اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (644 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر
    من ۳ روز پیش به خاطر تنگی مجاری ادرار عمل کردم
    میخواستم‌بپرسم چرا داخل لوله سوند خون میاد؟ مگه سوند داخل مثانه نیس. از مثانه ک نباید خون بیاد
    طبیعی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر مهدی جمعه ۲۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام جناب دکتر
      ممنون بابت جوابی که دادین و وقتی که گذاشتین
      با همه ی این تفاسیر،خونریزی که من الان دارم طبیعی هست یا غیر طبیعی؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نجفي چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 455 مشاهده پرسش
    سلام
    من تكرر ادرار داشتم برام آزمايش نوار مثانه نوشتن،١آذر رفتم براي نوار مثانه متاسفانه نوار مثانه انجام نشد و گفتن تنگ مجرا داري 4 آذر تنگي مجرا عمل كردم(يعني سيستوسكپي و جراحي) گفتن مجرا تنگ بوده و سر آلت هم تنگ بوده ٩ روز سوند ضخيم برام گذاشتن،بعد از برداشتن سوند ادرارم ٢ شاخه بود بعد اون قسمت توسط پوست بسته شد و دو شاخه نيست به من گفتن بايد هفته ايي ٢بار سوند متناوب توسط خودم بزنم كه واقعا نميتونم اينكارو بكنم و اصلا روحيشو ندارم كه انجام بدم،الان بايد چيكار كنم آيا سوند زدن واجب است راه ديگه نيست؟آيا كل مجرام امكان داره توسط پوست بسته بشه؟قبل عمل اصلا مشكل دو شاخه شدن ادرار كه پيشين گفتم كه چجوري برطرف شد،و بعضي وقتها اول ادرار يا اخر ادرار كج شدن ادرار را نداشتم،عمل كردم بدتر شده آيا يا نبايد عمل ميكردم
    متشكرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    2. تصویر کاربر نجفي سه شنبه ۲۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      يعني نيازي به سوند زدن متناوب نيست؟از طرفي مجرا من بطور كامل قبل عمل بسته نبود ادرار ميومد،ولي گفتن مجرات تنگه و عمل كردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر فاطمه دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    سلام
    خسته نباشید
    20سالمه ومجردهستم،از دی ماه پارسال ادرام منحرف میشه به چپ وراست،بهداشت خیلی رعایت میکنم..حتی تو سرکه وبتاتین واب ولرم میشینم اماکامل خوب نشدم ومخصوصا نزدیک پریودم شدید میشه
    خسته شدم واقعا
    ایا باعمل خوب میشم؟
    از نظرروحی هم مشکلی ندارم
    ولی دارم از این موضوع رنج میبرم ارزوی مرگ میکنم
    توروخدا بگین چیکارکنم؟
    دکترهم رفتم گفتش طبیعه ،خیلی عصبی و ناراحت شدم چون اصلا طبیعی نیست
    ممنون میشم منو از این جهنم نجات بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۷ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام احتمال زیاد مجرا تنگ است وباید ببینم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر sara پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 347 مشاهده پرسش
    سلام.
    آقای دکتر تشخیص تنگی مجرا ۱ ماه بعد از اسیب مجرا فقط با سیستوسکوپی امکان پذیر است و یا اینکه با عکس هم تشخیص داده میشود؟ به نظر شما چه ازمایش هایی برای تشخیص تنگی مجرا انجام بدهم به غیر از سیستوسکوپی؟
    سپاس از راهنمایتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      قطعی ترین روش تشخیص تنگی مجرا سیستوسکوپی است فیلم من را ببینید در سایتم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ اینستاگرام من به ادرس drkarami و تلگرام کانال سلامتی مردان به ادرسirdarman@ را پیگیری وبهدوستانتان اطلاع دهید
  • تصویر کاربر sara پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 361 مشاهده پرسش
    سلام.
    خانم.سن ۲۷. یک ماه قبل برای ازمایش از سوند بزرگ استفاده شد و درد و سوزش بسیار زیاد داشتم . پرستاربا فشار سوند را رد کردن بعد از برداشت سوند تا به حال اخر ادرار را نمیتوانم تخلیه کنم زور میزنم و در هنگام زور زدن در مجاری ادرار احساس درد تیزی دارم گاهی اوقات ادرار قطع و وصل میشود.ایا امکان اسیب به مجرا بوده است پرستار گفتن در هنگام سوند گذاری خون از مجرا خارج نشده و بعد از برداشت سوند خودم در تخلیه ادرار خون ندیدم.این مشگل عصبی است و یا این که به مجرا ادرار اسیب وارد شده است.من خیلی نگران هستم و اینجا دسترسی به پزشک ندارم.
    لطفا راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      سلام سونو گرافی کنید اگر ادرار باقیمانده زیاد باشد باید تست نوار مثانه بگیرید ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ اینستاگرام من به ادرس drkarami و تلگرام کانال سلامتی مردان به ادرسirdarman@ را پیگیری وبهدوستانتان اطلاع دهید
  • تصویر کاربر sara پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    سلام.
    ایا سوند گذاری با درد و سوزش بسیار زیاد در خانم ها و مقاومت بیمار طبیعی است؟پرستار سوند را به زور و با فشار رد کردند؟ایا امکان اسیب به مجرا است در صورتی که بیمار خون در ادرار بعد از برداشت سوند ندیدند.
    تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۶ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      بله طبیعی است با مقاومت نباید انجام شود اینستاگرام من به ادرس drkarami و تلگرام کانال سلامتی مردان به ادرسirdarman@ را پیگیری وبهدوستانتان اطلاع دهید
  • تصویر کاربر mahsa سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 362 مشاهده پرسش
    با سلام.
    آقای دکتر اول ادرار خوب تخیله میشود اما در اخر باید زور بزنم تا کم کم و قطره قطره ادرار تخلیه شود در زمان زور زدن در مجرا احساس تیر کشیدن والتهاب دارم. این علایم تنگی مجرا در خانم ها است؟یا این که در علایم تنگی مجرا ؛از اول ادرار قطره قطره خارج میشود.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۴ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید مشخص شود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر sara دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.پزشک من گفتن سیستوسکوپی و تست نوار عصب مثانه انجام بدم .
    ایا سیستوسکوپ و وارد کردن سوند بزرگ برای تخلیه ادرار در مجرا باعث تنگی مجرا میشود؟
    در چه شرایطی من متوجه میشوم به مجرا اسیب وارد شده؟
    اگر تست ها بدون خون ریزی بود اما با درد و سوزش زیاد بود در چنین شرایطی ؛ایا اسیب به مجرا وارد شده یا اینکه حتما باید با خون ریزی باشد؟
    ممنون از پاسختون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۳ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      در مطب بنده دقیق ترین نوار مثانه انجام میشود۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر gholamali شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 380 مشاهده پرسش
    یک سال قبل پروستات بصورت بازعمل کردم خوش خیم ولی بعدعمل دچار تنگی مجاری اداری ممبرانوس شدم سه مرتبه هرباربه مدت دوهفته سوند گذاشتند فایده ای نکرد درتاریخ 17_7_96 درمجاری ادراری استنت گذاشتند ولی بازدردفع ادرار مشکل دارم درضمن نعوظ هم ندارم لطفا راهنمایی کنید چه کارکنم باتشکر
    1. تصویر کاربر gholamali پنجشنبه ۹ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      y22bg285681
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی کنم۰۲۱۲۲۶۴۲۷۵۴
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر با شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 329 مشاهده پرسش
    به دلیل اینکه در کودکی در روستا بودیم وبه دلیل بی اطلاعی والدین ونقص در تخلیه ادارا از پایین الت انجام میشه وعمل کردم در سن 33 سالگی ولی همچنان دچار تنگی مجرا وعمل تخلیه ادارار به سختی انجام میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۱ آذر ۹۶( 7 سال پیش)
      باید عمل کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر بهمن جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    باسلام جناب دکتر
    بنده حدود 2 ماقبل بدلیل علائم سوزش ادرار،ادرار متقاطع و تاخیر در شروع ادرار به پزشک مراجعه کردم و بعد از آزمایشات تشخیص داده شده که عفونت پروستاتیت حاد دارم و به مدت یک ماه تاوانکس500 و تامسولوسین مصرف کردم و علائم تا حدودی بهتر شد و به توصیه دکتر، مصرف دارو را قطع کردم.عرق گیاهی گزنه،خارخاسک وخارشتر همچنین دمنوش مصرف کردم و تا الان مصرف میکنم،تنها علامتی که دارم اینه که ادرارم حدود چندثانیه با تخیر شروع میشه وکمی سوزش هنگام ادرار دارم ولی سرعت مناسب داره و .میخواستم محبت کنید آزمایش ها را نگاهی بیندازید و ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که چه مصرف بکنم تا 100درصد خوب بشم و اینکه بعداز خوب شدنم آیا درآینده ممکنه مزمن شود؟
    باتشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      شما سالمید
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 493 مشاهده پرسش
    اقای دکتر یعنی چی مهم نیست ادارم ئوشاخه و نازکه بعضی موقع ها هم سوزش داره 3 ماه دارم افلوکساسین با مداکسن میخورم با ی قرص قهوه ای رنگ فقط بگین خوب میشه یا نه . مرسی واقعا...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      فقط با بیخیالی خوب میشوید نه با دارو
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت جناب دکتر کرمی ؛
    احتراما به استحضار عالی میرساند که پدر اینجانب دارای 72سال سن است که با تزریق انسولین بیماری قندخون خود راتحت کنترل دارد ، درضمن ایشان در سال 70 تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است والبته ازاین بابت هم علیرغم کنترلها ودرمانهایی که انجام میدهد متاسفانه طی سالهای پس از عمل بای پاس دچار گرفتگیهای مجدد عروق کرونر شده است ؛ علیهذا نتایج آزمایشهای ایشان ارقام زیر را نشان میدهد: برای psa عدد 13/2 و برای free psa نیز رقم 0/8 سوال اینجاست که با توجه به شرایط اخیرالذکر واینکه ایشان تحت درمان یکماهه آقای دکتر کبیری در اصفهان قرار دارد ، آیا صلاح است که ایشان با در نظر گرفتن نسبت free psa به psa که حدود 0/06 میباشد بمنظور تشخیص سرطان تحت بیوپسی قرار گیرند * ضمن تشکر از حضرتعالی عاجزانه تقاضای دریافت تجویز و نظر جنابعالی را دارم * )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سن و بیماری قلبی نیاز به اقدام خاصی نیست چون در هر صودت قابل عمل نیستند اگر پی اس ابالا رفت هر 3 ماه امپول کافی است با مطب هماهنگ نمایید02122642744
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 13 ساله هستم . بعد از ارضا شدن و خروج منی ؛ تقریبا 10 الی 20 دقیقه در قسمت بین مقعد و بیضه دچار درد می شوم که تقریبا دردش شبیه تیر کشیدن است . و بعد از مدتی درد تمام می شود و فقط بعد از انزال دچار درد می شوم . زیاد تحریک می شوم . ولی سعی میکنم خود ارضایی نکنم . آقای دکتر می ترسم دچار التهاب پروستات شده باشم . اگر التهاب است راه درمانی وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن خود ارضایی نکنید
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    حجم پروستات اینجانب 37 می باشد تکرر ادرار زیاد دارم داروی اسپاسم عضله هم اسفاده کردم ولی باز تکرر ادرار دارم وفتی باد سرد به وسط کمرم می خورد اساس سردی وتکرر ادار شروع می شود لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 537 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب