اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سجاد یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 394 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    بنده چند ماهه که بصورت اتفاقی با متورم شدن رگ های بیضه ام هنگام فشار اوردن متوجه بیماریم شدم و الان بعد از بررسی ها بخاطر واریکوسل گرید ۲ تحت درمانم. به تجویز دکتر دارم قرص پنتافین و یه قرص دیگه که کاور نداره دارم میخورم.
    بعد چند ماه یکسری موارد ایجاد شده که نگرانم کرده، مثلا قبلا بیضه ام رو که فشار میدادم پهلوم درد میکرد اما الان فکر می کنم بی حسه و فشار که میدم مثل قبل درد نمیکنه.
    و اینکه قبلا رگ های متصل به بیصه چپم متورم میشد اما الان اصلا نمیشه
    یه مقداری فکر میکنم کیفیت منی هم پایین اومده.
    به نظرتون اینا طبیعیه؟؟ یا نه؟
    و بخوردن دارو هام ادامه بدم یا نه؟
    یه عکس هم براتون میفرستم که مربوط میشه به ازمایش اسپرم قبل خوردن دارو هستش
    ، لطفا نظرتون رو بگید و دکترم میگفت که سر اسپرم هام ضعیفه و قدرت نفوذ نداره.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      ازمایشتون خوبه نیاز به کاری نیست
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 456 مشاهده پرسش
    عكس ها توي سوال قبل اپلود نشد
    اينجا فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      کپسول سفالکسین هر ۶ ساعت . اگر بعد یک هفته بهتر نشد مراجعه کنیید
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام دكتر خسته نباشيد
    چند وقتيه ضايعه بدون درد و كوچك و بدون ترشح اما با مقدار كمي خارش روي الت تناسلي به وجود اومده و چند تا مشابه جاهاي ديگ الت هست
    ايا زگيل است
    رابطه پر خطر هم داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      عکس
  • تصویر کاربر محسن یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 472 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۴۰ سالمه و مجردم
    طول آلتم ۴ سانت و دور آلتم هم حدود ۴ سانت هست و زود انزالی شدید دارم از لحظه دخول تا نعوظ حداکثر دو دقیقه هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      طول در حالت نعوظ بین ۹ تا ۱۵ سانت طبیعیه. زمان انزال بیش از یک دقیقه طبیعیه
  • تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 300 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت دکتر گرامی تازگی داخل مجاری ادراری زائده ای درآمده میخواستم ببینم آیا زگیل تناسلی میباشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      زگیل است باید برداشته شود
  • تصویر کاربر سپهر یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1446 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید،آقای دکتر کرمی من 7سال است که ازدواج کردم و3ماه است اقدام به بارداری کرده ایم،تعداد اسپرم 900 هزار بود که ازمایش را برایتان میفرستم.پیش متخصص مردان در اصفهان رفتم و داروی نولوامون10،ویتامین ای،ویتامین c250جویدنی دادن که از قرص نولوامون که روز دوم خوردم روی دستم یک توده چربی زد سریع قطع کردم ولی ویتامین ها را مصرف کردم،در این زمان همسرم باردار شیمیایی شد.شغلم راننده تاکسی و35 ساله هستیم. تازه رفتم ازمایش مجدد اسپرم تعداد و کیفیت 4برابر شده بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
  • تصویر کاربر حمزه سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    باعرض سلام وخسته نباشید خدمت شما جناب آقای پروفسور کرمی ببخشید آقای دکتر مزاحم شدم 4 تا سوال از خدمتتون داشتم . سوال 1: چند سالی میشه که روی آلت تناسلیم دانه های سفید رنگ برجسته ای که خیلی هم زیاد هستند وجود دارد چند سال قبل به متخصص پوست مراجعه کردم وگفت درمانی ندارد الان قصد ازدواج دارم وخیلی نگرانم خواستم بدونم که آیا همه آقایون این دانه هارو روی آلت تناسلی شون دارند یا نه و ایا داشتن این دانه ها روی پوست آلت تناسلی طبیعی است یا اینکه فقط من این دانه هارو روی آلتم دارم .
    سوال 2: روی آلت تناسلیم چندین رگ وجودداره اما یه رگ خیلی خیلی بزرگ روی آلت تناسلیم هست خودم داخل اینترنت تحقیق کردم متوجه شدم که بیشتر آقایون این رگ بزرگ رو روی آلت تناسلی شون ندارند خواستم بدونم علتش چیه که بیشتر آقایون این رگ بزرگ رو روی آلت تناسلی شون ندارنداما من این رگ بزرگ روی آلت تناسلیم هست .
    سوال3:روی آلت تناسلیم یه گوشت اضافه هست خواستم بدونم آیا با جراحی برداشته میشه یا باید ختنه مجدد انجام شود .
    سوال 4: آلت تناسلیم چه موقع خوابیده وچه موقع نعوظ به سمت چپ مقداری انحراف داره وکجه خواستم بدونم تا این حد انحراف طبیعی است یااینکه نیاز به جراحی دارد اقای دکتر قصد ازدواج دارم وخیلی نگرانم به نظر شما با این مشکلاتی که روی آلت تناسلیم هست در آیند میتونم ازدواج کنم یا نه خیلی ممنون میشم راهنمایم کنید سپاس گذارم از شما دکتر عزیز .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      دونه ها اهمیتی ندارن چربی زیر پوستن
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      کجی زیاد نیست و مشکل ساز نیست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      برای اون گوشت اضافه به دکتر پوست مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر حمزه یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      سلام اقای دکتر . اون رگ خیلی بزرگی که روی آلت تناسلیم هست طبیعی است خودم داخل اینترنت تحقیق کردم بیشتر اقایون این رگ بزرگ رو روی آلتشون ندارند میشه بگید چرا من این رگ بزرگ روی آلتم هست .
      و اون دانه های چربی که فرمودید آیا همون فوردایس هست و ایا درمانی دارد و اینکه داشتن این دانه های روی الت طبیعی است
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۳۱ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      مشکلی نیست اون رگ
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Alirezasaadat یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 489 مشاهده پرسش
    دکتر جان سلام میخواستم بگم من چند سال پیش سکس محافظت نشده داشتم و بعدش روی التم تبخال تناسلی زد و بعدش چون با خانومم سکس دهانی داشتم اون یه مدت تب کرد و تعریق شبانه داشت و میگفت گلوم تار شده و بعدش منم همون جوری شدم و بعد اندوسکوپی از گلو دادم که دکتر ڭفت هلیکو باکتری هست و دارو داد که خوب نشد ولی وقتی اسیکرویر رو میخورم به نظرم بهتر میشم و بعدا به محض قطع کردن دوباره احساس میکنم گلوم داخلش زخم شده و به پشت گردنم و شونه سمت راستم میزنه دردش و فشار پشت سر دارم و اینکه تو ازمایش پاپ اسمیر خانومم hpv 16 مثبت در اومد که بعد دوسال منفی شد ولی من خیلی میترسم و اینکه با سنوگرافی از گلوم دکتر ڭفت کیست هم داری تو همون ناحیه و انتهای ڭلوم هم خودم میبینم رو زبان کوچک و انتهای کنار زبانم دو طرف و انتهای گلوم قرمز و همراه دونه هست ممنون میشم بگید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      باید توسط متخصص گوش و حلق و بینی معاینه شوید
  • تصویر کاربر حسین یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام. از لیدوکایین تاریخ مصرف گذشته رو سر آلت استفاده کردم و مالش دادم. بلافاصله جوشهای قرمز رنگ در اومد که ده روز بعد از بین رفتند . ولی الان سوزش خفیف مجرا سمت کلاهک ویک ذره تب شروع شده . و کلاهک آلت به لمس حساس شده . ظاهر آلت هم الان کاملا عادی وسالم هست . آیا بالانیته؟ تورو خدا کمک کنید عذاب میکشم . چی استفاده کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      پماد تریامسینولون هر ۸ ساعت
  • تصویر کاربر رحیم یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام
    برای باروری مشکلی ندارد ؟
    چه داروهایی برای تقویت اسپرم مصرف کنم
    آیا نیاز به مصرف دارو دارد ؟
    چه دارویی ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      قرص سلنیوم ۲۰۰ میلیگرم روزی یک عدد / ویتامین e روزی یک عدد / اسید فولیک ۱ میلیگرم روزی یک عدد / قرص ال کارنیتین ۱۰۰۰ میلیگرم روزی یک عدد مصرف شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۹ فروردین ۰( 4 سال پیش)
      سونوگرافی از جهت واریکوسل
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 703 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب