اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

انتقال زگیل تناسلی از طریق دست یا سکس دهان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

برای دریافت نوبت زگیل تناسلی روی آیکن واتساپ کلیک کنید.

امروزه زگیل تناسلی شایعترین بیماری مقاربتی در سطح دنیا می باشد که متاسفانه هنوز درمان قطعی برای آن وجود ندارد. آیا انتقال زگیل تناسلی از طریق دست و یا از راه دهان ممکن است؟ در این مقاله راههای انتقال زگیل تناسلی را شرح داده ایم. یکی از راه ها انتقال زگیل انتقال زگیل از طریق بوسیدن است

ایا دست زدن به زگیل تناسلی باعث انتقال میشود

انواع خاصی از HPV باعث ایجاد زگیل تناسلی می شود. زگیل تناسلی از طریق تماس پوست به پوست در طول رابطه جنسی گسترش می یابد. سویه متفاوتی از HPV باعث ایجاد نوع زگیل هایی می شود که در سایر قسمت های بدن خود پیدا می کنید. شما نمی توانید با لمس خود یا شخص دیگری با زگیل روی دست یا پاهای خود به زگیل تناسلی مبتلا شوید.

علت زخم شدن کلاهک تناسلی مردان

راه های انتقال زگیل تناسلی

در رابطه با راههای انتقال زگیل تناسلی باید گفت که زگیل های تناسلی می توانند از طریق رابطه جنسی واژینال یا مقعدی بدون کاندوم و به اشتراک گذاریوسایل جنسی منتقل شوند. ویروس از طریق تماس نزدیک دستگاه تناسلی منتقل می شود، به این معنی که اگر با یک دستگاه تناسلی زگیل دار تماس داشته باشید، حتی اگر رابطه جنسی نفوذی یا انزال نداشته باشید، به احتمال زیاد دچار زگیل تناسلی می شوید. اگرچه نادر است، اما زگیل های تناسلی می توانند از طریق رابطه دهانی منتقل شوند و دهان و گلو را تحت تأثیر قرار دهند.

شما فقط می توانید زگیل های تناسلی را از شخص دیگری که به این ویروس مبتلا است دریافت کنید، اما توجه داشته باشید که همه افراد ممکن است ندانن که دارای زگیل تناسلی هستند. اگر زگیل ها داخلی باشند ممکن است کسی متوجه آنها نشود و افراد حتی اگر هیچ علائمی نداشته باشند می توانند ویروس را منتقل کنند. اگر خانمی در حین بارداری زگیل تناسلی داشته باشد، این خطر وجود دارد که بتواند آن را از بدو تولد به کودک خود انتقال دهد. از بوسه، در آغوش گرفتن، استخرهای شنا، استفاده از حوله یا کارد و چنگال نمی توانید زگیل تناسلی بگیرید.

انتقال زگیل تناسلی

آیا انتقال زگیل تناسلی از طریق دست دادن امکانپذیر است؟

خیر زگیل تناسلی از طریق دست دادن انتقال پیدا نمیکند. نیازی نیست نگران این موضوع باشید.

ایا زگیل تناسلی از راه دهان منتقل می شود؟

بله – در مقاربت دهانی ویروس زگیل تناسلی از طریق دهان و لب های فرد آلوده به فرد سالم منتقل می شود و برعکس آن نیز صادق است. ممکن است لب ها و زبان و حنجره و گلو فرد سالم از طریق تماس با آلت تناسلی فرد آلوده مبتلا به زگیل تناسلی شود.

در تماس دهانی ذرات HPV به وسیله بزاق یا موکوس آلوده و از طریق یک بریدگی یا تاول باز در دهان یا گلوی فرد سالم به او منتقل می شود. مادران نیز می توانند زگیل تناسلی را به کودکان خود منتقل کنند. اغلب تحقیقات بیان می کنند که گاهی اوقات HPV می تواند از طریق تماس دهانی با وسایل غذاخوری یا پزشکی آلوده انتقال یابد.

سیستم ایمنی معمولا ذرات HPV مهاجم را قبل از اینکه عفونتی ایجاد کنند از بین می برد. سیستم های ایمنی سالم معمولا عفونت های HPV را ظرف 1 تا 2 سال از بین می برند. با این حال، برخی عفونت های HPV می توانند پایدار باقی بمانند.

ایا زگیل تناسلی با کاندوم منتقل می شود؟

بله این امکان وجود دارد زیرا. کاندوم فقط قسمت پوشش داده شده را می پوشاند و به علت انتشار ترشحات علیرغم استفاده از کاندوم زگیل تناسلی به بیضه ها و پوست بالای عانه منتقل و باعث آلودگی فرد می گردد که از این قسمت ها به جاهای سالم انتقال داده می شود. پس زگیل تناسلی با کاندوم منتقل نمی شود.

آیا انتقال زگیل تناسلی از طریق بوسیدن امکان دارد؟

انتقال ویروس اچ پی وی از طریق بوسیدن امکان پذیر می باشد در برخی از موارد، انواع خاصی از HPV می‌توانند در قسمت‌های مختلف بدن باعث ایجاد زگیل (توده غیرطبیعی و غیر سرطانی بر روی پوست) یا زگیل تناسلی بشوند. از این رو می توان گفت که زگیل تناسلی می تواند از طریق بوسیدن انتقال یابد.

پیشگیری از زگیل تناسلی

انتقال زگیل تناسلی از طریق شلنگ دستشویی

انتقال زگیل تناسلی (HPV) از طریق شلنگ دستشویی تقریباً غیرممکن است. ویروس HPV برای زنده ماندن و انتقال، به تماس مستقیم پوست با پوست یا مخاط آلوده نیاز دارد. این ویروس بسیار حساس است و خارج از بدن انسان به‌سرعت از بین می‌رود. بنابراین، تماس غیرمستقیم از طریق اشیایی مثل شلنگ دستشویی، توالت یا حوله معمولاً خطر انتقال ندارد.

با این حال، اگر شلنگ آلوده به ترشحات تازه فرد مبتلا باشد و بلافاصله با ناحیه تناسلی یا زخم باز تماس مستقیم پیدا کند، احتمال انتقال بسیار کم اما غیرصفر خواهد بود. به همین دلیل، رعایت بهداشت فردی و استفاده از وسایل شخصی همیشه توصیه می‌شود

کندن زگیل تناسلی با دست خطرناک است؟

بله. دست زدن به زگیل تناسلی و کندن آن با دست یا با نخ و یا حتی بریدن آن با تیغ موجب ایجاد زخم و خونریزی می شود. از آن جایی که زگیل تناسلی آلوده می باشد، خون حاصل از کند آن نیز آلوده می باشد. از این رو خونریزی باعث ایجاد زگیل تناسلی در مناطق اطراف نیز می شود. شاید آن زگیل کنده شود و دیگر رشد نکند اما اطراف آن زگیل های جدیدی ایجاد می شوند.

آیا زگیل تناسلی مانعی برای ازدواج است؟

همچنانکه عرض کردم شانس ابتلا طرف مقابل در ازدواج حتمی است. تنها توصیه من در این موارد تزریق واکسن زگیل تناسلی به فرد سالم قبل از ازدواج می باشد که باعث تحریک ایمنی فرد شده و از ابتلا به زگیل تناسلی پرخطر جلوگیری می کند.

آیا زگیل تناسلی از مادر آلوده به جنین منتقل می شود؟

بله- در مواردی که شدت آلودگی خانم بالا است هنگام زایمان مخصوصاً زایمان طبیعی از مادر به بچه منتقل و ممکن است باعث زگیل در ناحیه لب و مخاط دهان و حنجره نوزاد گردد و لذا در موارد آلودگی شدید مادر جهت جلوگیری از ابتلا جنین بهترین راه انجام زایمان به صورت سزارین می باشد. پس بهتر است پیش از بارداری، به فکر درمان باشیم. زگیل تناسلی در دختر مجرد نیز امکان پذیر است.

ایا زگیل تناسلی از طریق لباس منتقل میشود؟

خیر شرط انتقال زگیل تناسلی برخورد پوست به مخاط است پس از طریق حوله یا لباس آلوده منتقل نمی شود.

برای از بین بردن زگیل چه باید کرد؟

برای درمان زگیل تناسلی مردان و زنان بلافاصله به پزشک مراجعه و از نظر تشخیص قطعی و درمان آن اقدام نمایید.

زگیل تناسلی بعد از انتقال به فرد به عنوان مهمان دائمی در محل ماندگار خواهد شد و در فواصل معینی ممکن است خودبخود از بین رود و دوباره رشد کند. با توجه به این نکته که بیشترین زمان آلودگی و انتقال به فرد سالم زمانی ایجاد می شود که زگیل به صورت برجسته است و هدف از درمان این است که زگیل های برجسته را از بین ببریم. فریز کردن زگیل تناسلی به خاطر عارضه کمتر و جواب درمانی بسیار بالا، درد کمتر و حذف سریع زگیل از منطقه آلوده و در یک جلسه کمتر از 5 دقیقه باعث شده است که امروزه به عنوان بهترین و طلائی ترین درمان زگیل تناسلی پیشنهاد گردد.

آیا زگیل تناسلی واگیردار است؟

از جمله سوالاتی که در رابطه با زگیل تناسلی وجود دارد این است که ایا زگیل تناسلی مردان واگیردار است؟ در رابطه با زنان چطور؟ در جواب باید گفت که  بله، زگیل های تناسلی و ویروس هایی که باعث آنها می شود، هر دو بسیار مسری هستند. هیچ درمانی برای HPV وجود ندارد. وقتی ویروس گرفتید، همیشه عفونی هستید. حتی اگر علائمی مانند زگیل های تناسلی ندارید ، یا زگیل ها را معالجه و برداشته اید، باز هم می توانید فرد دیگری را به HPV و زگیل های تناسلی آلوده کنید.

آیا بعد از درمان زگیل تناسلی میتوان رابطه داشت؟

مردانی که برای زگیل تناسلی (روی آلت تناسلی، کیسه بیضه یا مجرای ادراری) تحت درمان قرار می‌گیرند، باید تا زمان بهبودی ناحیه تحت درمان و همچنین از بین رفتن درد، از رابطه جنسی خودداری کنند. این امر 1 تا 3 هفته زمان میبرد و بستگی به اندازه ناحیه تحت درمان دارد.

3.5/5 - (61 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر افشين دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر من مجردم و رابطه اى هم نداشتم ولى روى آلتم چند تا مثل زيگيل گوشتى ديده ميشه خواستم ببينم چه راه حلى داريد واسم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اینها زگیل هستند ولیزر باعث بخش میشود بهترین درمان کرایو است بیایید خارج از نوبت02122642744

  • تصویر کاربر مجید دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید اقای دکتر پدر بنده الا61 سال دارند و در سال 94 برای ایشان کانسر پروستات تشخیص داده شد و تحت عمل رادیکا پروستات قرار گرفتند و وقتی نتیجه پاتولوژی بعد عمل رسید مشخص شد که ویزیکال سمینال ها هم درگیر هستند ولی گره لنفی سالم هستندکه بعد از این به مدت یک ماه رادیوتراپی شدند و میزان pas از 0.04 تا 0.1 متغییر بود تا اینکه در مهر 97 متوجه وجود خون در ادار شدیم که بعد از برسی های لازم مشخص شد تومور مثانه سطحی در حد t=0 یا t=1که با دو بار سیستوکوپی عمل مثانه شدند و مشکل وفعلا برطرف شده و تحت نظارت هستند ولی در ازمایش امروز میزان psa-0.26 نشان داده شده این نشان دهنده عود بیماری هست الان چه باید انجام داد . ببخشین خیلی طولانی نوشتم لطفا رهنمایی کنید خیلی سردر گم هستیم ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      هر 3 ماه بی گیری اگر بالا رود باید رادیو ترابی کنید

  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر من داخل واژنم وقتی پوستمو میکشم چندتا جوش زیرپوستی سرسفید زیاد تجمع کرده برجستگی نداره تروخدا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اینها زگیل نیستند

  • تصویر کاربر بهنام دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر من برای همسرم سوال می کنم. ایشون 45 ساله هستن.
    عید امسال با علائم سوزش شدید ادرار و تب شدید و لرز رفتن بیمارستان. آزمایشات اولیه نشون داد wbc حدود 16 هزار بود و crp هم 35 بود. سونو کردنو اندازه پروستات 34 سی سی بود. کلیه هاش و مثانه سالم بودن.. یه سری آنتی بیوتیک دادن که ظاهرا آنتی بیوتیک های نادرستی بوده و گفتن باید ادرارش کشت بشه.
    بعد چند روز کشت دادن و عفونت شدید ادرار داشت . ESR و CRP دوباره بالا بود. باکتری هم E_ COLI بود. ضمنا PSA هم بالا بود. حدودا 7 بود. آنتی بیوتیک درست طبق جواب کشت ادرار تجویز کردن به مدت 2 هفته. و قرار شد بعد تموم شدن انتی بیوتیک دوباره آزمایشات تکراربشه. الان 10 روزی هست که آنتی بیوتیک ها تموم شدن و همسرم داشت آماده میشد که آزمایشات جدید رو انجام بدهکه دوباره سوزشش شروع شده و هر روز هم داره شدید میشه.
    خودش به شدت نگران بد خیمی پروستات هست . تو فامیل و خانواده هم سابقه بد خیمی پروستات نداشتن.
    ممنون میشم راهنمایی کنین یادم رفت بگم خون تو ادرار یا مایع منی نبود تو آزمایش های قبلیش . ولی رنگ ادرار و مایع منیش هرزگاهی کدر یا زرد میشد بعد خوب میشد تو این مدت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      بهتر است ام ار ای از بروستات انجام دهید ببینم

    2. تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      آقای دکتر جواب آزمایشات همسرم اومد. عفونت ادراری دارن دوباره و psa از 7 رسیده به 4.2. Psa آزاد هم 0.19 هست.
      نظرتون راحع به این ارقام چی هست؟
      هنوزن دوباره ام آر آی تجویز می کنین؟
    3. تصویر کاربر بهنام سه شنبه ۲۱ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)
      آزمایش های جدید
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      ام ار ای کنید خیالت را راحت کنید

    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر منیژه دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من پسر 15ساله دارم از وقتی از پوشک در اومده تا الان شب ادراری شدید داره در ضمن از هفت سالگی بخاطر بیش فعالی قرص ریتالین مصرف میکنه تو تبریز خیلی دکتر بردم فایده نداشت دیگ هم خودش هم من و خسته ایم خیلی خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید خداخیرتون بده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      سلام باید نوار مثانه بگیرید 02122642744 02171062300

  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 6736 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی:
    آقای دکتر من تقریبا 1 ماه است که درد بیضه بیشتر در چپ و هم در راست داشتم،که با دقت بیشتر به بیضه ها متوجه تورم چند رگ سطحی کیسه بیضه شدم که در بعضی مواقع ظاهر میشدند و بیرون میزدند که در زمان دردم هم بیشتر میشد و باز بعد از چند دقیقه آن رگها محو میشوند و درد هم کمتر میشد به متخصص اورولژی مراجعه کردم،سونوگرافی دادم،جواب سونوگرافی همه چیز طبیعی بود و فقط واریکوسل خفیف را نشان میداد و کمی هم عفونت مثانه.متخصص گقت که فشار آمده بهت و اسپاسم میتواند باشد و واریکوسل هم کم است و احتیاجی به عمل ندارد،قرص تاوانکس(10) عدد و داکسی ساکلین(15) عدد و قرص ملوکسیب تجویز کردند 10 روز مصرف کردم کمی بهتر شد ولی باز هم همان مشکل تورم ناگهانی رگها و درد در بیضه را دارم،و بعد از لحضه ای محو شدن رگها و کمتر شدن درد.که این دردها بعضی روزها کمتر و یعضی وقت ها بیشتر میشوند.و امروز بعد از 20 روز دوباره به دکتر مراجعه کردم و باز سونوگرافی دادم و باز هم همان جواب بود و اینبار قرص سفیکسیم 200 و ناپروکسن تجویز کردند،خواهشم از شما این است که بفرمایید مشکل از کجاست؟اگر جواب سونوگرافی ها مشکلی ندارند پس این حالت غیر عادی بیضه ودرد از چیست؟ پوزش به خاطر طولانی شدن متن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      از نظر من درمان ان بیخیالی وول کردن موضوع است چیز مهمی نیست

  • تصویر کاربر معین دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکترمن24 سالمه یه دوره 6 ساله قرص فیناستراید مصرف کردم برای درمان ریزش مو که الان 1ساله مصرفشو قطع کردم از روزی که این قرص رو خوردم انگار که به لحاظ ظاهری تو سن 18 سالگی موندم یعنی ریشام در نیومده فقط چونم ریش داره و بقیه جا ها به صورت کرکیه الان احساس میکنم بیضه هام کوچیکه البته احتلام شبانه دارم اما در نیومدن ریشام منو ترسونده که نکنه خوردن اون قرص برام مشکل هورمونی و ناباروری به وجود اورده باشه از شما راهنمایی میخام که اندازه بیضه سالم و آلت تناسلی چقدره لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      باید چکاب هورمونی انجام دهید

  • تصویر کاربر شهریار دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 431 مشاهده پرسش
    سلام،جواب ازمایش پدرم اکوی هیدروژن با حجم 77 سی سی پیش بینی شده،خواستم ببینم وضعیتش چه جوریه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      تست بی اس ا نیز بدهید بفرستید ببینم

  • تصویر کاربر کیوان دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    یک سری ضایعات اطراف سر آلت تناسلی من وجود داره که دقیقا نمیدونم چی هست و چه درمانی باید انجام بدم یا به چه دکتری با چه تخصصی باید مراجعه کنم. عکس هارو براتون ارسال میکنم ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      اگر تهرانی بیا از نزدیک ببینم منتظرمبفرمایید زگیل02122642744

  • تصویر کاربر زهرا دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش) تعداد بازدید: 807 مشاهده پرسش
    با سلام. پسر چهار ساله ای دارم که نزدیک به دو سال پیش در یک سونوگرافی از کلیه تشخیص داده شد که دارای ورم کلیه است. عکس رنگی گرفتیم برگشت ادرار نداشت. هر به شش ماه سونوگرافی را تکرار میکنیم. در سونوگرافی آخر قطر قدامی خلفی پلویس را 19 میلی متر زده. میخواستم ببینم شرایطش چطوره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۰ خرداد ۹۸( 6 سال پیش)

      عکس ای وی بی بگیرید بفرستید ببینم

درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مصطفی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت جناب دکتر
    چند وقتی است که دچار زگیل تناسلی شده ام و چند روز هست که از اسیدسالیسیلیک استفاده نموده ام و تاثیر چندانی ناشته است.
    ایا الان درمان به روش کرایوتراپی را پیشنهاد می دهید؟ یا اسید سالیسیلیک را ادامه دهم؟
    ممنون میشم اگر ی حدود هزینه هم از روش کرایوتراپی بفرمایید؟
    با تشکر از وقت و انرزی که میگذارید.
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۲ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      بر اساس تعرفه
  • تصویر کاربر کوروش دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من حدود سه تا زایده گوشتی زیر آلتم هست که خیلی وقته با من هست ولی جدیدا یه زایده گوشتی که پایه داره خیلی ریزه کنارشون در اومده میخواستم ببینم چی هست اگر خدای نکرده زگیل باشه بعد از درمان امکان ازدواج هست یا نه؟ ممنون میشم جواب بدید چون تو شهرستانی هستم که متخصص نیست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۶ بهمن ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر Mahsa شنبه ۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 486 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید. اقاى دكتر تورو خدا كمكم كنید من تهران نیستم بیام خدمتتون.من ١ هفتست زكیل هاى مقعدیم رو سوزوندم دكتر كفتند تعدادى داخل مقعدم داشتم اونارو هم سوزوندند.ولى با انكه ١ هفته كذشته هنوز درد هاى غیر قابل تحمل دارم موقع اجابت هم خونریزى دارم.فكر نیكردم تا این حد دردناك باشه.میخواستم بدونم طبییه؟ و اینكه من شنیدم واكسن كارداسیل براى كسانى كه مبتلا به بیمارى هستن فایده نداره،میشه راهنماییم كنید؟ من ٢٠ سالمه مجردم و دختر هستم،توروخدا بكین این درد ها طبیه؟ یا اینكه عمل من بد بوده؟ اخه تعدادشون خیلى كم و ریز بودن،١ هفته بود كه قابل دیدن بودن.اكه قرار باشه براى هر بار عود كردن اینقدر دردر بكشم حاضرم بمیرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      خيلي حساس و نگران هستيد
  • تصویر کاربر ارش جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام.
    من مبتلا به زگیل تناسلی ازناحیه آلت و پشت شدم.جلو را با فریز درمان کردم اما پشت و نمیدونم چیکار کنم.در ضمن با همسرم هم نزدیکی داشتم به علت نا آگاهی.هنوز در همسرم علاعمی نیست اما نگرانم.لطفا از طریق پیامک راهنماییم کنید.ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چرا زگیل پشت
  • تصویر کاربر hiva پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ممنونم که به سوالات جواب میدین. دختری23 ساله هستم که بدون دخول و داشتن بکارت دچار زیگیل شدم با مراجعه به پزشک و استفاده از اسید و کوتر از بین می بردند اما باز هم باز می گشت اما پس از مدتی همه ی انها خود به خود از بین رفت. سوالم این هست که اگر دوباره عود نکنه یعنی از بین رفته؟ و اینکه اگر این بیماری برطرف بشه باز هم به همسر اینده منتقل میشه یا نه؟ در صورت از بین رفتن واکسن موثر هست یا نه؟ باز هم ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      واکسن موثر نیست تا عود نکرده کاری نمی خواهد
  • تصویر کاربر پارسا سه شنبه ۱۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 805 مشاهده پرسش
    سلام
    یک سال پیش با دختری رابطه داشتم که بعد فهمیدم زگیل دارد
    حدود دوماه بعد آزمایش hpv pcr خون دادم ولی منفی بود
    بعد ازدوماه بعد ازدواج کردم ورابطه داشتم
    آیا حتما باید زگیل بیرون بزند یعنی معلوم باشد تا کسی را آلوده کند یا خیر؟
    همسرم متولد 65 هست آیا واکسن را توصیه میکنید؟
    مرسی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بهتر است واکسن بزنید
  • تصویر کاربر لیدا جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من تقریبا هفت روز بعد از رابطه جنسی با همسرم احساس درد شدید در واژنم هنگام ادرار داشتم .و همینطور در مقعد . بدون نشانه ای و التهابی و ترشحی در واژن . و این درد ادامه داشت تقریبا یک هفته و بعد از چن روز اطراف واژنم قرمز شد همراه با سوزش .کم کم درد و سوزشم کم شد .این بیماری تبخال تناسلی بوده ؟ چرا این اتفاق افتاده و برای جلوگیری از این پیش اومدن این حال قبل از رابطه آسیکلوویر بخورم؟ باتوجه به اینکه الان نشانه ای از بیماری نمونده آزمایش ویروس رو نشون میده؟ چون این بیماری و در دوران پریودی گرفتم نتونستم برای معاینه برمو چون فکر میکردم عفونت ادراری باشه اب زیاد میخوردم و هیچ درمان دیگه ای نکردم .متشکر میشم اگه راهنماییم کنید و اگه نیاز هست بیام پیشتون برای آزمایش و تشخیص و پیشگیری .چون واقعا تحمل دوباره این درد برام خیلی سخته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      تبخال درمان ندارد باید دارو مصرف شود
  • تصویر کاربر مشتاقی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 513 مشاهده پرسش
    از سیبیر وفلوکاسین 500 بدستور بزشک برای رفع عفونت ناشی از
    بیماری مقاربتی بتعداد20عدد در دو نوبت هستفاده کردم شدیدا به
    شانه وگردن دردمخصوصا در هنگام خواب مبتلا شده ام رنج میبرم چکار باید بکنم با تشکر از با سخ
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با قطع دارو بهتر میشوید
  • تصویر کاربر م سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشی خدمت اقای دکتر
    بنده پسری هستم 26 ساله و مجرد، که از دوران نوجوانی حدود 18 سالگی یا کمتر، زیر کلاهک التم ی سری برجستگی وجود داره که ب تصور خودم شبیه زیگل هست البته نه درد داره نه سوزش و نه خارش ، حتی تحریک کردنش باعث میشه تحریک بشم. جسارتا عکس رو برای شما پیوست کردم اگه امکانش هست بنده رو راهنمایی بفرمایید.
    و ی سوال دیگه جمع شدن پوست الت بصورت عکسی که فرستادم طبیعی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۸ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      زگیله باید کرایو شود با شماره 02122642744 تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رحیم دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    آقای دکترکرمی باسلام وخسته نباشیدخدمت شما.من حدودا نزدیک به شش ماه هست که مبتلابه آمبولی شدم وبعدازمداوا ازقرص های والفارین استفاده میکنم که موجب شده آلت تناسلی من سفت نشود یااینکه درموقع نزدیکی خیلی زود شل میشود.خواهش میکنم دراین موردمرا راهنمایی کنیدچون مشکلاتی رادر زندگی زناشویی من باعث شده ضمنا من درشمال کشور زندگی میکنم اگراحتیاج است حضوری خدمت شمابرسم ممنون ازلطف جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      وار فرین مشکل ایجاد نمی کند باید بررسی شوید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب