اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر ارمان شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 32331 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر طول الت من دوازده سانته اچیکار کنم طولش افزایش پیدا کنه از زمان سیزده سالگی خیلی چاق بودم تا یه سال قبل .لاغر شدم بیست کیلو ولی الان که لاغر هشتم تغیراتی نشده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      نرمال است وزنتان را كم كنيد بهتر ميشود
    2. تصویر کاربر ارمان پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام اقای دکتر 22 سالمه ایا از این به بعد امکانش هست رشد کنه و ایا ماساژ الت با روغن زیتون الت و بزرگ میکنه در ضمن گفتید اگه لاغر شم بهتر میشه فکر کنم از این به بعد لاغر بشم بدنم خیلی بد میشه من از همه جا لاغر هستم فقط از کمر و پهلو چربی دارم .دکتر جان راه حل صادقانه بگید من نامزدم نامزدم خیلی حساسه قربون معرفتت
    3. تصویر کاربر ارمان پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      دکتر جان برای بزرگ شدن الت اگر چربی زیر شکم رو‌کم کنیم بزرگ میشود بزرگی الت به چربی پهلو‌‌ربطی داره یا نه . من ورزش هم میکنم فقط تو پهلو چربی دارم و یکمی زیر شکم تو شکم چربی زیادی نیست ولی در کل لاغرم فقط پهلو چربی دارم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام. در يك كلام راه بزرگ كردن الت وجود نزارد ديتكاري پر عارضه است
    5. تصویر کاربر ارمان جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اقای دکتر‌ممنون بابت جوابتون یه سوال داشتم تو بدن من مو کم هست بدنم عین این میمونه که با لیزر موهاش حذف شده الان که سنم 22هست ولی کاملا موهای بدنم در نیومده اقای دکتر ایا تستورون من کم هست یا نه درضمن حجمبیضه های من تو حالت عادی خیلی کمه و اویزون هست . و هر چه تلاش میکنم تو باشگاه‌ بدن سازی عظله در نمیارم .
      تا حالا هیچ قرضی یا شربتی در مورد تستورون مصرف نکردم هیچ پودری نه پروتیین نه کراتین هیچی
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اينها ناشي از بيماري نيست
    7. تصویر کاربر ارمان جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      یعنی تستستورون من کم نیست و ایا حجم بیضه من نرمال هست
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      هر كاري انجام دهيد بي اثر وعارضه دارد خود دانيد
    9. نمایش سایر 7 پاسخ
  • تصویر کاربر مقصود چهارشنبه ۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 649 مشاهده پرسش
    سلام دکتر
    پدر من 68 ساله است متوجه شدم psaایشان 98.93 بود سریعا از طریق اورولوژ بیمارستان لبافی نژاد(سرویس دکتر رادفر)اقدام کردم تمامی اقدامات تشخیصی رو اعم از آزمایش (cr-bun)وفول بادی اسکن (مشکوک بود)و اسکن لگن (ابعاد پروستات بزرگ -هیدرونفروزیس کلیه چپ)و بیوپسی 6مورد (همه درصدی از آدنوکارسینوم )و ام آر آی ویژه با تزریق و بی تزریق از ناحیه لومبورال جهت افتراق بون متاستاز یا دژنریتیو (خوشبختانه دژنرتیو و لورودیز بود) انجام دادم دکتر رادفر توصیه عمل رادیکال پروستات رو کردن در حالی که با دکتر غلامحسین نادری(استاد بیمارستان شریعتی) به دلیل اینکه بابام پارکینسون هم داره که دارو درمانی میکنم گفت کاندید خوبی برا عمل نیست و هرومون تراپی رو توصیه کرد. در حالی که د.رادفر گفت قرص بیکالاتاماید 50 همون هورمون است. الان من چه تصمیمی باید بگیرم عمل کنم یا نه ؟ و اگر عمل نکنم آیا متاستاز نمیده در آینده ؟ با سپاس فراوان از شما
    1. تصویر کاربر مقصود چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام من اشتباه کردم یعنی نتونستم 5 تا تصویر بفرستم یه دونه اومده امکان اصلاح سوال و ارسال مجدد نیست؟
    2. تصویر کاربر مقصود چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنونم پس ارسال شده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      هر دو ووش مقبول است بسته به شرايط بيمار است اگر شرايط قلبي وجسمي خوب باشد عمل جراحي٢-اگر نه هورمون وراديو تراپي
    4. تصویر کاربر مقصود پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مشکل قلبی نداشته اند تا بحال ولی در عمل مشاوره بیهوشی و قلب انجام میشه دیگه . پس بنابراین جراحی رو شروع کنیم انشاالله ؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      بله ميتوانيد
    6. تصویر کاربر مقصود جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      ممنونم دکتر جان
    7. تصویر کاربر مقصود جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      یاشا سن دکتر یاشا
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      تشكر
    9. تصویر کاربر مقصود شنبه ۳۰ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      دکتر جان موضوع رو با یکی از متخصصین که از دوستان هستند در میون گذاشتم نظر ایشون (دکتر علی اکبر کرمی -هیئت علمی قزوین ) گفت :
      - دکتر:سلام شروع هورمون درمانی
      ابتدا کپسول فلوتامید ۲۵۰ هر ۸ ساعت تا یکماه
      سپس شروع آمپول دیفرلین ۳.۷۵ ماهانه تا آخر عمر
      -من: یعنی رادیکال پروستاتکتومی نه؟
      -دکتر:نه
      -من: رادیو تراپی هم لازم نیست؟
      -دکتر:چرا بعد از شروع هورمون تراپی - بعد از یکماه آمپول رو هم باید شروع کنید- بیکلوتامید با فلوتامید فرقی نداره
      من : نتیجه پس بنابراین : 1-داروی بیکالاتاماید تا یک ماه (دققا 30 تا بود به شکل قرص ادامه میدیم ) 2- رادیوتراپی 3-بعد یکم به یکم تزریق آمپول دیفرلین 3/75
      دکتر حسین کرمی سیزین نظریز ندی ؟ تا من جمع بندی الییم انشاالله؟
      ممنونام بیلزدن
      الله سیزی شاد ادسین
    10. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      من نطرم را گفته ام
    11. تصویر کاربر مقصود دوشنبه ۲ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام استاد
      برادر زاده ام 15 ساله است (دبیرستانی ) داره ورزش بوکس هم میکنه درد در ناحیه بیضه داشته (چپ) یه بار سونوگرافی معمولی یه بار هم داپلر گرفتیم واریکوسل گرید 2 گزارش شد ولی میگه سابقه تروما نداره استاد محبت کنید ببینید چی کار باید بکنیم ممنونم دکتر
    12. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۴ اسفند ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام بهترين روش تشخيص واريكوسل معاينه است بايد ببينم
    13. نمایش سایر 11 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    لطفا آزمایش اسپرم بنده رو تفسیر بفرمایید با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      از نظر من براي باروري مشكلي ندارد
  • تصویر کاربر شهاب پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 424 مشاهده پرسش
    آلت تناسلی من مقداری به سمت راست کج است ،بعضی شبها درمواقع جنابت شبانه دردوسوزش خیلی شدیدی میگیرد،موقع ادرارهم دردوسوزش وجود داره،بیضه سمت راست من هم بعضی وقتها بادمیکرد ودردخفیفی داشت،پیش بکاررفتن سونوگرافی نوشت که نتیجه اش راباتصویر درفایل ارسال میکنم،سوالم این بود که آیا این دردشدید آلت موقع جنابت شبانه ممکنه مال کجی آلت باشه؟آیامن پریونی دارم؟ممکنه زگیل تناسلی باشه؟توآزمایش ادرار هم عفونت نبود،به نظر خودم کجی 30درجه است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      نه پيروني نيست عكسش وا بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر ط-ت پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 466 مشاهده پرسش
    با سلام.دختري 28 ساله هستم كه به تازگي عقد كردم.متوجه شدم كه همسرم داراي زگيل تناسلي هست.من حدود 10 بار تماس جنسي بدون دخول(تاكيد ميكنم كه تماس فقط سطحي بوده و دخول صورت نگرفته)آيا به احتمال زياد اين ويروس به من منتقل شده است؟ اگر در حال حاضر واكسن بزنم مثمر ثمر خواهد بود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      نه واكسن بزنيد كافي است فقط با دخول انتقال مييابد
  • تصویر کاربر غزل پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 474 مشاهده پرسش
    دكتر جان خسته نباشيد جواب اسكن رو امروز دريافت كرديم متاسفانه تا يكشنبه نوبت ويزيت شما را نداريم بنابراين عكس رو براتون ارسال كردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام فيلم عمل سنگ حالب در سايت من را ببينيد بايد TULشويد
  • تصویر کاربر پرویز چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 460 مشاهده پرسش
    سلام من یک ماه پیش عمل واریکوسل انجام دادم ولی ازناحیه زیرشکم نزدیک به روی مثانه عمل کرده ولی هنوزخایه هام درددارندآیا این دردطبیعی هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      اين دردها بعد از عمل طبيعي است
  • تصویر کاربر احسان‌ پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 552 مشاهده پرسش
    Ehsan Torabi: Ehsan Torabi: سلام.20 سالمه.توی سن نه سالگی ختنه شدم بعد از ختنه دو قسمت از پوست بدنه به سر آلتم چسبیده یکی سمت چپ بدنه به سر چسبیده ویه کم موقع نعوظ به سمت چپ منحرف میشه و دومین که خیلی اذیت میکنه یه تیکه پوست زیر آلت از تنه به سر آلت تا نزدیکی خروجی چسبیده بعد فقط کافیه موقع نعوظ با انگشت دست بهش بگیرم و زیر 40 ثانیه ارضا میشم.خیلی این منطقه حساسه..و در ضمن طول آلت من 9 سانت بیشتر نیست و آخرین مشکل هم بیضه راستم پایین تر از بیضه چپ هسته و در موقع راست شدن بیضه سمت چپم انگار ناپدید میشه میره داخل و سمت راستم جمع میشه ولی مث چپ نه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام جوابتان را قبلا دادهام
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 576 مشاهده پرسش
    با سلام لطفا اگه میشه آزمایش اسپرم منو بررسی کنید و بفرمایید باید میکرو کنم یا ای وی اف یا ای یو ای
    ممنون از وقت و حوصله ای که برای جواب دادن میدید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام اگر بيش از ٢سال اقدام به باروري نتيجه نداد اي وي اف كنيد
  • تصویر کاربر رمضان چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید
    مردی هستم 68 ساله در تاریخ 87/2/7 عمل لیزری TURP شدم.
    پس از انجام عمل دچار عوارضی از قبیل تکرر ادرار،سوزش ادرار و درد در آلت در هنگام ادرار شدم و چندی بار به متخصص ارولوژی مراجعه کردم و چندین بار عمل سیستوسکوپی روی من انجام شد و کماکان همان عوارض پابرجا هست.نوار مثانه و تست ادرار چندین مرحله انجام دادم که نوارها همگی به کم بودن فشار ادرار اذعان داشتند.
    لازم به ذکر است پس از انجام TURP و آزمایش پاتولوژی دادم که جواب خوش خیم بود و آخرین PSA که انجام دادم شماره ی پروستاتم 67 صدم بوده(در تاریخ 2/11/95).
    خواهشمند است بزرگواری کنید و بنده را از این درد و ناراحتی نجات دهید
    با تشکر از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۷ بهمن ۹۵( 9 سال پیش)
      سلام مشكل شما به علت مثانه است نه پروستات ولذا بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس بگيريد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب