اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی من 21سال دارم و مجرد هستم و هنوز سربازی نرفتم من واریکسل درجه سه در بیضه چپ داشتم و قبل عمل آزمایش اسپرم دادم و در آن آزمایش، درصدها به این صورت بوده :
    (a):14.1% - (b):35.6%-(c):13.5%
    Sperms morphology :normal 35%
    و با تشخیص پزشک درجه سه بودن واریکسل بیضه چپ در تاریخ
    12 /92/11 عمل کردم بعد عمل در تاریخ93/01/16 سونوگرافی کردم که نشان داد :
    قطر متوسط شبکه وریدی بیضه چپ را 2.6mm در حالت ایستاده نشان داد بعلاوه در تاریخ
    24 /93/2 آزمایش اسپرم نشان داد که :
    (a):9.5%-(b):37.8%
    (c):15.7%-(d):37.6%
    Sperms morphology normal 38 %
    Sperms concentration 104 milionl
    الان که حدودا یک سال میگذرد یعنی در تاریخ
    94/1/20 دوباره آزمایش اسپرم دادم که :
    (a):16.4%-(b):34.2%
    (c):13.8%-(d):35.6%
    Sperm morphology normal 40 %
    Sperm concentration 110 ml
    و سونوگرافی دقیقا چهار روز بعد آزمایش اسپرم دادم که ابعاد بیضه راست 18در39 وبیضه چپ 17در 39 و شکل موج منو فاز یک و low resistance در شریان های اسپرماتیک دو طرف و پارانسیم هر دو بیضه مشهود است حداکثر قطر وریدهای بیضه چپ 2/9 میلیمتر است که با والسالوا تا 3/7 میلیمتر افزایش مییابد و back flow نیز دارد که به نفع عود واریکسل گرید دو است
    در سمت راست شواهدی به نفع واریکسل رویت نشد.
    با عذر بابت این همه توضیح خدمت شما با توجه به این که 21 سال دارم و سربازی نرفتم منظور فشار حین سربازی است و نیز مجرد هستم چه تشخیصی میدهید نیاز به عمل هست یا خیر چه راهکاری دارید استاد
    با عذر و تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نه نگران نباش
    2. تصویر کاربر مسعود جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      دکتر جان خیلی لطف کردین جواب دادین کی باید عمل کرد با این شواهد راستش خانواده و خودم خیلی نگرانیم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر الیاس جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    بازم مزاحم شدم
    عکس فرستادم فرمودین از بغل بفرست
    ببینید مشکل من حاد هستش یا خیر
    و اگر عمل نیاز داشته باشه خدایی نکرده و من عمل نکنم مشکلی پیش میاد
    تشکر
    وآقای دکتر
    لباس زیر اسلیپ(شورتهای تنگ و هفتی) و شلوار فاق کوتاه
    تاثیری در سایز و تغییر شکل آلت دارن
    مثلا کج شدنش
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      زیاد نیست عمل نمیخواهد
  • تصویر کاربر مهرداد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام من ازمایش دادم جوابش از100 درصد روی 73 درصد بوده لطفا منو راهنمایی کنید ببینم جوابش خوب هست یا ن مشکل دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      نرمال است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 478 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دكتر عزيز
    (با عرض پوزش)آقاي دكتر امروز براي دستشويي كردن به دست شويي رفتم وقتي كه نشستم كار خود را انجام دادم ديدم كه يك قطر خون روي كاسه توالت است. دليلش را جويا شدم و ديدم كه از يكي از جوشهاي خوني كه روي بيضه‌هام است كمي خون داره مياد. ميخواستم بدونم كه اين جوشها دليلشان چيست؟ آيا خطرناك هستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر اميني جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 379 مشاهده پرسش
    سلام دكتر
    من 50 سال دارم و مبتلا به بزرگي پروستات هستم (تقريبا سه برابر اندازه نرمال) در حال حاضر قرص prostate health مصرف مي كنم . حجم و فشار ادرارم بسيار كم است و البته قبلا قرصهاي تسهيل كننده ادرار مانند ازیترومایسین كه پس از مصرف حالت تهوع داشتم خيلي نگرانم . تشكر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیخودی نگرانید
  • تصویر کاربر زهرا جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید.آقای دکتر همسر من در سن یازده سالکی دچار هوچکین شده و شیمی درمانی میشده و چهارده سالگی درمان شده الان سی و دو ساله است و دکترا مارو قطع امید کردن از بچه دار شدن.بیضه های همسرم کوچکن و ازمایش اسپرمش آزو نشون داده شده ولی تو دو آزمایش که تو آزمایشگاه خصوصی دادیم مشموک به نیم میلیونه .واریکسل چپ هم داشته ولی دکتر گفتش در حدی نیست که بخواد تاثیری داشته باشه با عمل.از شما خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.لطفا جواب را به ایمیل نفرستید پسوردم یادم نیست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      عارضه شیمی درمانی است
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 593 مشاهده پرسش
    دکتر جون متاسفانه من معامله ام راست نمیشه و حیثیتم رفته ... البته باید بگم که زیاد جلق میزنم شاید مشکل اونه ولی در مجموع میگن حرفهای قدیمی ها رو باید طلا گرفت . یک قدیمی میگفت یک دوچرخه رو اگر سی سال بگذاری گوشه حیاط میپوسه .. همون بحث یوز ایت ار لوز ایت که شما گفتی .
    منم باید بگم که آی دیدنت یوز ایت اند حالا آی لوز ایت اند آی لوز مای گرل فرند بیکاز شی وانت ا بیگ دیک اند آی هونت اند شی لفت می . آی لاو یو دکتر . سی یو لیتر . بوس موس کیس میس . میس یو دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      اندازه در حالت نعوظ چقدر است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    باسلام و عرض ادب : آقای دکتر من 36 ساله هستم و حدود 12 سال است که ازدواج کرده ام وطی این مدت از تظر قوای جنسی و تمایلات جنسی در حد بالایی برخوردار بوده و مشکلی نداشته ام و ولی حدود 4 ماه میباشد که تمایلاتم بسیار کاهش پیدا کرده است و نعوظ تا 3 ماه قبل نداشته ام و الان هم بصورت لحضه ایست و کامل نیست این در حالیست که این مشکل به یکباره ایجاد شده است ، خواهشا را هنمای و کمکم کنید من از روستای دور افتاده که فاصله آن تا تهران 800 کیلومتر است تماس میگیرم و برای برقرار ی ارتباط به جناب عالی به شهر امدم تا پیغام خود را بفرستم ، تورا به همان اذانی که ارامش بخش دلهاست و بر دل و زبانتان جاریست کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      بیشتر عصبی است شنبه ساعت 7 عصر02122642744 زنگ بزنید
  • تصویر کاربر sara جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر من روز 12پیش از خواب بیدار شدم و احساس درد داشتم وقتی لمس کردم متوجه یک جوش زیر پوستی دردناک داخل لبیا مینورا شدم در قسمت پایین. داروخانه به من استفاده از ژل بهداشتی با PH اسیدی و پماد کلوتریمازول و هیدرو کورتیزون تجویز کرد برای از بین بردن جوش. تا قبل از استفاده از این دو پماد و ژل بنده مشکلی نداشتم اما سه روز بعد از آن دچار خارش و سوزش ناحیه خارجی تناسلی و اطراف مقعد شدم البته بیشتر خارش بود تا سوزش. دیروز که به دکتر مراجعه کردم قرص آسیلوویر تجویز کردن. اما به من گفتن که مشکلی نمیتونن تشخیص بدن بدون آزمایش خون. من واقعن ترسیدم . ضمنن من 32سال دارم .
    پیشاپیش ممنون از وقتتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      احتمال بالا هرپس است قرص اسیکلوویر مصرف کنید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام"
    1-بنده مبتلا به زود انزالی میباشم و در رابطه نزدیکی با همسرم هیچ لذتی طرفین را در بر ندار و این موضوع حدود یکسالی است که پیش آمده است ممنون میشوم راهنمائی فرمائید .
    2- سوال دوم بنده جهت فرزند دارشدن فرزند اولم مشکل کمبود تعداد اسپرم و حرکت آنها را داشتم و با دارد کارنیتین و سلنیوم فرزند اولم بدنیا آمده و حالا برای فرزند دوم چندماهی است اقدام کرده ام اما نتیجه ای نگرفته ام ممنون از لطف و محبت حضرتعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      1- مطلب سایت من در این مورد را بخوانید 2- صبر کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب