اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر mhmnh پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 373 مشاهده پرسش
    مرد،23 ساله ، مجرد.متاسفانه از 15 تا 18 سالگی به خودارضایی اعتیاد داشتم. و پس از هربار خودارضایی 1 تا 2 روز از بدن درد و سردردو خواب الودگی رنج می بردم و تمرکز نداشتم انگار که مغزم خواب بود . حدو 5 ساله که ترک کردم. اما هفته پیش به طور ناخواسته و بدون پارتنر به ارگاسم رسیدم و الان مدت 6 روز هست که علایم بالا(سردرد و خواب آلودگی و head fog) رو خیلی شدید دارم به علاوه گودی زیر چشم خیلی زیاد و کاهش بینایی و اصلا هوشیاری کامل ندارم.
    آیا امکان دارد که این علایم به دلیل کاهش تستسترون در بدن باشد و اینکه تزریق امپول تستسترون رو مجاز می دونید یا خیر.
    و اینکه به پزشک با کدام تخصص مراجعه کنم؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر mhmnh شنبه ۲۴ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      اقای دکتر جواب منو نمی دید؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      با نرم وورزش ونشاط ومصرف مایعات به حالت اول بر میگردد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهنام پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ...
    آیا زگیل به هیچ طریقی از ادرار منتقل میشود ؟؟
    با تماس دست به ناحیه ی آلوده و همان دست به دهان یا ناحیه تناسلی چطور ؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      با دست منتقل نمیشود
  • تصویر کاربر کیوان پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 392 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من به بیضه چپم یه ضربه وارد شده کهباعث شده بیضم مقدار قابل توجهی پایین تر قرار بگیره.به نضر شما مشکلش چیه؟فک کنم دچار پارگی یا شکستگی بیضه شده باشم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو کنید بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر سپهری پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    آقای دکتر چند روزی بود که مجرای ادراری ام سوزش داشت و اکثر اوقات احساس ادرار داشتم بعلت بحران کرونا در کشور میترسیدم به مراکز درمانی مراجعه کنم، دیروز ناگهان قسمت پایین شکم سمت راست به شدت و خیلی زیاد درد گرفت، مجبور شدم برم درمانگاه، سونو دادن، یک سنگ 7 میلیمتری در uvj راست مشاهده شد و هیدرونفروز خفیف در کلیه راست مشاهده شد، دکتر عمومی یک سری دارو نوشت و گفت با مایعات زیاد دفع میشه، مطب شما تماس گرفتم برسم خدمت شما، ظاهرا تعطیل هست، میخواستم بدونم باید چه کار کنم، شب عیدی نگرانم خیلی، سابقه سنگ کلیه هم نداشتم، سن 34 سال ضمنا یک سنگ به قطر 3 میلی در کالیس میانی کلیه چپ هم وجود داره، تصویر سونوگرافی رو میفرستم خدمتتون، میخوام بدونم با توجه به وضعیت اسف بار مراکز درمانی در حال حاضر میشه راهنمایی بفرمایید که چکار کنم، خیلی محبت میکنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      فعلا صبر کنید بعد از تعطیلات درست میکنم09351142080
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    پوست آلتم در ناحیه پشت کلاهک دچار زائده و کشیدگی شده ، دردم زیاد نیست ولی چون الان 7 یا 8 ماه درگیر شدم اذیتم میکنه
    ترشح اصلا ندارم و متاهل هستم ، اگه سکس کنم این زائده بدتر و ملتهب تر میشه و اگر سکس نکنم بعد از مدت 2 ماه خوب میشه ولی به ناحیه دیگه ای از آلتم منتقل میشه
    خیلی رو مخم و اذیتم ، خواهشنا راهنمایی بفرمایید.
    در ضمن عکس هم به پیوست ارسال میگردد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      حساسیت تست پماد تریمسینولون هر ۱۲ ساعت بزنید
  • تصویر کاربر نگین پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    داخل مقعد برامدگی سفید رنگه خواستم بدونم زگیل یانه البته عکس به دکتر نشون دادم فقط عکس گفت که وباسیله
    1. تصویر کاربر نگین چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      ایا اینها زگیل هستم یا وباسیل.؟؟؟؟
    2. تصویر کاربر نگین پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      الو لطفا جواب بدین
    3. تصویر کاربر نگین پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      لطفا جواب بدید
    4. تصویر کاربر نگین پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      ایا این تصاویر زگیل مقعدی میباشد یه که بواسیر لطفا جواب بدین ایترس شدیدی دارم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      این سفید زگیل نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر کامی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 860 مشاهده پرسش
    سلام
    من به تازگی متوجه شدم که یک توده اضافی شبیه و هم اندازه بیضه داخل کیسه وجود دارد که چسبیده به یکی از بیضه ها میباشد ولی درد و یا مشکلی ندارم .
    آیا نیاز به معاینه و درمان دارد یا سرطان است و خودش خوب میشود...🙂
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      سونو بیضه کنید
  • تصویر کاربر mona پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    ساام اقای دکتر من یکبار تیرماه تبخال زدم دوباره الان دوماه پشت هم دوبارخفیف تر اما سوزش باسن و دوتا تاول کوچک ی طرف لبیا زده.شماریکبار برا پیشگیری ویشنهادقرص اسکولویر دادین دکتر زنان گفتن ن. سیستم ضعیف میشع الان من سه ماه رابطه نداشتم علت عودش چیه و الان بعد از گذشت چهار روز میشه نزدیکی داشت و چ داروی استفاده کنم برا سوزش ممنون کمک کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      تبخال عود کننده ودرمان مدارد
  • تصویر کاربر Mokhtari چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر
    پدر اینجانب با 77 سال سن و وضع جسمانی مناسب، در شهرستان، در سی تی اسکن توده ای در ریه مشاهده شد ، که در پاتالوژی بیوپسی ريه ، سرطان ریه تشخیص دادند، بعد پت اسکن شد و بعد که جواب پاتالوژی کامل آمد، مشکل از پروستات اعلام شد، که در جواب بیوپسی پروستات که خدمت شما ارسال میشود. PSA=90
    جناب دکتر ، جواب پاتالوژی پروستات ، برای تشخیص و درمان کافیست یا باید آزمایش بیشتر شود؟
    پت اسکن ماه پیش انجام شده، برای تشخیص متاستاژ به لگن، کلیه؛ مثانه و ... آزمایش دیگری نیاز است؟
    روند درمان چگونه پیشنهاد می دهید؟ جراحی ، دارو یا شیمی درمانی و...؟
    پیشاپیش از لطف شما سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      باید تحت نظر دکتر انکولوژی رادیو تراپی وشیمی درمانی شروع کنید
    2. تصویر کاربر Mokhtari یکشنبه ۲۵ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      جناب دکتر ممنون از پاسختون
      به خاطر وضعیت کرونا و عدم امکان مراجعه به بیمارستان، دکتر فلوتامید برای یک ماه نوشته، آیا به نظرتون تاخیر مشکل سازه؟ یا باید سریع رادیو تراپی وشیمی درمانی را شروع کنیم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۸ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر بابک پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشین من جدیدا بعد از انزال حس می‌کنم عروق پایین بیضه راستم درد می گیره البته درد خیلی خفیفی ولی تو پای راستم هم حسش می کنم و تا یک روز این درد کم با هم می مونه مشکل چیه؟البته تو این مدت انزال زیاد داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۹ اسفند ۹۸( 5 سال پیش)
      تلقیت نکنید مهم نیست
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب