اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ربانی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    در آزمایش پروستاتم psa,0.46 و Free psa 0.2 و FreePSa/TotalPSa 43.48 است، آیا من پروستات دارم؟
    1. تصویر کاربر ربانی پنجشنبه ۱۰ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر سلام، بنده از دیشب سوالی را مطرح نمودم ولی تاکنون جوابی دریافت نکردم لطف میکنید اگر جواب ما را بدهید.ممنون
    2. تصویر کاربر ربانی پنجشنبه ۱۰ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر سلام، از دیشب سوالی را در مورد پروستات مطرح کردم و عکس از آزمایش را برای حضرتعالی فرستادم، در نوشته های شما دیدم که کمتر از ۴۸ ساعت پاسخ می دهید، ولی تاکنون جوابی ندادید، راستش یک کمی نگران هستم، ممنون میشم اگر زودتر جواب دهید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آزمایش طبیعی هست ، جای نگرانی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر میلاد شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام دکتر عزیز.من پسری 24 ساله و مجرد هستم.
    من مدتیه درد بیضه دارم.وقتی به مدت طولانی روی صندلی میشینم درد خفیفی همراه سنگینی در بیضه هام حس میکنم(به صورت نوبتی بین بیضه ها).در حالت ایستاده یا راه رفتن یا خوابیده به پشت معمولا درد ندارم.
    به متخصص اورو لوژی مراجعه کردم.
    در معاینه گفت بیضه چپت واریکوسل متوسط_شدید داره.
    سونو رنگی داپلر نوشت که عکس رو پیوست کردم.که وارکوسل شدید در هر دو بیضه گزارش کرد.
    آزمایش اسپرم هم دادم که عکس رو پیوست کردم.
    با توجه به نوشته های بالا و تصاویر ارسال شده چند تا سوال دارم که با شماره مینویسم تا راحتتر جواب بدید:
    ۱:ممکن هست که سونو اشتباه کرده باشه یا تو معاینه تشخیص غلط داده شده که با هم همخوانی ندارن؟

    ۲:اندازه و حجم بیضه هام:
    سمت چپ:22*32*44
    سمت راست:25*31*48
    حجم بیضه راست: 20cc
    حجم بیضه چپ:16.5cc
    آیا حجم بیضه چپ به علت واریکوسل دچار آتروفی و کوچکی شده یا طبیعیه این حجم در مقایسه با حجم بیضه راست؟

    ۳: با توجه به معاینه و سونو و آزمایش اسپرم آیا نیاز به عمل جراحی دارم؟عمل در بیضه چپ فقط یا هر دو بیضه؟

    ۴:اگر به عمل احتیاج نیست چند ماه دیگه باید دوباره آزمایش اسپرم بدم برا بررسی باروری؟

    من 24 ساله و مجردم و ممنون میشم به هر ۴ سوال جواب بدید.
    با تشکر...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      واریکوسل شدید دارین ولی ازمایش اسپرمتون خوبه. به نظرم فعلا دستکاری نکنید. سال دیگر ازمایش اسپرم دهید. بیضه ها خوبن
    2. تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر حجم بیضه ی چپ(16.5cc) غیر طبیعی نیست؟
      مقدار طبیعی حجم چقد باید باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      طبیعی است مشکلی نیست
    4. تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      یه دنیا ممنونم آقای دکتر.
      فقط این که من میترسم واریکوسل رو اسپرم ها تاثیر مخرب بزاره.به نظرتون تا یه سال دیگه کمی دیر نیست واسه آزمایش اسپرم دوباره؟ مشکلی پیش نمیاد؟ چون ممکنه ازدواج نکنم تا سال دیگه.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر این مساله خیلی نگرانتون میکنه میتونین ۶ ماه مجدد چک کنید. در حال حاضر آزمایشتون عالیه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر نازنین شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    سلام .
    من بخاطر عفونت واژینال مدتی هست که مصرف آنتی بیوتیکم زیاد شده . خیلی نگران هستم این قرصا صدمه بزنه به کلیه هام . آیا راهی داره برای صدمه کمتر ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مصرف مایعات فراوان
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 998 مشاهده پرسش
    سلام، برای بار سوم در 6 ماه قبل متوجه سنگ شدم و سنگ دوم 1 ماه قبل در چندروز دفع شد. هر 3 سنگ که کلا برای اولین داشته ام حدود 5 تا 5.5 میل و در کلیه راست بودند که با رواتینکس و داروهای دیگر و اب زیاد و فعالیت دفع شد. مشاوره جهت اینکه چرا در فاصله زمانی کوتاه سنگ تشکیل شده لطفا میخواستم و راه درمان یا حداقل تاخیر در تشکیل سنگ چیست. خارج از ایران هستم و تصاویر نیز ضمیمه گردید. ممنون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سنگ جهت انالیز داده شود تا رژیم غذایی تعیین شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      قرص پتاسیم سیترات هر ۱۲ ساعت مصرف شود
    3. تصویر کاربر نیما شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      جناب دکتر چون قرص های رواتینکس، کانفرون، هیدروکلروتیازید، قطره سنکل، روغن زیتون و منیزیم(البته همگی همزمان نبودن و تجویز شدن)مصرف میکردم عملا سنگ ها تجزیه و حل شدن و همچنین چون سنگ ۵ میل بود و بزرگ نبود اصلا موقع دفع متوجه نشدم که نمونه رو نگه دارم. از چه طریق میتونم متوجه شم که نگهداری کنم با توجه به شرایط فوق؟ ضمنا دکتر اینجا بهم گفت هیدرونفروز گرید ۱ کلیه راست هم دارم. گفتن کلیه هات سالمه و فقط سنگ کوچک و شن داره که با اب و دارو دفع میشه. ایا احتیاج به سی تی اسکن هست یا همون سونوگرافی کافیه؟
    4. تصویر کاربر نیما شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      قرص پتاسیم سیترات تا چند نوبت مصرف شود یا همیشگی باشد؟ با روغن منیزیم تداخل ندارد که دوره ۱۰ روزه دارد و تا ۵ روز دیگر پایان می یابد.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ۲ ماه مصرف شود
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر هنوز هیدرونفروز دارید سی تی اسکن انجام شود
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    ۶ سال پیش از قرص لاغری مجیک اسلیم استفاده کردم و بعد از ان تا مدت ۲ سال زمان انزال منی بسیار ارام از من خارج میشد اما بعد دوسال بهتر شده اما هنوز فشار خروج مثل قبل نشده من ۴۴ سالمه بیماری گلم باره ۱۰ سال پیش گرفتم و خوب شدم با داروی ایمونه گلوبین در ضمن درضمن حدود۵ سال است که پسوریازیس هم دارم ممنون میشم راهنمای فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام مشکلی نیست بهتر میشه
  • تصویر کاربر علی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 570 مشاهده پرسش
    با سلام..آقای دکتر بنده دچار ضایعه نخایی شده ام..دکتر همدان برام ویسوول 5 تجویز کرد..قرص ویسول 5 گیرم نیومد.و بخاطر شرایط دسترسی ب دکتر همدان سخته.الان ویسول10مصرف میکنم چند روز..این موضوع مشکلی ایجاد نمیکنه..قرصی بهتر از ویسوی نداریم؟ بعد سوال دیگه 14 سال دچار ضایعه نخایی شدم..سوند نلاتون استفاده میکنم..چرا آلت تناسلی ظرف دو سال گذشته کوچیک خیلی کوچیک شده..علت این موضوع چیه چون خیلی مشکل ساز شده برام..ممنونم بابت زیاد نوشتنم معذرت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ویسول ۱۰ مصرف کنید مشکلی نیست. اگر پاسخ نداد از یوریناسین یا تولترودین استفاده کنید
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      کدوم قرص اثر بخشی بهتری داره برای کنترل ادار واسه ما ک ضایعه نخایی هستیم.
      بعد جناب دکتر استفاده مداوم از سوند نلاتون اثری روی کوچک شدن آلت تناسلی داره بعد از ده سال بیشتر ک سوند استفاده میکنم؟ چون بیش از حد همین مشکل کوچک شدن آلت تناسلی پیش اومده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      نه نلاتون مشکلی ایجاد نمیکنه. قرص ها معادل همن ، هر شخصی به یکی از اون ها بهتر پاسخ میده. اگر جواب نگرفتید دارو رو عوض کنید. در ضمن حتما نوار مثانه برای شما نیازه
    4. تصویر کاربر علی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم.
      نوار مثانه رادیولوژی انجام میشه؟ علت کوچیک شدن بیش از اندازه آلت تناسلی چی میتونه باشه طی این سه سال گذشته ؟ فکر میکردم دلیلش سوند نلاتون باشه که شما فرمودید ربطی به نلاتون نداره
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      نوار مثانه توسط ارولوژیست انجام میشه. آلت کوپک نمیشه ، طولش در حالت نعوظ ملاکه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر arvay8413 شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 356 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من 16 سالمه بیماری چیه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکلی نیست
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    سلام همسرم بطورناگهانی صبح بلندشد گفت کسالت دارم درداستخوان لرز تکررادرار بطوری که بادردوسوزش چند قطره ازش خارج میشدقسمت کلیه ها دردمیکرد بیحال وسست بودچون سابقه دفع سنگ داشت مافکرکردیم از کلیه است رفتیم پزشک عمومی چند تا امپول وسه نمونه قرص دادبعداز زدن آمپول وخوردن قرصها فردای ان روز سرحال شد بردمش متخصص کلیه ومجاری ادرارسونووآزمایش کامل داد پس از انجام دکترآزمایشات دید وگفت psaازحدنرمال بالاتر باید زیر4باشد6است گفت مشکوک به سرطان پروستات آنتی بیوتیک داد گفت 45روزمصرف کن دوباره آزمایش psaبده خیلی نگرانیم لطفا راهنمایی کنید امکان دارد عفونت ادراری یا مثانه باعث بالا رفتن psaشده باشدیا تشخیص دکتر درست است خیلی نگرانش هستم همسرم 52سالش است
    1. تصویر کاربر حمید جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ؟؟؟
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام وقتی psa بین عدد ۴ تا ۱۰ باشد بهتر است یک ماه داروی تاوانکس ۵۰۰ میلیگرم روزانه مصرف شود. بعد از یک ماه مجدد psa چک شود. اگر باز هم بالای ۴ بود باید نمونه برداری شود. اگر بالای ۴ بود باز هم جهت نمونه برداری با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید جهت نوبت
    3. تصویر کاربر حمید شنبه ۱۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام وقتتان بخیر
      دوباره سوال داشتم هزینه راهم پرداخت کردم ولی کدپیگیری برایم نیومدتماس هم با مطب گرفتم ولی منشیتان درست برخورد نکرد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مجدد با تلفن تماس بگیرید جهت نوبت، رسیدگی می شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Kmi چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید،من ۱سال پیش ازمایش پاپ اسمیر و hpv دادم،پاپ اسمیرم cin1 بود و hpv ۳۳ ....کلپوسکوپی شدم و نرمال بود....دوباره مجدد امسال ازمایش رو تکرار کردم و پاپ اسمیرم نرمال بود ولی hpv ۵۳و۶۷ ....سوالم از شما اینکه چرا از بدنم دفع نشده چون قرصای ویتامین مصرف کردم و واکسن گاردسیل رو هم زدم!!اللن چه ویتامینی مصرف کنم که کمک به دفع کنه؟؟
    نوع ۵۳ و ۶۷ جزو تایپای خطرناک هست؟؟ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
  • تصویر کاربر طالبی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من با درد در ناحیه پایین شکم ، رفتم دکتر پس از آزمایش و سونوگرافی، دکتر عفونت پروستات تشخیص داد و داروهای افلاکسین برای 10 روز بهم داد، موقع استفاده بهتر شدم ، ولی بعد گذشت ده روز از اتمام دارو، باز اون علائم با شدت کمتری ولی این دفعه با کمر درد شدید برگشته. همش ی خارش دخل الت احساس می کم، درد هم داخل شکن پهلو و پشت ران هام کشیده میشه، باید چکار کنم اقای دکتر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 698 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب