اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    بنده به وفاصله 4سال کلیه هام سنگ سازی میکنه میخواستم بدونم بعد دفع کردن از چه چیزهایی پرهیز کنم و چه استفاده کنم تا کلیه هام سنگ سازی نکنن
    با تشکر از زحمات شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید بیایید از نظر علت بررسی کنم
  • تصویر کاربر یونس شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 602 مشاهده پرسش
    u.:
    سلام دکتر
    من بیست سالمه و متاسفانه به خودارضایی مبتلام😔شاید هفته ای دو بار و بنظرتون این مقدار از خودارضایی سالمه و بهم آسیبی نمیزنه و این که من از چهارسال پیش که بهش مبتلا شدم تا الان تقریبا تو خواب محتلم نشدم و این مایه نگرانیم شده و این که صبح ها که از بیدار میشم نعوظ ندارم و اینم نگرانم میکنه و این که بنظرتون برای ترک خودارضایی دارو بخورم؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با ورزش وتمرین ترک کنید
  • تصویر کاربر سامان شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید بنده در الت تناسلی خودم 2مدل مشکل دارم که اول چند سال پیش دور سر الت تناسیلیم برجستگی هایی که مثل جوش بودن و سفید بودن شروع به زدن کرد و الان هم به دلیل زشت بودن میخوام بدونم چجوری اینارو حذف کنم و دوم به دلیل بیماری بد خودارضایی متاسفانه قسمت پایین تر از سر الت اون قسمتی که ختنه میکنن اول شروع به زخم شدن کرد و بعد پارگی پیش اومد و الان متاسفانه یک قسمت کوچیکی قرمزی شدیدی داره قبلا هم چنین چیزی شده بود و رنگ اون تیکه از التم فرق داشت ممنون میشم بفرمایید برای تسریع شدنش و خوب شدنش باید چه کاری انجام بدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر احسان شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 419 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر
    بنده از حدود یکسال پیش دردی در پهلو داشتم که به آلت و بیضه ها کشید و کم کم دچار تکرر ادرار شدم بعد از مراجعه به متخصص ایشان چند تا آزمایش نوشتند که انجام دادم همگی نرمال بود سونوگرافی انجام دادند گفتند التهاب پروستات داری و کمی هم ورم کلیه تشخیص کلی ایشان عفونت پروستات بود که برام آنتی بیوتیک و چند تا قرص دیگر نوشتند که هیچ اثری نداشت تازه بدترم شدم با مراجعه دوباره به ایشان سیستوسکپی انجام دادند و گفتند عفونت دیدم باز آنتی بیوتیک جدید نوشتند باز بی تاثیر بود الان آقای کتر من فقط درد در پهلو و پشت دارم و در فصل سرما تکرر ادار میاد سراغم در تابستان بهتر میشود تکرر ادرارم
    در ضمن وقتی ادرار میکنم دردم بیشتر میشود در پشت و پهلوها و همچنین با خوردن چیزهای سر د مثل هندوانه ،آلبالو ،خیار و... تکرر ادرار تشدید میشود .بنده ۲۶ سال سن دارم
    ممنون که جوابگوی من هستید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      خواندم به نظر من شما سالمید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    سلام،سالهاست کلیه ام سنگ دفع میکند، بعضی مواقع چندین سنگ باهم ، دیشب درد بیشتری داشتم مسکن شیاف کردم وذره ای تریاک خوردم دردم آرام تر شد اما ازدیشب ادرارم نیامده مگر مقداری کم ، حس ادرار درمثانه هم ندارم ، چه دستوری میفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      ازمایش وسونو‌کنید
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    با سلام
    چندی پیش روی بدنه آلت تناسلیم چند زائده دو مشاهده کردم به اضافه یک زخم و لک آیا این زگیل است ؟؟
    و نوع درمان چیست با تشکر
    عکس به پیوست ارسال میشود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      اینها زگیل نیستند
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر کرمی عزیز و عرض خسته نباشید
    آقای دکتر من مدتیه دچار درد بیضه خفیفی شدم که گاهی به زیر شکمم و پام میزنه، و گاهیم دچار سوزش ادرار میشم، همچنین زمانی که رابطه دارم چه در زمان تحریک و چه بعد از ارضا شدن درد بیضم بیشتر میشه
    کلیپ شما در اینستاگرام رو در مورد پروستاتیت دیدم، علایمی که فرمودین خیلیاش در من بود
    میخاستم ببینم غیر از سونوگرافی از بیضه، چه آزمایشیو انجام بدم و براتون بفرستم که ببینم دچار پروستاتیت شدم یا نه؟
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      تحت نظر دکتر ارولوگ باید پرمان شوید
    2. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر کرمی عزیز یعنی آزمایشی نیست که من متوجه بشم که دچار عفونت پروستات هستم یا نه؟
      حقیقت چند ماه قبل به یه دکتر اورولوژی مراجعه کردم، ایشون گفتن دچار 'پروستاتیت غیر میکروبی مزمن یا همون درد لگنی" دچار شدی،که دارو دادند و با شما مشورت کردم که گفتین دارو رو مصرف نکنم و دنبال درمانش نباشم،بهتر شدم اما باز دوباره برگشته
      نگرانیم بابت اینه که نکنه واسه من عفونی باشه و دکتر به اشتباه تشخیص داده باشه
      برای همین گفتم از چه طریقی میتونم بفهمم که عفونی هست یا نه
      ممنونم از لطفتون
    3. تصویر کاربر مهدی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      آقای دکتر کرمی عزیز یعنی آزمایشی نیست که من متوجه بشم که دچار عفونت پروستات هستم یا نه؟
      حقیقت چند ماه قبل به یه دکتر اورولوژی مراجعه کردم، ایشون گفتن دچار 'پروستاتیت غیر میکروبی مزمن یا همون درد لگنی" دچار شدی،که دارو دادند و با شما مشورت کردم که گفتین دارو رو مصرف نکنم و دنبال درمانش نباشم،بهتر شدم اما باز دوباره برگشته
      نگرانیم بابت اینه که نکنه واسه من عفونی باشه و دکتر به اشتباه تشخیص داده باشه
      برای همین گفتم از چه طریقی میتونم بفهمم که عفونی هست یا نه
      ممنونم از لطفتون
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      من توصیه میکنم بیخیال شوید چون دارو اثر ندارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 371 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض خدا قوت ، جاب دکتر از اهواز وقت شما رو میگیرم سن بنده 40 سال هست بچه هم ندارم، در تاریخ 95/12/21 حضورا خدمت حضرتعالی رسیدم در خصوص یه کیست که در بیضه سمت راست بود ، در اون تاریخ شما فرمودید چیز زیاد مهمی نیست شماره همراه جنابعالی رو بهم دادید و فرمودید هر موقع خواستید بیایید با یک عمل سرپایی اون رو براتون درمیارم متأسفنه شماره همراه جنابعالی روگم کردم ، واز حدود 8 ماه پیش تاالان درد شدید در بیضه دارم ودر حال حاضر باتوجه به سونوگرافی آخری که انجام دادم اندازه این کیست 23×30 میلیمتر که مطرح نمودن اسپرماتوسل است گزارش شده ،بنده حتی در انجام رابظه جنسی نعوذ آلت تناسلیم دچار مشکل شده و زود انزالی شدید پیدا کردم در موقغ ادار هم اکثرا مجاری آلتم همرا با تیرکشیدن وسوزش است، از سوی دیگر با درد کلیه ها نیزکه از 5 ماه پیش شروع شده روبرو شدم ، و در سونو گرافی که مربوط به حدود یکما پیش انجام دادم عنوان شده که شن ریزه در کلیه ها دارم و درآزمایشی که انجام شده تا حدودی دفع پروتئین درج شده بود و جهت معالجه دو قطره کیاهی «سنکل و اورتیدین باریچ » و همچنین قرص رواتینکس استفاده کردم ولی درد کلیه ها هنوز هست وکم نشده ! نظر حضرتعای در مورد نحوه معالجه چیست ؟ آیا حضوری خدمت حضرتعالی برسم ؟ یا با این تواصیف انجام عمل ودر آوردن کیست موردی نداره ؟ اگر لطف بفرمایید در صورت امکان شماره همراه حضرتعالی رو به ایمیلم ارسال بفرماید جهت هماهنکیهای بیشتر ممنون میشم.
    از اینکه حوصله نمودید توصیحات بنده رو مطالعه می فرمایید بسیار سپاسکذارم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با مدارک بهتر تست بیایید ببینم۹۲۱۷۱۰۶۲۳۰۰
  • تصویر کاربر سمیه شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 498 مشاهده پرسش
    سلام، پدر من 55 سال سن دارد و سابقه ی سکته ی مغزی و قلبی دارد، در حال حاضر ضربان قلبش 48 میباشد متاسفانه سنگ کلیه به اندازه 25 میلی متر دارد که رها شده و در لوله ی حالب گیر کرده، به مدت یک ماه میباشد، پزشکشون میگن امکان عمل وجود نداره و باید صبر کنه، از دو روز قبل دفع ادارار مشکل دارند و زیر چشماش ورم کرده، خواهش میکنم راهنمایی بفرمایید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      با توجه به شرایط انجام عمل منوط به قلب سالم است
  • تصویر کاربر Farhantavakoli شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    من از ١١سالگي خودارزايي ميكنم و هر چي سعي ميكنم ترك كنم نميشه ايا شما مي توانيد بيماري من رو خوب كنيد من الان ١٧سالمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۳ تیر ۹۷( 7 سال پیش)
      باید ترک کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 706 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب