اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

آیا عمل فتق باعث ناباروری می شود؟+عکس باد فتق در مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

دیدن عکس باد فتق در مردان می‌تواند به شما کمک کند تا علائم این عارضه را بهتر بشناسید و با شکل ظاهری آن آشنا شوید. فتق معمولاً به‌صورت برآمدگی یا تورم در ناحیه کشاله ران یا شکم ظاهر می‌شود که ممکن است در حالت ایستاده یا هنگام فشار آوردن، واضح‌تر دیده شود. آشنایی با این تصاویر به تشخیص زودهنگام و مراجعه سریع به پزشک برای پیشگیری از عوارض جدی کمک می‌کند.

قطعی ترین روش درمان فتق  هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود.

فتق بیضه چیست؟

جدار شکم و کف لگن از نظر آناتومی از لایه های مختلف شامل عضلات و بافت نگه دارنده یا فاسیا تشکیل شده است. در صورتی که این عضلات و فاسیا به علل ژنتیکی و یا فشار بیش از حد شل شود باعث برجسته گی در ناحیه پوست محل می شود که به آن فتق یا هرنی گفته می شود.

فتق چیست و کجا قرار دارد؟

انواع فتق

1- فتق اینگوینال: فتق که در کانال اینگوینال اتفاق می افتد (شایع ترین) همچنین اگر درگیر مشکل هرنی اینگوینال چپ هستید این مقاله راهنمای شما خواهد بود.

2- فتق فمورال: فتق که در کانال استخوان ران ایجاد می شود

3- Velpeau Hernia:  فتقی که در جلوی رگهای خونی ران اتفاق می افتد (نادر)

4- فتق نافی.

5- فتق برشی.

6- فتق اپی گاستریک.

7- فتق هیاتال.

علل ایجاد کننده فتق کدامند؟

هرنی ممکن است مادرزادی باشد که اغلب پسربچه ها و به علت نقص در سیر نزولی بیضه ها ایجاد می شود که ممکن است همراه با آب در بیضه یا هیدروسل نیز باشد.

علل اکتسابی

به هر علتی فشار داخل شکم بیش از حد بالا رود ممکن است باعث پارگی پریتوان و فاسیا و عضلات و باعث ایجاد هرنی شود. مثلاً بیماری مزمن ریه، سرفه های مزمن، کشیدن سیگار، بزرگی پروستات که برداشتن ناگهانی وسایل تشکیل از مواردی هستند که باعث هرنی می شوند.

در مواردی نیز هرنی به دنبال عمل های جراحی باز شکمی ایجاد می شود که به علت آسیب دیدن عصب عضلات حین جراحی باعث شل شدن عضله و ایجاد هرنی می شود.

عکس باد فتق در مردان

عکس پارگی فتق
فتق پاره شده مردان
وقتی فتق پاره بشه چه شکلیه
عکس فتق بیضه مردان

اگر فتق عمل نشود چه میشود؟

اگر فتق درمان یا عمل نشود، می‌تواند به مرور زمان بدتر شده و عوارض جدی‌تری ایجاد کند. برخی از خطرات فتق درمان‌نشده عبارتند از:

1. بزرگ‌تر شدن فتق

فتق معمولاً با گذشت زمان بزرگ‌تر می‌شود و فشار بیشتری به بافت‌های اطراف وارد می‌کند. این موضوع می‌تواند باعث درد و ناراحتی بیشتری شود.

2. گیر افتادن فتق (فتق گیرکرده)

در این حالت، بخشی از بافت یا روده در داخل فتق گیر می‌کند و دیگر به جای خود برنمی‌گردد. این وضعیت باعث درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و انسداد روده می‌شود.

3. خفگی فتق (فتق خفه‌شده)

اگر جریان خون به بخشی از بافت گیرکرده قطع شود، بافت دچار مرگ سلولی می‌شود. این حالت یک اورژانس پزشکی است و می‌تواند منجر به عفونت خطرناک (سپسیس) شود.

4. انسداد روده

فتق درمان‌نشده می‌تواند باعث انسداد در روده شود که منجر به درد شدید شکم، نفخ و ناتوانی در دفع گاز یا مدفوع می‌شود.

 در نتیجه، فتق ممکن است در ابتدا بی‌ضرر به نظر برسد، اما درمان نکردن آن می‌تواند خطرناک و حتی تهدیدکننده زندگی باشد. اگر علائمی مانند درد شدید، برآمدگی ثابت، حالت تهوع یا مشکلات گوارشی دارید، باید فوراً به پزشک مراجعه کنید.

محل های شایع فتق

هرنی

محل هرنی همیشه در شکم است که شایعترین محل آنها عبارتند از:

  • فتق دور ناف
  • فتق بیضه و یا بالای آن که فتق اینگوینال نامیده می شود
  • فتق انسزیونال که در محل عمل جراحی قبلی دیده می شود.

علائم فتق بیضه کدامند؟

 اولین علامت برجستگی پوستی محل می باشد که بسته به شدت آن از یک گردو کوچک تا توپ فوتبال متغیر است.


دومین علامت هرنی درد می باشد: هر درد مزمن در ناحیه کانال اینگوینال ممکن است نشانه از یک هرنی و یا شروع آن باشد. از مشخصات هرنی این است که در حالت ایستاده و با زور زدن برجسته و بزرگتر می شود و در حالت خوابیده از بین می رود که به این حالت sliding می گویند. در مواقعی ممکن است اجزاء روده در داخل کیسه فتق گیر افتاده و بسبب قطع خونرسانی و درد شدیدی در محل فتق ایجاد می کند که با حالت خوابیدن نیز از بین نمی رود.

یادتان باشد این حالت جزء اورژانس های عالم پزشکی است و بیمار هر چه سریعتر باید تحت جراحی قرار بگیرد چرا که در صورت تأخیر باعث سیاه شدن روده ها و عفونت و مرگ بیمار می شود. شایعترین علت هرنی در قسمت تحتانی شکم در سنین بالا: به علت بزرگی پروستات می باشد. به علت بزرگی پروستات بیمار مجبور می شود که از زور زدن جهت خارج کردن ادرار استفاده کند که این زور زدن مزمن ممکن است باعث ایجاد فتق اینگوینال و ناباروری بالای بیضه ها می گردد.

علت پرکاری کلیه

عوارض فتق بیضه

عوارض  شامل موارد زیر است:

  • فشار بر بافت های اطراف. بیشتر فتق های مغبنی اگر با جراحی ترمیم نشوند با گذشت زمان بزرگ می شوند. در مردان ، فتق های بزرگ می توانند به کیسه بیضه گسترش یافته و باعث درد و تورم شوند.
  • فتق حبس شده. اگر محتویات فتق در نقطه ضعف دیواره شکم به دام بیفتد، محتویات آن می تواند روده را مسدود کند و منجر به درد شدید، حالت تهوع، استفراغ و عدم توانایی در اجابت مزاج یا دفع گاز شود.
  • غرق شدن فتق حبس شده می تواند جریان خون در بخشی از روده شما را قطع کند. استرانگولاسیون می تواند منجر به مرگ بافت روده آسیب دیده شود. فتق خفه شده تهدید کننده زندگی است و نیاز به جراحی فوری دارد.

آیا راهی برای جلوگیری از ایجاد فتق وجود دارد؟

در موارد مادرزادی که در بچه ها دیده می شود جلوگیری معنی ندارد و باید هر چه سریعتر درمان جراحی شوند.
در موارد بزرگسالان باید زمینه ایجاد کننده هرنی را درمان کرد که عبارتند از:

در صورت بیماری مزمن ریوی و سرفه های مزمن باید هر چه سریعتر درمان شوند.


از مصرف سیگار، قلیان و انواع دخانیات اجتناب شود.


از برداشتن وسایل سنگین و ناگهانی باید اجتناب کرد.


 چاقی مفرط شکمی می تواند از علل زمینه ساز هرنی باشد که باید درمان گردد.

آیا با بستن فتق بند می توان از پیشرفت آن جلوگیری کرد؟

خیر، قطعی ترین روش درمان فتق عمل جراحی است و استفاده از فتق بند در درمان و جلوگیری تأثیر ندارند.

روش درمان فتق یا هرنی

همانطور که ذکر کردم قطعی ترین روش درمان هرنی جراحی است که به صورت سرپایی و بدون بستری در بیمارستان و با بی حسی نخاعی و یا بیهوشی انجام می شود. روش جراحی به صورت باز و یا لاپاراسکوپی امروزه انجام می شود.

برای هرنی های بزرگ که همراه شل شدگی عضلات هستند بهترین روش درمانی عمل جراحی باز است که با برش کوچکی روی محل هرنی پوست و فاسیا باز و ساک هرنی که همان محتوی روده ها می باشد را آزاد و به داخل شکم انتقال داده و کف فتق را با نخ نایلون کاملاً ترمیم می کنیم.

درمان گیاهی باد فتق بیضه

اگر کسی مبتلا به فتق باش ، پیروی از روش های درمانی طبیعی زیر می تواند در تسکین علائم فتق کمک کند:

# ریشه زنجبیل

برای تسکین درد و ناراحتی در معده خود آب زنجبیل غلیظ یا زنجبیل خام مصرف کنید. این کار به طور همزمان سیستم سلامتی شما را تقویت می کند و به درمان فتق کمک می کند.

# کمپرس یخ

هنگامی که از فتق رنج می برید ، ممکن است التهاب و درد در شکم شما وجود داشته باشد. کیسه های یخ در صورت استفاده در ناحیه آسیب دیده باعث انقباض شده و التهاب داخل بدن را کاهش می دهد.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله ی باد فتق چیست را بخوانید.

درمتن مثانه بیش فعال

# رژیم غذایی مناسب

از مصرف غذاهای پرادوی ، غذای اسیدی و هضم غذا سخت باید خودداری شود. دلیل اصلی آن این است که این ماده غذایی می تواند پوشش داخلی معده را بیشتر ملتهب کرده و بهبود فتق را دشوارتر کند.

#ورزش

فتق معمولاً به این دلیل اتفاق می افتد که عضلات به اندازه کافی قدرت نگه داشتن اندام را ندارند و برخی تمرینات وجود دارد که فرد می تواند در خانه انجام دهد تا عضلات خود را تقویت کند و از فتق جلوگیری کند. برخی از این ورزش ها عبارتند از: دوچرخه سواری، یوگا، پیاده روی، شنا و …

عوارض بعد از عمل فتق

شایعترین عارضه پس از عمل معمولا درد می باشد که ممکن است چند ماه بعد از عمل ادامه داشته باشد و تدریجاً از بین می رود. عوارض نادر آن آسیب به عروق بیضه ها هنگام جدا کردن هرنی می باشد که نادر است. سوزش و خارش محل نیز از عوارض بعد از عمل بوده که تدریجاً از بین می روند.

توصیه های مهم بعد از عمل چیست؟

  • به مدت 2 ماه از انجام کارهای سنگین و فعالیت های ورزشی و سنگین باید اجتناب کرد.
  • درد بعد از عمل طبیعی بوده و با مصرف مسکن و گرم نگاه داشتن محل عمل تدریجاً از بین خواهد رفت.

نزديكي بعد از عمل فتق

داشتن مقاربت بعد از عمل هیچ مانعی ندارد. اما بهتر است 4 تا 6 هفته پس از عمل رابطه جنسی نداشته باشید.  ممکن است در کمتر از یک هفته بتوانید فعالیت عادی خود را از جمله رابطه جنسی از سر بگیرید، اما ممکن است بیشتر طول بکشد.

آیا فتق بیضه خطرناک است؟

فتق وقتی اتفاق می افتد که بافتی مانند بخشی از روده از طریق یک نقطه ضعیف در عضلات شکم بیرون زده باشد. برآمدگی حاصل می تواند دردناک باشد، به ویژه هنگام سرفه، خم شدن یا بلند کردن جسم سنگین. با این حال، بسیاری از فتق ها درد ایجاد نمی کنند.

فتق لزوماً خطرناک نیست. به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتقی که دردناک یا بزرگ شده است، توصیه می کند.

برای فتق به چه دکتری مراجعه کنیم؟

پروفسور حسین کرمی در زمینه ی درمان و بهبود فتق تجربه ی فراوانی داد. اما لازم به ذکر است که این بیماری درمان دارویی ندارد. در صورت داشتن فتق باید اقدام به جراحی نمایید.
جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

سوالات متداول درباره ی بیماری فتق

1- ایا عمل فتق بیضه باعث ناباروری میشود؟

این موضوع به ماهیت فتق و ماهیت جراحی بستگی دارد. در بعضی موارد، وازدفرنس ممکن است توسط خود فتق یا با روش جراحی آسیب ببیند و بر جریان اسپرم در هنگام انزال تأثیر بگذارد که می تواند بارداری را برای مردان از طریق مقاربت بسیار دشوارتر کند.

2- آیا فتق در زنان باعث نازایی میشود؟

زنان کمتر از مردان دچار بیماری فتق می شوند و این بیماری به ندرت می تواند باعث نازایی در زنان شود.

3- تاثیر فتق بر نعوظ

در صورت عدم درمان صحیح فتق، احتمال اینکه مردان در سلامت جنسی خود دچار مشکل شوند بسیار بیشتر است. فتق ها می توانند نعوظ و ارگاسم را کاملاً دردناک کنند. هرچه این فتق ها بیشتر پیشرفت کرده و شدیدتر شوند، احتمال بروز مشکلات اختلال عملکرد جنسی در بیمار بیشتر می شود.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی

3.7/5 - (68 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اشکان یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 562 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر بنده ۳۸ ساله و متاهل هستم و در کیش به مدت ۱۲ سال است که زندگی می‌کنم. از سن ۱۸ سالگی بعد از اولین سونوگرافی متوجه شدم که کلیه سمت چپم هایپوپلاستیک شده و کلیه سمت راست هم هایپرتروفی جبرانی دارد. متاسفانه به دلایلی در ۲۶ سالگی به دلیل شکم درد عمل لاپاروسکپی تشخیصی داشتم که از بعد از اون عمل که برام سوند گذاشته بودن مشکلات من شروع شده‌اند و از اون به بعد ادرارم ۲ شاخه می‌شد و بعد از انزال جهش خیلی کم شد. بدلیل لزوم مصرف کورتون (پردنیزالون از دوز ۵۰ تا دوز ۰/۵) بمدت ۵ سال، برام قرص کلسیم هم تجویز شد که این موضوع باعث ایجاد سنگ کلیه شد که مجبور به انجام سنگ شکن شدم که موضوع برطرف شد و از سال ۹۶ به بعد هم کورتون قطع شد اما روز به روز میزان جهش منی کم می‌شد که با مراجعه به اورولوژ صرفاً التهاب پروستات تشخیص داده می‌شد اما پس از تجویز ترازوسین هم فرق و بهبودی حاصل نگردید! با توجه به توضیحات فوق بنده هر سال جهت چک آپ سونو میدادم که پارسال تو کلیه راست سنگ ۳ میل دیده شد و دفع نشد تا اینکه امسال مجدد سونو و آزمایش خون دادم و سنگ شده بود ۴ میل با پروستات ۳۹ سی سی و کراتین 1/1 و psa 1/5 که با مراجعه به نفرولوژ برام :( هیدروکلرو تیازید-روزی ۱/۲)-(Cystine-هر ۱۲ ساعت)-(سیپروفلوکساسین۵۰۰-هر ۱۲ ساعت)-(پروستا باریج-روزی ۱ عدد)-(اوروسیترا ۱۰-روزی ۲ عدد بعد از نهار و شام) و نهایتاً تاسولوسین ۰/۴ روزی ۱ عدد تجویز کردن و بطور همزمان هم قرص Hairvit (جهت عدم ریزش مو) نیز صبح‌ها به همراه داروهای فوق مصرف می‌کردم. بعد از ۲ هفته علائم احتباس ادراری شروع شد و عملاً با وجود احساس ادرار قادر به تخلیه کامل نبوده و تا صبح ۳-۴ مرتبه مجبور به تخلیه بصورت قطره‌ای با استفاده از آبگرم هستم که باعث ایجاد درد در پهلوها شده است. قرص‌هارو قطع کردم و بعد از یک هفته سونو دادم که عکسش رو خدمتتون ارسال می‌کنم که پروستات ۱۶ سی سی و PVR 19 cc ذکر شده و BUN/CR و scan DMSA توصیه شده است.
    اینبار به اورولوژ مراجعه و گفتن همه قرصهارو قطع کن و صرفاً AB-Cyscareهر ۱۲ ساعت ۱ عدد و ویتامین B1
    روزی ۱ عدد - متاسفانه مجدد علایم حادتر شد و مصرف اینهارو هم قطع کردم. اما الان کماکان تامسولوسین رو ۱ هفته است شروع کردم اما تکرر ادرار و سوزش خصوصاً از شب تا صبح خیلی اذیتم می‌کنه.
    لازم به ذکر است که همسرم هم ۱ هفته‌ای است که دچار علائم مشابهی نظیر احتباس ادرار شده که باعث درد در کلیه ها شده و بزور تخلیه ادرار دارند.
    در ضمن دارم مراجعه می‌کنم به تهران جهت اسکن کلیه

    حالا سوال من اینه که قبل از مصرف این داروها بنده صرفاً یک مشکل داشتم و اونهم جهش کم مایع منی و دوشاخه شدن ادرار، آقای دکتر کدوم یکی از این داروها باعث بوجود اومدن این مشکلات و عدم توانایی در تخلیه ادرار برام شده‌اند؟
    راه حل چیه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      با توجه به علایمتون بهتره سیستوسکوپی شین تا مسیر مجرای ادراری با دوربین دیده شه
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 581 مشاهده پرسش
    دکتر سلام
    من چند وقتی هست درد کمر و بیضه دارم اخیر زیر شکمم هم درد میگیره(بالای آلت تناسلی) درد ها کم و زیاد می‌شوند و ثابت نیستن و ممکنه در یک روز هم درد نداشته باشم!
    در هنگام ادرار کردن تاخیر دارم چند ثانیه ولی هر چه ادرارم بیشتر باشد تاخیر کمتر است مثلا 5 ثانیه شایدم کمتر! وقتی فشار ادرارم زیاد هست سر نوک آلتم می‌سوزد
    سونو حجم باقیمانده 23 و عفونت ادرار هم نداشتم و PSA من0.61 بود
    تکرر ادرار ندارم ولی وقتی مایعات زیاد مصرف کنم، زیاد ادرار میکنم
    احتمال تنگی مجرا هست نه؟
    سابقه تصادف یا سوند گذاری یا تماس جنسی نداشتم ولی یبوست خیلی شدید و خونی چند وقتی داشتم
    ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر سعید شنبه ۲۲ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      ادرارم باریک نیست و پر فشار است(موقعی که واقعا ادرار داشته باشم) ولی موقعی که کم فشار باشد ابتدای ادرارم 2 شاخه می‌شود برای چند ثانیه و به هم میچسبد و 1 شاخه می‌شود
      با سپاس
    2. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      دکتر سلام نمیدونم این به دردم ربط داره یا نه ولی با هر بار نفس کشیدن از سوراخ نافم درد میگیره تیر میکشه میره تا زیر شکمم دردش خیلی زیاده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اگر فشار ادرارتون خوبه تنگی مجرا نیست. اگر سونوگرافی طبیعی بوده نیاز به اقدامی نیست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام من 20 سالم هست و از زمانی که یادم میاد 12 سالگی یه ضایعه هایی روی آلتم بود و الان واقعا به مشکل خوردم که آیا مشکلی دارم یا خیر عکس هارم ارسال کردم فقط لطفا زوم کنید و مشکل دیگه ای هم که دارم حدود 8 ماه پیش یه رابطه اورال سکس داشتم و بعد از یک مدت که ارضا میشدم آب منی زرد رنگ شده و بعد تو مطالبی که از سایت ها خوندم گفته بودن که آب زیاد بخورین شاید خوب بشه که توفیقی نکرده و میترسم که سوزاک یا چیز دیگه ای باشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      نه اینها مشکلی نیست اهمیت ندارد. ۵ روز هر ۱۲ ساعت قرص سیپروفلوکساسین مصرف کنین برای زرد شدن منی
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 665 مشاهده پرسش
    این آزمایشات همسرم میباشد
    آقای دکتر ازشما خواهشمندم اگر می‌شود ببینید آن ها و نظرتون چیه جیرفت هستم تماس میگیرم مطب جوابم نمیدهند،خدا خیرتون بده جواب بدید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      عکسش را بفرستید اینجا
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      آقای دکتر عکس هارو فرستادم
    3. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      باسلام
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اگر تا یکسال بچه دار نشدین بهتر است عمل شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر آرمان یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 533 مشاهده پرسش
    با سلام
    آقای دکتر میخواستم از خدمتتون بپرسم این میزان کجی آلتی که در عکس فرستادم خدمتتون میتونه روی انزال و نعوظ تاثیر بزاره در رابطه چون برای من به مشکل خورده میخوام بدونم کجی آلتم زیاده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اگر در رابطه ی جنسیتون اختلال ایجاد کرده میشه عمل کرد. کجی بیش از ۳۰ درجه بهتره عمل شه برای شما هم به نظر بیش از ۳۰ درجه هست
  • تصویر کاربر Hossin یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 527 مشاهده پرسش
    سلام جناب اقای دکتر .بنده زیگل داشم فریز کردم
    الان چند وقته ازدواج کردم و دو دوره از واکسن گارداسیل رو خانمم تزریق کرده .برا دوز سوم واکسن خارجی تو شهرستانمون گیر نمیاد ،ایرانیش موجود هست .ایرادی نداره دوز اخر رو ایرانی بزنیم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اشکالی نداره
  • تصویر کاربر ناشناس دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 588 مشاهده پرسش
    سلام .پسرم در سن ۲ سالگی باد فتق و هیدروسل داشته عمل کرد. الان پسرم ۱۵ سال داره! دیگران به من میگن پسرم بچه دار نمیشه .من خیلی نگرانم اقای دکتر
    بی زحمت میخوام بدونم حرفای دیگران صحت داره؟
    الان پسرم داخل مصالح ساختمانی کار میکنه کارش سنگین ادامه بده یا دیگه نباید ادامه بده کارشو؟ممنونم ازتون .منتظرم جوابتون هستم!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      ربطی نداره ، قدرت باروری با ازمایش اسپرم مشخص میشه
    2. تصویر کاربر ناشناس یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اقای دکتر ببخشید پسرم سر کار رفتنشو ادامه بده یا نباید سنگینی بلند کنه؟ میخوام بدونم اگر ضرر داره کارشو سبک تر بکنه؟ممنون میشم جوابمو بدین خیلی نگرانم.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      فعالیت سنگین نکنه بهتره
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 575 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من وقتی آلتم بزرگ میشه وسفت میشه میره طرف بالا سمت شکم البته چسبیده نیست ولی طرف بالاس وقتی بزرگ میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      اگر انحنا و کجی نداره و در رابطه جنسی مشکل ندارین مهم نیست
  • تصویر کاربر عباس یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 555 مشاهده پرسش
    با سلام بنده ۳۸ سال سن دارم چند وقت پیش دچار تکرر ادار شدم دکتر بهم قرص آمنیک تحویز کرد حدود یک ماه خوردم وضعیتم نرمال شده
    فقط الان احساس بدن درد درد سینه و بی‌حالی و سرفه خیلی خیلی خفیف دارم
    قرص را ترک کردم
    اول خیال کردم کرونا دارم ولی نبود
    میگن از اثرات قرص آمنیک هست آیا درسته؟
    میخواستم بپرسم چقدر طول میکشه این اثرات رفع بشه؟!
    بدن درد با شیاف دیکلوفناک که استفاده میکنم رفع میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      عوارض امنیک اینها نیست ، با دکتر داخلی مشورت کنید
  • تصویر کاربر رشیدی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر
    من 7 ماه پیش عمل وازکتومی در کشور آلمان انجام دادم و بعد از عمل بیضه چپ هنوز درد داره و این درد به لگن و پای چپم میزنه، ایران پیش دکتر رفتم و بعد از سونوگرافی گفتن واریکوسل گرید 3 داری و من در 9 سالگی واریکوسل یک بار عمل کردم، و در آلمان بعد از سونوگرافی گفتن واریکوسل تو حاد نیست و گرید 2 هست و نیاز به عمل نیست، سوال من از شما آقای دکتر اینه که این درد ممکنه بخاطر عمل وازکتومی و تجمع اسپرم باشه یا درد واریکوسل هست در سونوگرافی هیچ مشکلی ظاهرا وازکتومی من نداره و اگر بخاطر وازکتومی درد دارم این درد تا کی ادامه داره؟ممنون میشم راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      ازمایش اسپرم انجام شود جهت بررسی شدت تاثیر واریکوسل
    2. تصویر کاربر رشیدی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      آزمایش اسپرم ۲ بار انجام شده و صفر بوده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش را بفرستید
    4. تصویر کاربر رشیدی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      جواب تست اسپرم ندارم چون تو آلمان دادم و فقط منفی بودنش را گفتن این عکسهای سونو ایران هست آیا سونوگرافی رنگی لازمه انجام بدم
    5. تصویر کاربر رشیدی یکشنبه ۲۳ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      جواب تست اسپرم ندارم چون تو آلمان دادم و فقط منفی بودنش را گفتن این عکسهای سونو ایران هست آیا سونوگرافی رنگی لازمه انجام بدم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ خرداد ۰( 5 سال پیش)
      پس ازمایش اسپرم انجام شود در مرکز رویان تا بتوان نظر داد. بدون دیدن ازمایش نمیشه نظر داد
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 684 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید ،
    بنده حدودا یک الی دو سال پیش واریکوسل گرید 1 یا 2 داشتم و در مشهد عمل شدم ، بعد از درد طبیعی عمل ، درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم که دکتر گفت طبیعی است . تقریبا 10 روز بعد از عمل جای بخیه عمل چرک کرد و با تجویز دارو توسط دکتر دیگر در تهران و شست شو و مراقبت خوب شد ، (در ضمن بنده تقریبا 1 ماه بعد از عمل سکس سالم داشتم ) بعد از چندین ماه درد خفیف بیشتر شد و به دکتر دیگری در تهران ( محل زندگیم ) مراجعه کردم و با چندین عکس رنگی و خاص از بیضه و تست اسپرم گفتن که مشکلی نیست . در حال حاضر با گذشت تقریبا دو سال هنوز درد در بیضه دارم و شدیدتر شده ، سوال من این است که به نظر شما این درد جدی است یا رفع میشود ؟ ( در نظر داشته باشید که همه دکترها و پرستارهایی که در تهران مراجعه کردم جای بخیه این عمل را دیدند گفتند که این عمل را چه کسی انجام داده و اصلا به نظر برش و بخیه خوبی انجام نشده ، به نظر خودم هم نسبتا عملی بد انجام شده چون همه میگفتند چند روز اول درد داری و بعد خوب میشی ولی من تا نزدیکه یک ماه درد تقریبا شدید داشتم ) لطفا راهنماییم کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درد با عمل درست نمیشود
    2. تصویر کاربر علی پنجشنبه ۲۶ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چه راه حلی را پیشنهاد میکنید ؟ ممنون
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 893 مشاهده پرسش
    با سلام.من پسری 28 ساله هستم ومتاهل.حدود دو سال پیش در بیضه های خودم چند برجستگی احساس کردم.به متخصص مراجعه کردم .ایشون بعد از معاینه سونوگرافی برای من تجویز کردن.جواب سونو به این شرح:یک کیست در هد اپیدیدیم سمت راست به اندازه 5 میلی متر که احتمالا از منشا تونیکا باشد ویک کیست در هد اپیدیدیم سمت چپ به اندازه 3 میلی متر.با ذکر این اوصاف چند سوال داشتم.1)میشه درباره ماهیت این کیستها یکم توضیح بدین و اینکه ایا احتمال داره این کیست ها در اینده سرطانی بشه؟2)ایا لازم هر شش ماه یکبار ازمایش و سونو انجام بدم واینکه لازم تحت نظر پزشک باشم؟3)ایا لازمه به پزشک متخصص دیگه ای مراجعه کنم؟اقای دکتر ایا لازم نگران وجود این کیست ها باشم یا خیر؟ایا لازمه دارویی مصرف کنم؟خواهش میکنم یکم توضیح بدین. خیلی میترسم.ممنون اقای دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      این کیست نیاز به درمان ندارد
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب