردانه نشوند یا لااقل بتوانند آن را به تاخیر اندازند؟

کاهش تستوسترون خون با افزایش سن اجتناب‌ناپذیر و جزئی از پدیده فیزیولوژیک بدن است. برای اینکه یائسگی مردانه را خفیف‌تر و شدت آن را به تاخیر بیاندازیم باید سبک زندگی سالم باشد. استعمال دخانیات، الکل، عدم تحرک، اضافه وزن، مصرف غذاهای ناسالم، وجود بیماریهای روحی روانی، وجود بیماریهای زمینه‌ای مانند فشار خون و دیابت کنترل نشده، مصرف داروهای اعصاب و روانگردان به تدریج باعث کاهش هورمون مردانه و ایجاد آندروپوز زودرس در مرد می‌شود.

یائسگی مردانه درمان دارد؟

بهترین درمان برای یائسگی مردان، پیشگیری است و همه مردان باید کیفیت زندگی‌شان را به خصوص بعد از 40 سالگی بهتر کنند. مثلا ورزش کنند، غذاهای خوب بخورند و بیماریهای زمینه‌ای را کنترل کنند، بیماریهای زمینه‌ای مانند دیابت و فشار خون را کنترل کنند.

در مواقعی هم که اختلالی در مسیر ترشحی تستوسترون وجود دارد می‌توان با جایگزین کردن هورمونها جی ان آر اچ یا ال اچ مشکل بیمار را برطرف کرد. اما وقتی برای مردی تشخیص آندروپوز داده شد و هورمون تستوسترون پائین بود بهترین کار این است که درمان آغاز شود.

اگر هر شب رابطه داشته باشیم چه میشود

درمان معمولا با تزریق هورمون تستوسترون است؛ البته تستوسترون به صورت ژل یا قرص هم وجود دارد که حتما باید با نظر پزشک تجویز شود چون تستوسترون زیاد عوارض خطرناکی برای بیمار دارد.چه عارضه‌ای؟ ورزشکاران زیادی را مشاهده می‌کنیم که از هورمون تستوسترون به عنوان داروئی برای عضله‌سازی استفاده می‌کنند.

تزریق این هورمون به داخل عضله و برای حجیم کردن آن دارای عوارضی است. یکی از این عوارض سرطان پروستات زودرس است. متاسفانه ترکیبات هورمونی به راحتی در اختیار مران قرار می‌گیرد و مردان به هیچ وجه نباید بدون نظر پزشک اقدام به استفاده از این هورمونها کنند.

 دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

4.1/5 - (30 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر باغی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام.
    ۲۹ سالمه. مطابق عکسای ارسالی، پنج تا دونه سیاه روی پوست بیضه هام درست شده. البته چند سال پیش یه دونه بود و به مرور زمان به پنج تا رسیده. شبیه خال هست. و فکر کنم داخل دونه ها، مثه خال، خون مرده باشه. هیچ گونه درد و یا خارش و... نداره. دوسال پیش سونو دادم، بیضه هام مشکلی نداشت. دوبارم ازمایش اسپرم دادم، مشکلی نداشتم. ولی وجود این دونه ها واسم سواله که ببینم دلیلش چیه؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر باغی دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      میخوام ببینم این دونه ها ممکنه روی کیفیت اسپرم ها اثر گذار باشه؟؟؟
      آخه متأهل هستم و میخوایم اقدام به بارداری کنیم.
    2. تصویر کاربر باغی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      تو سایت درج شده که کمتر از ۴۸ ساعت به سوالات پاسخ داده میشه ولی الان بیش از سه روزه که سوال من بی جواب مونده.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    4. تصویر کاربر باغی چهارشنبه ۲۲ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      یعنی روی اسپرم ها تاثیرگذاری نداره؟
      میتونیم واسه بارداری اقدام کنیم؟
      ممنون از پاسخگویی شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      اقدام کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بنده چند ماه پیش بابت درد بیضه پیام دادم 4 ماه پیش عمل واریکوسل دو طرفه انجام دادم سه هفته بعد عمل سوار موتور شدم و بیضه و پای راستم گزگز میکرد و هنوز هم اون درد رو دارم مخصوصا صبح ها و بعد غذا خوردن در ضمن یه مقدار که سرپا وای میستم بدتر میشه و رگ هاش معلوم تر میشه نیاز هست سونو بدم و دکتر برم ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      نه بعد از عمل طبیعی است
  • تصویر کاربر داود سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 482 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب
    جناب دکتر من سه روزه که عمل فتق انجام دادم قبل از عمل بیضه ی راستم بسیار بزرگ و سفت بود ولی بعد از عمل اصلا تغییری ایجاد نشده و هنوز بیضم متورم و به حالت قبله.به نظرتون این طبیعیه یا باید دقیقا بعد از عمل بیضه به حالت قبل برگرده و کوچک بشه؟ممنونم از پایخ گوییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام سی ساله هستم دو سه ماهی که درد بعضاً خفیفی در اول بیضه چپ و بعداً در بیضه راست و کلیه راستم دارم و بیضه چپم حالت شل شدگی و پایین کیسه سمت چپ موقع لمس یه چیزایی حالت گره وجود داره و بعضی مواقع موقعی که کیسه بیضه سفت میشه بیضه چپ با بیضه راست متفاوته لطفاً راهنمایی کنین و در مورد سرطان بیضه خیلی نگرانم و مرا از نگرانی در بیارید. سابقه اسید اوریک بالا و خود ارضایی هم دارم متشکرم در ضمن چند دقیقه قبل از این سوال کامنت گذاشتم ولی کد رهگیری را یاداشت نکردم لطفاً اینو جواب بدین.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام سی ساله هستم دو سه ماهی که درد بعضاً خفیفی در اول بیضه چپ و بعداً در بیضه راست و کلیه راستم دارم و بیضه چپم حالت شل شدگی و پایین کیسه سمت چپ موقع لمس یه چیزایی حالت گره وجود داره و بعضی مواقع موقعی که کیسه بیضه سفت میشه بیضه چپ با بیضه راست متفاوته لطفاً راهنمایی کنین و در مورد سرطان بیضه خیلی نگرانم سابقه اسید اوریک بالا هم دارم متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر احسان سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    باسلام
    حدود ٦ ماه است كه به پروستاتيت باكتريايي مزمن مبتلا هستم پس از ٤ ماه درمان آنتي بيوتيكي به توصيه پزشك تنها راه غلبه بر علايم باقي مانده ورزش رژيم غذايي مناسب و نشستن در آب گرم تشخيص داده شد در حال حاضر كليه علايم مانند احساس باقي مانده ادرار و يا مشكلات در زمان نزديكي از بين رفته ولي درد خفيفي در ناحيه بيضه ها احساس ميكنم كه متمركز به نقطه خاصي نيست و ظاهرا در كل كيسه بيضه پخش ميباشد نگران عود بيماري به صورت باكتريايي هستم كه بيضه ها و اپيديديم را درگير كرده باشد سوال اين است با توجه به چهار ماه استفاده از آنتي بيوتيكهايي نظير تاوانكس آزيترومايسين سيپرو فلوكساسين مترونيدازول سيفتيرياكسن و آميكاسين آيا احتمال عود مجدد وجود دارد يا خير راه درمان چيست ؟
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 543 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    جناب آقای دکتر
    تا جایی که خاطر دارم این مشکل بعد از اتمام بازی فوتبال سالنی(13971115) به وجود آمد . در خاطر دارم که دو حادثه ممکن هست عامل شروع این مشکل باشد . یکی برخورد توپ به بیضه که به نسبت شدید بوده و دیگری باز شدن پا بیش از اندازه بود که با عنایت به اینکه حقیر اکثرا قبل بازی گرم نمیکنم.
    علیهذا درد ابتدایی در ناحیه ران (نزدیک به آلت تناسلی) بود و میزان این درد در حدی بود که در تمرین های سنگین و استارت های فوتبالی قابل لمس بود .
    در طول این مدت ، بعد از تاریخ مذکور چند مسابقه فوتبال به اجبار و تحمل این درد اقدام به بازی کردم .
    تقریبا 4 روز از آخرین بازی میگذره که در ناحیه آلت تناسلی احساس گز گز و مور مور خفیف دارم به نوعی که نیاز به فعالیت نیست تنها با کوچکترین تحرک این مور مور یا گز گز احساس می شود. و بنده رو نگران کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
  • تصویر کاربر کاظم چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 408 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی.من جوانی25ساله هستم که تقریبا دو سال پیش یک درد خفیف در ناحیه بالا و پشت بیضه سمت چپ خود احساس کردم و با مراجعه با پزشک متخصص گفتند که مشکلی نیست و صرفا قرص مسکن دادند.این درد همچنان با من هست.این درد خفیف این طوری هست که بیضه سمت چپ گرم تر از سمت چپ میشه و در اغلب مواقع از حالت نرمال چرخش پیدا میکنه و افقی میشه و یه حالت خواب رفتی در این ناحیه حس میکنم،مثل خواب رفتن پا یا دست. در مواقعی که معده م شل میشه و ادرار زیاد نگه داشته میشه این درد و داغ شدگی بیشتر میشه. می خواستم ببینم چه باید کرد آقای دکتر. بسیار ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر کاظم یکشنبه ۱۲ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر فرمودید سونو انجام بدم. سونو چی انجام بدم.اگر لطف بفرمایید مشخصات سونو را بیان کنید تا انجام دهم. یا اگر نیاز هست تا برای معاینه حضوری به بیمارستان نیکان مراجعه کنم و نسخه بنویسید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نیک جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر چند وقتی بیضه سمت راستم ورم کرد و درد دارد حتی زمان ایستادن و خوابیدن محسوس ورم بیضه به دکتر مراجعه کردم آفلوکساسین و دیکلوفناک تجویر کرد و گفت احتمالا عفونت اورکیت و ... با آنتی بیوتیک بهتر نشد ولی با آنتی بیوتیک سیمروفلاکسسیسن ۲۵۰ بعد مصرف بلافاصله درد کمتر شد درد در ناحیه سمت راست بیضه و تا کلیه میره و گاهی کمر درد هم ایجاد میکنه بعد سیپرو کمی وزم کمتر شد محسوس بود بعد از ۲ هفته تموم شدن دوباره درد شروع شد و ورم داره میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام
    من یک خود ارضایی داشتم و بعدش بیضه هام شروع ب درد گرفتن کرد البته قبلش هم بیضه هام متورم شده بود که پیش ی دکتر رفتم گفت چیز خاصی نیست اما الان زمانی که راه میرم درد نمیکنه یا خوابیدم زمانی که یجا خیلی میشینم یکم درد میگیره ایا خطرناکه یا قرص و روشی هست که بهتر کنه؟
    ی سوال دیگه اینکه من سوزش ادرار پیدا کردم اما زمانی که زیاد اب میخورم سوزشی ندارم و بیشتر صبح ها وقتی از خواب بیدار میشم این سوزش هست ایا این چیز خطرناکیه و ممکنه عمل جراحی بخواد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۰ اسفند ۹۷( 7 سال پیش)
      سونو بیضه کنید بفرستید ببینم ازمایش ادرار دهید بفرستید ببینم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر واحد شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 609 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی. لطفا راههای درمان زودانزالی رو برام توضیح بدین. ممنون میشم. چه روشهایی انجام بدم که زود انزالی نداشته باشم. واقعا ممنون میشم. پاینده باشی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۸ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سایتم کاملا توضیح داده بخوانید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 705 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 951 مشاهده پرسش
    ۱- انزال با کوچکترین تحریک و بدون تماس. با سلام ، علت این نوع زود انزالی چیست و ایا درمان دارد؟ لطفا راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطلب زود انزالی سایتم را بخوانید
  • تصویر کاربر زهراپناهی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 596 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما اقای دکتر برای تست سرطان به ازمایشگاه مراجعه کردم اما بعد از یک هفته سوزش پس از مراجعه به دکتر به من گفتن به علت الوده بودن دستگاه دچار تبخال تناسلی شده ام اما روی لب تناول ندارم بسیار درد دارم خواااااااااااهش میکنم بفرمایید, ایا چون دستگاه الوده بوده است میتواند باعث ایجاد ایدز شود؟؟؟ من خانمی ۴۷ساله هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      تنها راه انتقال تب خال جنسی است2-نه باعث ایدز نمیشود
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 610 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید جناب آقای دکتر کرمی
    اندازه آلت تناسلی من در حالت نعوظ 16 سانت و زخامتش 13 سانته که به نظر خودم کوچیک میاد و دچار انزال زودرس یعنی زیر 2 دقیقه هستم و از این امر خجالت می کشم و به خاطر همین ازدواجم به تاخیر افتاده آیا راهی برای درمان من در هر دو قسمت وجود دارد .
    میشه لطف کنید جوابرو به ایمیلم ارسال کنید .
    از بذل و توجه جنابعالی سپاسگزارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      اندازه بالای 12 در حالت نعوظ نرمال است از نظر پزشگی
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 723 مشاهده پرسش
    سلام دکنر
    من 26 ساله هستم
    در دوران نوجوانی خود ارضایی شدید داشتم
    از 12 سالگی
    از 19 سالگی دچار عارضه شدم
    به هرجا بدنم فشار بیاد یا دست وسرم رو تکون بدنم دچار لرزش خفیف میشم
    به طوری که فقط خودم میفهمم
    هنگام اضطراب دچار لرزش شدید می شم به طوری که با میزان اضطراب مطابق نیست
    بار اول در دانشگاه به طور داوطلبانه برای حل مساله رفته بودم
    که این اتفاق برایم افتاد و خودم متعجب شدم
    بعدا دچار انزال زودرس هم شدم
    از او موقع تا حالا دکتر زیاد رفتم
    غدد-مغز و اعصاب حتی روان پزشک
    قرص هم خوردم ولی فایده داشت
    ولی راستش هنگام مراجعه به دکتر روم نمی شد اون کاری را که می کردم بگم
    و انزال رو هم نمی گفتم.
    ایا این عوارض ان کار است؟
    درمان دارد؟
    به شما باید مراجعه کنم؟
    ببخشید طولانی شد
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نگران نباش مشکلی ندارید جز مسائل روحی و روانی
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب