اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد2020 دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 425 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر.بنده 28سال سن دارم.تقریبا از 8ماه پیش که خانمم اواخر دوران بارداریش بود متوجه شدم که میل جنسیم خیلی کمتر شده و همچنین متوجه شدم که هنگام راه رفتن آلتم داخل شکمم برمیگرده. تحقیق کردم گفتن که بخاطر افزایش وزنم هست.شروع کردم به ورزش و تا الان تقریبا 10کیلو لاغر شدم و تا حدود زیادی این مشکلم برطرف شده البته نه بصورت کامل.اما کاهش میل جنسیم هنوزم ادامه داره. با وجود اینکه از زایمان خانمم دوماه میگذره هیچ میلی به نزدیکی ندارم.خیلی نگرانم که آیااین مشکل بخاطر همان فرورفتن آلتم هستش یا دلیل روانی و...داره.ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.باتشکر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      وزنتون رو کاهش بدین. بیشتر به دلیل مسایل روانی هست نگران نباشین
  • تصویر کاربر محمداشکان دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    باعرض سلام ووقت بخیر
    همسرم 58ساله وآزمایش psaداده ونتیجه به شرح ذیل میباشد لطفا راهنمایی بفرمایید ممنون میشم
    Psa 0239
    Freepsa012
    F psaT psa 050
    باتشکر از جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      لطفا اعداد را واضح بنویسید یا عکسش را بفرستید
  • تصویر کاربر اشکان دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    همسر من ۵۸ساله
    آزمایش پروستات داده
    Psa 0/234
    Freepsa 0/12
    F psa/T psa 0/50
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر درست متوجه شده باشم اعداد شما رو psa ایشون 0.5 هست. اگر این عدد باشه نرماله
  • تصویر کاربر کریمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 1491 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    آقای دکتر
    من هفته پیش برای اولین بار با همسرم رابطه مقعدی داشتم
    ایشون بعد از رابطه مدعی شدن که من قبلا هم سکس از پشت داشتم به این دلیل که آلت ایشون خیلی سخت وارد نشده
    در صورتی که من برای اولین بار رابطه مقعدی رو تجربه میکردم
    ممنون میشم راهنماییم کنید چجوری ایشون رو متقاعد کنم و خیالشون رو راحت کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      لطفا با روان پزشک مسایل جنسی مشورت کنین
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.. آقای دکتر من الان 18 ساله ام و هیچ رابطه جنسی با هیچ شخصی تا الان نداشتم. جناب دکتر 2 ماه پیش بود که بالای آلت تناسلی من (پسر هستم.) ، یعنی زیر ناف (روی آلت نیست) به مدت 10 ثانیه یکدفعه شروع به خارش کرد و من هم خاراندم و وقتی به حمام رفتم و نگاه کردم دیدم دانه ای مثل جوش ترکیده دیگه از اون مدت تا الان نه خارش داشت و نه سوزش و نه درد فقط مثل زخم خشک شده و سفید هم شده که عکسش رو میفرستم خدمتتون. خواستم بدونم اولا خطری داره دکتر،،، دوما اصلا دلیلش چی میتونه باشه آیا تبخال هست و حالا که خشک شده و تقریبا داره از پوست جدا میشه یعنی خودش خوب شده،، سوما دکتر چی استفاده کنم که از بین بره،، اگر دارو ها فقط پماد باشند و جواب بدن عالی میشه چون نمی‌خواهم دارویی بخورم که عوارض داشته باشه و چون نمیتونم برم دکتر حضوری و شهرستان هم هستم اگه خوب بشه بسیار متشکر میشم. پس بی زحمت بفرمایید چه و چگونه استفاده کنم. ممنون دکتر بسیار نیاز دارم به جواب شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام عکس شما باز نمیشود مجددا ارسال کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر تبخال تناسلی باشد چندین جوش کنار هم می باشد و درد و سوزش خواهد داشت
    3. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر جوش و درد و سوزش ندارد فقط یه دونه هست
    4. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس فرستادم خدمتتون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس مجددی نیومده و عکس قبلی هم باز نمیشود. همین جا عکس بفرستید لطفا
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر A.N چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر.
    من از وقتی که به دنیا اومدم آلتم یک مقدار به سمت چپ انحراف داشت.
    من تا حدود همین نه ماه پیش یک رگ روی آلت تناسلیم وجود داشت که مستقیم از ابتدا تا انتهای آلتم بود. الان اون قسمت جلوش که نزدیک کلاهکه کنارش یه چیز حفره مانند ایجاد شده و رگ انحراف پیدا کرده به سمت چپ حفره و رگ اونجا حالت بر آمده تری نسبت به جا های دیگه رگ داره. و اینکه وقتی آلت میخواد به نعوظ برسه یه حالت چرخش به چپ میگیره و بعد میاد بالا و آلت روی یک پام میفته در حالی که قبلا صاف میومد بالا و همونجا میموند. بعد هم گاهی اوقات که آلت در حالت خوابیده هستش یه چیز چروک مانند دور تا دور آلتم رو میگیره مثلا وقتایی که آب سرد میزنم بهش.
    شورت هم وقتی میپوشم آلتم وقتی در حالت خوابیده هست یه مقدار اذیت میشه.
    یه چیز دیگه هم که در مورد مسائل جنسی شنیدم این بود که موقع داشتن رابطه زناشویی آلت سفت شده میاد پایین و گاهی مرد ایستاده یه پوزیشن رو انجام میده. برای من از همون اول که یادم میاد وقتی به حالت نعوظ میرسید میومد بالا تا نزدیکی ناف و سفت میشد و دیگه پایین نمیرفت.
    ضمنا این رو هم بگم که من الان توی سن بلوغ هستم و این چیزا همین چند ماهی هست که اتفاق افتاده و قبلا نبود.
    آیا این مشکلات قابل حل شدن هستن؟ ضمنا این رو هم میخواستم بگم که موقع انزال مایع منی به صورت کج از آلت میاد بیرون ینی به سمت چپ(همون سمتی که انحراف و چرخش داره) و مثل قبل مستقیم بیرون ریخته نمیشه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر رضا.س دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 372 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    پسرم ۱۰ ماه هست ۱ ماهگی ختنش کردیم دکتر اورولوژی چک کرده بیضه هشو که اوکی بودن سر جاش بود. تا الان دکتر میبردیم همه اوکی بودن بعد ۲ ماه تو سن ۱۰ ماهگی بردیم دکتر که دکتر اطفال‌گفتم من نمیبینمشون ولی یکم وررفت گفت احساسشون کردم. سونوگرافی اومدیم سونو گرفت همه چی رو نرمال زده ولی گفت بیضه سرجاشون نیست یکم بالاست حالا چه کار کنیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام مراجعه ی حضوری داشته باشین جهت معاینه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر بیضه همیشه بالا باشد باید جرلحی شود و اصلاح شود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر گاهی بالا و گاهی پایین باشد فرصت میدهیم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر پایین نیامد عمل میکنیم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 5448 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر.
    بنده خواهرم به علت اینکه کلیه های ایشان کوچک می باشند، نارسایی کلیه دارند و کراتین خونشان نیز نزدیک 3 می باشد. همچنین بیماری رماتیسم هم دارند. همچنین ایشان 34 سال سن دارند و متاهل هستند و یک فرزند دارند. از این رو 2 سوال دارم:
    1- آیا شما نیز می توانید ایشان را ویزیت کنید یا حتما بایستی دکتر نفرولوژی ایشان را ویزیت کنند؟ چون می خواستم اگر شما نیز تخصص این زمینه را دارید شما نیز ایشان را معاینه بفرمایید.
    2- همچنین دکتر ایشان می گفتند که عسل نخورند چون اوره خون ایشان بالا می رود و افزایش اوره خون باعث افزایش کراتین خون و صدمه بیشتر به کلیه می شود. آیا این جمله درست است و ایشان نباید عسل مصرف کنند؟ و اگر بخواهند مصرف کنند روزانه چقدر می توانند مصرف کنند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، مشکل ایشان در حیطه ی کار نفرولوژی می باشدگ با دکتر نفرولوژی مشورت کنین
  • تصویر کاربر محمدجواد دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر مجرای ادراری من وقتی یکم هم نعوظ باشد ممکن هست دوشاخه شود و بعد تک شاخه شود و در حالت نعوظ هم همینطور و این ها مکنن است بعضی وقتا شود بعضی وقتا نشود ولی بیشتر اوقات میشود و این که اگر خیلی زیاد ادرار نگه دارم مثلا شب چیز های آبدار خورده باشم و صبح بروم دسشویی ادرارم آهسته بیرون میاید و اینکه در حالت نعوظ انگار که مجرا تنگ شده باشد منی دو شاخه بیرون میاید آیا مجرای من مشکلی دارد؟ ممنون میشم پاسخ بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی انجام دهید. اگر ادرارتون همیشه باریک هست باید با دوربین دیده شود، در غیر این صورت جای نگرانی نیست
  • تصویر کاربر م.ش سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 558 مشاهده پرسش
    زیر پوست بدنه آلت تناسلی توده گرد شبیه لوبیا می بینم که انگار وقتی می گیرمش جابه جا میشه نمی دونم چیه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      حتما سونوگرافی انجام دهید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ها باز نمی شوند
    3. تصویر کاربر م.ش دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیلی ممنونم . می خواستم دو باره براتون عکس بگیرم اما محو شده و دیگه نیست ممکنه بخاطر گرفتگی عروق باشه ؟ چون دقیقا کنار رگ بدنه آلت بود و الان دیگه نیست .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ممکنه ، با توجه برطرف شدن جای نگرانی نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب