اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انتقال زگیل تناسلی از طریق دست یا سکس دهان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

برای دریافت نوبت زگیل تناسلی روی آیکن واتساپ کلیک کنید.

امروزه زگیل تناسلی شایعترین بیماری مقاربتی در سطح دنیا می باشد که متاسفانه هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد. آیا انتقال زگیل تناسلی از طریق دست و یا از راه دهان ممکن است؟ در این مقاله راههای انتقال زگیل تناسلی را شرح داده ایم. یکی از راه ها انتقال زگیل انتقال زگیل از طریق بوسیدن است

ایا دست زدن به زگیل تناسلی باعث انتقال میشود

انواع خاصی از HPV باعث ایجاد زگیل تناسلی می شود. زگیل تناسلی از طریق تماس پوست به پوست در طول رابطه جنسی گسترش می یابد. سویه متفاوتی از HPV باعث ایجاد نوع زگیل هایی می شود که در سایر قسمت های بدن خود پیدا می کنید. شما نمی توانید با لمس خود یا شخص دیگری با زگیل روی دست یا پاهای خود به زگیل تناسلی مبتلا شوید.

علت زخم شدن کلاهک تناسلی مردان

راه های انتقال زگیل تناسلی

در رابطه با راههای انتقال زگیل تناسلی باید گفت که زگیل های تناسلی می توانند از طریق رابطه جنسی واژینال یا مقعدی بدون کاندوم و به اشتراک گذاریوسایل جنسی منتقل شوند. ویروس از طریق تماس نزدیک دستگاه تناسلی منتقل می شود، به این معنی که اگر با یک دستگاه تناسلی زگیل دار تماس داشته باشید، حتی اگر رابطه جنسی نفوذی یا انزال نداشته باشید، به احتمال زیاد دچار زگیل تناسلی می شوید. اگرچه نادر است، اما زگیل های تناسلی می توانند از طریق رابطه دهانی منتقل شوند و دهان و گلو را تحت تأثیر قرار دهند.

شما فقط می توانید زگیل های تناسلی را از شخص دیگری که به این ویروس مبتلا است دریافت کنید، اما توجه داشته باشید که همه افراد ممکن است ندانن که دارای زگیل تناسلی هستند. اگر زگیل ها داخلی باشند ممکن است کسی متوجه آنها نشود و افراد حتی اگر هیچ علائمی نداشته باشند می توانند ویروس را منتقل کنند. اگر خانمی در حین بارداری زگیل تناسلی داشته باشد، این خطر وجود دارد که بتواند آن را از بدو تولد به کودک خود انتقال دهد. از بوسه، در آغوش گرفتن، استخرهای شنا، استفاده از حوله یا کارد و چنگال نمی توانید زگیل تناسلی بگیرید.

انتقال زگیل تناسلی

آیا انتقال زگیل تناسلی از طریق دست دادن امکانپذیر است؟

خیر زگیل تناسلی از طریق دست دادن انتقال پیدا نمیکند. نیازی نیست نگران این موضوع باشید.

ایا زگیل تناسلی از راه دهان منتقل می شود؟

بله – در مقاربت دهانی ویروس زگیل تناسلی از طریق دهان و لب های فرد آلوده به فرد سالم منتقل می شود و برعکس آن نیز صادق است. ممکن است لب ها و زبان و حنجره و گلو فرد سالم از طریق تماس با آلت تناسلی فرد آلوده مبتلا به زگیل تناسلی شود.

در تماس دهانی ذرات HPV به وسیله بزاق یا موکوس آلوده و از طریق یک بریدگی یا تاول باز در دهان یا گلوی فرد سالم به او منتقل می شود. مادران نیز می توانند زگیل تناسلی را به کودکان خود منتقل کنند. اغلب تحقیقات بیان می کنند که گاهی اوقات HPV می تواند از طریق تماس دهانی با وسایل غذاخوری یا پزشکی آلوده انتقال یابد.

سیستم ایمنی معمولا ذرات HPV مهاجم را قبل از اینکه عفونتی ایجاد کنند از بین می برد. سیستم های ایمنی سالم معمولا عفونت های HPV را ظرف 1 تا 2 سال از بین می برند. با این حال، برخی عفونت های HPV می توانند پایدار باقی بمانند.

ایا زگیل تناسلی با کاندوم منتقل می شود؟

بله این امکان وجود دارد زیرا. کاندوم فقط قسمت پوشش داده شده را می پوشاند و به علت انتشار ترشحات علیرغم استفاده از کاندوم زگیل تناسلی به بیضه ها و پوست بالای عانه منتقل و باعث آلودگی فرد می گردد که از این قسمت ها به جاهای سالم انتقال داده می شود. پس زگیل تناسلی با کاندوم منتقل نمی شود.

آیا انتقال زگیل تناسلی از طریق بوسیدن امکان دارد؟

انتقال ویروس اچ پی وی از طریق بوسیدن امکان پذیر می باشد در برخی از موارد، انواع خاصی از HPV می‌توانند در قسمت‌های مختلف بدن باعث ایجاد زگیل (توده غیرطبیعی و غیر سرطانی بر روی پوست) یا زگیل تناسلی بشوند. از این رو می توان گفت که زگیل تناسلی می تواند از طریق بوسیدن انتقال یابد.

پیشگیری از زگیل تناسلی

انتقال زگیل تناسلی از طریق شلنگ دستشویی

انتقال زگیل تناسلی (HPV) از طریق شلنگ دستشویی تقریباً غیرممکن است. ویروس HPV برای زنده ماندن و انتقال، به تماس مستقیم پوست با پوست یا مخاط آلوده نیاز دارد. این ویروس بسیار حساس است و خارج از بدن انسان به‌سرعت از بین می‌رود. بنابراین، تماس غیرمستقیم از طریق اشیایی مثل شلنگ دستشویی، توالت یا حوله معمولاً خطر انتقال ندارد.

با این حال، اگر شلنگ آلوده به ترشحات تازه فرد مبتلا باشد و بلافاصله با ناحیه تناسلی یا زخم باز تماس مستقیم پیدا کند، احتمال انتقال بسیار کم اما غیرصفر خواهد بود. به همین دلیل، رعایت بهداشت فردی و استفاده از وسایل شخصی همیشه توصیه می‌شود

کندن زگیل تناسلی با دست خطرناک است؟

بله. دست زدن به زگیل تناسلی و کندن آن با دست یا با نخ و یا حتی بریدن آن با تیغ موجب ایجاد زخم و خونریزی می شود. از آن جایی که زگیل تناسلی آلوده می باشد، خون حاصل از کند آن نیز آلوده می باشد. از این رو خونریزی باعث ایجاد زگیل تناسلی در مناطق اطراف نیز می شود. شاید آن زگیل کنده شود و دیگر رشد نکند اما اطراف آن زگیل های جدیدی ایجاد می شوند.

آیا زگیل تناسلی مانعی برای ازدواج است؟

همچنانکه عرض کردم شانس ابتلا طرف مقابل در ازدواج حتمی است. تنها توصیه من در این موارد تزریق واکسن زگیل تناسلی به فرد سالم قبل از ازدواج می باشد که باعث تحریک ایمنی فرد شده و از ابتلا به زگیل تناسلی پرخطر جلوگیری می کند.

آیا زگیل تناسلی از مادر آلوده به جنین منتقل می شود؟

بله- در مواردی که شدت آلودگی خانم بالا است هنگام زایمان مخصوصاً زایمان طبیعی از مادر به بچه منتقل و ممکن است باعث زگیل در ناحیه لب و مخاط دهان و حنجره نوزاد گردد و لذا در موارد آلودگی شدید مادر جهت جلوگیری از ابتلا جنین بهترین راه انجام زایمان به صورت سزارین می باشد. پس بهتر است پیش از بارداری، به فکر درمان باشیم. زگیل تناسلی در دختر مجرد نیز امکان پذیر است.

ایا زگیل تناسلی از طریق لباس منتقل میشود؟

خیر شرط انتقال زگیل تناسلی برخورد پوست به مخاط است پس از طریق حوله یا لباس آلوده منتقل نمی شود.

برای از بین بردن زگیل چه باید کرد؟

برای درمان زگیل تناسلی مردان و زنان بلافاصله به پزشک مراجعه و از نظر تشخیص قطعی و درمان آن اقدام نمایید.

زگیل تناسلی بعد از انتقال به فرد به عنوان مهمان دائمی در محل ماندگار خواهد شد و در فواصل معینی ممکن است خودبخود از بین رود و دوباره رشد کند. با توجه به این نکته که بیشترین زمان آلودگی و انتقال به فرد سالم زمانی ایجاد می شود که زگیل به صورت برجسته است و هدف از درمان این است که زگیل های برجسته را از بین ببریم. فریز کردن زگیل تناسلی به خاطر عارضه کمتر و جواب درمانی بسیار بالا، درد کمتر و حذف سریع زگیل از منطقه آلوده و در یک جلسه کمتر از 5 دقیقه باعث شده است که امروزه به عنوان بهترین و طلائی ترین درمان زگیل تناسلی پیشنهاد گردد.

آیا زگیل تناسلی واگیردار است؟

از جمله سوالاتی که در رابطه با زگیل تناسلی وجود دارد این است که ایا زگیل تناسلی مردان واگیردار است؟ در رابطه با زنان چطور؟ در جواب باید گفت که  بله، زگیل های تناسلی و ویروس هایی که باعث آنها می شود، هر دو بسیار مسری هستند. هیچ درمانی برای HPV وجود ندارد. وقتی ویروس گرفتید، همیشه عفونی هستید. حتی اگر علائمی مانند زگیل های تناسلی ندارید ، یا زگیل ها را معالجه و برداشته اید، باز هم می توانید فرد دیگری را به HPV و زگیل های تناسلی آلوده کنید.

آیا بعد از درمان زگیل تناسلی میتوان رابطه داشت؟

مردانی که برای زگیل تناسلی (روی آلت تناسلی، کیسه بیضه یا مجرای ادراری) تحت درمان قرار می‌گیرند، باید تا زمان بهبودی ناحیه تحت درمان و همچنین از بین رفتن درد، از رابطه جنسی خودداری کنند. این امر 1 تا 3 هفته زمان میبرد و بستگی به اندازه ناحیه تحت درمان دارد.

3.5/5 - (61 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر لیلی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام خدا قوت
    ببخشید ،همسر من ۵۲ سال سن دارد آزمایش پی اس آ دادند عدد۵/۲ بود آیا طبیعی است؟
    با توجه به اینکه مشکل خاصی ندارند واز نظر دفعات ادرار و دفع طبیعی میباشند
    آیا نیاز به درمان دارند؟
    در سونو گرافی کلیه ها سنگ ۳ میلی مشاهده شده اوره وکراتین نرمال است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      تكرار كنيد به ينشان زياد است جواب اگر بالا بود نمونه برداري ميخواهد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سنشان
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر م.محمدیاری چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    عرض سلام خدمت جناب دکتر کرمی عزیز و ارجمند
    26 سالمه و مجرد هستم. سال گذشته توی سونوگرافی داپلر واریکوسل گرید 2و 1 در سمت چپ و راست گزارش شده که طی مراجعه خدمتتون فرمودید که ساب کلینیکال می باشد.حالا سوالم این است که برای ریزش مو مردانه می توانم فناستراید مصرف کنم( هرچند 3 ماهه که می خورم). سونو و اسپرم کانت و سطح هورمونی رو ضمیمه کردم. البته این آزمایشات متعلق به سال گذشته می باشد.
    سپاس فراوان از استاد گرامی و بزرگوار
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      كلا ازمايش قابل قبولي است بايد معاينه هم بشويد
  • تصویر کاربر موسی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده 34سالمه نزدیک به دوسال هست که تبخال تناسلی دارم هر دو یا سه ماه عود میکنه ایا لازمه که هر روز قرص مصرف کنم من فقط هنگام عود سه روز مصرف قرص میکنم که تبخال ها خوب میشن .ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      درمان همين است
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید خدمت شما متخصص خبره ،
    من ۲۲ سالم هست و مبتلا به واریکوسل درجه ۳ هستم .. در حال پیگیری معافیت و بعدش جراحی ! کلیپ های جراحی شما رو به هر سه روش ، میکرو سرجری باز و .. دیدم و تصمیم دارم به شما مراجعه کنم
    ولی سوال مهمی برام پیش اومد ، شما مسیر رگ های واریسی رو مسدود می کنید ، اما رگ های طناب شکل زیر بیضه که سنگینش می کنه چی میشه ؟

    سپاسگذار میشم جواب بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      انها از بين نميروند وفقط مسدود ميشوند
  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 12847 مشاهده پرسش
    با سلام خسته نباشید خدمت پرو فسور کرمی

    اقای دکتر مدتیست یه خراش روی الت تناسلی من ایجاد شده که قبلش سکس داشتم و ژل تاخیری زدم و شریک من واژنشون تنگ بود و مدام دست هایش را کنار واژن خود میگرفت .ایا این خراش به علت بی حس بودن الت و نفهمیدن من درست شده با اصطکاک زیاد یا بیماری خاصی است.درضمن من به یک ارولوژ مراجعه کردم و برایم سیپروفلکسین و پماد ویتامین آد و پماد بتامتازون تجویز کردن آقای دکتر درضمن کمی سوزش ادرار هم دارم اینم بگم من در بچگی یکبار به علت کجی الت تناسلی به گفته مادرم عمل شده ام به نظر من پوسش کنده شده یه حالتی مثله خراش دست روی اسفالت ولی خوب نمیشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ديدم معذرت از تاخير مشكلي ندارد
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب ...
    اقای دکتر در جواب سونو کلیه ...کانون اکوژن با اندازه 6 میلیمتر از نوع stone نوشته شده ... و مثانه ضخامت جدار 5 میلیمتر و همچنین زریجوی ادراری 50 سی سی ... خیلی نگرانم ممنون میشم بگید چه مشکلاتی دارم و چکار باید بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اين سنكها نياز به درمان ندارند ادرار باقيمانده زياد نيست
  • تصویر کاربر حسن چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 418 مشاهده پرسش
    با سلام.چندوقتى هست متوجه وجود چند برجستگى كوچك بالاى الت تناسلى خودم شدم كه ظاهراً زگيل تناسلى هست ووقتى در اينترنت درموردش تحقيق كردم كه درمانى نداره ازنظر روحى و روانى بسياربهم ريختم تااينكه سايت شماروديدم دكتر جان توروخدا كمكم كنيد من بايدچكاركنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      اينهزگيلند بايد بيائيد كرايو كنم فيلم من وا ببينيد ٠٢١٢٢٦٤٢٧٥٤ تماس
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 359 مشاهده پرسش
    سلام.
    طبق عکس CT دارای سنگ 11 میل در محل تقاطع حالب و کلیه، سنگ 8 میل در لپ بالای کلیه، یک سنگ 4 میل و یک سنگ 16 میل در لپ پایین کلیه بودم.
    طی عمل TUL سنگ 11 میل خارج گردید. همچنین دکتر جراح گفتن طی عملی که کس دیگری نمی کند آن سنگ 8 میل در لپ بالای کلیه رو برای تو خرد کردم. همچنین یه دابل جی هم کار گذاشته شده است.
    گفتند برای سنگ 16 میلی باید سنگ شکنی کنی. الان 5 روز از عمل TUL می گذرد و منتظر وقت سنگ شکنی هستم.
    لیکن نه تنها درد من کمتر نشده بلکه از 2 روز گذشته بیضه چپم رو هم درد به شدت درگیر کرده و خونریزی من بیشتر شده است.
    آیا اینها طبیعی است؟
    من به این ظن که این دردهای بیشتر شده از آن سنگ 16 میلی هست تو نوبت سنگ شکنی هستم.
    لطفا من را راهنمایی فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      موافقم انجام دهيد
  • تصویر کاربر مهدى یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 402 مشاهده پرسش
    سلام جناب دكتر گرانقدر ، ايا پاسخ منفي تست سيستولوژى ادراروعدم استعمال سيگار ونداشتن مشغالي كه سبب سرطان مثانه ميشوند .ونداشتن سابقه خانوادگي اين سرطان ، براى مردى 64 ساله كه خون در ادرار دارد ،بررسي بيشتر در زمينه ديگر نياز است يا سيستوسكپي هم نيازه ؟ ممنون ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      سيستوسكوپي ميخواهد
  • تصویر کاربر مهرشادترابى چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام خدمت دكتر عزيز،من 6ماهه قرص سرترالين و كلوميپرامين مصرف ميكنم،از زمان شروع مصرف به شدت دچار ديرانزالى شدم،و الان شديدترم شده از لحاظ نعوذ مشكلى ندارم ولئ ارضا نميشم، درحال رابطه دچار انزال نميشم و اونقدر طول ميكشه كه نعوذ هم از بين ميره و و اگم دچار انزال بشم شايد تا يك ساعت طول بكشه و فوقالعاده اذيت كننده و دردناكه،از اين قرصام نميتونم مصرف نكنم،روشى براى جلوگيرى از ديرانزالى هست؟؟قرص يا هرروش ديگه اى كه باعث سرعت در انزال بشه؟؟خيلى ممنون🙏🏼
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۵ شهریور ۹۶( 8 سال پیش)
      داروها را قطع يا عوض كنيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت اقای دکتر
    بنده پسری هستم 26 ساله و مجرد، که از دوران نوجوانی حدود 18 سالگی یا کمتر، زیر کلاهک التم ی سری برجستگی وجود داره که ب تصور خودم شبیه زیگل هست البته نه درد داره نه سوزش و نه خارش ، حتی تحریک کردنش باعث میشه تحریک بشم. جسارتا عکس رو برای شما پیوست کردم اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید.
    و ی سوال دیگه جمع شدن پوست الت بصورت عکسی که فرستادم طبیعی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      زگیله باید کرایو شود با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رحیم دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 564 مشاهده پرسش
    آقای دکترکرمی باسلام وخسته نباشیدخدمت شما.من حدودا نزدیک به شش ماه هست که مبتلابه آمبولی شدم وبعدازمداوا ازقرص های والفارین استفاده میکنم که موجب شده آلت تناسلی من سفت نشود یااینکه درموقع نزدیکی خیلی زود شل میشود.خواهش میکنم دراین موردمرا راهنمایی کنیدچون مشکلاتی رادر زندگی زناشویی من باعث شده ضمنا من درشمال کشور زندگی میکنم اگراحتیاج است حضوری خدمت شمابرسم ممنون ازلطف جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      وار فرین مشکل ایجاد نمی کند باید بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب