اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Amin جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده هماچوری داشتم ک هنوز تشخیص ندادن سیستوسکوپی و سیتی و جواب سیتولوژی و psa رو فرستاده بودم براتون.فرمودید عکس از ادراربدم و pcr سل ادراری هم چک کنم. اونجا نشد بفرستم ارور داد محدودیت پیام.دوباره جدید اینجا پیام دادم هزینه ویزیت دادم.
    این عکس ادرارم براتون ارسال میکنم.شنبه هم pcr سل ادراری میدم.
    فقط میشه لطف کنید توسیستم بزنید هزینش بالاس بتونم از بیمه تکمیلی استفاده کنم.تشکر
    پس پروستاتیت مطرح نیست ن؟سمت چپ ادرار منه الان آب خوردم dark yellow شده بعد انزال خونیه و صبح قهوه ای تیره رنگ خاک گاهی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      الان به واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ پیام بدین کد ملی بفرستید ثبت کنم
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 218 مشاهده پرسش
    سلام عرض ادب،دکترجان من ۲۷ سالمه مدت زیادیه اختلال نعوذ دارم طوری که اصلا نعوذ کامل ندارم حتما باید قرص تادافیل مصرف کنم تا کامل باشه و اینکه هنگام رابطه جنسی خیلی طولانی ودیر ارضا میشم حتی بوده ارضا هم نشدم مشکل یا داروی خاصی مصرف نمیکنم بیماری هم ندارم احساس بیحسی آلت دارم درطول رابطه جنسی خیلی کلافم لطفا کمکم کنید باتشکراز شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      آزمایش مایع منی و هورمونی باید انجام بدین
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      خب دکتر چبکارکنم برام انجام میدین نسخه ای چیزی؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      کد ملی رو به واتس اپ 09101142080 ارسال کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    با سلام من ۵۳ سال سن دارم حدود پنج هفته است التم کج شده عکس هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      در رابطه جنسی دچار مشکل شدینگ
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۵ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 269 مشاهده پرسش
    سلام
    با مدرک ارسال شده
    لطفا مرا راهنمایی فرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      اسکن استخوان انجام دادین؟
    2. تصویر کاربر رضا جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      گاما اسکن از کل بدن
      ام ار ای
      نمونه برداری وجواب پاتولوژی انجام شده است که دونمونه (۱و۲)
      ۹ است که مشکل دارد
      وهمه اینها را به دکتر ارولوژی
      نشان دادم ومعرفی کرده است بهpetاسکن
      از کل بدن
      هنوز در نوبت هستم
      ودکتر فرموده ۴۰ روز بعد میشه عمل
      کل پروستات را انجام داد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۴ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      Pet رو هم هنوز انجام ندادین؟
    4. تصویر کاربر رضا شنبه ۴ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      Pet را تازه فرم پر کردم ،تا در نوبت بگذارند
      چون جواب پاتولوژی نمونه برداری را
      ۳۰ بهمن دادند ودکتر ارولوژی اول اسفند معرفی انجام pet را دادند
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۵ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      Pet انجام شد واسم بفرستید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر جاوید جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 251 مشاهده پرسش
    54ساله هستم و هفته پیش سرفه خشک میکردم بهمبن دلیل انواع شربت های سرفه مثل اکسپکتورانت را مصرف کردم الان دو روز است که احساس ادرار ندارم و هنگام ادرار هم درد وسوزشی ندارم برای درمان چکار باید بکنم در روستا هستیم امکان دسترسی به دکتر فعلا ندارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      دیابت هم دارید؟
    2. تصویر کاربر جاوید پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      نه دیابت ندارم امروز کمی احساس ادراری داشتم ممکن به خاطر مصرف داروی باشه
    3. تصویر کاربر جاوید پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      نه ندارم امروز کمی احساس ادراری داشتم ومثانه تخلیه شد ممکن به خاطر مصرف دارویی باشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      بله باید سونوگرافی از کلیه ها و مجاری ادراری با تعیین سایز پروستات و باقیمانده ادراری انجام دهید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر مهران جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 209 مشاهده پرسش
    باسلام
    روی ناف بنده زگیل رشد کرده اما نمیدونم که این زگیل تناسلی هست یا خیر میخواستم که لطف بفرمایید راهنمایی کنید باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      سریعا به متخصص پوست مراجعه کنید ممکنه بدخیمی پوستی باشه باید نمونه برداری انجام شود
    2. تصویر کاربر مهران پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      زگیل تناسلی هست یاخیر؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۳ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید نمونه برداری بشه ممکنه سرطان باشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مینا پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 211 مشاهده پرسش
    من حدودا یک ماه پیش عمل تنگی حالب کلیه سمت چپ داشتم و upjoبودم عمل لاپاراسکوپی انجام دادم و دبل جی هم دارم تکرر ادرارو گاهی ادرار قطره ایی رو دارم و گاهی کلیه سمت چپ من مجدد درد قبل از عمل رو داره با اینکه عمل کردم درد نداشتم ولی این دو سه روز درد به همراه حالت تهوع رو دارم بنظر شما طبیعی
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      حتما باید به جراح معالج خودتون مراجعه کنید تصویربرداری انجام شود احتمالاعفونت تشکیل کالکشن هست البته ممکنه دردتون بخاطر دبل جی هم باشه
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام
    من روی کلاهک آلتم سمت چپ یه حالت زخم براق ایجاد شده حدودا چند ماه پیش
    الان یدونه دیگه هم تقریبا سمت راستش شروع به زخم شدن کرده
    سوزش و درد ندارم ولی  غیر از کلاهک تقریبا همه جای آلتم خارش دارم
    حتی کمی رون ها هم خارش دارم
    البته خارش رو خیلی وقته دارم
    ولی زخم اول حدودا فک کنم چند ماهی هست
    زخم دوم چند روزی هست درحال ایجاد هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      5
    3. تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      5فقره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید به متخصص پوست مراجعه کنید از بغلش نمونه برداری بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 252 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر من 36 سال سن دارم حدود 9 ماه است درگیر سوزش بعد ادرار شدم ازمایش دادم مشکلی نداشتم سونوگرافی دادم گفتن مسانه دیواره خفیف ضخامی داشته چند دوره دوا دادن مشکلم حل نشده حتی دکتر تبریز رفته بودم از پشتم معاینه کرد گفت مشکلی نیست خوب میشم ولی باز درگیر همون مشکل هستم بعضی وقتا بعضی وقتا خود به خود مایع غلیظ چسپ ناک بد بو از التم بیرون میاد خود به خود نمیدونم چه کارکنم لطفاً راهنمایی کنید ولی حدود دوسال هم رابطه داشتم شدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      باید کشت از ترشحات الت انجام شود
  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام بنده ‌پروستاتیت شدید دارم درد در ناحیه بیضه راست و زیر شکم بیشتر سمت راست 2 بار مراجعه به دکتر داشتم بار اول به مدت 20 رو سیپروفلوکساسن هر 12 ساعت و 4 عدد آمپول اموکاسین سری دوم به مدت یک ماه سیپروفلوکساسین روزی یک عدد و 3 عدد آمپول جنتامایسین بهتر شدم ولی همچنان مشکل دارم و وقتی مصرف قطع میشه درد برمیگرده بعد از یک مدت
    خواهش دارم منو راهنمایی کنید خیلی ممنون از لطف شم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲ اسفند ۳( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام خدمت شما همراه گرامی شما دچار التهاب پروستات هستید بیماری شما نیاز به درمان طولانی مدت و با عود بالا همراه میباشد کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت و روزی نیم ساعت داخل لگن آب گرم بنشینید در صورت عود و تکرار علائم بعد از بهبودی مجددا دوره ی درمان تکرار شود
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب