اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

جدیدترین درمان پروستات با کپسول پروترال تامسولوسین

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
سوالی که معمولا برای مردم مطرح می شود این است که داروی درمان قطعی پروستات چیست و کدام درمان برای پروستات بهتر است. کپسول پروترال و قرص تامسولوسین در واقع کپسول درمان پروستات هستند که برای درمان بزرگی پروستات تجویز می شوند. در این مقاله با داروهای درمان پروستات و عوارض آنها از جمله پروترال 0/4 آشنا می شوید. بزرگی پروستات شتری است که در خانه همه مردان بالای 50 سال دیر یا زود می خوابد. بزرگی پروستات خود را با کاهش قطر جریان ادرار، قطره قطره آمدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار ، تکرر و سوزش ادرار و اختلال در تخلیه ادرار و باقی ماندن ادرار در داخل مثانه و شب بیدار شدن های مکرر، نشان می دهد.

بزرگی پروستات بیماری سن است. با گذر زمان تغییرات سنی در بدن ایجاد می شود و به عنوان مثال: پوکی استخوان ها، سفید شدن موها و چین وچروک پوست و … پروستات در آقایان مسن نیز شروع به بزرگ شدن و باعث بستن خروجی مثانه می گردد.

بزرگی پروستات

در درمان بزرگی پروستات داروهایی مورد استفاده قرار میگیرند که ما در این مقاله چندین قرص پروستاتیت را به طور کامل بررسی میکنیم. با ما همراه باشید تا کپسول درمان پروستات را به شما معرفی کنیم. غده پروستات که فقط در مردان یافت می شود در بالای مجرای مرتبط کننده مثانه با محیط بیرون قرار دارد. غده پروستات اغلب با افزایش سن، بزرگ شده و بر روی میزراه فشار آورده و جریان ادراری را که از مثانه می آید، مسدود می کند.

این وضعیت، می تواند علائم مختلفی را به وجود آورد که از جمله آن ها می توان به مشکل در دفع ادرار، عدم توانایی تخلیه مثانه و نیاز به دفع سریع تر و در دفعات بالاتر ادرار اشاره کرد.

انواع قرص برای التهاب پروستات:

1- کپسول درمان پروستات تامسولوزین

تامسولوزین نوعی دارو به نام آلفا بلاکر است. این دارو با مسدود سازی گیرنده های آلفا موجود در عضله غده پروستات، عمل می کند. تامسولوزین سبب منبسط شدن عضله غده پروستات می شود. این انبساط سبب کاهش فشار بر روی میزراه شده و اجازه می دهد که ادرار آزادانه از غده پروستات عبور کند. همچنین، در این حال دفع ادرار و تخلیه مثانه آسان تر خواهد شد.

2- فیناستراید

فیناستراید یک داروی تجویزی است که به صورت قرص های خوراکی پروستات وجود دارد. قرص های خورکی فیناستراید با نام تجاری Proscar و Propecia وجود دارند. همچنین، این دارو به عنوان یک داروی ژنریک هم موجود است. دارو های ژنریک معمولا قیمت کم تری نسبت به نسخه های تجاری خود دارند.

فیناستراید با کاهش مقدار هورمون دی هیدرو تستوسترون (DHT) در بدن، اثر خود را اعمال می کند.DHT  معمولا سبب بزرگ تر شدن غده پروستات شده و کاهش آن به جلوگیری از بزرگ شدن غده پروستات کمک می کند. مصرف این دارو به افزایش رشد و کاهش ریزش موی سر کمک می کند. رشد مو در دیگر نواحی بدن تحت تاثیر آن قرار نمی گیرد.

شیمی درمانی

3- قرص پرازوسین پروستات

پرازوسین اغلب به عنوان یک آلفا بلاکر استفاده می شود. مطالعات کنترل شده نشان داده اند که این دارو برخلاف دارونمای آن (پلاسیبو) بر علائم سیستم ادراری و میزان جریان ادرار اثر داشته است. درمان با این دارو باید با 0.5 میلی گرم در شب شروع شده و سپس به تدریج و در ظرف 2 هفته تا به 2 میلی گرم و تعداد دو بار در روز افزایش یابد. مهم ترین عارضه جانبی این دارو هایپو تانسیون وضعیتی است با این حال احتمال دارد گرفتگی بینی، سردرد و ریفلاکس معده نیز ایجاد شود.

نتایج این دارو سریع بوده و اغلب می توانند در ظرف 4 هفته ارزیابی شوند. در صورتی که پرازوسین به مدت بیش تر از 2 سال استفاده شود، تاثیر آن کم شده و ممکن است مقادیر بیش تری مورد نیاز باشد. این مورد می تواند ناشی تاکی فیلاکسی یا افزایشی پیش رونده در اندازه غده پروستات باشد که به علت اثرات پرازوسین بر روی تون عضلانی به وجود نیامده است.

4- ترازوسین پروستات

اخیرا، ترازوسین پروستات در بازار های استرالیا حضور یافته است. همچنین، این دارو تنها آلفا بلاکری است که برای درمان بزرگی خوش خیم پروستات از طرف سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید گرفته است. ترازوسین نسبت به پرازوسین نیمه عمری طولانی تر داشته و می تواند یک بار در روز به بیمار داده شود. به علت همین دوز یک روزه خود، سازگاری و مقاومت آن می تواند نسبت به آلفا بلاکر هایی با مدت اثر کوتاه تر، بهتر باشد. آلفا بلاکر هایی با مدت اثر طولانی تر که در شب مصرف می شوند می توانند سازگاری بهتر و اثرات جانبی کم تری داشته باشند.

با این حال، مقادیری بهینه از این دارو ها تاثیری مشابه دارد. تقریبا 70 درصد بیمارانی که به صورت روزانه 10 میلی گرم ترازوسین مصرف می کنند می توانند انتظار بهبودی بیش از 30 درصدی در علائم کلی خود داشته باشند. همچنین، در 52 درصد بیماران، میزان جریان ادرار بیش از 30 درصد بهبود می یابد. عوارض جانبی قابل ملاحظه از لحاظ بالینی حداکثر در 10 درصد بیماران اتفاق می افتد. عوارض جانبی شامل ضعف، تورم محیطی و علائم وضعیتی می شوند. برای کاهش برخی از این عوارض جانبی، درمان باید به آرامی و در شب انجام شود.

ترازوسین پروستات

5- کپسول درمان پروستات پروترال 4

کپسول پروترال0/4 برای چیست؟ کپسول پروترال 0/4 برای درمان بزرگی پروستات تجویز می‌شود. قرص پروترال 4 که با نام تامسولوسین نیز شناخته می شود، پروستات را کوچک نمی‌کند، بلکه باعث باز شدن خروجی مثانه و در نتیجه احساس راحتی در تخلیه ادرار می‌شود. توجه داشته باشید که مصرف کپسول پروترال به صورت دائمی است و در صورت قطع قرص پروترال 0/4، دوباره علائم بزرگی پروستات ظاهر می شوند. به بیماران توصیه می کنیم که از مصرف این دارو زیر 50 سالگی خودداری نمایند.

عوارض کپسول پروترال

عوارض جانبی شایع کپسول پروترال تامسولوسین ممکن است شامل موارد زیر باشد:

6- پروستاتان

یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مردان، ورم خوش‌خیم پروستات (‌BPH) است که علائم ناشی از آن مثل تکرر ادرار و بیداری‌های مکرر در طول شب، احساس درد در هنگام دفع ادرار و غالبا ابتلاء به عفونت‌های مجاری ادراری می باشد. قرص پروستاتان محتوی عصاره‌های خشک گیاهانی چون ریشه و برگ گزنه، تخم کدوی بدون پوست، گل بابونه، میوه‌ی آنیسونو خارخاسک است که دارای خاصیت ضد التهاب و حتی محرک ایمنی بوده، بنابراین  در کاهش التهاب پروستات و درمان علائم ناشی از آن کاملا موثر می‌باشد. 

پروستاتان

7- درمان بزرگی پروستات با آلفا بلاکر ها

مسدود کننده های آلفا یا همان آلفا بلاکرها به شل شدن عضلات مثانه و پروستات کمک می کنند. آنها اندازه پروستات شما را تغییر نمی دهند، اما به جریان ادرار، بیدار شدن از خواب شبانه ب سایر علائم کمک می کنند. و دیگر نیازی به انتظار طولانی برای دیدن نتایج نخواهید داشت. آنها معمولاً بلافاصله کار می کنند. اگر فشار خون بالا دارید، مسدود کننده های آلفا ممکن است گزینه خوبی برای شما باشد زیرا هر دو بیماری را درمان می کنند.

پزشک شما ممکن است یکی از این مسدود کننده های آلفا را پیشنهاد کند:

  • آلفوزوسین ( Uroxatral )
  • دوکسازوسین ( کاردورا )
  • پرازوسین ( مینی پرس )
  • سیلودوسین ( راپافلو )
  • تامسولوسین ( Flomax )
  • ترازوسین ( هیترین )

 

8- مهار کننده های 5- آلفا ردوکتاز

این دارو ها بدن شما را از ایجاد یکی از هورمون هایی که پروستات را بزرگتر می کند، جلوگیری می کنند. آنها از رشد غده پروستات جلوگیری می کنند و در بعضی موارد حتی آن را کوچک می کنند. این داروها دو مزیت دیگر نیز دارند که عبارتند از:

جراحی پروستات

قرص مسکن برای درد پروستات

  • مسکن، مانند پاراستامول یا ایبوپروفن .
  • داروهای مسدودکننده آلفا. آلفا بلاکرها می توانند به شل شدن عضلات غده پروستات و پایه مثانه کمک کنند.
  • آنتی بیوتیک ها.

آیا برای درمان قطعی بزرگی پروستات دارویی وجود دارد؟

آیا رابطه جنسی تاثیری در پیشگیری از سرطان پروستات دارد؟

برخلاف تصور عمومی که فکر می کنند انجام فعالیت های جنسی باعث بزرگی پروستات و بیماری آن می شود، این تفکر کاملاً غلط است و بر اساس تحقیقات ثابت شده انجام فعالیت های جنسی و مقاربت مداوم و منظم باعث شادابی غده پروستات می شود و برعکس عدم مقاربت و یا فاصله زیاد بین رابطه جنسی باعث التهاب پروستات می گردد.

اگر مبتلا به علائم پروستات شدیم باید چه کار کنیم؟

در صورت مشاهده اختلال در تخلیه ادرار باید به پزشک ارولوژی مراجعه و بررسی شوید. این بررسی ها عبارتند از:

  • انجام آزمایش PSA و آزمایش ادرار و عملکرد کلیه ها
  • سونوگرافی از کلیه ها، مثانه و پروستات و ادرار باقیمانده
  • معاینه انگشتی در صورت تشخیص پزشک

علائم و نشانه های بزرگی پروستات بر اساس شدت انسداد به سه نوع خفیف، متوسط و شدید تقیسم می شوند.

– نوع خفیف

سوزش مختصر ادراری، کاهش مختصر فشار و سرعت ادراری دیده می شود ولی تخلیه مثانه خوب انجام می شود و فرد علیرغم علائم از تخلیه ادراری شکایت ندارد.

– نوع متوسط

دوشاخه شدن ادرار، قطع و وصل شدن ادرار، شب بیدار شدن های مکرر ادراری و زور زدن هنگام تخلیه ادرار و باقیمانده زیاد ادرار در مثانه می باشد.

علت سوزش دستگاه تناسلی مردان هنگام ادرار

– نوع شدید

 ادرار بسیار باریک و تخلیه ادراری کاملاً مشکل و اذیت کننده شده و فرد چه بسا دچار احتباس ادراری می شود که مجبور می شویم برای بیمار سوند فولی گذاشته شود.

مکانیسم اثر داروها در درمان پروستات چگونه است؟

داروهایی که امروزه برای درمان پروستات استفاده می شوند عبارتند از: شل کننده های عضلات صاف (مثل امنیک ، تامسولوسین، پرازوسین، ترازوسین) این داروها باعث مهار کردن گیرنده های آلفا که در پروستات و کپسول آن قرار دارد باعث شل شدن گردن مثانه و لذا باز شدن خروجی مثانه و باعث احساس راحتی در تخلیه ادرار می شوند.

این داروها را با عنوان خط اول درمانی برای پروستات های بزرگ شده با علائم خفیف تا متوسط پیشنهاد می کنیم و به بیمار توصیه می کنیم. با محدودیت مصرف مایعات شبانه قبل از خواب یکی از این کپسول ها را استفاده نمایند که باعث روان شدن جریان ادرار صبحگاهی می شود.

مدت زمان استفاده از این داروها چقدر است؟

اگر فرد ی مبتلا به علائم بزرگی پروستات شود باید تا آخر عمر از این داروها استفاده نماید چون اثر این داروها موقتی است و در صورت قطع دارو بلافاصله علائم بزرگی پروستات خود را نشان می دهند.

آیا داروهای شل کننده عضلات پروستات مثل تامسولوسین، امنیک، پرازوسین و ترازوسین عارضه خاصی دارند؟

نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین
نکات قابل توجه و موارد مصرف تامسولوسین

با توجه به مصرف دراز مدت این داروها لازم است با عوارض آن آشنا شوید:

1- قطع و یا کم شدن مایع منی در موقع نزدیکی

این داروها باعث شل شدن و بازماندن گردن مثانه هنگام انزال شده و باعث می شوندکه مایع منی عوض خروج از مجرا به داخل مثانه ریخته شود و با ادرار دفع گردد.

2- کاهش شدت نعوظ

به علت اثر شل کنندگی این قرص ها در پروستات باعث شل شدن عضلات صاف آلت تناسلی مرد نیز می شود و لذا نعوظ سفت ممکن است ایجاد نشود.

3- افت فشار خون

مصرف همزمان این داروها با داروهای پایین آورنده فشارخون ممکن است باعث تشدید افت فشار خون شده و باعث ضعف، سرگیجه، سردی در اندام تحتانی و یا افتادن ناگهانی فرد به زمین شود و به همین خاطر توصیه می شود که این داروها شب ها قبل از خواب مصرف شوند.

انزال ممکن است خطر سرطان پروستات را کاهش دهد

یافته های اخیر، که براساس داده هایی از 30 هزار مرد عمدتا سفید پوست در سن 46 تا 81 سالگی بوده است. در آغاز مطالعه، مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

در مطالعاتی که انجام شد؛ مردان اطلاعاتی درمورد تعداد انزال هایشان در دهه ی 20 و 40 زندگیشان و در سال هالی قبل ارائه دادند. تعداد انزال شامل روابط جنسی، استمنا و انزال شدن در خواب بودند. بعد از آن مردان برای 8 سال مورد مطالعه قرار گرفتند. پژوهشگران دریافتند که بیشتر گروه های تعدد انزال با خطر سرطان پروستات در ارتباط نبوند. اما وقتی آن ها به گروه هایی با تعداد بالای انزال نگاه کردند، شواهد و مدارکی مبتنی بر تاثیرات محافظتی یافند.

داروهای دیگر درمان بزرگی پروستات

داروهایی هستند که باعث بلوکه شدن تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون در خون می شود. بزرگترین محرک بزرگ شدن غده پروستات هورمون دهیدروتستوسترون است. این داروها از قبیل فیناستراید، دوتاستراید باعث مهار در تبدیل تستوسترون به دهیدروتستوسترون شود. شش ماه بعد از مصرف این دارو حجم غده پروستات 30 درصد کم می شود ولی در صورت قطع دارو دوباره به حالت اولیه پروستات بر می گردد.

درمان خارش بیضه

از مهمترین عارضه این دارو: کاهش شدید میل جنسی در مرد می باشد که به علت اثرات هورمون دارویی می باشد.

شاید دوست داشته باشید بخوانید:

بهترین درمان زگیل تناسلی مردانه

برای اطلاع از علت بزرگ شدن پروستات در جوانان روی اینجا کلیک کنید.

دکتر حسین کرمی متخصص  کلیه و مجاری ادراری

3.8/5 - (644 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سرکو چهارشنبه ۱۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت جناب دکتر کرمی
    من پارسال برج 11 مجرای ادراریم سیستوسکوپی شده الان دوماهی هست که هربار بعد ادرارم وقتی یه کم زور میزنم که ادرارم کامل تخلیه بشه بعد ادرارم یه مایع سفید رنگ و شفاف مثل منی منی هم نیست ولی مثل منی چسپناکه و غلیظ از مجرام خارج میشه دکتر هم رفتم عکس گرفتم مشکلی نداشت اونم گفت چیزی نیست خوب میشه همین
    اذیت نمیشم ولی نگرانم توروخدا کمکم کنید و اینم بگم که سمت چپم کمی واریکوسل دارم که دکترم گفت جای نگرانی نیست خیلی کمه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۲ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ازمایش ادرار بعد از انزال ، جهت بررسی وجود مایع منی دز ادرار انجام شود
  • تصویر کاربر ترکاشوند یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر
    من 21 سالم هست
    از 4 سال پیش داخل ادرارم خون میدیدم
    3 سال پیگیری کردم ولی هیچکس تشخیص نمیداد از چیه و همچنین سوزش ادرار داشتم
    تا پارسال خرداد ک رفتم پیش ی دکتر و عمل انجام دادم
    ی مدتی خوب بود ولی خب سوزش ادرار همچنان داشتم ولی خون نمیدیدم
    جدیدا سوزش ادرارم بیشتر شده و فشار ادرارم کم جوری ک هس میکنم مثانه به زور درحال تخلیه هست
    میخواستم دلیل این اتفاق رو بدون و بدون آیا دوباره تنگی مجرای ادرارم تشدید شده؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۹ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      چه عملی انجام شده بود ؟ اطلاعات کاملتر بفرستید ، عکس مدارک بفرستید
  • تصویر کاربر طاها جمعه ۷ آذر ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    باسلام پسری ۳سال و۱۰ماهه دارام که باروش حلقه ختنه شده دردوماهگی.بعداز پوشک گرفتن تقریبا دوسال هست می بینم ادرارش سربالا ونازک است به طوری که گاهی ادرار به موهاش می خوره وکلی از کاشی های دستشویی به سمت بالا پاشیده می شود ولی هیچ گاه درد وسوزش نداشته یانگفته وشب ادراری نداره فکرمی کنم مجرای ادرارش تنگ باشه چکاب دوسالگی کلیش رو سونو کردن هیچ مشکلی نداشت .الان باتوجه به شراط کرونا می ترسم دکتر ببرم وعمل کنم .می خواستم ببینم می شه فعلا به تعویق انداخت تابهبود شراط کرونا؟ از طرفی می ترسم برای مثانه وکلیه مشکل ایجاد شود لطفا راهنمایی بفرمایید چه کارکنم.؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۷ آذر ۹۹( 4 سال پیش)
      بهتره که معاینه بشه از نظر تنگی مجرای ادراری. اگر ادرار خوب تخلیه نشه شاید به کلیه ش به مرور آسیب وارد شه
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    سلام من توسط دکتر آیتی تنگی در قسمت قدامی ده سال پیش با سیتوسکپی باز شد و تا الان دو ماه یکبار در بیمارستان سینا میل آهنی تا شماره 56میزنم و چند ساله که دیگر ادرارم نازک یا کم نمیاد و فشارش خوبه وآیا لازم است ادامه دهم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر ادرارتون باریک شد ، مجدد باید سیستوسکوپی شده و مجرا گشاد شود
  • تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 509 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما.
    بنده ۳۰ ساله هستم. بیست روز پیش عمل بسته تنگی مجرای ادراری خلفی بطول نیم سانت شدم - پزشکم گفته یا باید مرتب به خودم سوند شماره ۱۸ بزنم یا یورتروپلاستی end to end شوم و تنگی کاملا قطع و برداشته شود- جسارتا خواستم بدونم:
    - زدن مرتب سوند نلاتون باعث تنگی جدید و آسیب به مجرا نمی شود؟
    - عوارض یورتروپلاستی end to end چی هست؟
    با تشکر از بزرگواریتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      سوند زدن ، احتمال عود مجدد داره. یورتروپلاستی یعنی مجرا باز میشه قطعه ی تنگی برداشته میشه و دو سر مجرا به هم پیوند زده میشه
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۰ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      عذر میخوام سوند باعث آسیب به قسمت های سالم مجرا نمی شود؟؟؟
      عوارض این جراحی چی هست؟
      مرسی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      میتونه اسیب بزنه. بی اختیاری اختلال نعوظ عود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کاردان چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 1461 مشاهده پرسش
    پسرم دوماه ونیمشه یک ماهه ختنه شده الان یک هفته س متوجه شدم هنگام ادرار مقداری زور میزنه اما گریه نمیکنه قرمز هم نمیشه ازمایش ادرار وکشت ادرارش هم خوب بود سونو از کلیه ومثانه هم شد طبیعی بود دکتر اطفال گفت طبیعیه یکم زور بزنه اما من وسواس فکری گرفتم ونگرانم ادرارش هم قطره قطره نمیاد ویه تیکه و فشار هم داره و درطول روز 6 الی ده بار ادرار میکنه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ آبان ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر فشار ادرار خوبه مشکلی نیست
  • تصویر کاربر مونا شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 487 مشاهده پرسش
    با سلام وعرض ادب.من خانم ۳۷ ساله هستم سالهاست از تنگی مجرا ادراری رنج میبرم ۷ بار بالن زدم اما فایده ای نداره دوباره عود میکنه واقعا هیچ راهی نداره که من از این معضل رهایی پیدا کنم در ضمن خودم در خانه با سوند نلاتون مجرا رو باز میکنم ولی بعد از سه روز دوباره برمیگرده.ممنون میشم راهنماییم کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۹ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      مداوم نلاتون بزنید ، تا کلیه ها آسیب نبیند
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 401 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    من آقای ۳۰ ساله هستم که سابقه جراحی تنگی مجرای ادراری دارم.
    حدود دو هفته هست که صبح زود از خواب بلند میشم برای ادرار، ادرارم باریک و مثانه درد میشم اما در طول روز و شب این مشکل را ندارم ممنون میشم کمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر در طول روز مشکلی ندارید مهم نیست. اگر در طول روز دچار باریک شدن ادرار شدید باید بررسی شود و سیستوسکوپی شود
    2. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۱۶ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      ممنون از لطف بیکرانتون
      بنظر شما تست یوروفلومتری انجام بدم نشون میده که عود کرده؟؟؟ و اینکه سرعت نرمال ادرار چقدر است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۷ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      میتونین RUG انجام بدین
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مدرس جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخير
    سلام آقاي دكتر ميبخشيد مزاحم ميشم، من مادر پسر ٣٤ ماهه اي هستم كه به شدت بيقرارم چون امروز دكتر داوري در اصفهان واسه پسر من تشخيص بيماري هايپس بادياس دادن و براي پس فردا نوبت عمل زدن، امكانش هست شما عكسش رو ببينين و ي اعلام نظر بفرماييد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر مجرای ادراری غیر از نوک آلت جای دیگری باشد هیپوسپادیاس است و بهتر است ۶ تا ۱۲ ماهگی عمل شود
    2. تصویر کاربر مدرس سه شنبه ۱۵ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      آقاي دكتر اينطور كه ما ميبينيم سر آلت هستش، ممكن عكس آلت پسرم رو ببينين و نظرتون رو بفرماييد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      یک مقدار پایین تر است . نوعی از هیپوسپادیاس هست
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مرتضی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 397 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت شما
    جسارتا من ۳۱ سال سن دارم و دو سال پیش جراحی باز تنگی مجرای ادراری end to end داشتم اما عود کرده و گفتین باید سیستوسکوپی شم. سوال بنده از حضورتان این است آیا راه دیگری وجود دارد که دائمی خوب بشم؟؟؟ ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      راه قطعی درمان تنگی جراحی باز است که انجام دادید. ولی ماهیت این بیماری به این صورت است که ممکنه عود کنه
    2. تصویر کاربر مرتضی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      عمل یورتروپلاستی با مخاط دهان را پیشنهاد نمیدین؟؟؟؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۱ مهر ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر تنگی مجرای قدامی باشد ، میتوان از ان استفاده کرد. با توجه به end to end بودن ، احتمالا تنگی شما مجرای خلفی هست که در ان کاربرد ندارد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    اقای دکتر یعنی چی مهم نیست ادارم ئوشاخه و نازکه بعضی موقع ها هم سوزش داره 3 ماه دارم افلوکساسین با مداکسن میخورم با ی قرص قهوه ای رنگ فقط بگین خوب میشه یا نه . مرسی واقعا...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ فروردین ۹۴( 1 دهه پیش)
      فقط با بیخیالی خوب میشوید نه با دارو
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    باسلام وعرض ادب خدمت جناب دکتر کرمی ؛
    احتراما به استحضار عالی میرساند که پدر اینجانب دارای 72سال سن است که با تزریق انسولین بیماری قندخون خود راتحت کنترل دارد ، درضمن ایشان در سال 70 تحت عمل جراحی قلب باز قرار گرفته است والبته ازاین بابت هم علیرغم کنترلها ودرمانهایی که انجام میدهد متاسفانه طی سالهای پس از عمل بای پاس دچار گرفتگیهای مجدد عروق کرونر شده است ؛ علیهذا نتایج آزمایشهای ایشان ارقام زیر را نشان میدهد: برای psa عدد 13/2 و برای free psa نیز رقم 0/8 سوال اینجاست که با توجه به شرایط اخیرالذکر واینکه ایشان تحت درمان یکماهه آقای دکتر کبیری در اصفهان قرار دارد ، آیا صلاح است که ایشان با در نظر گرفتن نسبت free psa به psa که حدود 0/06 میباشد بمنظور تشخیص سرطان تحت بیوپسی قرار گیرند * ضمن تشکر از حضرتعالی عاجزانه تقاضای دریافت تجویز و نظر جنابعالی را دارم * )
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      با توجه به سن و بیماری قلبی نیاز به اقدام خاصی نیست چون در هر صودت قابل عمل نیستند اگر پی اس ابالا رفت هر 3 ماه امپول کافی است با مطب هماهنگ نمایید02122642744
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر 13 ساله هستم . بعد از ارضا شدن و خروج منی ؛ تقریبا 10 الی 20 دقیقه در قسمت بین مقعد و بیضه دچار درد می شوم که تقریبا دردش شبیه تیر کشیدن است . و بعد از مدتی درد تمام می شود و فقط بعد از انزال دچار درد می شوم . زیاد تحریک می شوم . ولی سعی میکنم خود ارضایی نکنم . آقای دکتر می ترسم دچار التهاب پروستات شده باشم . اگر التهاب است راه درمانی وجود دارد ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سعی کن خود ارضایی نکنید
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 449 مشاهده پرسش
    حجم پروستات اینجانب 37 می باشد تکرر ادرار زیاد دارم داروی اسپاسم عضله هم اسفاده کردم ولی باز تکرر ادرار دارم وفتی باد سرد به وسط کمرم می خورد اساس سردی وتکرر ادار شروع می شود لطفا راهنمایی فرمایید چکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه انجام دهید
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 521 مشاهده پرسش
    سلام و خسته نباشید اقای دکتر کرمی من سمت چپم درد خفیفی داشتم رفتم سونو گرافی کردم برای کلیه سمت چپم نوشتهfullnessخفیف ایا مشگلی بعدا برام ایجاد نمیشه در ضمن چه دارویی باید بخورم******برا پرستات هم نوشته ابعاد طبیعی دارد و اکوی هموژن به حجم27ccرویت شد ایا مشگلی نیست واگه هست دارو چه بخورم برام مفیده متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکس رنگی بگیریدivp
  • تصویر کاربر احمد پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 525 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من در ماه اذر 92 جراحی رادیکال پروستات شدم مشگل من در دفع ادرار است چنان احساس دفع ادرار میکنم که باید فوری به به توالت برم در هر با ر فقط 60 سی سی ادرار دفع میشه وقتی هم که احساس دفع ادرار ندارم به محض باز کردن شیر اب تحریک میشم احساس ریختن ادرار میکنم فوری باید برم تخلیه کنم لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ویزیت تشریف بیاورید درست میکنم
  • تصویر کاربر فتحى یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    با سلام من پروستادم را عمل كردم ودر اوردنش حالا كنترل ادرار ندارم و چهل وپنج روز از عمللم گذشته و دكترم متاسفانه بعد از بيست روز به من فرمود با يد ورزش باسن انجام بدهم ومن سعي ميكنم اين كار را انجام بدهم متاسفانه قدرت انجام اين كار را ندارم ويك دو بار كه انجام ميده ديگر نميتوانم انجام بدهم لطفا راهنمائى بفرماييد چه كنم كه يا با دارو ويا روش ديگر بتوانم كنترل ادرار را بدست بياورم . باسپاس فراوان فتحى
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      نوع عمل سرطانی بوده ویا ساده
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب