اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

فتق بیضه چیست و آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سعید شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشید
    من پسری ۳۰ ساله با قد ۱۷۰ و وزن ۶۲ هستم و واریکوسل گرید ۳ دارم و تقریبا از وقتی یادمه حدود ۸ سالگی متوجهش شدم و تو نعوظ و میل جنسی هم مشکلی ندارم و درد ام اصلا نداره و اگه باشه هم خیلی کم
    سایز بیضه راستم حدود ۵ سانته ولی بیضه چپم ۴ یا ۳.۵ میخاستم بدونم چقدر روی توان جنسی(باردار کردن) من تاثیر داره و بابتش چقدر باید نگران بود؟ ایا حتما باید عمل شه و با عمل درست میشه؟ خیلی نگرانم دکتر ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اصلا جای نگرانی ندارد بیایید معاینه09351142080
  • تصویر کاربر حسینی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر وقت بخیر. خیلی خلاصه میپرسم. پنج سال پیش درد خفیف در ناحیه سمت راست بیضه که اصلا نمیتونستم نقطه ی دقیقش رو تشخیص بدم داشتم و گاها به کشاله ران هم میزد و بعد دوباره محو میشد. سونو دادم و چیزی نبود. یکی از دکتر ها صراحتا گفت از این در که رفتی بیرون یک عدد بروفن میخوری و دیگه هیچ جا نمیری. الان اون درد برگشته چیزی در بیضه حس نمیکنم. درگیر پنیک و اضطراب و مصرف آسنترا هم هستم. فعالیت شدید هوازی مثل دوچرخه سواری کوهنوردی و دویدن هم دارم شش روز در هفته. لطفا راهنمایی کنید آیا مجدد سونو بدم یا حساس نشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      این دردها منشا اسپاسم. ارد مهم نیست
  • تصویر کاربر بیژن شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    چند وقته دور کلاهک التم پوسته پوسته شده و در موقع سکس احساس سوزش‌ میکنم والان چند وقته همین جور بیشتر شده و دارم اذیت میشم چکار کنم یا از چه پمادی استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      پماد تریامسینولون ان ان ج هر ۱۲ ساعت بمالید سکس نداشته باشید
  • تصویر کاربر Freedom شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام و عرض تبریک سال نو.
    مطابق پرتوکل اعلامی برای معاینه ماهانه بیضه ها توسط اقاین، اقدام کردم و احساس تغییراتی در بیضه کردم. با توجه به شرایط و بدون مراجعه به پزشک اورولوژیست، اقدام به تهیه سونوی کامل کردم. پاسخ ان ارسال می شود.
    احساس من ان بود که یک سفتی دردناک روی اپیدیدیم چپ هست. پاسخ سنو، صرفا واریگوسل را در دو طرف اعلام کرد.
    جناب دکتر، اینجانب 32 سال سن دارم و مجردم و به ورزشهای سنگین کوهنوردی و پاورلیفتینگ می پردازم و تاکنون هیچ عارضه ای نداشته ام.
    سوالم ان است که اولا نیاز به جراحی واریکوسل دارم در شرایط حاضر؟ ایا لزومی دارد برای مشکل سفتی اپیدیدیم دردناکی ان کاری بکنم یا خود بخود خوب می شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باید دستی معاینه کنم تا قطعی جواب دهم09351142080
  • تصویر کاربر یاسمن شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 396 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت شما بخیر. پدر بنده 56 سالشون هست. آزمایش شون به این صورت هست:
    PSA(ECL): 0.647
    Free PSA(ECL): 0.115
    %18 :FreePSA/PSA
    میخواستم نظرتون رو در مورد آزمایششون بفرمایید. متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      کاملا نرمال است
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر وققبون بخیر
    بنده یک سال پیش یک ضریه ایی به کشاله ران چپم خورد که 30 سال پیشن جراحی واریکوسل کره بودم بعد بخاطر دردی که در اون ناحیه و بیضه چپم ظاهر شد رفتم سونو یک دیفکت 4 میلی متری تشحیص دادندبعد در برج 6 سال98 عمل فتق پیش جراح انجام گرفت بعد عمل بیضه چپم ولش و دردش نیز بیشترگردد. بعد دوباره چند مرتبه سونو گرفتم که به پیوست آخرین سونو رنگی بحضور ارسال گرید.
    آقای دکتر خواهشا در مورد سوالات ذیل کمکم کنید.
    1 آیا ول شدگی بیضه درست میشود
    2 برای درمان درد بیضه چکار کنم چون واقعا زنگیمو مختل کرده
    3.تشخیص شما از نتیجه سونو چیه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      کاملا از نظر من نرمال است
  • تصویر کاربر امین شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 377 مشاهده پرسش
    با سلام
    دور کلاهک الت تناسلی من دونه های خیلی زیر شبیه ب زگیل تناسلی میباشد،،از دوران نوجوانی مشاهده کردم و تا الان هم نه زیاد شدن نه کم،،حتی خارش و خونریزی هم ندارن،،هیچ مشکلی هم باهاشون ندارم فقط نگرانی من زشت و ترسناک بودن الت تناسلی ام هست،،
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عکسش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر اشکان شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    سلام ۴۹ ساله هستم سه روز است درد در ناحیه پایین کمر سمت چپ دارم و امروز به بیضه چپ زده و هنگام ادرار کمی سوزش دارم ، هنگام انزال هم تخلیه بدرستی انجام نمی شود .با توجه به شرایط قرنطینه نمی توانم به حضوری مراجعه کنم لطفا اگر دارویی میتوانم در این شرایط استفاده کنم راهنمایی بفرمائید . با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بهتر است سونوگرافی از کلیه انجام دهید ببینم وگرنه باید مسکن استفاده کنید استامینوفن وپهلو را ببندید
  • تصویر کاربر مهدی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 413 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. از سال 92 که خدمت شما رسیدم وعلت عدم تخلیه کامل متانه اینجانب راپس از گرفتن نوار مثانه، مشکلات عصب های مثانه تشخیص دادید و برای من قرص بتانکول تجویز نمودید تا به امروز این مشکل همچنان ادامه داشته برخی مواقع به خوبی تخلیه کامل انجام میشه ولی اکثر مواقع این مشکل و همچنان دارم. سوالی که از شما دارم این است که من تا کی باید این قرص و مصرف کنم که اغلب نیز بخاطر تحریم پیدا نمیشه؟ وایا درمان دیگری از جمله عمل جراحی خاصی وجود نداره؟ یکی از پزشکان مغز و اعصاب میگفت احتمال درگیری عصبی در کنار مهره های کمر یا گردن وجود داره با توجه به اینکه سابقه دیسک کمر و گردن هم دارم آیا با عمل دیسکم این مشکل هم حل خواهد شد یا خیر؟ خواهشا مرا راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی ومثانه پر وخالی بگیری بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 376 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان من 22سالمه کجی الت مادرزاد دارم و احساس میکنم بیشتر از 30درجه هست و تا الان سکس نداشتم که بدونم مشکل ساز یا نه و این موضوع از لحاظ شکلی خیلی رنج میبرنم میخواستم بدونم نیاز به جراحی هست ممنونم راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر مشکل در دخول دارید بیایید درست کنم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      ۰۹۳۵۱۱۴۲۰۸۰
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      دکتر جان من فقط میتونم تنها بیام اونجا عمل جراحی چقد زمان بره و چند روز یا ساعت باید بیمارستان بمونم
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۹ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس که مشاهده کردیید انحراف چند درجه بود من از بوشهر میام هزینه ها تقریبند چقدره بدون بیمه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      بعد تز تعطیلات در خدمتم
    6. تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۴ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      باشه منتظر خبرتون می مونم با شماره تماس گرفتم خاموش بود و ضمنا هزینه ها و زمان موندنم تهران چقدر میشه چون به بهانه ی تعطیلات میام و ممنون میشم دقیق توضیح بدید وسوال دوم دقیقا چند درجه احراف دارم دکتر جان
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۵ فروردین ۹۹( 5 سال پیش)
      قبل تز حرکت هماهنگ کن وبعد بیایید
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 693 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب