اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Sega111 پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 196 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشيد، دكتر من تا الان رابطه جنسي نداشتم
    ميخواستم بدونم كه الت تناسلي من نياز به عمل دارد؟
    1. تصویر کاربر Sega111 پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      .
    2. تصویر کاربر Sega111 پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      Sss
    3. تصویر کاربر Sega111 پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      اين هم عكس دكتر
      ٢١ ساله هستم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      کجی آلت بیشتر از ۳۰ درجه هست احتمالا در رابطه ی جنسی دچار مشکل خواهید شد باید عمل انجام بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرشاد پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 152 مشاهده پرسش
    جناب دکتر سلام نزدیک به یک ساله این جوش یازگیل نمیدونم چیه رو روی بیضه درآمده تعدادشون۵عدده و ڕیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      بله زگیله و باید کرایو بشه
  • تصویر کاربر سام پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام.من ۴۰ سالمه
    من برج 9پارسال اندازه پروستاتم ۲۶ سی سی بود دکتر بهم تامسولوسین داد گفت بعدا بهم مراجعه کن .الان رفتم سونو دادم شد35سی سی .
    خود به خود عرق میکنم و دمای بدنم میره بالا .
    دوباره بهم تامسولوسین و قرص پروستافیت.
    تاوانکس و سلکسیپ  داده گفته اگه بهتر نشدی باید عمل کنی.الان 10 روزه دارم مصرف میکنم تاثیری نداشت. ادرارم یکم بهتر شده.
    همش درد در ریشه آلت تناسلی دارم بعضی مواقع آلتم سفت میشه.
    درد مقعد دارم.
    کشت ادرار هم دادم منفی بود.
    Psa1.72


    تجویز شما ؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر سام چهارشنبه ۷ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه
    2. تصویر کاربر سام چهارشنبه ۷ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه
    3. تصویر کاربر سام چهارشنبه ۷ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      نوار مثانه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      علائمتون مطرح کننده پروستاتیت مزمن هست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر زرین جمعه ۹ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 136 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . وقت بخیر ، من مثانه ام در طول روز چندین بار در حالت های مختلف مثلا استرس و فعالیت های شدید بدنی یا حتی حالت عادی(بدون هیچ حالت شهوت و ارضای جنسی)دچار نَشتی و ترشح میشود و بسیار آزار دهنده هست بصورتیکه قطره قطره خارج میشود و لباس زیرم مرطوب میشود. لطفا راهنمایی بفرمایید و درصورت لزوم نوبت بدهید حضوری خدمت شما بیایم.ضمنن این مایعی که خارج میشود پاک هست یا نجس؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ بیشتر توضیح بدین این ترشحات چقدره؟ آقا هستید یا خانم؟
    2. تصویر کاربر زرین پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      سلام مجدد وقتتون بخیر
      آقا هستم ۳۱سالمه
      مثلا استرس که میگیرم یا فعالیت شدید بدنی دارم بعدش یکی دوقطره مایع خارج میشه ، و این حالت هربار بعد از استرس یا فعالیت شدید بدنی تکرار میشه.
      یه مسئله دیگه اینکه بعد از جنابت و بعد از غسل کردن،خروج مایع بصورت قطره قطره شدت بیشتری پیدا میکنه تا اینکه یکی دو روز بگذره یه مقدار کمتر بشه.
      *همیشه استبراء هم میکنم* ولی بازم دچار این مشکل میشوم.آقای دکتر لطفا کمک کنید این مشکل رو برطرف کنم واقعا اذیت کننده هست و اینکه نمیدونم این مایع پاک یا نجس هست
      متشکرم
    3. تصویر کاربر زرین پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      الان پیام دادم آیا ثبت شد؟
    4. تصویر کاربر زرین پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      دیروز دفعه اول که ۱۵۰تومن واریز کردم پول از حسابم کسر شد ولی موقع ثبت سوال خطا داد هنوز مبلغ بحسابم برنگشته
      دو مرتبه پرداخت کردم تا سوالم ثبت شد ، لطفا پیگیری کنید تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      ۷۲ ساعت کاری باید زمان بدین تا برگشت بخوره به حسابتون ممکنه دوبار پرسیده باشید باید براتون نوار مثانه انجام بشه همکاران مطب با شما تماس خواهند گرفت
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 142 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    چند وقته روی آلت تناسلی من چند لکه و یه چیزی شبیه خال درومده که برجستگی نداره
    و چند سالی میشه روی زبانم برفک شده و غدد لنفاوی گردنم هم همراه با برفک متورم شده آیا به زگیل دهانی مبتلا شدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      خال های معمول پوستی هستند نیاز به اقدامی ندارد
  • تصویر کاربر پوریا پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 153 مشاهده پرسش
    من دچار تبخال تناسلی هستم و به تازگی متوجه شدم متاهل هستم و رابطه خارج از ازدواج نداشتم اوایل اطلاع نداشتم و با همسرم رابطه داشتم ولی همسرم اصلا نداره و علائمی نداره میخواستم بدونم چطور به من منتقل شده و برای تقویت سیستم ایمنی از چه دارویی استفاده کنم ممکنه همسرم هم داشته باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      عکس بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر زرین پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 120 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . وقت بخیر ، من مثانه ام در طول روز چندین بار در حالت های مختلف مثلا استرس و یا حتی حالت عادی(بدون هیچ حالت شهوت و ارضای جنسی)دچار نَشتی و ترشح میشود و بسیار آزار دهنده هست بصورتیکه قطره قطره خارج میشود و لباس زیرم مرطوب میشود. لطفا راهنمایی بفرمایید و درصورت لزوم نوبت بدهید حضوری خدمت شما بیایم.ضمنن این مایعی که خارج میشود پاک هست یا نجس؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      چند سالتونه؟ چه بیماری دارید؟ بیشتر توضیح بدیت
  • تصویر کاربر Rastii پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشی چند وقتیه خال های سیاه رو آلت و بیضم دیدم گوشتی هم نیستن ولی خب نمیدونم چی هستن
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      عکس های واضح تر بفرستید لطفا
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 137 مشاهده پرسش
    سلام
    خواستم ببینم این زگیله که روی التم هست / بعد خوش خیم یا بد خیم ممنون از راهنمایی هاتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      رابطه ی خطرناک داشتید؟ جدیدا ایجاد شده؟
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش) تعداد بازدید: 162 مشاهده پرسش
    سلام دکتر. نموده برداری برای پروستات فرموده بودین حتما انجام بشه. انجام دادم نتیجه خوشبختانه برابر اعلام دکتر خوش خیم است. نتیجه نمونه برداری و آزمایشات قبلی پیوست کردم. فعلا سه چهار روز است به علت التهاب عفونت پروستات دارو مصرف میکنم و سوند وصل است. راهنمایی بفرمایید آیا با توجه به بزرگی پروستات ممکن است احتباس بعد از رفع التهاب و عفونت ادامه داشته باشد. آیا اگر احتباس ادامه داشته باشد آیا باید عمل شود با دارو نمی شود و جنابعالی چه نوع عملی پیشنهاد میکنید. آیا خودتان حاضرید عمل کنید هزینه عمل شما چه قدر می‌شود.در صورت عدم قبول عمل آیا تبریز دکتری را میتوانید معرفی کنید که مورد تایید شما باشد.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 6 ماه پیش)
      خدارو شکر خوش خیمه اگر احتباس ادرار یا علائم ادراری اذیت کننده داشتید ابتدا باید دارو مصرف کنید اگر جواب نداد نیاز به عمل جراحی خواهد داشت بنده در خدمتم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب