اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ملیحه سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    با سلام و وقت بخیر خدمت دکتر کریمی
    آقای دکتر من خانم 30 ساله هستم که 3 ماه پیش عفونت قارچی داشتم و همزمان دچار خونریزی در ادرار شدم و به مدت یک روز به طوریکه هنگام اتمام ادرار حس و درد بدی داشتم و بلافاصله بعد از ادارار احساس می کردم که باز ادرار دارم ولی می رفتم خبری نبود تا اینکه انقد میرفتم خون ریز ی می شد. به پزشک مراجعه کردم سونو گرافی عفونت لگنی نشون داد دارو ها رو خوردم بهتر شدم الان بعد 3 ماه باز در قسمت مجاری ادراری و مقعد حس بدی دارم هنگام اتمام ادرار کشت ادرار سه روز پیش انجام دادم که نتیجه شو ارسال میکنم ، من این حالو هر 4 سال یکیار اگر جای نمناکی بشینم دارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جواب سونوگرافی رو فقط فرستادین. جواب ازمایش ادرار رو هم بفرستین
  • تصویر کاربر س.کلانتر سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    حدود یک ماه بیشتر که قسمت کلیتورس خارش داشته و حتی لباس زیر میپوشم میخاره به طرز وحشتناکی که ناچارشدم اصلا لباس زیر نپوشم ولی تا چیزی تماس پیدا میکنه با کلیتوریس دوباره میخاره رفتم دکتر زنان که گفت چیزی دیده نمیشه و عفونت هم نداشتم ،ولی خودم‌متوجه شدم که قسمتیش یه جوش بسیار ریزی زیر کلوتوریس هست،بدای درمان راهی هست آیا،چیز خطرناکی نیست؟؟ راه درمانی وجود داره؟؟آخه خیلی اعصابمو بهم ریخته و علتش چی میتونه باشه؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، بهتر است معاینه انجام شود. ممکن است ضایعات قارچی باشد
  • تصویر کاربر احمدرضا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشد 20 سالمه
    حدود 5 ماه الی 6ماه قبل با‌ پارتنرم رابطه داشتم
    که طی گذشت 2ماه و پیگیری های اون مشخص شد که اچ پی ویش مثب بوده
    اما از اون قضیه حدودا 5 6 ماه میگذره من یکم نگرانم هیچ علایمی هم ندارم و کاملا در سلامت کاملم بدون ضایعه پوستی غیر دونه های فوردایس که از زمان بلوغ بودن... نیازی به اقدامی هست یا خیر ...؟لطفا جواب بدین ممنون. بازم میگم هیچ علایمی ندارم و در سلامت کاملم از نظر پوستی جای‌نگرانی نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      زگیل تناسلی قدرت سرایت بالایی داره. وقتی یکی از دو طرف این ویروس رو داشته باشه ، معمولا فرد مقابل هم الوده میشه. و ممکنه تا اخر عمر هم علامتی نداشته باشه ولی ویروس در بدنش باشه. میتونین تست hpv dna انجام بدین
  • تصویر کاربر رضا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 12653 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر محترم و بزرگوار
    مرد هستم 32 ساله از کرمانشاه
    تقریبا 3 هفته بیشتر دچار التهاب سر آلت تناسلی شدم و به دکتر نشون دادم گفت التهاب و پماد کالندولا و پماد هیدروکورتیزون بهم داد و گفت روزی دوبار بمال هر دو پماد بصورت همزمان اما الان یک هفته میشه استفاده میکنم احساس میکنم تغییری نکرده
    اول یه نقطه کوچیک بود اما الان بیشتر شده خارش و درد نداره اما به لمس حساس پوستش
    همین چند روز پیشم چکاپ کامل دادم از لحاظ ایدز و هپاتیت و قند خون و آزمایش ادرار و تمام آزمایشاتی که به خون مربوط میشه اما همه چیز نرمال بود که عکس آزمایشاتم براتون فرستادم
    2 تا عکسم از سر آلتم انداختم که با خط مشکی تو 2 تا عکس مشخص کردم که کجای آلتم التهاب کرده
    تقریبا دو ماه کل بدنم حالت آلرژِی و حسایت داره یعنی یهو رو پاهام دستهام سینم شکمم دچار خارش و قرمزی و التهاب میشه بعد چند ساعت ناپدید میشه
    من متاهلم و از لحاظ رابطه جنسی خیلی حساسم و اصول بهداشتی هم رعایت میکنم و همیشه هم از رابطه محافظت شده استفاده کردم چون همیشه از کاندوم استفاده میکنم فقط بعد از اینکه رابطه تموم میشه فورا میرم حموم کاندوم در میارم و سر آلتم با آب و صابون زیاد میشورم
    این چند سری آخر بعد رابطه که از کاندوم استفاده کردم خیلی با آب و صابون سر آلتم شستم که بعد چند روز سر آلتم اینجوری شد یعنی دقیق نمیدونم به صابون حساسیت داشتم یا به آلرژی و حساسیت بدنم ربط داره چون همین الانم بدنم شدید خارشت داره یعنی رو کل بدنم حالت گل گل قرمز و التهاب میکنه میخاره بعد یهو نمیمونه که رفتم دکتر قرص لورتادین 10 داد شبی یک عدد خوردم بهتر شدم اما به عوارض لورتادین 10 حساسیت دارم دیگه نمیخورم
    کاندوم هم از مدل Climax Condoms Classic همیشه استفاده کردم مشکلی نداشتم
    الان خیلی خیلی ناراحتم که بعد 3 هفته چرا خوب نمیشم-این مدتم اصلا رابطه نداشتم با خانومم چون ترسیدم
    خلاصه تو اینترنت خیلی سرچ کردم و بیشتر باعث ناراحتیم شد مطالبی که خوندم
    دکتر به نظرتون این چی میتونه باشه سرطان یا مریضی بدی نیست آیا درمان میشه باید چکار کنم چون رفتم دکتر همون دوتا پماد کالندولا و هیدروکورتیزون بهم داد روزی 2 بار بمالم اما بعد یک هفته تغییری نکردم
    یعنی احساس میکنم التهابش داره بیشتر میشه و بیشتر رو آلتم گسترش پیدا میکنه چون اول یه کوچولو بود اما الان اون سمت آلتم کامل گرفته که تو عکس مشخصه-اون سمت آلتمم هست اما اونجا یک نقطه بیشتر نیست و تو این 3هفته همونجور مونده
    ممنون میشم راهنماییم کنید چون خیلی نگران آقای دکتر چون هر لحظه هزارتا فکر بد میکنم که شاید چیز بدیه
    راستش آدم وسواسی هستم اما رو این خیلی وسواسی شدیدی گرفتم که مبادا چیز بدیه
    سرآلتمم زیاد نمیشورم میگم شاید از اونم باشه
    1)دکتر این التهاب یا چیز خاصیه اگه التهاب علتش چیه چون هرچی با خاونمم رابطه داشتم همیشه محافظت شده بوده؟
    2)طول درمانش چقدره؟
    3)علت اینکه گسترش پیدا کرده چیه؟
    4)بنظرتون کامل خوب میشه جاش نمون؟
    5)آیا پماد دیگه ای هست بزنم اگه هست باید چه مدت بزنم؟
    6)عفونت یا حساسیت؟
    7)بنظرتون این التهاب آلت ربطی به همون آلرژی و حساسیت بدنم نداره؟
    ممنون میشم منو از این نارحتی نجات بدید چون نزدیک یک ماهه مثل خوره روحم درگیر کرده
    بازم میگم دکتر خارش یا درد نداره مگه اینکه اون پوستی که التهاب کرده رو لمس کنی که با لمس کمی درد داره
    بازم ممنون که توجه کردین
    تورو خدا زودتر منو از این ناراحتی خلاص کنید که باید چکار کنم
    ان شالله همیشه تنتون سلامت باش
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      از پماد مگاکورت استفاده کنین و لباس زیرتون مرطوب نباشه. اگر با این پماد بهتر نشد از پماد کلوتریمازول استفاده کنین
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    با دیدین عکس شما میتونین تشخیص بدین دچار زگیل تناسلی شده ام یا نه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      بله، در صورتی که زگیل باشه باید کرایو انجام شه
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر من سال ۹۶ تحت عمل جراحی واریکوسل بیضه چپ توسط جنابعالی قرار گرفتم
    الان مدت دو ماهی هست که درد خفیفی در بیضه سمت چپ دارم ، همچنین در بالای بیضه وقتی با دست لمس میکنم یک برآمدگی حدود یک عدس قابل لمس هست ، میخواستم بدونم که این درد و تورم و برآمدگی بعد از گذشت سه سال از عمل طبیعی هست و یا اینکه مجدد واریکوسل عود کرده و یا دلیل دیگری دارد؟
    بیشتر برآمده‌ی بالای بیضه نگرانم کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      درد بعد از عمل واریکوسل میتونه باقی بمونه. سونوگرافی حتما انجام شود
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    جناب دکتر وقت بخیر .
    پدر بنده ۵۹ سال سن دارند که ایشون دچار عارضه مادرزادی تنگی مجرا ادرار هستند، همچنین پروستات ایشونم بزرگی به اندازه ۵۱ سی سی دارا میباشد . سوالم این است مصرف قرص ترازوسین یا پرازوسین در دوزهای ۱ میلی ، ۲میلی و بالاتر ، آن هم به مدت ۱ یا دو سال چه عوارض جدی را برای پدرم دارد؟ منظور من عوارضی مانند گیجی ، خواب الودگی و... نیست.بنده صبحتم بر روی عوارضی همچون برون ده قلبی ، مشکلات قلبی و... که در مصرف بلند مدت این قرص ایجاد میشود هست. سوال دوم اینکه گاهی در ادرار پدرم بافت های ریز و سیاه رنگی دفع میشود ، جنس این بافت ها سخت همچون سنگ است و رنگشان سیاه همچون ذغال است . اما اثری از خون و لخته خون در آن ریزه بافت های سخت دیده نمیشود. این ها چه هستند؟ سنگ مثانه یا کلیه؟ در پایان پدرم پارسال عمل رفع تنگی مجرا و سنگ مثانه باز انجام دادند که تعداد ۱۵ قلوه سنگ از مثانشون خارج گردید و تنگی مجراشون هم تا حدی رفع گردید .ایشون در حال حاضر ، مشکلاتی اعم از سوزش به هنگام ادرار، تکرر ادرار ، قطره ای امدن ادرار را نداشته و رنگ ادرارشان نیز زرد طبیعی است. نکته دیگر اینکه در آخرین سونوگرافی بعد از عمل ایشون که در اسفندماه سال جاری انجام گرفت پروستات ایشون ۵۱ سی سی به همراه مقداری رسوبات اکوژن و جدار مثانه ضخیم و نامنظم تشخیص داده شد. پرسش بنده این است ، مثانه ضخیم و نامنظم به چه معناست؟ آیا بیانگر مشکلی جدی است؟
    1. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      جواب منو ندادین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مثانه ی ضخیم به دنبال عدم دفع مناسب ادرار ایجاد میشه. دانه های سیاه رنگ شنریزه بوده که دفع شده. به جای ترازوسین از تامسولوسین شبی ۱ عدد استفاده کنن. مصرف مایعات هم بیشتر باشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان!!در جواب سونو گرافی گفته شده کلیه سمت چپ دچار هیدرونفروز گرید 1 شده
    و در قسمت کالیس فوقانی مجموعه سنگ هایی مشاهده شده که اندازه شون 6mm است

    به نظر شما این سنگو میشه دفع کرد با روش غیر جراحی
    یا نه حتما باید عمل کنم

    و اگر دارو درمانی میشه
    چه دارویی مدنظرتونه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با توجه به هیدرونفروز احتمال اینکه در حالب هم سنگ داشته باشین هست. حتما سی تی اسکن انجام بدین . دقت سونوگرافی برای سنگ کمه. سنگ های تا ۶ میلیمتر احتمال دفع خود به خودی دارن
  • تصویر کاربر Farid سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 407 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من و خانمم روی ران و اطراف دستگاه تناسلی جوش های دردناک میزنیم.اول من میزدم بعد خانمم.خانمم رفت دکتر زنان گفت زگیل تناسلی نیست.ولی حالت چرکی داره.من روم نمیشه برم دکتر میشه بگید این چیه؟
    بعد قصد بچه دار شدن داریم،خطرناک نیست؟
    1. تصویر کاربر Farid سه شنبه ۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر میشه جواب بدین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      به نظر تب خال تناسلی هست. از داروی اسیکلوویر ۴۰۰ میلیگرم هر ۸ ساعت استفاده کنین و تا عدم بهبودی رابطه جنسی نداشته باشین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    درود بررشما آقای دکتر سپاس از پاسخگوییتون
    فرمودید خمیدگی آلت تناسلی بنده نیازی به جراحی نداره.
    بی ادبیه عذر میخوام اما در هنگام رابطه جنسی با شریک خود آلت تناسلی خارج میشه حتی در اوج لذت جنسی خیلی بخاطر خارج شدن باعث نارضایتی و گاهی ناراحتی خودم و شریکم میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۱ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ور صورت اختلال در رابطه ی جنسی بهتر است عمل انجام شود. با شماره ی ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 697 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب