اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    عرض سلام و احترام من چند وقت پیش سوار اتوبوس BRT شدم .. به شدت شلوغ بود ... در پشت پام احساس سوزش کردم انگار که مورچه گاز گرفته که برگشتم ددیم پام به گونی خورد که برا یه معتاد کارتون خواب بود ! ! ! ... الان می خوام ببینم چقدر شانس انتقال دارم و ایا احتیاج به آزمایش هست یا نه ... می ترسم تو گونیش سرنگ باشه و نیدل شده باشم ! ! !
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      باید تست بدهید
    2. تصویر کاربر امیر شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      می شه بفرمایید چند درصد احتماا انتقال هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر اتابک شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب خدمت جناب آقای دکتر و همکارانشون
    جناب آقای دکتر من به دلیل مشکل باربری فروردین ماه سال قبل عمل وارکسل رو انجام دادم که بعد از بازه زمانی که دکتر گفت آزمایشها خیلی خوب بود و با وجود اطمینان کامل پزشکی از سلامت همسر متاسفانه تا 18 ماه بعد از عمل بچه دار نشدیم و دوباره سونوگرافی انجام دادم گفتن دوباره وارکیسل گرید 2 دارم جواب آزمایش و سونوگرافی رو خدمتتون به پیوست ارسال میکنم خواهشمند است اینجانب رو راهنمایی بفرماید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر نشوید باید ایوی اف کنید
  • تصویر کاربر شهرام سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    باسلام،پدر 71ساله بنده از اردبیل بدون هیچ گونه درد و علائمی اتفاقی 2سال قبل با ازمایش چک psa=8.2شدکه بعد ازان دکتر برا نمونه برداری فرستادن ان هم شد 2+2=4 گفتن که پروستاتش سرطانی شده که برا ادامه درمان پیش دکتر کمالدین حسن زاده در تبریز بردیم که ایشون برا هم سی تی اسکن و عکس هسته ای فرستادن البته مدارکش را براتون میفرستم گفتن که به استخوان ستون فقرات نفوذ کرده و از 7ماه قبل هورمون درمانی را برای پدرم شروع کردن که الان هم جواب psa=044 شده، ولی خیلی احساس گر گرفتگی دارن و کلا مسائل جنسیش تعطیل شده ،البته چند جای دیگه هم بردم که برداشتن بیضه هارو صلاح دانستن لطفا بفرمایین که باتوجه به عکس و ازمایشها وضعیت بیماری پدرم در چه شرایطی هست وچند سال میشه در کنترل نگه داشت ایا امیدی به درمان قطعی هست و همچنین درمان طلاییش چیه ادامه هورمون درمانی با همون دکتر ش یا جراحی و برداشتن بیضه هاش.خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      تنها راه درمان ادامه هورمون ودر صورت نیاز رادیو تراپی است
    2. تصویر کاربر شهرام شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      با سلام خیلی ممنون،اقای دکتر مدارک پزشکی که براتون فرستادم را هم ملاحظه فرمودین؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سیداحمدعلوی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 442 مشاهده پرسش
    سلام سنگ درحالب دارم آمبولی ریه داشتم آنژوکردم الان داروی ریواروکسابان 15 مصرف میکنم آیا روشی برای درمان سنگ کلیه درحالب با این شرایط وجوددارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      قطع دارو با اجازه دکترتاتن وعملTUL. روش انتخابی است
  • تصویر کاربر کریم شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 349 مشاهده پرسش
    با سلام، پسرم ۷/۵ سالشه و حدود ۹ ماهه که دیابت نوع ۱داره و از انسولین استفاده میکنه حدود چند ماهی بود که شکایت از درد پهلو سمت چپ داشت که در سونو و اسکن DTPA از کلیه مشخص شد UPJO نسبتا شدید داره ودکترش گفته باید عمل شود آیا با توجه به دیابتی بودن، عملش ریسک بالایی دارد؟ و کدام روش جراحی را پیشنهاد میکنید؟باز ویا لاپاراسکوپی بسیار نگرانم لطفا راهنمای بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      با مدارک بیایید ببینم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر رضا شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 363 مشاهده پرسش
    سلام
    میخواستم ببینم چیه این هم درد داره هم سوزش ادرار ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      تب خال است
  • تصویر کاربر نادعلی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر فرزند پسر 9 ساله ای دارم که هرگاه تحرک زیاد یا دوچرخه سواری می کند بعد از ادرار در لباس زیر لکه های زرد رنگ و یا به ندرت خونی مشاهده می شد و در آزمایش خون هم ادرار فاقد خون بود، فقط در سونوگرافی فولنس خفیف کلیه چپ مشهود بوده است. در مشهد به دکتر متخصص مراجعه کردیم گفتند تنگی مجرا می باشد و با یک عمل کوچک در خرداد ماه تنگی رو برطرف کردند تا اول مهر مشکلی نداشته ولی متاسفانه دوباره همان مشکل مشاهده می شود. لطف بفرمایید علت و راه درمان را ذکر فرمایید ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      اگر چکاب سالم است کهم نیست
  • تصویر کاربر فرشید شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام من دو هفته پیش برای بار دوم به علت درد واریکسل و فتق عمل کردم فتق برای اولین بار هر دو عمل سمت چپ
    الان بعد از دو هفته بیضه تیر میکشه و تا ناحیه چپ شکم درد داره هیچ کاره سنگینی هم انجام ندادم بیشتر استراحت کردم ایا طبیعیست؟
    و میخواستم ببینم این درد تا کی ادامه داره؟
    بهد یک ماه میتونم دوچرخه سواری و پیاده روی کنم؟
    ممنون میشم جواب بدید نگرانم تهران نیستم اگه نه حتما حظوری میومدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      عمل كافي است از دستكاري هاي بيشتر ضرر ميكنيد
    2. تصویر کاربر فرشید سه شنبه ۱ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      از دو ماه بعد عمل میتونم ورزش رو شروع کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نسیم شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 657 مشاهده پرسش
    یک بار ادرار خونی داشتم آزمایش دادم سالم بود مشکل خاصی نداشت.سونوگرافی رفتم نوشته اتساع مختصرpelvisکلیه راست وfullnessکلیه چپ مشهود است ولی حالبها اتساع ندارد وسنگ وضایعه فضاگیر دیده نشده.شب قبلش رابطه جنسی داشتم وپریودهم بودم وصبحش ادرار خونی داشتم ..علتش چی میتونه باشه آیا مشکل خاصی داره کلیه هام وباید چیکار کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      خوب است تکرار سه ماه بعد
  • تصویر کاربر ایرج شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    باسلام وباعرض پوزش،به دلیل ناقص بودن سئوال قبلی مجددا به عرض میرسانم،فردی ۵۰ ساله هستم،بااحساس سوزش هنگام ادراربه پزشک مراجعه نمودم پزشک دستور ازمایش کامل داده وهمزمان قرص ضد عفونت تجویز کردند.خوشبختانه پس از ۳ روز سوزش ادرار برطرف گردید‌ولی جواب ازمایش بالا بودن سطحPSA 15.1 رانشان داده وپزشک محترم پس از دیدن ازمایش دستور سونو ازپروستات را داده وهمچنین دستورمراجعه به متخصص رادادند.متخصص محترم پس از دیدن جواب ازمایش دستور نمونه برداری از پروستات با لیزر دادند،بنده جهت اطمینان به متخصص دیگری مراجعه نمودم ایشان نیز دستور نمونه برداری ودستور ازمایش مجددPSA رادادندوبنده را به متخصص قلب جهتOKدادن برای بیهوشی وعمل معرفی کردند.حال باتوجه به اینکه سطح PSAاز15.1 به 6.8 وسطحFree PSA 0.16وسطحFPSA/TPSA 0.02 خواهشمندم باتوجه به اینکه بنده دیگر نه احساس سوزش ونه تکررادرارونه هیچگونه دردی هنگام تخلیه ادراراحساس نمیکنم،وهمچنین درسونوگرافی بزرگی پروستات29CC اعلام شده ایامیبایست عمل نمونه برداری انجام دهم یاخیر؟از راهنماییهای دلسوزانه وبرادرانه شماکه نشان ازانسان دوستی ونه مال اندوزی میباشدبسیارسپاسگزاروبرایتان ارزوی سلامتی وتندرستی دارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۵ آبان ۹۷( 7 سال پیش)
      نمونه برداری کنید بهتر است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 700 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب