اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درباره تنگی مجرای ادراری چه می دانید؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه مردان و زنان زیادی مراجعه می کنند که از تنگی مجاری ادراری وکاهش جریان آن شاکی هستند. این افراد در شکایت خود اظهار می دارند که ادرارشان باریک می آید و قطره قطره می شود. این افراد در شرح حال خود می گویند که ادرار آنها مثل شیر قوری یا سماوری که جرم گرفته باشد باریک و قطره قطره است و ادرارشان تخلیه نمی شود و در مواردی به علت عدم تخلیه مایع منی بیمار ممکن است با شکایت از ناباروری مراجعه کنند.

در هر فردی که خروجی و سرعت پرش ادرار کاهش یافته و ادرار باریک می آید حتماً باید دو علت را در نظر داشت:

✔️ خروجی مثانه تنگ شده که می تواند به علت بزرگی پروستات(برای پروستات به چه دکتری مراجعه کنیم) که اغلب در مردان بالای 50 سال دیده می شود و یا تنگی مجرای ادراری که اغلب در مردان جوان مشاهده می شود.

عکس بزرگی پروستات

✔️ اختلال در پمپاژ مثانه که موتور انقباضی مثانه خوب و پرقدرت پمپاژ نمی کند و لذا باعث می شود که ادرار سرعت پرش بالایی نداشته باشد و ادرار در داخل مثانه باقی بماند.

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

علل مختلفی در ایجاد تنگی مجرای ادراری دخیل هستند که به شرح تک تک آنها می پردازیم:

– عفونت های مقاربتی

 در رأس همه آنها التهاب مجرای ادراری به علت بیماری سوزاک می باشد که از طریق روابط جنسی بدون محافظت شده با کاندوم از فرد آلوده انتقال پیدا کرده و بعد از چند روز تا چندین هفته می تواند خارش و سوزش مجرا و ترشحات چرکی زرد غلیظ که لباس زیر بیمار را آلوده می کند. در صورت مشاهده چنین علائمی بلافاصله به پزشک متخصص مجاری ادراری مراجعه نمایید.

دکتر شما پس از معاینه ابتدا درخواست کشت و آنتی بیوگرام اول صبح روز بعد و بدون ادرار کردن صبحگاهی شما را به آزمایشگاه می فرستد. شما صبح اول وقت بدون ادرار کردن باید به آزمایشگاه بروید. تکنسین آزمایشگاه با فشار دادن مجرا توسط شما از ترشحات نمونه برداری می کند تا نوع عفونت را با آزمایش مشخص کنند.

بر اساس تشخیص آزمایشگاه در صورت آلودگی به سوزاک و یا کلامیدیاباید هم شما و هم شریک جنسیتان حداقل به مدت 10 روز آنتی بیوتیک با دستور پزشک خود استفاده نمایید. ( در صورت مصرف یک نفر دوباره عفونت از شریک جنسی منتقل خواهد شد) اگر عفونت مجرای ادراری سوزاک و کلامیدیا درمان خوب نشوند یکی از علل شایع تنگی مجرای ادراری  می باشند. این امر در گذشته که سطح بهداشت و اطلاعات پایین بود یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری در مردان به حساب می آمد.

– سوند زدن بی رویه

علت تنگی مجرای ادراری چیست؟

 امروزه یکی از شایعترین علت تنگی مجرای ادراری آسیب به مجرا حین سوند زدن توسط افراد غیر مجرب می باشد. افرادی که به علل مختلف دچار احتباس ادراری یا شاش بند می شوند جهت رهایی از درد آن و تخلیه ادراری جهت سونداژ به مراکز درمانی مراجعه می کنند. باید مواظب باشید که سونداژ توسط فرد متخصص انجام شود. یک سوند زدن خوب باید مشخصات زیر را داشته باشد تا آسیب به مجرا ایجاد نشود.

1) از سوند خیلی کلفت استفاده نشود.

2) موقع سوند زدن باید آن را آهسته و بدون فشار به طرف مثانه هل داد. اگر به هر علتی سوند عبور نکرد هر گونه زور زدن و خونی کردن مجرا ممنوع می باشد. 3- اگر سوند رد نشد باید مسیر توسط متخصص ارولوژی آندوسکوپی و علت آن مشخص گردد. زور زدن اضافی باعث خرابی مجرا و تنگی ثانویه خواهد شد.

– تصادف و آسیب به مجرا

 در تصادفات که مخصوصاً باعث شکستگی لگن می شوند حتماً باید به آسیب مجرا و پارگی آن فکر کرد. طبق قانون کلی در بیماران تصادفی که خون در نوک مجرا دارند نباید سوند زد و باید مثانه را از بالای مثانه تخلیه کنیم.

– ختنه

 یکی از عوارض تنگی مجرای ادراری عمل ختنه است که در بعضی از بچه ها باعث انسداد و تنگ شدن نوک مجرا می گردد که در معاینه ته مجرا کاملاً تنگ می باشد و ادرار بچه باریک می آید و خوب تخلیه نمی شود.

– آسیب به مجرا حین عمل جراحی

در بعضی از عمل ها از قبیل جراحی پروستات و مخصوصاً سرطان پروستات به علت نوع عمل و حساسیت محل تنگی ایجاد می شود که درصدی از آن با رعایت ظرافت عمل قابل پیشگیری است ولی بعضی موارد غیر قابل اجتناب می باشد.

– زگیل تناسلی

زگیل تناسلی پیشرفته نیز می تواند در موارد نادری باعث تنگی مجرای ادرار ی شود.

علائم زگیل تناسلی در آقایان

علائم تنگی مجرای ادرار در مردان

تشخیص زودهنگام تنگی مجرا به علائم آن بستگی دارد. اگر یک یا چند مورد از نشانه‌های زیر را دارید، بهتر است هرچه زودتر به متخصص ارولوژی مراجعه کنید:

  • باریک آمدن ادرار (مانند شیر قوری جرم‌گرفته)
  • قطره‌قطره شدن و قطع و وصل شدن ادرار
  • کاهش شتاب و سرعت پرش ادرار
  • احساس تخلیه نشدن کامل مثانه و باقی ماندن ادرار
  • احتباس ادراری (شاش‌بند شدن) و در مواردی ناباروری

این علائم می‌توانند با بزرگی پروستات نیز اشتباه گرفته شوند؛ به همین دلیل تشخیص دقیق توسط پزشک ضروری است.

تنگی مجرای ادرار در زنان

اگرچه تنگی مجرای ادرار در مردان شایع‌تر است، اما در زنان نیز می‌تواند رخ دهد. مجرای ادرار در خانم‌ها کوتاه‌تر است (حدود ۴ سانتی‌متر) و به همین دلیل تنگی در آن‌ها کمتر دیده می‌شود، اما غیرممکن نیست.

علائم تنگی مجرا در زنان مشابه مردان است: باریک شدن جریان ادرار، احساس تخلیه‌ی ناقص مثانه، سوزش و عفونت‌های ادراری مکرر. علل آن نیز می‌تواند شامل آسیب حین زایمان، عفونت، سونداژ مکرر یا جراحی‌های قبلی باشد.

اگر به‌عنوان یک خانم این علائم را تجربه می‌کنید، حتماً برای بررسی دقیق به متخصص ارولوژی مراجعه کنید؛ این مشکل قابل تشخیص و درمان است.

علت بی اختیاری ادار در زنان

قرص رفع تنگی مجرای ادرار

قرص مشخص و قطعی برای رفع تنگی مجرای ادرار وجود ندارد، چون این مشکل معمولاً ساختاری (آناتومیک) است، نه صرفاً التهابی یا عفونی. اما بسته به علت تنگی، پزشک ممکن است داروهایی تجویز کند تا علائم کاهش یابد یا التهاب کنترل شود. در ادامه توضیح می‌دهم:

داروهایی که ممکن است در درمان کمکی تنگی مجرا استفاده شوند:

  1. آلفابلوکرها مثل:

    •  ▪️تامسولوسین (Tamsulosin)

    •  ▪️آلفوزوسین (Alfuzosin)
      این داروها به شل شدن عضلات مجرا و مثانه کمک می‌کنند و باعث می‌شوند ادرار راحت‌تر عبور کند، ولی تنگی را درمان نمی‌کنند.

  2. آنتی‌بیوتیک‌ها در صورت وجود عفونت یا التهاب مجرا تجویز می‌شوند (مثلاً سیپروفلوکساسین یا سفیکسیم).

  3. داروهای ضدالتهاب (مثل ایبوپروفن یا ناپروکسن) برای کاهش التهاب و درد ممکن است موقتاً کمک کنند.

عوارض تنگی مجرای ادرار چیست؟

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟ تنگی مجرای ادراری به عنوان مانعی در جلو عملکرد مثانه جهت تخلیه ادراری می باشد و لذا فشار آن به گردن مثانه افتاده و باعث می شود که :

  • ادرار در داخل مثانه باقی بماند
  • باعث رسوب و سنگ مثانه شود.
  • باعث عفونت های عود کننده و مقاوم به درمان شود.
  • ادرار باقیمانده به کلیه ها پس زده و باعث نارسایی کلیه ها می شود.
  • فرد دچار احتباس ادراری می شود.
  • به علت فشار باعث ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ مثانه می شود.
علائم سرطان مثانه خوش خیم درمردان

آیا تنگی مجرای ادرار خطرناک است؟

تنگی مجرای ادرار به‌خودی‌خود یک وضعیت تهدیدکننده‌ی حیات نیست، اما اگر بدون درمان رها شود، می‌تواند عوارض جدی و گاهی جبران‌ناپذیری ایجاد کند. خطر اصلی از آنجا ناشی می‌شود که تنگی مانند یک سد جلوی تخلیه‌ی کامل مثانه را می‌گیرد و فشار را به مثانه و در ادامه به کلیه‌ها منتقل می‌کند.

  • باقی ماندن ادرار در مثانه و تشکیل سنگ مثانه
  • عفونت‌های ادراری مکرر و مقاوم به درمان
  • پس‌زدن ادرار به کلیه‌ها و در موارد شدید نارسایی کلیه
  • احتباس ادراری و ضخیم شدن عضلات مثانه و اختلال در پمپاژ آن
  • به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند به‌سختی ترمیم می‌شود، مجرای ادراری است. پس تنگی مجرا را جدی بگیرید و درمان آن را به تأخیر نیندازید؛ تشخیص و درمان به‌موقع از بروز این عوارض جلوگیری می‌کند.

آیا محل تنگی در جای مشخص مجرا اتفاق می افتد؟

بسته به علت ایجاد کننده تنگی جای آن فرق می کند و لذا ممکن است بعد از ختنه در نوک آلت باشد و یا در مجرای وسطی و خلفی ادراری ایجاد شود.
امروزه قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرای ادراری سیستوسکوپی است که به صورت سرپایی با عبور دوربین به داخل مجرا تشخیص داده میشود مثل شکل زیر:

IMG_0222

تکلیف فرد مبتلا به تنگی مجرای ادراری چیست؟

پیشگیری بهترین درمان است. به یاد داشته باشید یکی از اعضای بدن که اگر آسیب ببیند درست نخواهد شد مجرا است. اغلب بیماران مبتلا به تنگی مجرای ادراری دوبار مبتلا به عود بیماری خواهند شد و لذا باید با متانت و صبوری و با مراجعه منظم به دکتر خود با بیماری خود کنار بیایند.

درمان تنگی مجاری ادراری

راه درمان تنگی مجرا ی مشخص است، رفع تنگی . درمان تنگی مجرای ادراری بسته به محل آن و طول تنگی مجرا به دو روش انجام می شود:

1- به طریق آندوسکوپی

امروزه بهترین درمان برای تنگی های سطحی مجرا که طول کوتاهی دارند باز کردن تنگی به روش آندوسکوپی می باشد. در این روش با استفاده از یک چاقو که از دوربین عبور داده می شود در ساعت 12 محل تنگی را باز می کنیم و موقتاً برای بیمار 24-48 ساعت سوند گذاشته می شود و سپس خارج می گردد.

این عمل به صورت سرپایی انجام می شود. نکته مهم این است که به علت شانس عود تنگی مجرا بیمار باید با فواصل منظم به پزشک معالج خود مراجعه نماید. مثل شکل زیر:

imagesm0

2- درمان جراحی

برای تنگی های با طول زیاد و تنگی های عمقی مجرا بهترین درمان عمل جراحی باز می باشد که در آن با برش روی مجرا که اغلب در ناحیه پرینه و یا میان دو پا و جلو مقعد است قسمت تنگی مجرا را ب جراحی برداشته و محل های سالم را به هم پیوند می زنیم. در صورتی که تنگی خیلی طولانی باشد از گرافت های دیگر اعضای بدن از جمله از مخاط دهان برداشته و به عنوان مجرا جهت پر کردن طول تنگی استفاده می شود.

indexjk index][

آیا درمان گیاهی و طب سنتی تنگی مجرای ادرار مؤثر است؟

بسیاری از بیماران به دنبال درمان‌های گیاهی یا سنتی برای تنگی مجرا هستند. مهم است که با واقعیت علمی این موضوع آشنا شوید تا زمان طلایی درمان را از دست ندهید.

تنگی مجرای ادرار یک مشکل ساختاری (آناتومیک) است، یعنی مجرا به‌صورت فیزیکی باریک شده است. هیچ دارو، قرص یا ترکیب گیاهی نمی‌تواند این تنگی فیزیکی را باز کند. درمان‌های گیاهی ممکن است در بهترین حالت فقط علائم را موقتاً تسکین دهند، اما علت اصلی را برطرف نمی‌کنند.

اتکا به درمان‌های غیرعلمی و به تعویق انداختن درمان اصلی، می‌تواند باعث پیشرفت تنگی و بروز عوارض جدی‌تر روی مثانه و کلیه شود. تنها راه قطعی رفع تنگی، باز کردن آن از طریق آندوسکوپی یا جراحی توسط متخصص ارولوژی است.

عوارض و مراقبت‌های بعد از عمل تنگی مجرای ادرار

آگاهی از روند بهبود و مراقبت‌های پس از عمل، نقش مهمی در موفقیت درمان و کاهش احتمال عود دارد. شایع‌ترین چالش بعد از هر دو روش درمان (آندوسکوپی و جراحی باز)، احتمال بازگشت تنگی است.

احتمال عود تنگی:

شایع‌ترین عارضه‌ی درمان تنگی مجرا، عود مجدد آن است. بسیاری از بیماران ممکن است بیش از یک‌بار دچار عود شوند و به همین دلیل، مراجعه‌ی منظم به پزشک معالج با فواصل مشخص بعد از عمل بسیار حیاتی است.

می توانید صحبت های دکتر را در این رابطه گوش کنید.

مراجعه به پزشک برای درمان لکه های روی دستگاه تناسلی مردان

سوند بعد از عمل:

در روش آندوسکوپی معمولاً به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت برای بیمار سوند گذاشته می‌شود و سپس خارج می‌گردد. در روش جراحی باز، مدت سوند بر اساس نوع عمل توسط پزشک تعیین می‌شود.

برای کاهش احتمال عود، در صورت تجویز پزشک، انجام منظم و با احتیاط مراقبت‌های بعد از عمل (مانند سونداژ متناوب با ژل در صورت دستور پزشک) اهمیت زیادی دارد.

در صورت مشاهده‌ی خونریزی، سوزش شدید یا کاهش مجدد جریان ادرار بعد از عمل، حتماً سریعاً به پزشک معالج خود مراجعه کنید.

آیا تنگی مجرا باعث ناباروری می‌شود؟

در مواردی به علت عدم تخلیه‌ی صحیح مایع منی، تنگی مجرا می‌تواند با شکایت ناباروری همراه باشد. بررسی تخصصی برای تشخیص دقیق لازم است.

بعد از عمل تنگی مجرا کی می‌توان رابطه جنسی داشت؟

معمولاً حدود دو هفته بعد از خروج سوند، اما زمان دقیق را باید پزشک معالج بر اساس نوع عمل تعیین کند.

در صورت کاهش جریان ادراری و احساس تنگی مجرا جهت اخذ نوبت با شماره تلفن 22642744  تماس بگیرید. خدمتگزار شما دکتر کرمی

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

4.1/5 - (103 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 529 مشاهده پرسش
    با سلام دكتر
    پرسش 210072
    را ميخواستم كامل توضيح بدين علتشو
    (فرورفتگي روي آلت)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سوال چیه؟
    2. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      در پايين الت خوابيده سمت چپ خط مانند چروك و فرورفتگي ايجاد شده تقريبا دور الت رو دربرميگيره

      درحالت نعوظ خط از بين ميره
      سر الت هم چند روزي هست احساس داغي و سوزش دارم بعد از ادرار

      علتشو ميخواستم بدونم عكس هم فرستادم براتون قبلا
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      عکسی نیومده، مجدد بفرستید
    4. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      ارسال شد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، عکس رویت شد، نگران نباشید، بیماری نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسر هستم و در کودکی 10 بار کمتر و بیشتر شو نمیدونم به من تجاوز شد آیا امکان داره که اسفنکتر آسیب دیده باشه و در بزرگسالی دچار بی اختیاری مدفوع بشم؟ و آیا پس از 5سال اسفنکتر هام خوب نشده؟ و با اینکه پسر هستم استخوان لگنم داره رشد می‌کنه و باسنم هم داره بزرگ میشه و همین باعث میشه که بعضی وقتا فکر خودکشی کنم لطفاً راهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید
  • تصویر کاربر یعقوب سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 436 مشاهده پرسش
    بیضه سمت چپ،جابجا شده،اومده کنارآلت تناسلی.از بچگی همینجوری بوده.حالا با این حال احتمالا اینکه متاهل بشم و بر روی بچه درست کردن مشکل پیش میاد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سونوگرافی بیضه و اسکروتوم انجام دهید و بفرستید
  • تصویر کاربر خالد سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    دکتر
    راجع به مشکلم که عرض کردم خواستم بگم من فعلا برای یک هفته تهران هستم می تونم نوبت برای همین هفته داشته باشم یا نه ؟
    مطب تماس گرفتم پاسخگو نبودند .
    ممنون میشم راهنمایی کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، پاسخ داده شد
  • تصویر کاربر خالد سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر
    من مدتها بود که دچار دو شاخه شدن ادرار ، عدم تخلیه کامل ، تکرر ، گاها سوزش ، گاها احساس تورم بین مقعد و کیسه بیضه ها ، کم شدن سرعت و انرژی تخلیه ادرار و یک سری علایم دیگه شده بودم .
    به یکی از همکارانتان در مشهد مراجعه نموردم ، تشخیص ابتدایی ایشان التهاب پروستات بود . ایشان افلوکساسین 300 و ترازوسین تجویز کردند به گونه ای که اولی هر 12 ساعت و دومی هفته اول نصف و بعد از هفته اول شبی یکی .
    همزمان گفتند سونوگرافی نیز تهیه کنم مدت مصرف را 20 روز اعلام کردند . در ابتدای مصرف احساس خوبی داشتم سرعت و انرژی ادرار خوب شده بود و احساس بهتر شدن می کردم اما با پایان بیست روز هیچ یک از مشکلات حل نشد . در حین مصرف دچار پا درد و زانو درد می شدم که ایشان گفتن طبیعی است و مصرف کن . در مراجعه بعدی ایشان گفتن اگر ذره ای بهتر شدی هم باید مصرف را ادامه بدهی لذا تا دو ماه گفتن در صورتیکه احساس بهتری داری استفاده کن . همزمان سونوگرافی را به ایشان نشان دادم که از باقی ماندن 46 سی سی ادرار در مثانه و همچنان کمی بزرگی اکوی پروستات خبر داده بود . لازم به ذکر است که این سونوگرافی حین مصرف دارو تهیه شده است بعد از ان شروع به مصرف کردم اما نشانه مثبتی یافت نمی شد . انرژی و سرعت بهتر شده بود ، احساس نیاز شدید برای دفع سریع ادرار پیدا کرده بودم اما علایم دیگر سر جایش بود هر چند که دارو ها را منظم مصرف نکردم یعنی گاهی فاصله 12 ساعت 10 ساعت می شد و گاهی کمتر و بیشتر . همزمان درد زانو نیز افزایش یافته بود .
    من 24 سال سن دارم زندگی تقریبا سالمی دارم سالها پیش متاسفانه خود ارضایی می کردم ولی خیلی وقت است ترک کرده ام . در همین زمان دچار مشکلات گوارشی نیز هستم و معده و روده ام کلا به هم ریخته . نمی دانم ایا این دو بیماری با یکدیگر ارتباطی دارند و یا خیر ؟ آقای دکتر کلافه شدم ، نمی دانم چکار کنم
    احساس افسردگی و یاس بابت سلامتیم دارم و هیچ کاری به ادازه گذشته لذت بخش نیست . نمی دانم چه کنم ؟ در ضمن این مشکلاتی که عرض کردم در حین کار بیشتر می گردد .
    لطفا راهنمایی کنید
    با تشکر ایا ممکن است مشکلات مجاری ادراری ناشی از مشکلات گوارشی باشد یا برعکس ؟
    کدام یک را اول پیگیری نمایم ؟
    لطفا راهنمایی کنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، خودارضایی نکنید، ورزش کنید، داروها رو ادامه بدید، آزمایش ادرار و کشت ادرار بدهید و سونوگرافی پروستات مجدد انجام دهید
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و احترام به حضور جنابعالي كه با حوصله و بدون منت به سوالات افراد پاسخ مي فرماييد، جناب آقاي دكتر بنده حدود سه سال است كه در زير قسمت كلاهك تناسلي حالت تورم ايجاد شده و پس از مدتي رفع ميشود و تقريباً هر ماه مهمان من هست، زخم نمي شود و چند روزي خوب هست و دوباره متورم ميشود، اگر لطف بفرماييد عكس را ملاحظه و بنده را راهنمايي بفرماييد. ان شاء الله خداوند عزت و سلامت هميشگي به شما عطا فرمايد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام بعد از رابطه جنسی اینطور میشه؟
    2. تصویر کاربر عباس سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر، گاهی هم بعد از رابطه جنسی هست البته سوزش هم دارد ولی هر ماه پدیدار می شود ( دوستی دارم که متخصص عفونی است و می گفت احتمالا تبخال است و اگر قطره پولیو را در سه ماه هر بار 4 قطره مصرف کنی تا چند سال رفع می شود). سن من 52 و کراتنین خون هم بالا هستش( اگر ربطی دارد) میزان کراتنین 1/5
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام خدمتتون پاسخ دادم
    4. تصویر کاربر عباس سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      عذر خواهی میکنم آقای دکتر من متوجه نشدم چون دیدم علامت سوال گذاشتین و تصور کردم که سوال مطرح فرمودین. الان این بیماری محسوب نمی شود؟ و کار خاص یا دارویی نباید مصرف کرد ؟ چون آزاردهنده هست. ببخشید که مجددا مصدع شدم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      بیماری نیست، اگر برطرف نشد جهت معاینه تشریف بیاورید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 468 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من یه پسر 21 ساله ام که خیلی خیلی زودانزالم یعنی طوری که خودم از خودم میدونم با 2الی3بار دخول ارضا میشم
    فقط خواهش میکنم اگه دارویی یا قرص گیاهی هست برم بگیرم که بصورت دائم درمان شم
    اگه میشه بهم قرص یا دارویی بدون عوارض و دائم باشه بهم تجویز کنید که مصرف کنم
    مرسی از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، متاهلید؟
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر مجردم
      ولی رابطه داشتم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، استمنا نکنید، ازدواج کنید، ورزش کنید، خارج از روابط زناشویی رابطه برقرار نکنید
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      خب قرصی دارویی چیزی نیس که بهم تجویز کنید
      شنیدم داروهای گیاهی هس
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۴ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر برطرف نشد، به متخصص اعصاب و روان مراجعه کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من با 20سال سن تقریبا میشه گفت نه نعوظ صبحگاهی دارم نه کلا تو طول روز خیلی کم پیش میاد نعوظ داشته باشه ولی با دیدن فیلم تحریک میشم و نعوظ دارم میخواستم بدونم مشکلی هست یا طبیعیه؟
    1. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      و بعد کنار گذاشتن فیلم بعد چند ثانیه آلتم کم کم شل میشود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، مشکلی نیست
    3. تصویر کاربر رضا دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      خواهش میکنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 4روزی هست که زخمی بر روی بخیه آلت تناسلیم ایجاد شده و ترشحات سفیدی ازش خارج می شود. و در زیر آلت یه چرک های سفید سفت به ندرت خارج میشه می خواستم ببینم اینا چین؟
    1. تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید جواب چی شد؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید، روی بخیه آلت؟
    3. تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۰ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      عکسش فرستادم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام جهت معاینه تشریف بیاورید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 751 مشاهده پرسش
    سلام
    میو مننگوسل دارم و الان چندین سال است بی اخیاری ادراری دارم
    سن ۵۰ سال
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ مرداد ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام، باید تست ارودینامیک یا نوار عصب مثانه بگیرید جهت تعین وقت با شماره 02122642744 02122647404 09351142080 هماهنگ کنید هر روز از ساعت ۱۰الی۱۲صبح
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر الهه چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 574 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    اگه دختری پرده ارتجاعی داشته باشد آیا پس از ازدواج چناچه به متخصص مراجعه شود مشخص میشود قبلا نزدیکی داشته یا نه ؟؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با معاینه توسط متخصص زنان مشخص میشود
  • تصویر کاربر سیده چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 840 مشاهده پرسش
    باسلام من۳۲ساله هستم.مدتی بخاطر یبوستی که داشتم احساس میکنم بواصیل گرفته ام ولی باز مشکوکم لطفا راهنماییم کنیید چون بعضی مواقع خونریزی مقعدی دارم وبسیاردرد موقع تخلیه وحتی گوشتهای اضافه
    بیرون مقعد هم حس میکنم نمیدونم این بیماری چیست از عمل کردن هم دیگه میترسم.بادارو خوب میشودخواهش میکنم راهنماییم کنید چون واقعا درد خسته ام کرده وروم هم نمیشود پیش دکتر بروم لطفاراهنماییم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      تخصص من نیست
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 22305 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما استاد بزرگوار
    بنده پسری 21 ساله هستم
    امروز در پی درد یک هفته ای پشت پهلو به همراه سوزش و درد هنگام ادرار متوجه شدم کلیه سمت راست دارای طول 55میلیمتر با ضخامت کورتکس کمتر از2میلیمتر! وپارانشسیم نازکتر از عادی هست در مقابل، طول کلیه سمت راست 134 میلیمتر با ضخامت کورتکس 10 میلیمتر به همراه پارانشسیم نرمال میباشد که نکته ذکر شده در سونوگرافی اظهار میدارد که هایپر تروفی جبرانی برای این کلیه اتفاق افتاده است.
    هیچگونه سنگ در مثانه یا بقیه قسمت ها دیده نشده و حالبها متسع نیستند
    با این بیان به نظر شما این بزرگ و کوچک بودن دلیل مشکل من میباشد و پیامدهای این ناهنجاری برای من چیست؟و ایا امکان دارد این عدم یکسان بودن تا اخر عمر برای من ایجاد مشکل نکند؟
    در ضمن کلیه کوچکتر«راست» هایپوپلاستیک ذکر شده و بنده تا به امروز هیچ نشانه درد یا بیماری نداشته ام
    سپاس از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      با بزرگ شدن جبرانی کلیه سالم عمل هر دو کلیه را انجام میدهد نگران نباشید
  • تصویر کاربر طاهره دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 586 مشاهده پرسش
    با سلام
    اينجانب 42 ساله، چند ماهي است كه دچار تكرر ادرار شده ام .و اين مسئله باعث آزارم شده است. چندين بار هم به پزشك مراجعه كردم و داروهايي نيز مصرف كردم. از جمله اكسي بوتين-مترونيدازول-آمپول جنتامايسين-كلوتريمازول واژينال و چند داروي ديگر كه افاقه نداشت.
    در تاريخ 18 فروردين آزمايش كشت ادرار دادم كه به پيوست برايتان ارسال مي نمايم.
    من صحبتهاي شما را در برنامه خانواده شنيدم . و با توجه به گفته هاي حضرتعالي، من بيماري ديسك كمر و كمردردهاي مزمن هم دارم. لطفا مرا راهنمايي نمائيد.
    با تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر نازنین دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 642 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مادرم زنی ۵۳ ساله است سال هاست پهلوهاش و ستون فقراتش درد می کنه و مبتلا به فشار خون بالاست هر سونوگرافی و آزمایشی دادیم طبیعی بوده تا اینکه سونوگرافی جدیدی که داده ؛دیامتر طولی کبد در بالاترین حد۱۲۷م م می باشد و تصویر یک کیست کورتیکال به قطر 13 م م در پل میانی فوقانی چپ دیده شده؛ از طرفی مادرم حدود ۲۰ سال پیش رحمش رو برداشته و حدود سه ساله که در دو طرف زیر شکمش درد می کنه من خیلی می ترسم می شه لطف کنید و بگید مشکلش چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      کلیه نرمال است و کیست جای نگرانی ندارد
  • تصویر کاربر انصاري جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 578 مشاهده پرسش
    باعرض سلام خدمت شما من در رابطه با نعوض دچار مشکل هستم يعني به راحتي تحريک ميشم وبه قولي هاتم ولي نعوظ کامل انجام نميشه ودر بسياري از موارد دچار زود انزالي هم ميشم به صورتي که در اکثر اوقات بلافاصله بعد از دخول ارضا ميشم لطفا کمکم کنيد با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      مبحث زود ارضائی سایت را بخوانید توضیح دادهام
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 571 مشاهده پرسش
    با سلام پسری 14 ماهه دارم که در 21 روزگی ختنه شده است و دارای آلت تناسلی پنهان میباشد و طول آلت آن در حالت کشیدگی کمتر از 2 سانت میباشد . به متخصص کودکان مراجعه کردیم که آمپول تستسترون تجویز کرد ولی ما استفاده نکردیم تشخیص شما چیست آیااین مشکل با دارو حل میشود. با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ببینم
  • تصویر کاربر صادق دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 659 مشاهده پرسش
    با سلام من در حدود 3 هفته هستش که ناراحتی در زیر شکم خود احساس میکنم که بعد از معاینه و گرفتن عکس مشخص گرید که پروستاتیت مزمن دارم لطفا راهنمایی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت حضوری هماهنگ کنید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب