اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

PCNL یا خروج سنگ های کلیه بدون انجام برش و شکاف جراحی

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

سنگ كلیه یک بیماری شایع دستگاه ادراری است. در گذشته تمام موارد سنگهای بزرگ كلیه، به روش عمل جراحی باز (عمل سنگ کلیه) و با ایجاد شكاف وسیع در ناحیه پهلو یا شكم درمان می شدند. در این روش بیماران تا چندین ماه از درد محل برش جراحی و عوارض ناشی از آن مثل فتق محل عمل، شكایت داشتند. خوشبختانه در چند دهه گذشته، با ابداع روش هایی مثل سنگ شكنی با امواج صوتی برای سنگهای كوچكتر از 2 سانتی متر و روش PCNL برای سنگهای بزرگتر از 2 سانتی متر، می توان اكثر سنگهای كلیه را به راحتی و بدون شكاف وسیع پهلو درمان نمود.

امروزه PCNL درمان طلائی سنگ های بزرگ کلیه و سنگ هایی که به سنگ شکنی جواب نمی دهند، می باشد. در این روش که چگونگی انجام آن را مرحله به مرحله در شکل و به روایت تصویر نشان می دهم شما با روش انجام آن آشنا خواهید شد.

PCNL

در چه مواردی باید از روش PCNL برای خارج کردن سنگ های کلیه استفاده کرد؟

  • سنگ های بالای 5/1 سانت که در لگنچه هستند.
  • سنگ هایی که به سنگ شکنی جواب نمی دهند.
  • سنگ هایی که محل اتصال لوله حالب به لگنچه کلیه را می بندند.
برای آشنایی بیشتر با سنگ های حالب بر روی لینک زیر کلیک کنید: سنگ حالب

چه کارهایی قبل از عمل PCNL باید انجام شود؟

Check Mark on LG Velvet قبل از عمل، بیمار توسط متخصص بیهوشی مشاوره می گردد. به منظور كاهش خطر خونریزی به هنگام عمل سوراخ كوچك پوستی (PCNL) و بعد از آن، مصرف داروهای ضدالتهاب از 10روز قبل از عمل قطع مي گردد.

Check Mark on LG Velvet قبل از عمل PCNL شما باید آسپرین و پلاویکس و داروهای رقیق کننده خون را از یک هفته قبل قطع کنید.

Check Mark on LG Velvet حتماً انجام یک عکس رنگی یا IVP و یا سی تی اسکن با و بدون تزریق قبل از عمل جهت کمک به خارج کردن بهتر سنگ انجام دهید.

Check Mark on LG Velvet قبل از عمل آزمایشات خون کامل از شما انجام می شود.

Check Mark on LG Velvet صبح روز عمل در بیمارستان بستری می شوید و ظهر تحت عمل PCNL قرار می گیرید و فردای روز عمل با خروج سوندها مرخص می شوید.

چگونگی انجام عمل PCNL

بیمار معمولاً یك روز زودتر در بیمارستان بستری می شود. از شب قبل از عمل سوراخ كوچك پوستی (PCNL) ناشتا نگهداشته می شود و برای بیمار سرمهای تزریقی و آنتی بیوتیك تزریقی شروع می شود. برای بیمار سه واحد خون رزرو می گردد.

ابتدا با بیهوشی عمومی یا کمری یک سود باریک حالب در محل سنگ گذاشته می شود و سپس شما در موقعیت دمر یا خوابیده به رو در تخت قرار می گیرید.

IMG_2876[1]

با عکس برداری از کلیه های شما و مشخص شدن سنگ یک سوزن باریک از پوست به داخل کلیه هدایت می شود که با خروج ادرار از آن محل دقیق ورود سوزن را تأیید می نماید.IMG_2916[1]

بدون برش پوستی مسیر ورود سوزن از پوست به کلیه را با گشادکننده های پلاستیکی و فلزی گشاد می کنیم.IMG_0498

با گذاشتن لوله ای به نام آمپلاتز یک تونل پوستی به کلیه ایجاد می شود که از طریق این لوله دوربین مخصوصی را جهت آندوسکوپی و رویت سنگ به کلیه هدایت می شود.

IMG_0527

پس از مشخص کردن سنگ آن را با دستگاه های سنگ شکنی کاملاً خرد و تکه تکه کرده و با پنس خارج می کنیم.

در پایان عمل عکس برداری مجدد جهت بررسی کامل خروج سنگ از کلیه انجام می شود و سپس لوله پوستی را خارج می کنیم و تنها یک بخیه به محل عمل زده می شود.

IMG_0554

روز بعد از عمل PCNL

بعد از عمل pcnl چه کنم؟ برای دانستن برروی لینک زیر کلیک کنید.

مراقبت های بعد از عمل پی سی ان ال

عوارض احتمالی عمل PCNL

  • خونریزی احتمالی که ممکن است حین عمل و چند روز بعد از عمل اتفاق بیافتد که درصد شیوع آن پایین بوده و با مهارت جراح درصد آن بسیار پایین می شود.
  • آسیب احتمالی به ارگان های مجاور از قبیل آسیب به روده که در کمتر از دو درصد ایجاد و با تشخیص به موقع قابل درمان می باشد.
  • تب بعد از عمل که در بعضی از موارد دیده می شود و با دارو قابل کنترل است.

ویدیو جراحی دکتر کرمی به روش pcnl یا خارج کردن سنگ از تونل پوستی

در صورت داشتن سنگ های کلیه جهت نوبت دهی با شماره تلفن 22642744 تماس بگیرید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فوق تخصص درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوی

4/5 - (70 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر م.حسنی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 447 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب..
    خیلی تشکر میکنم از لطفتون انشالله خداوند اجرتون بده.خواهش میکنم کمکم کنید ک ضجر میکشم...😒
    بنده بعد از تخلیه ادرار و دفع اون متاسفانه اصلا قطع نمیشه و هی جسارتا داخل مثانه جمع میشه، بطوری ک اغلب درحالیکه ادرار داخل مثانم هست مجبورم از توالت بیام بیرون و بشدت میترسم ک اون ادرار برگردا و باعث عفونت ادراری و مشکلات دیگه بشه...خیلی معذرت میخوام جناب دکتر بنده متاسفانه ۶ ساله درگیر عمل زشت خودارضایی ام ک دیوونم کرده شاید از عوارض اون باشه
    و اینکه ببخشید دچار زود انزالی شدید و نعوذ کمتر از ۱۰ سانت هستم ک این نعوذ شاید برای ارضای همسر و بارداری کافی باشه ولی میدونید ک در مقابل همسر و اعتماد بنفس حنسی لطمه زنندس

    استدعا دارم راهنماییم کنید
    هر طور ک صلاحه
    دارو معرفی کنید
    سنتی و صنعتی
    سپاس فراوان
    منتظر جوابتون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام فكر ميكنم وسواس داريد وگرنه شما در اين سن سالميد
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    Asghar Akbari:
    با عرض سلام و. درود خدمت جناب دکتر ،

    من امید هستم ۲۷ ساله هفتاد و پنج کیلو وزن دارم یک صد و هفتاد و دو قد دارم حدود چندید سال هست که هنگام ادرار کردن سوزش وحشتناک دارم گاهی اوقات خون و اب منی در ادرارم می بینم چندین دفعه پیش دکتران مختلف رفتم اما متاسفانه هر کدام با ازمایشات مختلفی که از من گرفتند بیماری های مختلفی را برای من تشخیص می دادند یکی عفونت مجرای ادرار می گفت دیگری عفونت مثانه و دیگری عفونت کلیه و گلو و داروهای مختلفی را خوردم که به صورت موقتی خوب میشدم اما به محض اینکه دارو تمام میشد دوباره مشکلم ایجاد میشد اخرین باری که پیش یک دکتر متخصص در کشورم رفتم عفونت کلیه تشخیص داد که کمی بهتر شدم و خون در ادرارم مشاهده نمی کنم اما فعلا سوزش دارم هنگام ادرار و اب منی می بینم در ادرارم و قابل ذکر است که هنگام ادرار مشکلی ندارم به جز همین چیزایی را که خدمت شما عرض کردم مثلا مشکل بندش ادرار ندارم من مجرد هستم و طول الت تناسلی ام در حالت تعوذ ده سانتی متر هست که کمی نگران هم هستم لطفا به من کمک کنید من اهل افغانستان هستم اما ایران متولد شدم فعلا در کشورم هستم تشکر.

    منتظر جواب محبت امیز شما هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 9 سال پیش)
      از نظر من مشكل شما عصبي است وگير دادن به سلامتي خود وگرنه بيمار نيستيد
  • تصویر کاربر فریده چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام . بیمار خانم 60 ساله با مشکل افتادگی مثانه بدون علایم تکرر ادرار و بی اختیلری ادرار می باشد.آیا از نظر شما نیاز به جراحی می باشد ؟ یا از طریق لیزر و انجام ورزشهای خاص درمان امکانپذیر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام اول بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    سن 36 ساله ور روز بین 12 تا 18 بار ادار میروم
    از داروهای سولفیناسین سوکینات 5 و فلوکسین 20 یه دوره استفاده کردم .و بعد سولفیناسین 10 و فلوکسین20.و بعد دتروسیتول 4m و فلوکسین استفاده کردم که تعصیر زیادی نداشته.هر دو ره 60 روزه استفاده کردم از داروها .
    سیستوسکوپی انجام دادم که مجاری ادراری باز بوده ولی مثانه جمع شده بوده و کوچک شده که کمی مثانه را باز کرده و نمونه کیری کرده.و برای سل مثانه بردن که سل مثانه نداشتم ...چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    2. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام ممنون اقای دکتر
      وقت میگیرم خدمت میرسم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.ببخشید آقای دکتر خواهرم که دچار تکرر ادرار هست دیروز(شنبه) همراه پدر و مادرم خدمتتون رسیدن مطب. نوار مثانه هم گرفتن و به شما نشون دادن.اگه یادتون باشه فرموده بودید درنوار مثانه همه چیز طبیعی است و هیچ مشکلی نداره و سالم بودن نوار مثانه به منزله قسم حضرت عباسه. و دیگه به هیچ دکتری مراجعه نکنید و فقط قرص DETRUSITOLتجویز کردید. حالا فقط آقای برای محض اطمینان میپرسم. پس دیگه گزینه تنگی مجرای ادراری هم کامل لغو و رد هست دیگه درسته؟چون فرموده بودید دیگه هیچ پیگیری نکنید.سپاس فراوان از زنجان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام نه دارو را مصرف كنيد وبياييد ببينم
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      آخه آقای دکتر فرموده بودید دیگه نیاز نیست بیارید پیشم و به هیچ دکتری هم دیگه نرید چون چیزی نیست!
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      حضورا در مطب بهشون فرموده بودید
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      چون تاکید کرده بودن دوباره نیاز هست بیایم خدمتتون فرموده بودید هیچیش نیست و لازم نیست!نمیدونم حالا جناب دکتر خاطرتون هست کامل یانه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام مهم نيست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 508 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مدتی قبل ب خاطر سوزش ادراری رفتم دکتر که بعد ازازمایش و سونوگرافی، وجود خون تو ادرار و عفونت مثانه وهم چنین سنگ 4 میلی مشاهده شد..الان بعد از مصرف داروها، سوزش ادرار تغییری نکرده ولی دردهای خفیف و گاه و بیگاه اطراف کلیه به پایین و مثانه هم دارم ..شکمم بزرگ شده ،علت چی میتونه باشه..ممنون
    29سال متاهل...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام هر ٢ساعت يك ليوان اب بخوريد حل ميشود
  • تصویر کاربر رضیه سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 409 مشاهده پرسش
    من یک خانم 31 ساله هستم که دو فرزند با وزن بالای 4 کیلو با زایمان طبیعی به دنیا آوردم.پس از تولد فرزند دومم که اکنون 8ماهه است افتادگی مثانه پیدا کردم.البته اوایل احساس اضافه بودن چیزی را داشتم اما الان ندارم.الان حدودا دوماهه تکرر ادرار گرفتم.یعنی فقط بعد دستشویی رفتن دوباره احساس دستشویی دارم اگر تحمل کنم و نروم بعد یکی دوساعت خوب میشوم.شبها اینطور نیستم.پیگیری کردم آزمایش ادرار و کشت و سونو...همه چیز خوب بود. یک سری آنتی بیوتیک برای عفونت مثانه و رحم استفاده کردم و بهتر شدم ولی باز همانطور میشوم. آیا این از افتادگی مثانه است یا علت دیگری دارد؟ چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ بسیار ممنون اجرتان با خانم زهرا(س)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام با انجام نوار مثانه يا تست اروديناميك مشخص ميشود
  • تصویر کاربر ثریا یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 440 مشاهده پرسش
    عرض سلام مجدد

    جناب دکتر من پیش از این سوالی مطرح کرده بودم که شما توصیه به تست اورودینامیک کردین. بنظر شما این تست رو در شرایط عادی انجام بدم یا در زمان تخمک گذاری (که با احساس فشار و پر بودن مثانه ولی با حجم کم ادرار مواجه هستم) انجام بدم.
    سپاس فراوان از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام هيچ فرقي ندارد
  • تصویر کاربر ش یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    با سلام خانمی 29 ساله هستم و بچه ندارم چند سالی بود که برای تخلیه کامل ادرار از فشار آب کمک میگرفتم تا اینکه چند ماه پیش رفتم دکتر و سیستوسکوپی و نوار مثانه انجام دادم چون احساس مور مور شدن در مثانه داشتم و فشار واسه انجام ادرار خیلی کم داشتم . توو سونوگرافی 150 سی سی ادرار باقی موند . البته از فشار آب برای تخلیه ادرار در سونوگرافی استفاده نکردم . تنگی مختصر مثانه داشتم که دکتر گفتن الان برطرف شد و ترابکولاسیون متوسط بود و دیلاتاسیون از 20 تا 32 بود . اول باکلوفن و myocholine- Glenwood میخوردم که الان باکلوفن رو قطع کردن و اون یکی قرص رو روزی سه تا میخوردم تا عید که خودم روزی 2 تا بتانیکول میخورم چون صبح ها بیدار نمیشوم . با شروع قرص روزی 10-12 بار یا بیشتر احساس ادرار میکردم و به دستشویی میرفتم و شب ها حتما دو بار بیدار میشدم . به من گفتن مثانه ات داره فلج میشه و اگه خوب نشی باید سوند وصل کنی به خودت . الان احساس میکنم با دو تا قرص بهترم . باید به مصرف قرص ادامه بدم یا کمش کنم ؟ الان هم از فشار آب برای تخلیه استفاده میکنم . خواهش میکنم به من کمک کنید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      سلام هر موقع فرصت كردي بياييد ببينم٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    علت آب آوردن شکم با وجود سنگ بزرگ در مثانه چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۶ فروردین ۹۶( 9 سال پیش)
      ارتباطي ندارند
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رشید شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 512 مشاهده پرسش
    با سلام آقای ذکتر پارسال سنگ شکنی شده و امسال هم سنگ به بزرگی 3.9 میلیمتر در هردو کلیه دارم و علاوه برآن دیابت هم دارم ، هم متعهد هستید و هم متخصص آیا روزه برای من ضرردارد یا نه راهنمائی فرمادید ضمنا خوراکی های که به کلیه سنگ ساز ذارد بیان فرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      اگر قندتان مشكل نباشد منعي نيست
  • تصویر کاربر حدیقه دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 5664 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام
    آقای دکتر مادر من یک ماه قبل از عید درد شدیدی در ناحیه کلیه پیدا کرد با مراجعه به پزشک تشخیص داده شد که مادرم کلیه هاشون دارای سنگ می باشد. یکی از آنها را با عمل سنگ شکن دفع شد . در سونوگرافی که تهیه شده بود دکتر به ایشان گفته بود بازم هم درون دو تا کلیه های شما دو عدد سنگ 4 میلی و 8 میلی وجود دارد که باید من داخل کلیه ها فنر بزنم تا کمک کنه به دفع شدن. این کار هم انجام شد و حدود دو ماه پیش باز بستری و فنر ها از کلیه خارج شد . اما از آن موقع به بعد جفت کلیه ها ی ایشان درد می کنه و چند بار هم به پزشک مراجعه کرده و ایشان بعد از سونو و آزمایش هیچ تشخیصی نداده اند و تاکید دارند که احتمالا شما دیسک دارید من نمی دونم دیسک مگر مربوط به کمر و ستون مهره ها نیست پس این درد چرا در کلیه ها وجود دارد.
    دکتر تمنا دارم اگر اطلاعاتی در این باره دارید راهنمایی بفرمایید.
    با تشکر و آرزوی موفقیت
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۸ خرداد ۹۴( 1 دهه پیش)
      سنگ درمان نمی خواهد 2-دیسک تخصص من نیست
  • تصویر کاربر معصومه سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 369 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید ۵سال است پیوند کلیه شده ام قسمت ابتدایی بخیه ام درد میکند و دل درد دارم ایا مشکلی است با تشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۹۴( 1 دهه پیش)
      از دکترتان بپرسید
  • تصویر کاربر reza یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 511 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من46ساله هستم و سنگ کلیه دارم و کلیه به صورت لگنی مادرزاد می باشد و قبلا هم در سال 67 جراحی باز کلیه انجام دادم خواستم ببینم امکان بیرون اوردن سنگ کلیه بدون جراحی باز هست یا حتما باید جراحی باز انجام بشه ؟ممنون میشم جواب بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      عكس رنگي جديد بگيريد
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 794 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    در سونوگرافی هفته 18 جنین هیدرونفروز خفیف در هر دو کلیه جنین مشاهده شده است و قطر لنگچه در ست چپ 5 م م و در سمت راست 2 م م است و مثانه طبیعی به نظر میرسد و میزان مایع امینوتیک جنین طبیعی است .می خواستم بدونم این ورم کلیه(حالب) برای جنین خطر ناک است و علت ان چیست و چه کارهای ما تا پایان حاملگی باید انجام دهیم . ممنون از سایت خوبتون لطفا بگید که مشکل حادی هست یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بعد از تولد باید بررسی شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد بعد از وإيمان برسي شود
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      زايمان
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 956 مشاهده پرسش
    با سلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات حضرت عالی، به استحضار میرساند :
    اینجانب در اواخر مردادماه سال 92 دچار درد شدید در سمت چپ شدم بعد از رفتن به نزد دکتر و انجام سونو گرافی و رادیو لوژی و سی تی اسکن معلوم شد سنگ در حالب چپ دارم .(حدود 5mm).دکترها دارو دادند تا دفع شود چون گفتند نزدیک مثانه قرار دارد. و دکتر دیگری گفتند بیا سنگ شکن کن . به هر حال در تاریخ 27/12 /92 در بیمارستا ابن سینا تهران دکتر از طریق مجاری سنگ را خورد کرد و استند گذاشت تا یک ماه وبعداز ان نزد دکتر می رفتم .تا اینکه امسال سونو گرافی و اسکن گرفتم نشان داد دوباره شنگ دارد و اما دکتر سه تا قرص داد تا یک ماه بعد پیشش بروم که ازآن دو بیست روز میگذرد .می خواستم سئوال کنم با این وضعیت میتوان روزه کرفت یا خیر و. سالگذشته نیز به دستور دکتر وبه تشخیص خودم نگرفتم . امسال هم تاکنون نگرفتم زیرا شدیدا نیاز به آب دارم و ضمنا قرص متفورمین مصرف میکنم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید عکس ivpبگیرید
  • تصویر کاربر باران دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 601 مشاهده پرسش
    سلام من 7 ماهه باردارم و هفته پیش درد شدید داشتم و رفتم بیمارستان و معلوم شد که سنگ کلیه 3 میلی متری در کالیس میانی از جنس کلسیم دارم.جواب آزمایش ادرارم اینه:
    appearance:semi clear
    ph:5
    specificgravity:1020
    wbc:5-7
    RBC:2-3
    Epith/cell:8-10
    Bacteria: Mod
    Crvstals:ca.ox:few
    4سوال دارم:1)آیا خوردن مکمل مولتی پراناتال رو ادامه بدم؟2)آیا همچنان شیر بخورم؟3)آیا احتمال داره موقع دفع فشار بیاد و بچه هم اونموقع بدنیا بیاد؟4)با توجه به اینکه ترجیح میدم بعد از رایمانم سنگ دفع بشه به نظر شما آب زیاد بخورم یا مثل سابق بخورم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      این سنگ نیاز به درمان ندارد و خود به خود دفع میشود
  • تصویر کاربر معصومه یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 638 مشاهده پرسش
    سلام آقاي دكتر
    خسته نباشيد
    همسر من حدود 28 سالشونه و سوزش شديد ادرار دارن، آزمايش هم دادن و تو آزمايششون عفونت نبوده.مي خواستم ببينم چي ميتونه علت سوزش شديد ادرار و دردكليه و لرزشون باشه.
    وقتي لبنيات مي خورن درد ايجاد مي كنه. بنظر شما سنگ دارن؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      سون وگراف انجام داده ایدنتیجه را بفرمائید
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 645 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    سوالی که برام پیش اومده اینه که چندین سایت توی اینترنت مطلبی رو منتشر کرده اند که آب جعفری (یا گشنیز) که از آب پز کردن جعفری به دست میاد تمیز کننده کلیه است و می تونه رسوبات کلیه رو دفع کنه. آیا چنین چیزی صحت داره؟ و اکر صحت داشته باشه یعنی قابلیت دفع سنگ های خیلی ریز رو هم داره یا نه؟ و چقدر مدت باید مصرف کنیم که اثر خودشو بذاره؟
    ممنون از وبسایت خوبتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      این مسائل از نظر علمی در دنیا رسما تائید نشده و از طرفی چون گیاهی است و عارضه هم ندارد میتوانید مصرف کنیدولی انتظار درمان انچنانی نداشته باشید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب