اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره عمل وازووازستومی بعد از پشیمانی از وازکتومی چه میدانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بعد از عمل وازکتومی یا قطع لوله نطفه بر، از بین 6 تا 10 درصد این افراد از کار خود پشیمان و یا به علت های مختلف از قبیل طلاق و ازدواج جدید و یا خدای نکرده از دست دادن بچه ها و یا اقدام به بچه داری، خواهان وصل لوله های قطع شده و یا عمل وازووازستومی هستند.

عمل وازووازستومی

جدا از تبلیغات کاذب که جهت آسان نشان دادن عوارض وازکتومی یا قطع لوله ها و یا گزارش درصد بالای موفقیت عمل وصل مجدد لوله های نطفه بر یا وازووازستومی در عمل انجام می شود، حتی در مراکز پیشرفته دنیا درصد موفقیت این عمل خیلی پایین و بین 20 الی 35 درصد می باشد. که هر چه از زمان عمل بیشتر گذشته باشد، درصد موفقیت خیلی پایین تر خواهد بود.

لذا این عمل بر خلاف بستن لوله ها که روش سریع و آسان و کم هزینه و سرپایی است، وصل آن نیازمند وسایل پیچیده و میکروسکوپ و بستری و بیهوشی و هزینه بالا است و درصد موفقیت آن پایین است. لذا تأکید می کنم که قبل از بستن لوله ها و یا وازکتومی، باید اطلاعات کامل و مشورت لازم را در اختیار داشته باشید.

وازووازستومی چیست؟

عمل وازووازستومی یعنی دو قمست لوله های اسپرم یا نطفه بر را که قبلاً قطع شده اند، پیدا کرده و پس از باز کرده گره ها و حذف قسمت های خراب شده لوله ها، محل جدید دو لوله را با استفاده از نخ های پروفین بسیار باریک 7 صفر، و زیر میکروسکوپ به همدیگر پیوند بزنیم.

وازووازستومی

درصد موفقیت این پیوند مجدد لوله ها یا وازووازستومی چقدر است؟

درصد موفقیت به عوامل زیر بستگی دارد:

  • زمان قطع کردن لوله ها : هر چه زمان بیشتر گذشته باشد، درصد موفقیت پایین خواهد آمد.
  • تبحر جراح
  • وجود میکروسکوپی های پیشرفته در اتاق عمل
  • وجود بیماری زمینه ای خراب کننده اسپرم: از قبیل واریکوسل، کوچکی بیضه و عملکرد ضعیف سلول های نطفه ساز بیضه قبل از عمل، اپیدیدیمت و ورم مزمن 
  • سن زوجین
  • محل قطع لوله ی نطفه بر: هر چه به طرف اپیدیدیم باشد، بدتر است.

جدا از تبلیغات غیر واقعی، درصد موفقیت پیوند مجدد لوله ها یا وازووازستومی در پیشرفته ترین مراکز علمی دنیا بین 20-40 درصد است، که عوامل فوق الذکر در درصد موفقیت تأثیر گذار هستند و لذا اگر وازکتومی را انجام بدهید به امید وصل مجدد لوله ها، هرگز روی آن حساب نکنید.

علائم موفقیت عمل عبارتست از ظهور اسپرم در مایع منی فرد، است که نشان از باز بودن مسیر پیوند است.
در حالت نرمال در هر 22 اسپرم یک مرد جوان، 20 میلیون اسپرم وجود دارد. باید عرض کنم که به علت باریک بودن مجرای لوله های نطفه بر بعد از عمل پیوند مجدد، نباید انتظار حالت طبیعی را داشته باشید و بعد از ظهور نطفه و اسپرم بعد از عمل وازووازستومی، باید بلافاصله اقدام به باروری را شروع کرد که ممکن است به روش های کمکی از جمله IUT و یا IVF نیاز داشته باشد.

بیشتر بخوانید: دکتربستن لوله مردان 

 برگشت وازکتومی

درصد موفقیت بعد از عمل کی مشخص می شود؟

درصد موفقیت عمل سه ماه بعد مشخص می شود که نشانه آن، وجود اسپرم در آزمایش اسپرم می باشد که به علت قطع به لوله های اسپرم بر در نزدیکی اپیدیدیم باشد و عمل اپیدیدیمووازوستومی یا وصل لوله واز به اپیدیدیم انجام شود ممکن است ظهور اسپرم تا 6 ماه نیز طول بکشد.

# توصیه های بعد از عمل :

چون عمل به صورت میکروسکوپی انجام می شود جهت نتیجه گیری بهتر:

1- مدت 2 روز استراحت مطلق داشته باشید.
2- عدم نزدیکی تا یک ماه
3- عدم انجام فعالیت سنگین
4- انجام آزمایش هر 1-3-6 ماه

# عوارض عمل وازووزاستومی

1- درد محل عمل
2- جمع شدن خون یا هماتوم
3- عفونت
4- انسداد مجدد بعد از عمل که در 10 درصد مواقع ایجاد می شود.
در صورت نیاز، جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744-021 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی 

3.8/5 - (13 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    سوراخ الت من احساس میکنم بیش از حد بزرگه نمیدونم پاره شده یا از اول اینجوری بوده ولی موقع ادرار یا خروج منی اون شدتی که باید داشته باشه را نداره
    البته شاید من سخت میگیرم نمیدونم چکار کنم
    از کجا بدونم مشکلی داره یا نه
    ممنون میشم کمک کنید خدا خیرتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      این مادر زادی ایت وجای نگرانی ندارد درمان نمیخواهد
  • تصویر کاربر سیاوش جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    سال نو رو خدمت شما تبریک عرض می کنم، مدتی است که در ناحیه بالای آلت تناسلی، پوست برآمده شده و در زمانی که خشک است سفید می شود، عکس ارسال شد، لطفا راهنمایی بفرمایید، متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      چند روز تحریک نکن پماد تریامسینولون بزنید خوب میشود
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر .
    من جوانی 23 ساله از تبریز . با رتبه 44 کشوری در رشته مهندسی برق دانشگاه تهران قبول شدم و بیماری پروستاتی که الان 5 سال از عمر بنده رو هدر میدهد و از کیفیت زندگی و مطالعه من خیلی کم کرده است .
    بیماری از سال سوم دانشگاه دوره کارشناسی شروع شد . و الان که 4 سال میگذرد و فارغ التحصیل و حین خدمت سربازی هستم هم تمام نشده است .

    آزمایشات :
    - trus,- (نتیجه : کانون کلسیفیه در پارنشیم inner gland قایبل رویت است .
    R.sem.ves.=36*7 mm L.sem.ves=34*8mm
    دوره درمان به مدت 1 ماه : فنازومکس 10 سیپرو500 امینیک 0.4 باکلوفن 10 و ساپالمتو
    (بعد این دوره علائم نسبتا کمتر شده و تکرر از حالت شدید 4 بار در ساعت به 1 بار در ساعت رسید و هنوز در این حالت مانده است ، اما انسداد که شدت یافته بود کمی کمتر شد و با قطع امینیک به همان وضعیت سابق شرایط انسداد برگشت داده شد به طوری که برای تخلیه گرفتن آب گرم به ناحیه ناف تا آلت تناسلی لازم است و همچنین باقی انده ادراری در حدود قبلا 70 سیسی و در بررسی بعدی 100 سیسی دیده شده است )

    -یورتروگرافی دیجیتال رتروگرید (همه چیز طبیعی)
    - نوار مثانه ( Qmax=8.8 ml/s , Qave=4..0 ml/s , Volume=169ml )
    ** حین آزمایش فلومتری مثانه را بیش از حد استاندارد پر کردم تا جایی که با فشار شکمی بتوانم سر پایی ادرار کنم که پس از کمی تخلیه چند برابر آن باقی مانده ادراری داشتم)
    -آزمایش خون (طبق آزمایش خون غلظت خون بالایی دارم ( RBC=5.93 , MCHC=36 ,Hb=17.6 )
    ادرار (بدون کشت ادرار)
    ( bacteria =rare - EPCell (squamous)=0-1 -R.B.C=1-2, Crystals =amorphous urate : Many)
    **آزمایش خون و ادرار همراه با مصرف ترازوسین و باکلوفن بود .

    -سنوگرافی
    علائم فعلی :
    درد در ناحیه پرینه و شدت پیدا کردن با نشستن هر چه بیشتر
    گاها درد در ناحیه مقعد و بیضه
    درد شکمی
    انسداد ادراری
    (به طوری که در آزمایشات نوار مثانه و سنوگرافی فقط همین عامل منفی داشتن 100 سیسی باقی مانده ثبت شده است )
    تکرر ادراری ، البته لازم به ذکر است 100 سیسی مربوط به تخلیه با آب گرم میباشد و در حالت معمول بنده متاسفانه قادر به تخلیه ادرار نمیباشم مگر اینکه قرص امینیک 0.4 مصرف نمایم که طبق تجربه روال تخیله عادی میشود)

    نکته : در آزمایش نوار مثانه بنده نادانسته مثانه را خیلی بیشتر از حد استاندارد پر کرده بودم لذا تخلیه با فشار شکمی صورت گرفته بود با اینحال به اندازه 2 بار تخلیه حین آزمایش بعد تست یرو فلومتری در دستشویی به کمک اب گرم تخلیه داشتم.

    به مدت 9 ماه است از داروی ترازوسین 2 میلی و باکلوفن 10 استفاده کردم . اینها کمک کننده بوده اند .

    لازم میدونم بگم :بنده هیچ گاه در اوایل بیماری مشکل انساد و احتباس ادراری نداشتم . و فقط مشکل به صورت تکرر و درد شکمی و ناحیه زیر و اطراف ناف و لگنی بود .
    ورفته رفته با عدم موفقیت در درمان این مشکلا با همکاری متخصصین بزرگوار دچار عارضه سخت تر انسداد نیز شدم .
    * نظر بنده مشکل در پروستاتت و گرفته شدن خروجی مثانه در اثر همین مشکل پروستاتیت می باشد .
    (خیلی واضح فشاری که به دور مجرا به حالت انقباض و فشار وارد میکند را میتوانم متوجه شوم )
    توصیه دکترم به انجام سیستوسکپی در مرحله بعدی بررسی بیماری می باشد .

    2مورد سوال دارم از محضرتان :
    *** به نظر شما اسم بیماری بنده چیست ؟
    ***چه روش (و دارویی ) را برای درمان پیشنهاد می کنید ؟

    از آقای دکتر عزیز به خاطر صبر و بردباریتان در کمک و نظر دهی در این روزهایی که امکان مراجعه به دکتر را به علت بیماری کرونا و منع تردد ندارم سپاسگذارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      از نظر من بیایید در مطب یک نوار دقیق انجام بدهیم تا ببینم مشکل کجا است
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      آقای دکتر بنده حین خدمت سربازی در تبریز هستم متاسفانه نمیتونم‌ تهران بیام خدمتتون .
      اگه لطف کنید با توجه به این نوار مثانه نظر بدین یک دنیا ازتون ممنون میشم .

      *** در این تست به منظور انجام تست فلومتری(ادرار سرپایی) مثانه را خیلی بیش از حد استاندارد پر کرده بودم.
    3. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز فایل کامل آزمایش نوار مثانه رو براتون ارسال میکنم . بنده هم اکنون گرفتار انسداد و با تحریک آب تا حدودی موفق به ادرار میشوم در آخرین آزمایش که با مصرف ترازوسین 2 mg و با کلوفن 10 بود حدود 110 سی سی باقی مانده ادراری در سنوگرافی اندازه گیری شد .
      در ضمن به مدت 10 روز قرص فروزوماید 40 هم از طرف دکتر تجویز شد که مقدار ادرار را زیاد میکرد ئ تکرر را بیشتر اما نتیجه در رفع انسداد نداشت و همچنان نیاز به تحریک (سر آلت وهمچنین از ناف تا آلت) با آب و مخصوصا آب گرم بود .
      زمان زیدی را در دستشویی سر تحریک و خالی کردن مثانه میگذرانم بدن مصرف قرص ترازوسین2 همراه با تحریک با آب مخصوصا که گاها 20 دقیقه طول میکشد اما با مصرف ترازوسن و همراه با تحریک با آب 5 دقیقه طول میکشد .

      لطفا اگر با توجه به این آزمایش نوار مثانه که فرستادم میتوانید نظری بدین بفرمایید بنده امکان مراجعه به تهران را ندارم فرماندهان محترم اجازه نمیدهند و بنده در اضطرار مشکل انسداد دچار شرایط سختی هستم به خاطر رضای خدا لطفا اگه ممکن است کمک کنید .
    4. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      آقای دکتر عزیز فایل کامل آزمایش نوار مثانه رو براتون ارسال میکنم . بنده هم اکنون گرفتار انسداد و با تحریک آب تا حدودی موفق به ادرار میشوم در آخرین آزمایش که با مصرف ترازوسین 2 mg و با کلوفن 10 بود حدود 110 سی سی باقی مانده ادراری در سنوگرافی اندازه گیری شد .
      در ضمن به مدت 10 روز قرص فروزوماید 40 هم از طرف دکتر تجویز شد که مقدار ادرار را زیاد میکرد ئ تکرر را بیشتر اما نتیجه در رفع انسداد نداشت و همچنان نیاز به تحریک (سر آلت وهمچنین از ناف تا آلت) با آب و مخصوصا آب گرم بود .
      زمان زیدی را در دستشویی سر تحریک و خالی کردن مثانه میگذرانم بدن مصرف قرص ترازوسین2 همراه با تحریک با آب مخصوصا که گاها 20 دقیقه طول میکشد اما با مصرف ترازوسن و همراه با تحریک با آب 5 دقیقه طول میکشد .

      لطفا اگر با توجه به این آزمایش نوار مثانه که فرستادم میتوانید نظری بدین بفرمایید بنده امکان مراجعه به تهران را ندارم فرماندهان محترم اجازه نمیدهند و بنده در اضطرار مشکل انسداد دچار شرایط سختی هستم به خاطر رضای خدا لطفا اگه ممکن است کمک کنید .
    5. تصویر کاربر علی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      قای دکتر عزیز فایل کامل آزمایش نوار مثانه رو براتون ارسال میکنم . بنده هم اکنون گرفتار انسداد و با تحریک آب تا حدودی موفق به ادرار میشوم در آخرین آزمایش که با مصرف ترازوسین 2 mg و با کلوفن 10 بود حدود 110 سی سی باقی مانده ادراری در سنوگرافی اندازه گیری شد .
      در ضمن به مدت 10 روز قرص فروزوماید 40 هم از طرف دکتر تجویز شد که مقدار ادرار را زیاد میکرد ئ تکرر را بیشتر اما نتیجه در رفع انسداد نداشت و همچنان نیاز به تحریک (سر آلت وهمچنین از ناف تا آلت) با آب و مخصوصا آب گرم بود .
      زمان زیدی را در دستشویی سر تحریک و خالی کردن مثانه میگذرانم بدن مصرف قرص ترازوسین2 همراه با تحریک با آب مخصوصا که گاها 20 دقیقه طول میکشد اما با مصرف ترازوسن و همراه با تحریک با آب 5 دقیقه طول میکشد .

      لطفا اگر با توجه به این آزمایش نوار مثانه که فرستادم میتوانید نظری بدین بفرمایید بنده امکان مراجعه به تهران را ندارم فرماندهان محترم اجازه نمیدهند و بنده در اضطرار مشکل انسداد دچار شرایط سختی هستم به خاطر رضای خدا لطفا اگه ممکن است کمک کنید .
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا نیز سیستوسکوپی کنید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر ناصر جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز
    شما فرمودین اینها زگیل نیست
    امکان داره پماد یا قرصی معرفی کنید استفاده کنم خوب شه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اینها نیاز به درمان ندارد پوستت را خراب میکند
  • تصویر کاربر مهناز جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام
    دكتر براي من پماد الدرا نوشتن براي زگيل تناسلي ولي پيدانميشه توي اين شرايط هم كه امكان رفتن به مطب و دكتر هم براي ليزر انها نيست ميشه خواهش كنم پماد جايگزين معرفي كنيد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      بهترین درمان کرایو است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      09351142080
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر شکیب جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    امیر شکیب.
    باعرض سلام وخداقوت وتبریک سال نو خدمت استادکرمی گرانقدر.
    چندین سال هست سنگ کلیه (چپ) دارم ودوسه مرحله هم سنگ شکنی انجام دادم ولی کامل دفع نشده ومتاسفانه بزرگ شده والان حدود3 سانت میباشدواخیراگهگاهی هم احساس دردبخصوص وقتی کمی دیردستشویی میرم دارم.
    تجویز برخی اطبا جراحی بسته بوده.
    سوال :
    برای تشخیص واقدام آیا سونوگرافی کافی هست واگه خیرمیشه بجای عکس رنگی از اسکن کلیه استفاده کرد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر شکیب پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      امیر شکیب.
      باعرض سلام وخداقوت وتبریک سال نو خدمت استادکرمی گرانقدر.
      چندین سال هست سنگ کلیه (تحتانی کلیه چپ) دارم ودوسه مرحله هم سنگ شکنی انجام دادم ولی کامل دفع نشده ومتاسفانه بزرگ شده والان حدود۳ سانت میباشدواخیراگهگاهی هم احساس دردبخصوص وقتی کمی دیردستشویی میرم دارم.
      تجویز برخی اطبا جراحی بسته بوده.(باارائه عکس رنگی که بنده بدلیل حساسیت خاص به روغن یا کپسول کرچک ازتهیه عکس رنگی عاجزم)
      سوال :
      برای تشخیص واقدام جهت عمل جراحی آیا سونوگرافی کافی هست واگه خیرمیشه بجای عکس رنگی از اسکن کلیه استفاده کرد؟
      باتشکر
    2. تصویر کاربر شکیب پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      امیر شکیب.
      باعرض سلام وخداقوت وتبریک سال نو خدمت استادکرمی گرانقدر.
      چندین سال هست سنگ کلیه (تحتانی کلیه چپ) دارم ودوسه مرحله هم سنگ شکنی انجام دادم ولی کامل دفع نشده ومتاسفانه بزرگ شده والان حدود۳ سانت میباشدواخیراگهگاهی هم احساس دردبخصوص وقتی کمی دیردستشویی میرم دارم.
      تجویز برخی اطبا جراحی بسته بوده.(باارائه عکس رنگی که بنده بدلیل حساسیت خاص به روغن یا کپسول کرچک ازتهیه عکس رنگی عاجزم)
      سوال :
      برای تشخیص واقدام جهت عمل جراحی آیا سونوگرافی کافی هست واگه خیرمیشه بجای عکس رنگی از اسکن کلیه استفاده کرد؟
      باتشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با سلام عکس سی تی اسکن با وبدون تزریق بگیرید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر Ramin یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، ۲۹ ساله هستم مدتی هست که حس میکنم روی کلاهک آلت تناسلی برامدگی ها دارن متورم می‌شن،
    نمیدونم چیه آیا عادیه یا مریضی خطرناک، خیلی نگرانم، میشه راهنمایی کنید، عکس هم فرستادم، ممنون از شما
    1. تصویر کاربر Ramin پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      جواب بدید لطفا 🙏
    2. تصویر کاربر Ramin پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      جواب بدید لطفا
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      اینها زگیل نیستند ودرمان نمیخواهد
    4. تصویر کاربر Ramin شنبه ۱۶ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      ببخشید دکتر اینا منو اذیت میکنه رو مخمه همش،
      میشه این ها رو برداشت؟؟ راحته آیا یا درد سر داره؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      دستکاری به صلاح نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    M○h@ mm@d:
    لکه های قهوه ای اطراف بیضه و روی ران
    وسینه
    وپشت کمر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      عکس بفرستید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    بیضه راستم چند ماه درد داره یک برجستکی خیلی کوچک روش احساس میکنم گاهی دردش به پام میزنه. علتش چی میتونه یچباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      سونو کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 4113 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر و خسته نباشید. تشکر میکنم بابت پاسخ سوال قبلی.
    سوال جدیدم اینه که من متاسفانه خودارضایی به صورت خوابیده روی شکم و دمر و مالیدن آلت تناسلی بر روی زمین یا تخت انجام میدادم. اما درحین و پس از انجام آن عمل مشکل نعوظ یا خروج منی یا درد نداشتم.
    این عمل مال دوره ی جاهلیتم بود. سعی دارم این عمل ناپسند رو ترک کنم.
    میخواستم بپرسم ممکنه این کار من بر کج شدن مقداری از آلت تناسلیم تاثیر داشته باشه?
    اگر در مسیر پاکی لغزیدم و دوباره به سمت خودارضایی به اون صورت برم، ممکنه بیشتر کج بشه?
    ممنون و سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 6 سال پیش)
      با یک دکتر روانکاو صحبت کنید وبا تصمیم قاطع ترک کنید بهتر میشوید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر خانم جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 626 مشاهده پرسش
    سلام علیکم
    اینجانب خانمی 32 ساله متاهل هستم ، مشکل من تکرر ادرار می باشد و این مشکل زمانی شروع شد که طی مسافرت با اتوبوس مجبور به نگهداری ادرار شدید خود به مدت یک ساعت شدم.بعد از آن هر موقع با اتوبوس به جایی می روم دچار همان حالت می شوم. در حال حاضر در طول روز نیز به طور مداوم باید به دستشویی بروم (در ساعاتی که سرکار هستم این مشکل وجود ندارد) . رنگ ادرارم طبیعی است و گاهی ادرار به طور کامل از مثانه خارج نمی شود و نسبت به حجم ادرار فشار کمی دارد و مجبور به انقباض ماهیچه های شکمی خود می باشم. و در بعضی از اوقات حجم ادرار نسبت به فشاری که به مثانه وارد می شود کم است. ضمنا هر چه سعی می کنم به این موضوع فکر نکنم نمی توانم.
    لطفا مرا راهنمایی کنید.
    با تشکر
    هاشمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت تشخیص دقیق و رفع نگرانی باید نوار بگیرید با شماره02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر و-سعيدي چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد.من مجدد عكس نسخه رو براتون مي فرستم.لطفا داروي آخر نوشته شده تو نسخه رواسمش رو برام بنويسيد.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      فایلتان باز نمیشود به شماره 02122642744 فاکس کنید
  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 637 مشاهده پرسش
    با درود
    در سونوگرافی من اومده که یک کیست به قطر 2.6 میلی متر در سر ایپیدیدیم چپ دیده شده.
    آیا نیاز به جراحی دارم؟؟با توضیح اینکه یه سال پیش جراحی واریکوسل انجام دادم و موفقیت امیز بوده.
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به درمان ندارد
  • تصویر کاربر مانیا دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 753 مشاهده پرسش
    جواب آزمایشی که دکتر گفتم داخلش خون بود :( خودم میترسم دوباره ازمایش بدم میترسم سرطان داشته باشم :( با اینکه سونو 5 بار از آذر ماه تا 9 فروردین امسال دادم و سالم بود بازم میترسم آزمایش بدم :(
    color : Yellow
    appearance : semi - clear
    1022: specific gravity
    5 : Ph
    protein : negative
    glucose : negative
    ketone : negative
    bilirubin : negative
    urobilinogen : negative
    nitrite : negative
    blood / hgb : trace
    W.B.C : 2- 3
    R.B.C : 2-3
    epithelial cell : 3-4
    bacteria : Few
    Mucus : negative
    casts : negative
    crystals : negative
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کاملا سالمه
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب