جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (630 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر امیرپور دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 90 مشاهده پرسش
    همسرم 37 سالشه .اندازه پروستات36است و عفونت شدید دارد آیا نبودن تعداد دفعات زیاد در سکس باعث این موضوع شده است .و در کل این عفونت از چی می‌تونه باشه .چون زیاد تکرار میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      باید آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام بشه پروستات معاینه بشه
  • تصویر کاربر حمید دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 93 مشاهده پرسش
    سلام وارادت من58سالمه اقای دکتر ومشکل بزرگی پروستات دارم ودیگه مصرف دارو جواب نمیده الان درناحیه زیرشکم وکمروبیضه هاباکمی درد مواجه هستم وتخلیه ادرا رهم به خوبی انجام نمیشه اون عمل اندوسکوپی وخارج کردن چیپس های پروستاتی رادیدم خیلی عالی بود ایا این عمل برروی همه بیماران قابل اجرا هست هزینه حدودا چقدره وضمنا کمترین زمان نوبت دهی چندوقته باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بستگی به سایز پروستات و آزمایش psa شما داره
  • تصویر کاربر وحید دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 103 مشاهده پرسش
    عدد کراتنین من ۱.۴۸ و مانده ادرار ۱۱۰ و وزن پروستات ۳۵ می باشد .مشکل خاصی ندارم تنها موضوع اعداد فوق می باشد.در ضمن بیلوروبین من ۱.۸۷ مب اشد و psa .عدد ۱ است لطفا ارشاد فرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      باقیمانده ادراری زیاده باید نوار مثانه انجام بشه
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 126 مشاهده پرسش
    سلام وخسته مباشید آقای دکتر عزیز قبل از هرچیز انشالله همیشه در پناه خداوند باشید.مجدد مزاحم شدم خدمتتون عرض کردم کارم سنگین بالا و پایین نشستن زیاد دارم.چند روزی انتهای سرالتم سوزش مثل سوزن سوزن میزنم.موقع ادرار سوزشی ندارم بلند میشم احساس ودارم.پادرد شدید دارم درشب واحساس درد اطراف تناسلی دارم .سردم میشه دستشویی زیاد میرم.خداروشکر خوب تخلیه میشه چند سی سی دیگه نمیره بالطف شما ودارو تجویز کردید. روزا دستشویی زیاد میرم ازسرمای چی نمی‌دونم آقای دکتر مجردم انزالم ندارم مشکلی نیست چند سال پیش دکتر نیکوبخت گفت هفته ای چهار بار توضیح میدین.همین آقا دکتر آزمایش قبلی گفت مختصر حجم پروستات داری.کیستم مشاهده میشه..شما چ دستور دارویی میفرمایید آرزو داریم از نزدیک شمارو زیارت کنیم بخدا رشت هستم کار نمی‌ذاره.فدات ببخشید مزاحم شدم
    1. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۶ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      ببخشید یادم رفت اول اداره کوچک دوشاخه میزنه بعد عادی.ادراره ه بزرگ میرم تخلیه شد کمی سوزش مقعدم دارم خیلی وقته بیشتراوقاتم یوبسم زور که میزنم مجدد اداره کوچکم میاد .خیلی مهمه یادم رفته بود رودک مشکل داره سوزش مقعدم میگرم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    3. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سلام وخسته مباشید ماه پیش انجام دادم
      سونو شکم لگن رتروپرپتون ادرنال آزاد
      کیسه صفرا نرمال فاقد سنگ اسلام وعلایم التهابی است.
      پروستات مختصراً افزایش حجم دارد31cc
      وتصویر یک کیست پری یورترال در مجاورت مجرای پروستات یک دیده شد
      کلیه سمت چپ نرمال است و طبیعی وضخامت طبیعی
      سیستم پیلوکالیس دوکلیه فاقد سنگ واضح.کیست وهیدرونفروزاست
      حالبها متسع نمیباشد
      Rk 100mm
      Lk103mm
      مثانه ضخامت جدار نرمال دارد فاقد سنگ وضایعه اینتراالومینال ویا شواهد دیورتیکول مباشند
    4. تصویر کاربر سعید دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      مجدد دستور میفرمایید انجام بدم آزمایشات خونم همه سالم وبدون عفونت
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      نیاز به هیچ اقدامی نیست مصرف مایعات بیشتری داشته باشید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 99 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام
    من 41 سال ام است آقای دکتر ، از تابستان 1401 دچار درد در زیر شکم ، زیر بیضه (ناحیه پرینه) و خود آلت به همراه سوزش ادرار و تکرر ادرار شدم. یک حس اینکه وزنه به آدم وصله... (درد های شدید پس از انزال). بعد حدود 10 روز استفاده آنتی بیوتیک ظاهرا خوب شد ولی متاسفانه بعد از مدت 3 ماه دوباره برگشت و تا همین الان درگیرش هستم. تا الان بالای 8 تا دکتر متخصص اورولوژیست رفتم ، انواع آزمایش ها و تست باکتری دادم. ماه ها آنتی بیوتیک بهم دادن ولی هیچ تغییری ایجاد نشد. از آخر به این نتیجه رسیدن که باکتریایی و میکروبی نیست و مزمن شده و می تونه عصبی باشه. می خواستم بدونم التهاب پروستات مزمن هیچ درمانی نداره ؟ یعنی تا آخر عمر باید شکنجه بشیم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    2. تصویر کاربر امین چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سلام جناب دکتر
      ممنون از پاسخ تون، من این داروهایی که فرمودید رو قبلا استفاده کردم و متاسفانه هیچ تاثیری نداشته، به نظر شما باید دوباره مصرف کنم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 114 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان پدرم رفته چکاب اندازه پروستادش کمی بزرگتر از حد معمول بود ولی از نظر ظاهر مشکلی نداره.بعد رفته دکتر ارولوژی گفته عمل سیستوسکوپ انجام بده .پدرم هم می ترسه و هم خجالت میکشه چون آلتش خیلی کوچیکه تکلیف چیه دکتر جان عمل سیستوسکوپ روی چنین افرادی انجام میشه یا نه. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سونوگرافیش رو بفرستید
    2. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سلام ارسال شد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      نیازی به انجام سیستوسکوپی نیست
    4. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      تشکر دکترجان
      چنین افرادی اگر مشکل حاد داشتن این عمل رو اونا انجام میشه یا نه و الآن با توجه به آزمایش و سونو که برای شما ارسال شد دارویی باید مصرف بکنه یا نه ممنون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      اگر علایم ادراری نداره دارو لازم نیست
    6. تصویر کاربر امیر دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      درودبر شما
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۸ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      🌺
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 102 مشاهده پرسش
    سلام و روز خوش پیرو سوالات قبلی جواب آزمایش. لطفا راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      قبل از این آزمایش psa نداده بودین
    2. تصویر کاربر محمد یکشنبه ۶ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      فکر نمیکنم شاید بگردم از آزمایشات قبلی همسرم چیزی پیدا کنم .معمولا سالی یکبار چکاب میدیم.حالا میگردم پیدا کردم میفرستم خدمتتون .چرا ؟مگه مهمه؟؟
    3. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      همسرم میگه داده بوده بعد از آزمایشگاه تماس گرفتن دوباره تکرار بشه رفت و دوباره آزمایش داد ولی متاسفانه پیگیری نمیکنه پیداش کنم براتون میفرستم.خیلی خیلی ممنونم
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سال گذشته از آزمایشگاه تماس گرفتن برای تکرار و بعد هم متاسفانه همسرمبعد از گرفتن جواب پیگیری نکرد.پیداش کنم ارسال میکنم .خیلی ممنون از لطف شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      بله پیدا کردین بفرستید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 94 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.بنده۳۳ساله ام.زیر شکم احساس سوزش داشتم.وهمچنین کم وفشاری وتکرار ادرار.که باانجام سونو گرافی تشخیص داده شد که التهاب پروستات دارم)(۳۶mm).با مصرف دارو.فقط مقداری سوزش بهتر شد وفشار ادرار هم بیشتر شد.ولی کامل درمان نشدم.بااستفاده از دمنوش اندازه پروستات شده۲۱mmرسید.ولی باز هم سوزش داشتم.که با انجام سونوگرافی مشخص شد کیست با اندازه۵mmدر خط وسط پروستات دارم.شرایط درمان بنده چگونه است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      سایز پروستات با دارو و .... تغییری نمیکنه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۷ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      در حال حاضر مشکلتون چیه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهرام یکشنبه ۶ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 108 مشاهده پرسش
    سلام پروستات96 سی سی را میشه بدون عمل باز لیزری ( هولپ) انجام داد. اگر امکان داره بیزحمت هزینش هم بفرمایید. ضمنا دو تا سنگ هم داخل مثانه دارم.لطفا راهنمایی بفرمایید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      به صورت تکنیکال قابل انجامه ولی میزان موثر بودن کمتر از عمل بازه برای این سایز بنده این عمل رو انجام نمیدم
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۶ آبان ۳( 7 ماه پیش) تعداد بازدید: 98 مشاهده پرسش
    درد از ناحیه معقد وبیضه ها اسپرم ضعیف وپرتاب ندارم ومیل جنسی خیلی ضعیف دارم برای رضای خدا کمکم کن موفق نمی شوم حضوری
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ آبان ۳( 7 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ نازایی دارید؟ دارو مصرف میکنید؟
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 457 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 446 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب