اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (644 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فاضلی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 872 مشاهده پرسش
    سلام دکتر، من حدود دو ماه پیش کلیه چپم درد گرفت سونو دادم گفتند سنگ 6 میلی انتهای حالب وجود داره بعد از اون تا حالا دو بار tul انجام دادم ودفعه اوول بعد از tul واسم کاتر گذاشتن تا دو هفته ، الان مجددا درد گرفت بعد از چند بار سون میگن سنگ نیست انتهای حالبت تنگی بوجود اومده میخواستم بدونم علت چیست وچکار باید بکنم ، ممن نم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام اگر سنگ خارج شده و هیدرونفروز شما به دلیل تنگی انتهای حالب اوامه داره باید مجدد براتون دبل جی گذاشته شه ، اگر ادامه دار شه نیاز به جراحی ری ایمپلنت حالب خواهد بود جهت جلوگیری از اسیب به کلیه
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 503 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده ۳۰ سال سن دارم و متاهل هستم.
    حدود دو سال پیش عمل باز تنگی مجاری ادراری انجام دادم چند هفته ای میشه ادرارم کند شده و با کمی زور زدن تخلیه میکنم بخصوص صبح زود که میرم دستشویی. خواستم بدونم برای جراحی یا عمل چه زمانی باید اقدام کنم؟ یعنی زمانی که قطر ادرارم خیلی کم شد اقدام کنم یا الان که فقط احساس میکنم که تنگی برگشته و برای تخلیه ادرارم کمی زور میزنم؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام باید سیستوسکوپی شوید در اولین فرصت. احتمالا تنگی مجدد مجرا دارید
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام.
      ممنونم از لطف تون
      جسارتا اگر من سیستوسکوپی کنم احتمال عود وجود دارد؟ و تا چند روز باید سوند وصل باشه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر تنگی وجود داشته باشد ، باز میشود و ده روز سکند میماند. تنگی های مجرا احتمال عود دارند
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید یکشنبه ۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب
    لطفا بفرمایید پیشنهاد شما و روش که کمتزین تهاجم به لوله حالب به مثانه نشود چیست ؟
    آیا رفلاکس خواهد داشت ؟
    آیا ممکن است تنگی برگردد ؟
    با تشکر
    توضیح مادرزادی بودن و در دوران گودکی تحت مراقبت استاد کجباف زاده بودن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۴ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سوال خود را واضح تر بپرسید. تنگی حالب دارید ؟ عکس مدارک خود را بفرستید
    2. تصویر کاربر سعید شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب
      بپیوست آخرین اطلاعات سونوگرافی سی تی اسکن خدمتتان ارسال مینمایم چنانچه نیاز به سوابق قدیمی تر دارید مخصوصا کودکی بفرمایید تا ارسال کنم .
      با تشکر
      سعید زمانی
      09124524576
    3. تصویر کاربر سعید شنبه ۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      با سلام
      بله تنگی حالب دارند و همچنین هیدرونفوز
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام حتما حضوری مراجعه کنید. نیاز به یورتروسکوپی و بررسی حالب شما هست. ممکن است نیاز به تعبیه دبل جی شود و یا اقدامات بیشتر جهت ویزیت با تلفن ۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴ تماس بگیرید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 386 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    بنده ۳۱ ساله هستم دو سال پیش جراحی باز تنگی مجرای ادرار ( خلفی ) داشتم چند روزی هست احساس کند شدن فشار ادرار دارم،- حتی موقع ارضا جنسی مایع منی جهش کمی دارد- بنظر شما بعده دو سال احتمال عود وجود دارد؟؟؟؟ آزمایش ادرار و کشت ادرارم هم مشکلی ندارد تست یوروفلومتری هم گرفتم براتون پیوست میکنم. ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      بله امکان تنگی مجرای ادرار به دنبال عمل یورتروپلاستی وجود دارد. بهتر است در صورتی که کند شدن مجرای ادرار ادامه یابد باید سیستوسکوپی شوید و مسیر مجرای ادراری دیده شود
    2. تصویر کاربر مرتضی چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنونم از لطف تون
      تست یوروفلومتری که براتون فرستادم گویای تنگ شدن مجرا هستش؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      تست نشون میده که حداکثر سرعت ادرارتون کمه. میتونه از علل این قضیه تنگی مجرا باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نیکی چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 866 مشاهده پرسش
    سلام دختر سیزده ماهه ام حجم ادرار کمی دارد به حدی که از شب تا صبح بدون پوشک ادرار نمیکند وصبح بعد از بیدارشدن ادرار کم و در چند مرحله تخلیه میکند .گاهی اوقات رو به شکم دراز میکشد و با فشار خود را منقبض میکند به حدی که عرق میکند. و در شب بیقراری دارد که حدس میزنم به علت تخلیه نشدن ادار است.زیرایکبار بعد از بیقراری شبانه وباز کردن پوشک ادرار سوزنی وبا فشار رو مشاهده کردم .آیا ممکن است تنگی مجاری داشته باشد باتوجه به اینکه چند ماهه گذشته برای دفع ادرار مشکلی نداشت؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام قدم اول ازمایش ادرار و سونوگرافی انجام شود
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    سلام ، پسری 20 ساله هستم ، بعضی اوقات احساس میکنم که ادرار در مجرا و درآلتم باقی مونده و سعی میکنم خارجش کنم اما نمیشه و اما با ریختن آب گرم به مدت 60 تا 120 ثانیه روی آلت کمی ادرار خارج میشه ، دوبار به فاصله یک هفته این احساس بودن ادرار در مجرا رو قبل از خواب تجربه کردم ، سوزش ادرار یا تکرر ادرار هم ندارم ، اما بعد از مورد دفعه اول تا یک روز هم حساسیت زیادی داشتم و به خودم تلقین میکردم .
    پدربزرگم در پیری دچار بزرگی پروستات شد اما به دلیل پیر بودن عملش نکردن و در 110 سالگی به مرگ طبیعی فوت کرد.
    پدرم هم مدت زیادی برای تخلیه ادرار توی توالت می مونه.
    قبلا ورزش حرفه ای میکردم و به دلیل مشغله کاری و دانشگاه ورزش رو قطع کردم و روزانه خیلی زیاد پشت میز میشینم و آیا ممکنه ضعف عضلات ناحیه مثانه هم در این مورد دخیل باشه؟
    به پزشک مراجعه کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر ساینا سه شنبه ۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۲۹سالمه و متاهل هستم والان حدود چهار ماه هستش که حامله هستم...قبل از حاملگی یعنی آبان ماه ۹۸سیستوسوکوپی انجام دادم و به من گفتن مختصر تنگی مجرای ادراری دارم و برام بازش کردن...علت تنگی هم مشخص نشد چون هیچوقت تا به این سن سابقه مشکل ادراری...جراحی ...سوند گذاشتن رو نداشتم....الان ادرارم فشار داره ولی یه مقداری باریک میاد ...سونوگرافی کلیه و مثانه پر و خالی هم انجام دادم همه چیز سالم بود فقط باقی مانده ادراری ۶۵سی سی بود... در حال حاضر شیاف پروژسترون هم تو بارداری استفاده میکنم.به نظرتون تنگی مجرای ادراریم برگشته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام باقیمانده ادراریتون بیشتر از حد طبیعیه ، با توجه به اینکه سونوگرافیتون هیدرونفروز (تورم کلیه ها ) نداشته ، فعلا نیاز به کار خاصی نیست. بعد از بارداری مجدد سونو بشین
  • تصویر کاربر امیربابایی شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    با سلام
    من به پزشک مراجعه کردم و طی آزمایشاتی پزشک مربوطه گفتن تنگی عروق آلت بصورت مادرزادی داری و سه قرص تادالافیل10-کیوتن پلاس100 ورویال ژلی جنسیگ رو برام تجویز کردن.سوالم اینه که آیا میشه با عمل جراحی یا راه دیگه ای که کاملا و بدون مصرف قرص این قضیه کاملا بهبود پیدا کند.وسوال بعدم اینکه کپسول رویال ژلی دیگه تو بازار کمیاب شده چه جایگزینی رو پیشنهاد میکنید.چون قرص مثمره ثمری بود.باتشکر و سپاس فراوان از جناب دکتر.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، اگر تنگی عروق باشد ، باید آنژیوگرافی عروق انجام شود ، ممکن است نیاز به جراحی باشد. عکس مدارکتون رو بفرستید
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    باسلام خانمی ۳۵ ساله هستم دو ماه پیش برای سومین بار عمل سیستوسکوپی انجام دادم در طول ۳‌ سال.
    به تازگی متاهل شدم و چند روز پیش در طول چند ساعت ۳ بار نزدیکی داشتم و بعد از اون تکرر ادرار و تنگی مجرا برگشته آیا نزدیکی باعث عود تنگی شده؟؟اگر بله چطور باید این مسئله رو کنترل کنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ،رابطه ی جنسی ارتباطی به تنگی مجرا نداره ، ولی در صورتی که تکرر و سوزش ادرار دارین از سیپروفلوکساسین استفاده کنین و بعد از هر رابطه ادرار کنین
  • تصویر کاربر Sepideh دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 471 مشاهده پرسش
    سلام من بعداز ادرار سوزش و درد دارم شدیدا خشکی واژن دارم که نزدیکی های من با درد هستش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۴ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ازمایش ادرار بدهید و از سیپروفلوکساسین استفاده کنین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    اقای دکتر یعنی چی مهم نیست ادارم ئوشاخه و نازکه بعضی موقع ها هم سوزش داره 3 ماه دارم افلوکساسین با مداکسن میخورم با ی قرص قهوه ای رنگ فقط بگین خوب میشه یا نه . مرسی واقعا...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      فقط با بیخیالی خوب میشوید نه با دارو
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت جناب دکتر کرمی ؛
    احتراما به استحضار عالی میرساند که پدر اینجانب دارای 72سال سن است که با تزریق انسولین بیماری قندخون خود راتحت کنترل دارد ، درضمن ایشان در سال 70 تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است والبته ازاین بابت هم علیرغم کنترلها ودرمانهایی که انجام میدهد متاسفانه طی سالهای پس از عمل بای پاس دچار گرفتگیهای مجدد عروق کرونر شده است ؛ علیهذا نتایج آزمایشهای ایشان ارقام زیر را نشان میدهد: برای psa عدد 13/2 و برای free psa نیز رقم 0/8 سوال اینجاست که با توجه به شرایط اخیرالذکر واینکه ایشان تحت درمان یکماهه آقای دکتر کبیری در اصفهان قرار دارد ، آیا صلاح است که ایشان با در نظر گرفتن نسبت free psa به psa که حدود 0/06 میباشد بمنظور تشخیص سرطان تحت بیوپسی قرار گیرند * ضمن تشکر از حضرتعالی عاجزانه تقاضای دریافت تجویز و نظر جنابعالی را دارم * )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سن و بیماری قلبی نیاز به اقدام خاصی نیست چون در هر صودت قابل عمل نیستند اگر پی اس ابالا رفت هر 3 ماه امپول کافی است با مطب هماهنگ نمایید02122642744
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 13 ساله هستم . بعد از ارضا شدن و خروج منی ؛ تقریبا 10 الی 20 دقیقه در قسمت بین مقعد و بیضه دچار درد می شوم که تقریبا دردش شبیه تیر کشیدن است . و بعد از مدتی درد تمام می شود و فقط بعد از انزال دچار درد می شوم . زیاد تحریک می شوم . ولی سعی میکنم خود ارضایی نکنم . آقای دکتر می ترسم دچار التهاب پروستات شده باشم . اگر التهاب است راه درمانی وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن خود ارضایی نکنید
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    حجم پروستات اینجانب 37 می باشد تکرر ادرار زیاد دارم داروی اسپاسم عضله هم اسفاده کردم ولی باز تکرر ادرار دارم وفتی باد سرد به وسط کمرم می خورد اساس سردی وتکرر ادار شروع می شود لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب