اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

فتق بیضه چیست و آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر mohammad شنبه ۱۵ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    salam.dr jan mamnon va khaste nabashid.bande 23 sal sen daram va motahel hastam andazeye alat bande 13 cm mibashad.motasefane alan 3 mah arosi kardim ama hanoz amal dokhol ra natavnestim anjam bedahim yani hamsaram az yek taraf va kotahi alat man az yek taraf baes in mozshkel shode ast.hamsaram esteres darad.va in moshkel baes afsordegi ishan shode ast.lotfan rahnamei konid,ba tashakor
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      الت شما نرمال است علت عدم دخول باید بررسی شود
    2. تصویر کاربر mohammad شنبه ۱۵ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سلام.با تشکر.مشکل همسرمه.استرس داره.و موقع دخول پاهایش را جمع میکند.مدل های دیگر هم تست کردیم اما نشده است
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Alen پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 479 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    سوالی دارم در مورد اندازه آلت تناسلی؟ مطلب فوق را خواندم...
    من ۲۵ سالمه و نگرانی شدیدی برای ازدواج دارم٬
    دکتر هم رفتم و میگن مشکل خاصی نیست. یکیشان هم دارویی بنام TADALAFIL 10 هفته ای دو عدد تجویز کردند.
    یکی از مشکلاتم این است که٬ زیاد در حالت نعوظ نمی مانم و زود آلتم شل میشه.
    نگرانی اصلی : در حالت نعوظ٬ حداکثر طول آلتم به ۸ و قطر به ۳ سانت میرسد. و در حالت عادی خیلی کوچک است(۲-۳ سانت) و گاهی به داخل فرو میرود( هنگام بلند کردن جسم سنگین یا زور زدن)
    از زمانی که این دارو را مصرف می کنم حالت تو رفتگی کمتر شده .ولی هفته ای ۱ قرص مصرف می کنم
    آیا نگرانی من در مورد اندازه آلت درسته(طبق گفته بالا:۱۵-۱۳) یا اینکه باید معاینه شوم؟ آیا درمانی وجود داره؟؟؟؟
    و توضیحی در مورد زود انزالی بفرمایید که از چه مدت زمان کمتر را زود انزالی میگن؟
    خواهشا جواب دهید.روزی نیست که این مسئله ذهنم رو درگیر نکند.
    با تشکر و توفیق روز افزون برای شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکل شما فقط عصبی است سالمی
  • تصویر کاربر فرشاد پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من از ادرارم خون میومد رفتم پیشه دکتر هم آزمایش هم رادیو گرفی هم سونو گرافی هم رادیوگرافی رنگی انجام دادم الانم می خوام برم سیتوسکوپی به دستور پزشک
    فقط تنها چیزی که تو آزمایشام مشخص بود توی سونوگرافی ضخامت جداری مثانه بیشتر از عادی بوده 4.5mm
    بقیه آزمایشام اوکی بوده فقط مونده سیتوسکپی که انجام ندادم
    می ترسم فک کنم سرطان باشه من 23 سالمه >_< دارم دیونه میشم
    سیتوسکوپی فقط برا تشخیص سرطالنه منم بعضی وقتا از ادارم خون میاد هیچ مشکل دیگه ای ام تو آزمایشام نبوده لابد سرطلانه دیگه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه سیستوسکوپی بکن و خیالت را راحت
  • تصویر کاربر اشکان پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 421 مشاهده پرسش
    با سلام .آزمایش خون و سونو گرافی از شکم تا پروستات بجز چند میلی لیتر مایع در اکوی هموژن در من چیزی نشان نداد.پزشک متخصص گفت چیزی نیست.اما مدتی پیش بعد از خود ارضایی بیضه راستم را حس کردم به گونه ای دیگر شد البته قبل از سونو تا پروستات این اتفاق افتاد.
    بعد از آن متوجه صدا هایی ازشکمم و سمت راست زیر سینه گرفتگی هایی خفیف و لی عجیب ک فکر کنم از روده است.اما سونو تا پروستات چیزی نبود.دکتر من خیلی نگرانم هجده سال سن دارم.لطفا مرا راهنمایی کنید.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      در سن شما بیماری نداریم
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکنر کرمی عزیز.من جوانی31 ساله هسنم به تازگی آزمایش خون دادم مقدار اسیداوریک خون من8/3 بود کمی هم غلظت خون دارم با توجه به این که مئت 1 ماه است که من هرروز صبح 1 ساعت ورزش و فعالیت بدنی هم دارم به نظر شما اسداوریک خون من بالاست؟ و اگر اینطور است چرا باید با وجود ورزش کردن هم این اتقاق بیفتد.ممنون می شم اگر راهنمایی ام کنید چون نگرانم مه نکنه کلیه هام دچار مشکل شده باشه.ضمناٌ مدتی است گرفتگی در ماهیچه پشت ساق پا دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اسید اوریک بالاست باید بررسی شوید
  • تصویر کاربر موسوی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 443 مشاهده پرسش
    با سلام مجدد و عذر خواهی بابا تصدیع .بعدعمل واریکوسل ازمایش سرعت وتعداد اسپرمهای مرده را صفر نشان میده.به نظر شما چه کنم وچه دارویی تجویز میکنید؟ازکجا مطمئن شم دکترم درست عمل کرده ورگ واریس بسته؟ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل مجد د نیست
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام دکتر کرمی من 16 سال سن دارم.
    چند روز پیش احساس درد در بیضه سمت راست کردم و بعد خوب شد و دیگه مشکلی نداشتم اما الان حس میکنم بیضه سمت راست بزرگ تر هست و بیضه راست رو که چک کردم توموری رو حس نکردم البته در کنار بیضه خیلی کوچک چیزی وجود داشت که گفتند طبیعی هست الان هم حس میکنم بیضه راست سفت تر شده ولی وقتی بیضه سمت چپ را چک میکنم اون هم همینطوری هست نمیدونم من خیلی حساس شدم یا مشکلی وجود دارد. اطفا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سونوگرافی بکن
  • تصویر کاربر پژمان پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 7892 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام ، مدتی است که پس از سونو گرافی و تشخیص پزشک دچار هرنی اینگوئینال شده با ذیفکت 16 میلی متر .یکی از پزشکان به من گفتند نیاز به جراحی اورژانسی نیست .سوال بنده این است که ایا برای بهبود این مشکل میتوانم از ورزش دراز نشست استفاده کنم یا مضرمیباشد؟ و کلا برای عود نکردن باید از چه چیزهایی پرهیز کنم؟
    با تشکر
    دیلمی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      تا بیرون نزده عمل نمی خواهد
  • تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 426 مشاهده پرسش
    با سلام
    من حدود ۴ ماه قبل بیضه سمت راستم دردی را احساس کرذم و منشا هم اییدیم و یا رگهای بالای بیضه بود که متورم و سفت شده بود بلافاصله به اورانس رفتم و به توصیه دکتر اورزانس بیمارستان ورشو من بستری شدم و تست خون و ادرار و با دستگاهی که اسمش یادم نیست (سونوگدافی شاید) نگاه کردن و این نتایج رو به پزشکم دادن: ۱- بیضه ها شامل هیچ کیست نمی باشد ۲- بیضه ها در جای خود و نرمال هستند ۳- عفونت و یا بیماری عفونی نبود ۴- تجمع خون در رگ بیضه سمت راست دیده می شود. ۵- هیدروسل و تجمع رگ و واریکسل وجود نداشت
    دکتر اوزانس بعد این گزارس منو ترخیص کرد و گفت که مورد اورزانسی و مهم نیست از نظر ما و بهتر است از طریق یک متخصص در کلینیک تخصصی پیگیری کنی و چون من به برلین رفتم به علت گران بودن کلینیک تخصصی پی گیری نکردم بعد از یک مدت خوب شد ولی الان مجددا احساس درد دارم و بعد پیاده روی شروع می شه ُ یام در سربازی هم این مشکل داشتم در ایران
    می خواسم از شما متخصص عزیز سوال کنم که مورد مهمی می تونه باشه یا دلیل فعالیت جنسی و بدنی زیاد هستش
    مرسی
    ۲۹ سال دارم و عاشق پیاده روی (روزی حداقل 2 ساعت) ، مجرد و طبق آخرین تست بیماری مقاربتی (سوزاک ایدز سفلیس) هم ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شما کاملا سالم هستید
  • تصویر کاربر جواد پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    باعرض درود خدمت اقا ی دکتر میدونم انقد شما سرتون شلوغه که وقت نمیکنین جواب منو بدین ولی خواهش میکنم کمکم کنید پسری هستم 26 ساله که باعرض معضذرت و خجالت مدت یک ماهی میشه ناحیه الت تناسلی ام سمت چپ روی بیضه ام تعدادی ضایعه گوشتتی که تقریبا شبهه جوش و زگیل هست ایجاد شده که هر کدام یک چهارم عدس هستند اول یکی بود و الان بیشتر شده است به تعداد 6 عدد خواهش مندم کمکم کنید سپاسگذارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۳ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب