اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین)

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزدیکی بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر لیدا شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 354 مشاهده پرسش
    سلام من پسرم رو ختنه کردم الان 6 روزه حلقه شل شده اما هنوز نیفتاده .زیر حلقه یه حالت تورم شیری رنگی هست مثل آبسه.نگران شدم آیا چرک و عفونته?? یا چیز خاصی نیست .پسرم 40 روزشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      از دكترتان بپرسيد
  • تصویر کاربر عباس شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 882 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام : دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه و... به استحضار می رساند همشیره اینجانب مبتلا به سرطانی داخلی شده است پس از جراحی سینه مدتی خوب شده بود . دوباره از پهلو دچار درد شدید شده است به طوری که از درد خواب ندارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد ازمايش وعكس برداري شود
  • تصویر کاربر سيروس شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 415 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دكتر جدود دو ماه هست كه كراتينين حون من ١.٦ ميباشد و الان بعد از دوماه شده١.٧ و اوره ٢٥ و اسيد اوريك٧.٩ميباشد.حدود يكماهه درد در هر دو قسمت كمرم در ناحياي كه فكر ميكنم كليه هست دارم.سونو كردم و كليه ها اكي هستند ولي پروستاتم ٥٤ سي سي بزگتر از نرمال هست.مثانه در هنگام سونو كامل تخليه نشد.رژيم پروتييني گرفتم و گوشت و حبوبات دو هفته نحوردم ولي باز كراتينين امروز ١.٧ شد.سنم ٥٥ سال هستش.دكتر جان امكان سرطان كليه وجود داره؟ممنونتم.لطفا راهنمايي فرماييد.با تشكر.ارادتكند ايلامپور
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      دكتر داخلي كليه برويد
  • تصویر کاربر اصف شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 314 مشاهده پرسش
    باسلام،
    علت عدم رشدآلت تناسلی درزمان بلوغ،باوجودآشکارشدن سایرعلائم بلوغ وحتی ترشحات منی چیست،آیاراه درمان دارد؟آیاباگذشت نسبتاطولانی ، معالجه امکان پذیراست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد از نظر هورموني بررسي شويد
  • تصویر کاربر علی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 454 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده در آستانه ازدواج هستم ولی دچار مشکل خمیدگی شدید آلت به سمت پایین هستم و اندازه آلتم در حالت راست 13 سانت بیشتر نیست. میخواستم بدونم در آینده دچارمشکل میشوم. باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      ديدم نياز به عمل نيست
  • تصویر کاربر علیرضا چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام بنده مدتی است در ناحیه آلت تناسلی چیزی شبیه زگیل تناسلی مشاهده مینمایم که البته در طول بیش از یک سال در حدود اندازه یک عدد ماش رشد نموده است و در حدود 6 ماه است که تعداد دو سه عدد دیگر شبیه آن ولی با اندازه های بسیار ریز در حد 1 میلیمتر دیده میشود میخواستم بدانم نیاز به عمل هست یا با دارو امکان معالجه دارم و اگر نیاز به عمل میباشد هزینه آن چقدر است در صورت نیاز برایم وقت ملاقات تعیین بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر حسین چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر لطفا منو کمک کنید
    26 سال دارم قد و وزن نرمال دچار ناتوانی جنسی و عدم توانایی در نگه داشتن نعوظ و کم بودن میل جنسی و عدم جهش منی هنگام خارج شدن هستم , به دکتر در شهرمان برای درمان مراجعه کرده ام که برای دو ماه قرص تادالافیل 10 که یک روز در میان و قرص رویال ژلی هر روز یک عدد تجویز کرده اند که به غیر جهش منی مشکلات دیگر من فقط شبها رفع میشود یعنی قرص ها در روز اثری ندارد و فقط شبها موقع خواب اثر میکند و باعث اذیت شدن میشود و برای خوابیدن مجبورم هر روز خود ارضایی کنم و اینکه میل به جنس موافق دارم که از همه بیشتر ناراحتم کرده دکتر من رو راهنمایی کنید برای درمان کامل چه کنم خیلی فکرم را مشغول کرده تشکر از شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      اين عادت بد را ترك كنيد
  • تصویر کاربر شیوا چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 437 مشاهده پرسش
    سلام من 2هفته پیش عفونت ادراری گرفتم دکتر رفتم 10روز کوتریموکسازول هر 12ساعت داد با امپول آمیکاسین مشکلات عفونت ادراری برطرف شده اما کلیه راستم چند روریه درد ناگهانی داره نه سوزش ادرار دارم نه تکرر ادرار نه تغییر رنگ ادرار با خوردن اب هم برطرف میشه کشت ادرار فعلا نمیتونم بدم چون تازه کوتریموکسازول رو قطع کردم میخواستم ببینم این درد برای عفونت کلیه است یا نه درد وقتی تو1محیط سرد بشینم بیشتر اتفاق میوفته و هر وقت مایعات زیاد مصرف کنم کامل از بین میره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      اب زياد بخوريد
  • تصویر کاربر احسان چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر آقای دکتر

    آقای دکتر طول آلت خب میدونم زیادم مهم نیست ینی اولویت نداره میدونم .
    1 - ولی قطرش چی
    2 - زود انزالی در خودارضایی ، آیا به معنای زودانزالی هستش یا تو سکس واقعی ، فرق میکنه
    3 - البته میدونم این سومین سوالم شاید در تخصص شما نباشه ولی هرچی باشه دکترهستین و شاید بتونید راهنماییم کنید ، کم کاری غدد هیپوفیز ، بعد از سن بلوغ ، درمان پذیر هستش . یا مثل دستگاه تناسلی در 16 سالگی متوقف میشه .

    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      ١-راهي ندارد٢-در سكس واقعي
  • تصویر کاربر بیتا چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 492 مشاهده پرسش
    با سلام،اقای دکتر بنده یک ماه پیش متوجه یه ضایعه بر روی الت تناسلی شدم،که مقداری کوچک شد،اما دیشب ان را فشار. دادم اما چرکی خارج نشد و فقط سیاه شد و ورم کرد،ایا این زیگیل است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۴ آذر ۹۵( 9 سال پیش)
      عكسش رابفرستيد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 608 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 752 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب