اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ذبیح سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    باسلام یه چند وقتیه که درد در ناحیه زیر شکم سمت چپ و بیضه چپ دترم همیشگی نیست و برخی اوقات اینطور هست ، سابقه دفع سنگ کلیه حدود ۴ م م رو داشتم و چند هفته پیش سونوگرافی که انجام دادم تمام قسمت ها رو نرمال اعلام کرده مثل کلیه. مسانه پروستات و حالب و ... خواستم ببینم به نظر شما علت این درد ها چی میتونه باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      سونو بیضه ها انجام شده؟
    2. تصویر کاربر ذبیح یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      نه
    3. تصویر کاربر ذبیح یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      نه
    4. تصویر کاربر ذبیح یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      نه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      سونوگرافی بیضه ها انجام شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نوید سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 240 مشاهده پرسش
    من چندتا زائده داشتم ولی آزمایش براش که دادم منفی شد با این حال یک سال قبل پیش شما اومدم کرایو کردمشون بنظرتون من ناقل این ویروس هستم یا خیر با توجه به اینکه آزمایشم منفی بود ولی چند زائده وجود داشت ، در حال حاضر سوال اصلیم اینه با اینکه یبار قبل از کرایو من آزمایشم منفی بوده آیا ممکنه نوع کم خطرشو مثلا گرفته باشم و مشکلی برای کسی ایجاد نکنه؟

    عکسی هم که الان میفرستم در حال حاضر روی پوستم هست و همشون قبلا همینطوری بودن، بنظرتون زیگیل تناسلیه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر نوید یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      لطفا بررسی کنید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      زگیله باید کرایو بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 199 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عبادات قبول.تیرماه وشهریور سونو انجام دادم.با ابعاد.۴۰.۳۸.۴۴حجم۳۵سی سی.اسفندماه۴۸.۴۵.۴۲حجم۴۹ سی سی قرص هم استفاده کردم.علت تغییر چیه با تشکر.سن۴۵
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      سونوگرافی وابسته به دستگاه و اپراتور هست قابل اتکا نیست
  • تصویر کاربر Kaveh یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 275 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر بنده ۲۲ساله و مجرد هستم از اواسط نوجوانی آلتم کج شده بدون اینکه حادثه‌ای رخ داده باشه. با توجه به تصویر پیوست، بنظرتون برای متاهل شدنم و رابطه نیاز به عمل جراحی داره یا درمان دیگه ای داره؟
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر مشکلی نیست
  • تصویر کاربر کیا یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سلام. وقتتون بخیر.چه مدت طول میکشه تا بعد از اولین تماس آلوده زخم و تاول خودش رو نشون بده ؟ امکانش هست بعد از اولین آلودگی تا چند ماه علائم نشون نده ؟ آیا در زمانی که زخم ها کاملا بهبود پیدا کردن باز هم ویروس منتقل میشه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      ۲ هفته تا سال بله بله
  • تصویر کاربر فرشته یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر همسر بنده از ماه قبل با درد شدید پهلوی راست تشخیص سنگ کلیه دادن که بعد لز انجام سی تی اسکن گفتند سنگ به اندازه ۸ میل در حالب راست قرار داره که ما برای عمل tul مراجعه کردیم اما بعد از عمل جراحشون اعلام کردن که محرا بسیار تنگ بوده و ما سنگی پیدا نکردیم و بعد سونو انجام دادیم که یک سنگ ۴ میل در کلیه نشون داد در صورتی که در اسکن قبلی سنگی در کلیه نبود امکان داره اون سنگ ۸ میل شکسته به داخل کلیه برگشته باشه؟الان براش استنت دابل جی گذاشتن و یک ماه داروی تامسولوسین تحویز کردن با توجه به عمل ناموفق tul ما چه اقدامی باید انجام بدیم؟و یک مورد دیگر اینکه انجام رابطه جنسی براشون ضرر نداره؟فقط از موقعی که این دارو رو شروع کردن حجم مایع منی به شدت کم شده خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      بابد مجددا یورتروسکوپی بشن عارضه ی دارو هست نگران نباشید میتونید رابطه ی جنسی داشته باشید
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    بردمش بيمارستان تب داش گفتن برگشتی ادرار دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      چند سالشونه؟
    2. تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      7 ماه
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      تحت نژد متخصص اطفال باشد فعلا باید آنتی بیوتیک مصرف کند
    4. تصویر کاربر سجاد دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      مثلن دارو تو خونه بهش بدیم یا بیمارستان بستری بشه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      هر وقت تب کرد باید بستری بشه ولی دمان آنتی بیوتیکی تو خونه دریافت کنه
    6. تصویر کاربر سجاد سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      آقا دکتر این برگشتی ادرار تا آخر میمونه
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ فروردین ۳( 1 سال پیش)
      بستگی به میزان برگشت داره
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر esh.93967317 یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 247 مشاهده پرسش
    آقای دکتر خانم 39 ساله هستم باردار
    در هفته ی 26 فشارم رفت بالا بیمارستان بستری شدم الان دوهفته اس برای کنترل فشار میتل دوپال هر 8 سال برای من تجویز شد . و در هفته ی29 بارداری ام
    ازمایش دفع پروتئین  160 بود( 7روز پیش).و کلسیم 7ونیم بود که هر دوازده ساعت قرص کلسیم 500 تجویز شد همراه با قرص کلسیتریول 25درصد .در ازمایشاتم مقداری عفونت ادرای دیده شده که یک سفکیم 400 در روز برام تجویز شده حالا آقای دکتر چند روزی هست احساس دفع ادرار ندارم ولی خودم هر نیم ساعت و یک ساعت دستشویی میرم در ادرار کردن مشکلی ندارم  .ولی احساس می کنم حجم ادارم کم شده میخواستم ببینم 1-این احساس عدم ادرار برای چه مسئله ای هست.
    2 دوم اینکه استفاده از کلسیتریول برای من ادامه دادنش ضرورتی  چه دارد؟
    3-امکان دارد از عوارض متیل دوپا باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری انجام دهید
  • تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 261 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من 17 سالمه کجی الت به سمت چپ دارم ولی خیلی اذیتم میکنه میخوام عمل کنم در چه سنی امکانش هست عمل کنم؟
    و این عملی که توی ویس توضیح دادید بخیه ها مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    عکس رو هم قرار دادم لطفا راهنمایی کنید چند درجه انحنا داره و چه کاری واسه درمان میتونم بکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      عکس ها رو اپلود کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      نیاز به عمل ندارد
    4. تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۸ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      دکتر اعتماد به نفسمو اورده پایین اگه بخوام عمل کنم مشکلی ایجاد میکنه و اینکه عمل سختیه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      یک الی دو سانت از طول آلت کم میشه خیر عمل سختی نیست
    6. تصویر کاربر مهدی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      مشکل دیگه ای ایجاد نمیکنه مثلا جا بخیه ها نمیمونه؟
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر از محل ختنه گاه برش داده میشه
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر آیهان یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام دکتر وقت بخیر ، من پسر ۱۹ ساله ای هستم ، میل جنسیم از همون ۱۵ سالگی بالا بود و هفته ای شاید چندین بار مجبور به خودارضایی بودم ، این اواخر به تعداد بالایی هم رسیده بود ولی مشکل جدی ای نداشتم ، خواب و ورزشم هم درست بود ، ولی بنا ب دلایلی و مشغله ی بالای درسی و کاری قصد دارم حدود چند ماهی به ارگاسم نرسم و انزال رو بذارم کنار ، خواستم بدونم آسیبی به بدنم وارد میشه ؟ چون خیلی از اطلاعات بی اویدنس درست میگن باعث واریکوسل و ... میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر مشکلی نخواهید داشت
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 712 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب