اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر م سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 494 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقای دکتر این درست است که این تمرینات کگل باعث بهبود کنترل زود انزالی میشه و ایا تمرین دیگر برای کنترل زود انزالی موجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      كمك كننده است
  • تصویر کاربر سید یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 473 مشاهده پرسش
    سلام
    37 ساله هستم، مدتهاست که با تغییر در الگوی دفع ادرار مواجه شده بودم اما فکر نمی کردم که عارضه ای باشه. با شروع تکرر ادرار که معمولا تو فصل پاییز به سراغم میومد، به دکتر مراجعه کردم.
    با سونو تشخیص دادند که اندازه پروستاتم 46 سی سی شده. 150 سی سی از حجم مثانه هم تخلیه نشد. احتمال عفونت دادند و دارو تجویز کردند. الان 5 روزه که دارو مصرف می کنم اما گز گز شدن ناحیه داخلی ران و مقعدم هم اضافه شده و محل احنتمالی پروستاتم هم تیر می کشه. دکتر گفته یک ماه بعد مراجعه کنم.
    آیا نیاز به اقدام فوری یا سریع تری نیست؟
    احتمال سرطان می تونه مطرح باشه؟
    تجویز داروی فیناپروست، قبل از تشخیص دقیق تر درست بوده؟
    لیست داروها:
    فیناستراید 5
    ترازوسین
    اسپکتینومایسین
    بتانکول
    نالی دیکسیک اسید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من بايد تست اروديناميك انجام دهيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2482 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من ۲۳ ساله مجرد هستم دکتر من دوسال پیش tul انجام دادم دوماه پیش یک صبح بیدار شدم سوزش ادرار داشتم ولی ادرار با فشار همیی تا ظهر یک تیکه خون الود افتاد ازم رنگ و سوزش رفت رفتم سونگرافی و ازمایش ادرار گفتن مشکلی نیست ولی از اون روز یک مقدار جا عملم‌سوز میده الانم چندروز یکمممم سوزش گرفتم رفتم دکتر اورولوژی بهم سیپروفلوکسوسالین داد بعد تمام شدنش تا ۳ روز ادرار تیره شده بود ایا مشکلی به وجود اورده؟دکتر من تو ماه رمضان نذری داشتیم خیلی خم راست شدم کشاله رون چپم تیر کشید درد بعد به باسنم زد از اون روز التم نعوظ سفت همیشگیش نداره ولی تو خواب دو شب ارضا شدم جتی او یکس از شبا دوبار ارضا شدم ولی بی بو رقیق بو منی من دکتر ناگهانی اینجور شده نعوظم بعضی وقتام بلند میشه با نامزد تلفنی میحرفم ولی خودم بخوام بلمد نمیشه خیلیییی ترسیدم اختلا نعوظ داشته باشم؟دکتر ممکنه پروستاتیت گرفته باشم اخه یکمم لاپام‌سوز داد چندروز پیش؟توروخدا من سوزش اینا واسم نهم نیست فقط بل این توضیحاتم ممکنه مم اختلال نعوظ داشته باشم ایا کسی که تو خواب انزال داره و بعضی صیح هام نعوظم سفته ولی بیشتر صبح از اون وقتی که کشاله رونم درد گرفت شله اختلال نعوظ گرفتگم?
    1. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تتفی دکتر الان دوتا بیضم دست میزنم بیضه چپن پایینش فشار میدم درد میگیره ممکنه سرطان باشه؟ایا این مشکل مهمه؟
    2. تصویر کاربر میلاد دوشنبه ۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر من از اونشبی که کشاله رون چپم درد گرفت نعوظپ سفت نمیشه من قبلا موقع خود ارضایی کاملا سفت نیشد وای الان زمان خود ارضایی بلتد ویشه ولی قبل سفت شدن ارضا میشم مشکل چیه؟
    3. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر شده تو این مدت نعوظ کردم تا ۲۰ دقه بعد خوابیده ولی زمان خود ارضایی مثل قبل سفت نمیشه زود ابم‌میاد یا با نامزدم که حرف میزنم بلتد میشه ولی سفت نمیشه ایشون یک شهر دیگه زندگی میکنن
    4. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۹ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر به پهلو کخ دراز میکشم سفایش خیلی بهتر میشه
    5. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      اقلی دکتر این رگ طبیعیه چرا اونجایی که از شکم وصل شده این رگ با کرده
    6. تصویر کاربر میلاد پنجشنبه ۱۱ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر توروخدا جوای بدین الان ۵ روز من سوال پرسیدن خیلی نگرانم
    7. تصویر کاربر میلاد جمعه ۱۲ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر واقعا دارم دیونه میشم از نگرانی مگه توسایت نگفتین ۳ روز ج میدین الان شد ۶ روز
    8. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام من قول ميدهم شما كاملا سالميد واين مسائل روحي وتالقين است
    9. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      پس دکتر چرا موقع خود ارضایی مثل قبل سفت نمبشه شله؟منی که سالم‌سالم‌بودم‌ امکان داره یک دفعه نشت وریدی بگیرم؟دکتر اون عکسی که فرستادم اون رگ طبیعی که تهش اینحور باد کرده
    10. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر من تو خواب محتلم میشم دوباری شدم این مدت و نعوظ صبحم‌مثل اول سفت سفت نیست
    11. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر ادن عکسی که فرستاددم رگ باد کرد از بالا گکه میگیرم روبه پایین میام سو چی حرکت میکنه این ورم رگ نیست که خون رسانی با کاهش رووبه رو کنه؟
    12. تصویر کاربر میلاد یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دکتر خو حالت ایستاده نعوظم از بین میره زود علت چیه
    13. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام يك ندت طولاني خود ارضائي را ترك كنيد خوب ميشود
    14. تصویر کاربر میلاد سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ممنوت دکتر جان
    15. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۸ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      تشکر
    16. نمایش سایر 14 پاسخ
  • تصویر کاربر قادر یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2571 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    جواب پاتولوژی بیمار 66 ساله با علایم ادرار در خون منجر به جراحی پروستات TURP شد.
    -Nodular prostatic hyperplasia(both grandular&stromal compenents)with lithiasis and prostatitis.
    لطفاً بفرمائید مشکل خاصی وجود دارد یا نه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      يعني خوش خيم است و سرطاني نيست
  • تصویر کاربر علي یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    با عرض سلام
    آقاي دكتر ٢٧ سالمه حدود ده روز كه هنگام سكس و دخول آلتم شل ميشه قبلا روزي دوبار هم سكس ميكردم و نعوظ ذاشتم الان دارم ولي حسم كم شده و موقع سكس و دخول التم شل ميشه و نميتونم سكس كنم و اين قضيه منو نگران كرده لطفا راهنماييم كنيد دقيقا حدود ده روز اينجوري شدم ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بيشتر تلقين وعصبي است ومنشاء روحي دارد
  • تصویر کاربر سیروس شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 536 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقت بخیر.۲۸ سالمه متاهل.یه بچه هم دارم.الان ۱۰ روزی میشه که التم شله و سفت نمیشه.البته برای زود انزالیم از اسپری‌ بی حسی استفاده میکردم تا دیرتر انزال شوم.باید چکار کرد...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      با مراجعه به داروخانه تادالافيل ١٠ يك ساعت قبل ازسكس
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 615 مشاهده پرسش
    با سلام چند ماهی که موقع دفع ادرار به صورت کامل ادرار تخلیه نمیشه و بعد استبرا هم انجام میدم ولی بعضی مواقع موقع استبرا خون بیرون میاد و صبح که از خواب بیدار میشم چند قطره ادرار بیرون میاد. دکتر هم رقتم قرص های مربوطه رو مصرف کردم ولی هیچ فایده ای نداشت و دکتر گفت اگر با این قرص ها خوب نشدی خود ارضایی انجام بده من هم این کار رو کردم ولی هیچ فایده ای نداشت. در ضمن آزمایشی که دادم هیچ عفونتی نداشتم و سونویی که انجام دادم اندازه پروستات نرمال بود و هیچ سنگی هم نداشتم. الان باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما سالميد وپيگيرينكنيد
  • تصویر کاربر ایازی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 598 مشاهده پرسش
    با سلام واحترام خدمت جناب آقاي دکتر کرمي . به استحضار مي رساند بنده هفته گذشته بنا به تجويز متخصص زنان براي بررسي وجود عفونت در مايع مني ازمايش اسپرموگرام نوشتند که بنده در يکي از ازمايشگاههاي مجرب خصوصي در مرکز شهر ازمايش انجام دادم که متاسفانه نتيجه ان عدم وجود اسپرم در مايع مني وغير طبيعي بودن تصوير حاصل از دستگاه اناليز سمينال بدست امده بود. بنا به توصيه مدير و مسئول ازمايشگاه ازمايش را در شرايط مناسب و در منزل با فاصله 4 روز دوباره انجام داده و در عرض 15 دقيقه نمونه را به ازمايشگاه رساندم متاسفانه باز همان نتيجه اول بدست امد. براي بررسي بيشتر نزد دکتر متخصص اورولوژي جناب اقاي دکتر موسي ميرزايي متخصص و جراح کليه ومجاري اداري وتناسلي رفتم ايشان معاينات اوليه را انجام دادند وسوالاتي راجع حوادث گذشته مثل ضربه به اندام تناسلي- افتادن از ارتفاع و مصرف داروهاي خاص پرسيدن وبنده اينطور جواب دا دم که در کودکي از ارتفاع 6 متر افتادم - دو بار در باشگاه ضربه از ناحيه بيضه داشتم اما حاد نبود وداروهاي مربوط به ورم معده عبارتند از قبلا سايميتدين و الان منيزيم و کليدنيوم سي و دايميتيکون و امپرازول 20 مصرف مينمودم و مدت 4 روز است که بعد از نزديکي دچار درد در ناحيه سمت چپ بيضه شدم که امروز درد از بين رفته خوب شدم که ايشان فرمودند که براي مشکل عدم وجود اسپرم مشکل حادي در بيضه ها نميبينم و نيازي به سونو نداريد و براي مسئله درد در ناحيه سمت چپ بيضه اين امر طبيعي است و به مرور زمان خوب مي شود. بنده چندبار به ايشان توصيه سونو گرافي و ازمايش جهت بررسي واريکوسل، برگشت مني به مثانه وغيره نمودم که ايشان فرمودند نيازي نيست و شرايط و وضعيت بيضه و بافت بيضه در معاينات اوليه طبيعي و ضايعه خاصي مشاهده نشده و نيازي نيست و داروها را مصرف کنيد و بعد از دوماه دوباره مراجعه کنيد . بنده اين سوال را دارم داروها مربوط به هورمونهاي گنادوتروپين هستند و براي تحريک نسوج بيضه جهت توليد اسپرم تجويز شده اند؟ از انجاکه داروها بايستي بصورت ازاد تهيه شود و باتوجه به عوارض بعدي داروها در بدن وبخش کنترل هورمونهاي جنسي هيپوفيز وهيپوتالاموس واحتمال اثرات منفي در بلند مدت هست ، ايا انها را تهيه و مصرف کنم؟ از حضرتعالي استدعا دارم ازمايش بنده را ملاحظه نموده و نکات و راهنمايهاي لازم را به بنده بفرماييد که شايد با بکارگيري انها از عوارض بعدي و همچنين راهکار مناسب جهت فرايند تولد فرزند بکار گرفته و مسئله حاد پيش امده را حل نمايم.ضمنا تصاويري از ازمايش اسپرموگرام و نسخه داروهاي جناب آقاي دکتر ميرزايي بپيوست جهت بررسي وتجويز دستورات بعدي تقديم حضرتعالي مي گردد. با تشکر و سپاس از اينکه وقت گرانبهاتون در اختيار حقير قرار داديد . ان شا الله با تجربه و قلم حکيمانه حضرتعالي مشکل بنده حل گردد. والسلام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      مشكل شما با دارو حل نميشود وبايد به مركز ناباروري مراجعه نمائيد
  • تصویر کاربر ولی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 405 مشاهده پرسش
    باسلام.بنده چندین سنگ در کلیه هام 3سنگ کوچک حداکثر 6مم در کالیس فوقانی کلیه راست و سنگ های بزرگ20مم در کالیس فوقانی،12 مم و 6مم در کالیس تحتانی و 6مم در کالیس میانی چپ وجود دارد.3 بار هم سنگ شکن انجام داده بودم که نتیجه رضایت بخش نبود لذا دکتر پیشنهاد pcnlنموده. بنده قلبم را فنر هم کردم.به نظر شما pcnl مناسب من میباشد و هزینه ی آن چقدر است و آیا شما دفتر چه ی خدمات درمانی نیروی مصلح قبول میکنید.با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد عكس اي وي پي را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر محمدرضا سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    آقای دکتر کرمی

    با سلام و احترام

    من از بدو تولد سنگ کلیه داشته‌ام. تا قبل از ده سالگی در ایران چندین بار عمل حالب باز و خارج از ایران چندین بار عمل بسته شده‌ام و بعدها سنگ شکن شدم و آخرین بار هم سال 89 به علت هیدرونفروز پی سی ان ال کلیۀ چپ شدم. حدود دو ماه است که کلیۀ چپم گاه درد و احساس سنگینی می‌کند و گاه ادرار زرد است. سی تی اسکن و آزمایش خون و ادرار نشان می‌داد مشکل خاص نیست فقط سنگ‌ها کمی بزرگ شده‌اند. سی تی اسکن و آزمایش خون و سونوگرافی پیوست است. برخی دکترها می‌گویند اگر اذیتت می‌کند می‌توانی دوباره پی سی ان ال کنی و اما برخی می‌گویند بهتر است فقط در صورت ضروت مداخلۀ پزشکی کنیم و داروهای نسخۀ پیوست را پیشنهاد می‌کنند.
    خواستم از خدمت شما هم مشورت بگیرم.
    خیلی ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۳ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      با كليه كاري ندارد هر ٦ماه پيگيري
    2. تصویر کاربر محمدرضا یکشنبه ۱۴ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      ببخشید. آیا داروها را مصرف کنم؟ تا به حال در این سال‌ها داروی خاصی مصرف نکرده‌ام.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ آبان ۹۶( 8 سال پیش)
      دارو نميخواهد
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 612 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب