اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سبزواری جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت آقای دکتر ما بچه اولمان راراحت باردار شدیم وچند سال پیش همسرم باردار شد پوچ بود الان هم باردار شد پوچ بود وهمه راه هارا همسرم انجام داده ایشون مشکلی ندارن مشکل ضعیفی وجهش اسپرم واینکه من تا الان دوبار سنگ کلیه داشتم که سنگ توحالب بود وسنگ شکن کردم وفقط آزمایش اسپرم دادم که گفتن باید ۴ باشه ولی یک وهیچ سونو وکاری انجام ندادم الان باید چکارکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز مایع منی مجدد انجام شود
  • تصویر کاربر حامد جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 250 مشاهده پرسش
    با سلام ۲ سال میباشد که ازدواج کرده ایم ولی بچه دار نمیشیم طی مراجعه به پزشک و آزمایش جواب گنگ و نامفهوم ارائه کردن لطفا طبق عکس آزمایش که خدمتتون ارسال میشه راهکاری ارائه فرمایید. آزمایش عادی هست یا موارد مشکوکی دارد؟
    طبق اعلام پزشک زنان خانم سالم میباشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر صابر جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز.من درد مقعد تا بیضه دارم.الان بیشتر از دو ساله.دکتد شهر خودمون میگه التهاب مزمن هست.داروهای امنیک ۴.باکلوفن.تولترودین.سیپروفلاکساسین.وشیاف ایندومتاسین۵۰استفاده میکنم.ولی درد همچنان دادم.الان بالای ۶ ماه هست که دارو میخورم.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام
    آیا خودارضایی افراطی میتونه باعث بروز هرنوع سرطانی چه در زنان چه در مردان بشه یا ارتباطی وجود نداره؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر
  • تصویر کاربر خودم پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام پیرامون سوال قبلی میخواستم ببینم با توجه به عکسها این زائده زگیل هست یا ...
    وقتی میکشیمش مثل خال گوشتی نیست در واقع کش میاد یه کم
    لطفا زوم بفرمایین در حدود دو سه سانت بالای الت سمت چپ هستن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام خیر زگیل نمیباشد
  • تصویر کاربر علی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    دو کیست به اندازه 7 و 19 میلی متر در سر اپیدیدیم چپ من تو سونو مشخص شده اریکشن و تمایلات جنسی من کم شده کمی هم درد دارم اول می خوام بدونم در عدم توانایی اریکشن من تاثیر داره یا نه بعد با این سایز امکان خوبلی متر در سر اپیدیدیم چپ من تو سونو مشخص شده اریکشن و تمایلات جنسی من کم شده کمی هم درد دارم اول می خوام بدونم در عدم توانایی اریکشن من تاثیر داره یا نه بعد با این سایز امکان خوب شدن آن با دارو وجود دارد یا باید جراحی کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      خیر موثر نیست
  • تصویر کاربر سیامند پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر. من 32 سالمه و تقریبا دو هفته پیش در بیضه و پایین تر از بیضه احساس سرما میکردم و رفته رفته این سردی بیشتر شد. و احساس درد در کمر و ران پا حس میکردم. بعد از ی هفته ب پزشک مراجعه کردم و اویشون التهاب پرپستات تشخیص داد. ایشون هیچ دارویی تجویز نکردن خودم کمی حالم بهتر شده ولی هنوز درد های خفیف و احساس سردی دارم. و همچنین در قسمت زیر ناف احساس درد دارم. و همچنین حس میکنم نفخ دردو طرف زیر نافم دارم. و اینکه برای رفع حاجت هم درد دارم ک این اواخر درد شرو شده است. ممنونم البته سونوگرافی از بیضه هام دارم ک جوابی که داده بود واریکوسل خفیف و فتق خیف ک پزشک گفتن ک انگار نداری اینقدر خفیف هست. بتزم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
  • تصویر کاربر ممد جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 278 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ۳۱ سالم هست و جدیدا نقطه های خیلی ریز ک با دقت باید دید روی پوست قسمت بیضه ظاهر شده سوزش و خارش هم نداره نگرانم زگیل باشه ولی عکسایی ک دیدم از انژیوکراتوم شبیه بهش هست ممنون میشم راهنمایی کنید عکس هم ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      زگیل نیست
    2. تصویر کاربر ممد پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      ممنونم از راهنماییتون ایا پماد یا دارووی هست ک جلوگیری کنه یا از بین ببره این مورد رو
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      اقدامی لازم نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سجادحاتمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    درود بر شما جناب دکتر وقتتون بخیر باشه ،
    بنده 26 سال سن دارم از شهر اهواز مزاحم اوقاتتون میشم

    تقریبا دو هفته ای هستش که زائده ای صورتی رنگ اما بدون برآمدگی همراه با خارج بسیار بسیار خفیف در ناحیه ی روی آلت محل ختنه گاه نزدیک سَر مشاهده کردم .
    بنده بتازگی متاهل شدم و برای اولین بار

    رابطه ی سکس دهانی بدون دخول با همسرم برقرار کردم و پیش تر هم هیچگونه رابطه ی جنسی مشکوک با فرد یا افراد غیر نداشتم .

    به نوعی این اولین رابطه ی جنسی من تا به الان بوده

    قبلا هم به هیچ عنوان همچین علائمی مشاهده نشده بود

    خواستم بفرمایید که آیا این علائم مربوط به زگیل هستند؟ و آیا از نوع خوش خیم هستند ؟ راه درمان موثر برای این موضوع چه چیزی رو پیشنهاد میکنید؟

    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر سجادحاتمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      با درود خدمت شما جناب دکتر . چشم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      زگیل نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احسان پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 265 مشاهده پرسش
    با سلام من دو سال قبل عمل واریکوسل دوطرفه گرید ۲ داشتم . اوایل عملم کاملا احساس رضایت داشتم پس ازگذشت 5ماه از عمل که خود ارضایی داشتم دیگه انگار هیچ چیز مثل قبل نیست . حس میکنم آلتم بی حس و خیلی حساس شده بیضه چپم یک طرفه هست و بیضه راستم کوچک شده و آویزان هستش تو بحث نعوض هم خیلی دیگه آلتم تحریک نمیشه . همچنین هنگام ورزش پست پای راستم تیر میکشه .احتمال مجدد عود واریکوسل هست ، یا نیاز به جراحی مجدد دارم ، راه های درمانی دیگر چیست.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ اسفند ۲( 1 سال پیش)
      به جراح معالج خود با توجه به احتمال عوارض بعد عمل مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 712 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب