اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر تقی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 565 مشاهده پرسش
    باسلام خسته نباشید سن پدر بنده ۵۹ سال است دو بار عمل تراش مثانه رو انجام داده و جواب آزمایش بعداز عمل دوم رو براتون ارسال کردم شما چه درمانی را پیشنهاد میکنید
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد به علت بدخيم بودن تومور با سيستوسكوپي بايد پيگيري كنيد
  • تصویر کاربر حیدری چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    با سلام وقت بخیر.من حدودا یک هفته پیش زیر دلم دل درد شدیدی داشتم و تهوع زیاد که بعد از انجام سونو و آزمایشات گفتن سنگ دارم.میخوام بدونم ایا با اون درد سنگ دفع شده یا خیر.گاهی اوقات همچنان دل و پهلوهایم درد زیادی دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر نورالله چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 400 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر عزیز ببخشید در ادامه سوال پارسال میخواستم در بیمارستان محب مهر جراحی بکنم که دکتر جراح گفتن سنگ نزدیک روده هستش ریسکش بالاست احتمال داره رودت اسیب ببینه گفتن سنگ شما مشکلی پیش نمیاره بعدا بزرگتر. اگه شد بیاین درش بیارم میخواستم نظر شمارو بدونم در ضمن من سال 76 جراحی باز انجام دادم و دو تا سنگ بزرگ از کلیه راستم دراوردن بعد یک سنگ مونده بود سنگ شکنی کردم شکستهاش افتادن الان این سنگ از همون موقع مونده که الان اندازش 12میل هست درد یا سوزش ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام عكسش را بفرستيد ببينم
  • تصویر کاربر hesam چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    با سلام. من چند ماه پیش یه سنگ 5 میل دفع کردم که اصلا دفعشم احساس نکردم. الان سه چهار روزه که در دو طرف پشتم زیر دنده هام احساس درد میکنم و یه بارم بالای بیضه راستم قسمت جلو شکمم درد مختصری گرفت. توی آزمایش قبلیم( مربوط به چندماه قبل) مقدار دفع پروتئین ادرارم یکم بالا بود که دکتر گفتن بد نیست متخصص داخلی کلیه هم برم اما نرفتم. میخواستم بدونم دلیل این درد چیه؟ آیا میتونه از سرما باشه؟ و اینکه آیا ربطی به دفع پروتئین و مشکلات کلیوی داره؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو جديد اگر سالم باشد غير از سنگ مهم نيست٢-بهتر است ازمايش ادرار ٢٤ ساعت از نظر دفع پروتيين دهيد
  • تصویر کاربر نورالله چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    عفونت ادرار و سنگ کلی 12 میلی قسمت تحتانی کلیه راست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      تنها درمان قطعي پي سي ان ال است
  • تصویر کاربر عیسی دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش) تعداد بازدید: 1104 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر،بیشتر از 4 ساله که فوریت ادرار دارم،یهویی به شدت احساس دفع ادرار می کنم (چون احتمال ریزش وجود داره استرس هم کمی می گیرم) با تکون دادن خودم و یا فشار دادن آلت ، می تونم کمی فقط به تعویق بندازمش،دکتر اولی که رفتم بهم ایمی پرامین+اکسی بوتینین داد.با مصرف شون بیماری ام تا 80 درصد خوب شد ولی عوارض دارو خیلی اذیتم می کرد(گیجی-افسردگی-بی حوصلگی).دکتر دوم که رفتم ازم یورودینامیک گرفت و داروی ویسول 5(سولفیناسین سوکسینات) تجویز کرد روزی 1 عدد حدود 8 ماهه کی مصرف می کنم که باز هم حدود 80 درصد خوبم و عوارض این دارو کمتر هست.آیا درمان کامل امکان پذیر هست؟ چون ویسول باز هم کمی افسرده و گیج ام می کنه اگه حتی 1 روز دارو نخورم باز هم فوریت ادرار بهم دست می ده و مثل قبل سوزش شدید داره و گاهی کنترل نمی شه و مقداری یا کامل تخلیه می شه.عادت کردم موقع احساس دفع شدید ادرار آلت رو با فشار بمالم بلکه آروم بشه ام آر آی از کمر و مغز + آزمایش ادرار انجام شد که مشکلی مشاهده نشد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام مشكل شما به علت مصانه عصبي است وداروها همين هستند كه مصرف ميكنيد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۵ آذر ۹۷( 7 سال پیش)

      قرص ویسول 5 معمولا به صورت یک بار در روز مصرف شده و مصرف آن باید به همراه یک لیوان پر از مایعات باشد. از آنجایی که پودر موجود در قرص، طعم بسیار تلخی دارد، این دارو باید به طور کامل بلعیده شود. برای آشنایی با عوارض این دارو روی قرص ویسول کلیک کنید.

    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر سید چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام عرض میکنم خدمت دکتر گرامی من جوانی 35 ساله هستم رفتم دکتر ارولوژی گفته واریکوسل دارم و سونوگرافی انجام دادم واریکوسل گرید 1سمت راست با حداکثر دیامتر وریدی 28میلی متر و واریکوسل گرید 2 سمت چپ با حداکثر دیامتر وریدی 33میلی متردارم و گفته باید جراحی بشم و آزمایش اسپرمم به این شرح است : sperm countml:80
    Motility:65
    Forward Move:55
    Abnormal form:10
    W.B.Chpf:10_12
    R.B.Chpf:2_4
    Epith.cellshpf:1_2
    Viscosity:Low
    Aglutinated&clumped sperm:few
    mucus:few
    Liquifaction time:30 min
    Smal head:0
    Double Head:0
    Giant Head:5
    Double tail:0
    Round head:0
    Deformed neck:5
    Pin head:0
    Volume:5 ml
    آیا نیازی به جراحی دارد لطفا جوابم را بدهید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام با معاينه مشخص ميشود٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر سیدرضاهاشمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 470 مشاهده پرسش
    سلام من یه پسر 18ساله هستم از یزد.
    به شدت از عمل و اینا میترسم...
    از بچگی دور بیضه سمت چپم پر از رگه!
    هییچ دردی ندارم هیچیمم نیست.
    فقط دور بیضه سمت چپم پر از رگه.
    رفتم توی اینترنت دربارش تحقیق کردم میترسم واریکوسل باشه، هر هفته هم خودارضایی میکنم. اقا من میترسم... از عمل و اینا به شدت میترسم...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      سونو گرافي كنيد
  • تصویر کاربر غزال چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 391 مشاهده پرسش
    سلام آقاى دكتر، من دختر٢١ ساله هستم و به مدت ٢ هفته هرروز خودارضايى ميكردم ولى از عوارض اون اطلاعى نداشتم كه تازه باخبر شدم. خودارضايى در حدى بود كه مايعى خارج نميشد اگرم ميشد خيلى كم بود ولى ضربانى رو در اون نواحى داشتم، (همچنين ٣ روز اين دو هفته رو در زمان پريودى انجام دادم)
    عمل خودارضاييم هم بصورت فشار بود البته نه با دست و يا شىء ديگه... (جوريكه به سمت راست دراز كشيده و پاهام رو بهم فشار ميدادم كه اين فشار تقريبا زياد به ناحيه تناسلى ميومد)

    ميخواستم بدونم اين كار من باعث آسيب ديدگى پرده بكارت و همچنين عفونت شده؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۹۶( 8 سال پیش)
      بهنرين توصيه من كاهش تدريجي وقطع خود ارضايي است وسعي كنيد با ورزش و فعاليت ان را جاگزين كنيد
  • تصویر کاربر علي سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 274 مشاهده پرسش
    سلام اقاي دكتر خسته نباشين
    طول آلت من ٩،5سانت هس و ١٨سالمه
    نوك آلتم مقداري كج هس و در هنگام نعوظ خيلي سفت ميشه وبه سمت بالاس و نميشه به چب و راست برد
    ميخواستم بدونم عمل براي افزايش سايز هست اصلا راحت نيستم بعضي مواقع با درد همراهه
    اقاي دكتو انگار مثلا استخونم كشيده ميشه در حالت نعوظ و گودي كمرم خيلي درد ميكنه وقتي ماساژ ميدم حالم بهتر ميشه انگار كه مثلا همه جامو كتك زدن
    بعضي مواقع هم خيلي كوچيك ميمونه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۹۶( 8 سال پیش)
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب