اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

3.8/5 - (15 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهرنوش پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام اوایل بهمن یک نوار مثانه و عکس رنگی داده ام که جوابها را می نوسیم. البته ببخشید بعضی از کلمات را نمی توانم بخوانم.شرح نوار مقانه :
    1.high-capacity 501 mm
    high-compliance259mm
    stable bladder diminised drlayed and very weak kensahan

    2-negative show let at this sessian
    3-unable to void due to very weak conhachlityofdence
    4-residue=440 mm
    result : neccropatic under archive
    neuropathic underarachive
    bladder with sensory deficit
    جواب عکس رنگی :عد از سونداژ دپرنوس مثانه دارای حجم بیش از نرمال نوروژنیک بلدر می باشد. جدار مقانه ام طبیطی است لطفا راهنمایی بفرمایید. کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      با نوار مثانه و سونوگرافی تخلیه وادرار باقیمانده به مطب مراجعه کنید با نتیجه نوار
  • تصویر کاربر مهرنوش سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 716 مشاهده پرسش
    خانم مجرد 34 ساله ای هستم که مثانه ام خوب تخلیه نمی کند و عفونت می کنم. پارسال بخاطر هیدرونفرز شدید دو کلیه و عفونت مثانه بستری شدم و بعد تهران پیش خانم شریفی اقدس رفتم و گفتند باید مدت نامعلومی سوند ملاتون بزنی. الان یکسال است سوند می زنم و گهگاهی عفونت هم داشته ام. ولی در سوند خیلی ادرار جمع می شود و به طور معمول شبی یک عدد نیتروفورانتوئین میخورم. البته چند روز پیش سونو و آزمایش دادم که بهتر شده بودم. در آزمایش رزیجوی ادراری 74 میلی لیتر بود. اما الان در سوندم حتی گاهی تا 200 میلی هم جمع می شود. می خواستم در مورد این تناقض پاسخی بدهید. ماه آذر همین سال رزیجوی ادراری 265 میلی بود.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما اگر نوار مثانه انجام دادهاید نتیجه را برای من بفرستید
  • تصویر کاربر محمند سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 648 مشاهده پرسش
    آیا کسی آلت تناسلیش در موقع نعوظ 11سانتیمتر باشد مریض محسوب میشود ونآیا درمان دارد.چون من 31سالمه ووقت ازدواجم داره میگذره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      شما سالم ونرمال هستید منعی برای ازدواج ندارید
  • تصویر کاربر مرادى یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام اقاى دكتراستفاده ازقرص كلسيم وامگا سه براى مثانه ضرر دارد؟باتوجه به اينكه بيمار پوكى استخوان دارد وكيست مثانه ايشون رو با دستگاه ديدين گفتين مشكل خاصى ندارن وقرص كورتون به ايشون دادين ميتونن كلسيم هم بخورن؟ درضمن كليه شون هم كيست داره!ممنونم اگرجواب بدين.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      نه ضرری نداردمیتوانند مصرف کنند
  • تصویر کاربر محمد یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 520 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    سوالی که برام پیش اومده اینه که چندین سایت توی اینترنت مطلبی رو منتشر کرده اند که آب جعفری (یا گشنیز) که از آب پز کردن جعفری به دست میاد تمیز کننده کلیه است و می تونه رسوبات کلیه رو دفع کنه. آیا چنین چیزی صحت داره؟ و اکر صحت داشته باشه یعنی قابلیت دفع سنگ های خیلی ریز رو هم داره یا نه؟ و چقدر مدت باید مصرف کنیم که اثر خودشو بذاره؟
    ممنون از وبسایت خوبتون.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      این مسائل از نظر علمی در دنیا رسما تائید نشده و از طرفی چون گیاهی است و عارضه هم ندارد میتوانید مصرف کنیدولی انتظار درمان انچنانی نداشته باشید
  • تصویر کاربر حمید یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من 19سالمه .آلتم اندازه ی آلت بچه 15ساله است چگونه بزرگش کنم آخه میترسم آینده ازدواج کنم در زندگی زناشویی به مشکل بر بخورم, شنیدم یک جور پماد تستوسترون وجود داره که باعث بزرگی آلت تناسلی میشود
    اما هیچ جا پیدا نمیشه بعدتو بازار هم اجناس تقلبی زیاده آدم میترسه عوارض جبران ناپذیری داشته باشن (قرص ها ,دستگاه ها)
    اگه میشه یک ترکیب دارویی بهم معرفی کنید تا باعث تقویت آلتم شه (افزایش قطر و سایز آلت) شما دکترید صددرصد یک دارو می دونید و
    میتونید بهم معرفی و کمکم کنید من شهرستان زندگی میکنم ودسترسی ندارم تا حضوری به مطب شما بیام اگه میشه راهنماییم کنید
    من از یک خانواده معمولی ام و دست و بالم زیاد باز نیست ولی شکر خدا جانم سلامته و کار میکنم بهم کمک کنید منم هر چقدر هزینه اش بشه براتون به حسابتون واریز میکنم (بخدا واریز میکنم)
    تو رو خدا جوابم رو بدید وکمکم کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      15 سانت نرمال وراهی برای بزرگ کردن وجود ندارد
  • تصویر کاربر علی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    میخواستم بدونم واریکوسل از چه سنی وت چه سنی میتواند باشد؟
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      از نوجوانی شروع میشود
  • تصویر کاربر sohrab یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 510 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من جونی 25 ساله الان 2ماه میشه زگیل دارم دور و بر الات تناسلی و بیضه هام اول فقط 1 دونه کوچیک بود احساس کردم جوش ولی بعد از مدتی دیدم روز به روز افزایش میابن الان بهترین راه برای جلوگیری از این زگیل ها چی لیزر کنم یا دارو داره
    در ضمن اگه لیزر بشه زیاد درد داره
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      سر خود وبدون معاینه هیچکاری نکن
  • تصویر کاربر نریمان یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 611 مشاهده پرسش
    باسلام .آیا دستگاه های کشنده مانند اکستندر جهت افزایش طول آلت تناسلی مفید میباشد.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اصلااثر ندارد
  • تصویر کاربر هومن شنبه ۱۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 481 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر من میخواستم اندازهی التمو حدود 2 3 سانت بلند کنم البته بگم که من در حال حاضر مشکلی ندارم و 17 18 cm است. اما همسرم وخودم تمایل به اینکار داریم. پیشنهاد شما چیست؟
    با تشکر
    من این سوال را پرسیدم من میدانم که مشکلی نیست وحتد از حالت عادی بلند تر است اما میخوام بدونم در ایران جراحیش و یا راه دیگری برای رشد بیشتر است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      در دنیا هنوز روش علمی وجود ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر نرگس چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 477 مشاهده پرسش
    شلام
    آقای دکتر میخواستم بپرسم آیا فردی که بیش از5سال هست که از اختلالات دفع ادرار و بعضا تکرر ادراری رنج میبرد لازم است به پزشک مغز و اعصاب مراجعه کند؟
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید 22642744
  • تصویر کاربر سجاد چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    سلام مدتی است احساس میکنم ادرارم کامل دفع نمیشود/و وقتی بشین پاشو میکنم مقدار کمی ادرار خارج میشود.آیا احتمال سنگ کلیه هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۲ مرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      چند سالتون است
  • تصویر کاربر sahari شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 412 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب خدمت شما
    آقاي دکتر
    بنده 27 ساله و دخترم
    بعلت پر ادراری و دفعات مکرر دفع ادرار شما توصیه کردید قند خونم رو چک کنم.
    بنده با یک دستگاه تست قند خون bionime ... که دارای آنزیم GOD هست قند خونم رو در ساعت 12 ظهر تست کردم و البته قبلش هم صبحانه خورده بودم و نان شیرینی هم مصرف کرده بودم عدد قند خونم رو 87 محاسبه کرد.
    امروز از ساعت 6:30 صبح تا 12:30 ظهر 6 مرتبه ادرار دفع کردم که حجمش حدود 700 گرم شد.
    دو روز که ادرارم رو محاسبه کردم هر روز 1.5 تا 2 لیتر بود.... امروز رو نمیدونم.
    شب ها یک بار دفع ادارار دارم یا تا صبح گیر میدم .. روزی 12 بار شاید هم کمتر یا بیشتر دفع ادرار دارم.
    فشار عصبی و استرس و هیجان تقریبا زیادی دارم..شبه ها اندکی بهترم.. ادرارم شفاف یا زرد هست .
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۱ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      بیشتر مال استرس است ولی نوار مثانه کمک کننده میباشد02122642744
  • تصویر کاربر ل. سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 705 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر با سلام و وقت بخیر
    من خانمی 36 ساله هستم که حدود 7-8 سال پیش به علت ناراحتی مثانه (تومورمثانه) نزد جنابعالی تحت عمل جراحی قرار گرفتم و خداراوشکر عمل بسیار موفقی هم بود. از آن به بعد بنده به توصیه شما برای اطمینان از عدم برگشت بیماری مرتبا سونوگرافی و ازمایش انجام می دادم (اوایل 6ماه یکبارو اواخر ساللانه) اما اکنون حدود دوسه روزی است که دچار سوزش ادرار شده ام که با انجام کلیه مواردی که قبلا به بنده توصیه فرموده بودید برطرف نشده البته در ساعاتی کاهش می یابد ولی بطور کامل رفع نشده است. به نظر شما این وضعیت نگران کننده است؟ چه توصیه ای دارید؟
    با تشکر از صبر و حوصله جنابعالی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید سونوگرافی با مثانه پر و سیستوسکوپی انجام دهید
  • تصویر کاربر hh جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 485 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید همان طورکه قبلا گفتم احساس میکنم بعدازادرا مثانه ام کامل تخلیه نشده است وبایدکمی زوربزنم وتقریبا حدود1ماه است که این مشکل رادارم وگاهی اوقات به خاطرهمین مسئله یک ربع دردستشویی هستم واین موضوع من راآزارمیدهد.به نظرشما مشکل ازکجاست؟آیاجنبه ی روانی دارد یاواقعا یک مشکل است؟خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید.
    باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      با نوار مشخص میشود
  • تصویر کاربر حسینی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    با اهدای سلام
    بتده از بیماران شما هستم. در مراجعه ی اخیر شمابرای درمان علایم تکررادراری و مشکلات دفع ادراری دستور مصرف داروهای زیر رو فرمودین:
    یوریناسین:روزی1عدد
    پرازوسین:شبها قبل از خواب1عدد
    باکلوفن:هر12ساعت نصف قرص
    الان با گذشت چند روز از مصرف داروها دچار تکرر ادرار شدیدتری شدم. به گونه ای که حس میکنم اگر با تأخیر دستشویی برم با ریزش ادرار مواجه میشم.
    به این دلیل مزاحم وقت شما شدم اگر ممکن هست راهنمایی بفرمایید در دستور مصرف داروها.
    ممنونم
    مؤید باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ خرداد ۹۳( 1 دهه پیش)
      مصرف مایعات را کم کنید2-استرس کم شود 3-نگران نباشید داروها را ادامه دهید
  • تصویر کاربر امین چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر عزیز
    بنده امین ملکی هستم و 3 هفته قبل زحمت کشیدین واریکوسل منو لاپاروسکوپی کردین
    هر از گاهی بیضه چپ که گریدش 3 بود موق نشستن تیر میکشه خواستم با شما در میان بزارم و نظرتون رو جویا بشم
    خیــــــــــــــــــــلی ممنون که سوالات رو جواب میدید پیروز باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      طبیعی است نگران نباش
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 406 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. من و نامزدم قرار بود با هم ازدواج کنیم اما به دلایل پاره ای از مشکلات ازدواجمان کنسل شد. در مدت نامزدی با هم سکس داستیم و پرده بکارتشان از بین رفته است. آیا شما پرده بکارت را ترمیم میکنید.
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر احسان دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خسته نباشین
    من ۲۸ سالمه مجردم الان ۵ساله که فهمیدم از بیضه چپ واریکوسل دارم البته درجه ۱بود معاف نشدم هیچ مشکل دیگه ایم ندارم بیضه ام کوچک نشده میزان منی ام خیلی زیاده ولی جدیدا حس میکنم رگها بزرگتر شدن درجه بیشتر شده، من از عمل خیلی میترسم و ما در شهری هستیم که از نظر پزشکی وتجهیزات خیلی ضعیفه و حوادث پزشکی زیاد اتفاق می افته همین بیشتر منو میترسونه از طرفی هم خیلی نگران آینده ام خواهش میکنم کمکم کنین راهنمایم کنین.
    خیلی متشکرم از لطفتا و مطالبه بسیار خوب تون
    احسان محمودی از شهرکرد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش اسپرم بده ونتیجه را بفرست
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

زگیل های تناسلی به شکل برجستگی های به رنگ پوست هستند که روی فرج، واژن، دهانه ی…
سرطان پروستات، یکی از شایعترین سرطانها در میان مردان، یک موضوع جدی برای سلامتی است. با وجود…
بسیاری از مردان در مقطعی از زندگی خود، با یک درد مبهم یا احساس سنگینی در ناحیه…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب