اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر Amir شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 248 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر با عرض پوزش 3 تا عکس فرستادم
    میخوام بدونم با این میزان کجی آلتم در آینده مشکلی برام پیش میاد در زمان ازدواج یا نه ؟

    و اینکه آلتم چند درجه کجه؟
    و با توجه به کج بودن زخم ختنه از نظر شما بعد ختنه کج شده یا از ابتدا اینجور بوده ؟
    چه راه حل های داره و چه ضرر های دارن اون راه حل ها
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام عکس از آلت در حالت نعوظ بفرستید
    2. تصویر کاربر Amir شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سلام اینجا نمیتونم عکس بفرستم داخل گالری نمیره برای انتخاب عکس هنگ می‌کنه اما تو ربات تلگرام فرستاد برای شما نیومده ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      نه ارسال نشده به واتس اپ ۰۹۱۰۱۱۴۲۰۸۰ مراجعه کنید
    4. تصویر کاربر Amir شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      واتساپ پیام دادم بی زحمت چک کنید
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      پاسخ دادم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید دوشنبه ۱۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 288 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر ضمن خسته نباشید وتبریک سال نو میخواستم بدونم این عکس های که ارسال کردم زگیل هستن یانه درضمن نه خارش دارن نه دردی ونه سوزشی میخواستم راهنمایی کنید راه درمانش هم لطف کنید ممنون میشم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خیر زگیل نیست مولوسکوم کنتاژیوزوم هست خود به خود برطرف خواهد شد
    2. تصویر کاربر سعید جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      ممنون از لطف شما
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      ببخشید درمان خاصی نداره
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خود به خود برطرف میشه طی دو هفته دستکاری نکنید
    5. تصویر کاربر سعید یکشنبه ۱۰ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      ممنون
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      🌺
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر حمید شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 188 مشاهده پرسش
    سلام،جناب دکتر وقتتون بخیر،ناحیه بالای الت من سمت چپ بعضا باد میکنه و نسبت به سمت راست خیلی بزرگتر میشه،احساس میکنم یه چیزی میاد زیر پوست ،مخصوصا وقتی در دسشویی فشار میارم برا دفع ادرار زیر پوست یه چیز حس میکنم که هست و با فشار ظاهر میشه و پوست اون قسمت باد میکنه اما بعضا هم حالت عادی برمیگرده که تو عکسا فرستادم خیلی ممنونم از اینکه راهنماییمون کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      به نظر فتق هست باید سونوگرافی از ناحیه مذکور انجام بشه نیاز به عمل خواهد داشت
    2. تصویر کاربر حمید جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      جناب دکتر اگه همینجوری بمونه عوارضی خواهد داشت
      اما چند وقتیه یه مقدار در دفع مدفوع مشکل دارم،ینی دفع مدفوع کامل انجام نمیگیره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      ممکنه منجر به گیر افتادن روده بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 233 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من یه رابطه خطرناک داشتم اما چند تا دانه سفید رنگ بدون خارش از روی بیضه هام شروع شد و حالا رسیده روی آلتم میخواستم ببینم این ضایعات چیه و درمانش چجوریه و چیکار کنم؟ ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      عکس‌های واضح‌تر بفرستید
    2. تصویر کاربر محمد جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      دکتر میشه ترکوندش
    3. تصویر کاربر محمد جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      عکس
    4. تصویر کاربر محمد جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      دکتر میشه ترکوندش
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خیر اصلا دستکاری نکنید باید از نزدیک معاینه بشید
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      به نظر تبخال نیست شبیه مولوسکوم کنتاژیوزوم هست باید از نزدیک معاینه شوید
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر عزیزی دوشنبه ۱۱ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 305 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر من دربارداری و قبلش درکلیه چپم سنگ حدود۵میلی متر داشتم بدون درد و تو چکاب ها درازمایش ادرار دفع اگزالات به مقدارکم داشتم سونو انجام دادم متوجه شدم...بعد زایمان سونو انجام دادم بازهم سنگ داشتم اما درمانی انجام ندادن چون شیر میدم وسنگ کوچک بود.. سونو جدید برای چکاب انجام دادم گفتن کلیه چپ سنگ نداره اما اکوی پیرامیدها به صورت منتشره افزایش یافته که به نفع نفروکلسینوز می باشدوموقع سونو گفتن کم. اندازه وبقبه مواردکلیه زدن نرمال...‌‌‌‌‌،چیکار باید بکنم ؟؟؟؟؟طبق اخرین ازمایشم فقط،کمی کلسترول بالابود..واینکه بدنم خود به خود لک‌یا کبود میشه وبعد چندروز ازبین میره‌چنددکترهم‌مراجعه کردم چندبار ازامایش cbcدادم میتونه از کلیه باشه ؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خیر کبود شدن شما ربطی به کلیه ندارد سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود
    2. تصویر کاربر عزیزی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      باشه چشم.فقط اقای دکتر مشکل خطرناکی هست؟خیلی نگران هستم
    3. تصویر کاربر عزیزی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      باشه چشم.فقط مشکل خطرناکی اقای دکتر؟؟؟
      با دارو خوب میشه؟درمان داره؟؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خیر مشکل خطرناکی نیست باید سی تی اسکن رو انجام بدین
    5. تصویر کاربر عزیزی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خدا خیرتون بده🌸اقای دکتر درمان داره؟با داروخوب میشود؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      دوست عزیز سی تی رو انجام بدین ببینیم اصلا مشکلی هست یا خیر
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر علیرضا جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 221 مشاهده پرسش
    سلام
    هزینه تخلیه ی چربی زیر پوست در شرایط استریل چقدر هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      اینو می‌تونید به درمانگاه‌های معمولی تو سطح شهر مراجعه کنید هزینه‌اش زیاد نیست
  • تصویر کاربر رویا جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده نامزد هستم با نامزدم در رابطه قبلی داروی اورژانسی استفاده کرده بودم
    دو روز پیش فقط با نامزدم رابطه بدون دخول داشتم ولی موقع ارضای همسرم کمی از اسپرمش ریخته شده بود رو مبل منم اشتباهی بصورت لخت واژنم با اسپرمش برخود کرده بعد از نیم ساعت متوجه شدم آیا امکان بارداری هستش خیلی نگرانم راهنماییم کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خیر امکان باروری به این صورت بسیار اندک است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 237 مشاهده پرسش
    عود واریکوسل

    با سلام و وقت بخیر
    مجرد هستم و 26 سال سن دارم و 10 سال پیش عمل واریکوسل ب روش معمولی انجام دادم هم اکنون با مراجعه به دکتر و انجام سونوگرافی داپلر بیضه و هم چنین آزمایش Semen '

    در جواب سونوگرافی همه چیز نرمال هست فقط نوشته سمت چپ ورید های شبکه pampiniform متع بود و با انجام مانور والسالوا چند پاکه ب قطر حداکثر 4mm میلی متر اندازگیری شد در بررسی وریدهای فوق با کالر داملر Back flow واضح و Significant ب مدت 4s روئیت شد

    در جواب آزمایش Semen هم همه چیز نرمال هست فقط Motile Sperms 35.80 هست
    در ضمن من الان مجرد هستم آیا لازم هست دوباره عمل کنم یا وقتی که متاهل شدم اون زمان عمل کنم دوباره
    مطمئن ترین راه ممکن رو بهمون بگید ' اهل دخانیات و مشروبات نیستم و وزنم 90 کیلو هست

    عکس سونوگرافی و آزمایش رو خدمتتون ارسال میکنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      خیر نیاز به هیچ عملی ندارید زدواج کنید اقدام به باروری کنید احیاناً بچه‌دار نشدید باید یه بررسی بیشتری انجام بشه
  • تصویر کاربر عسگری شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام خدمت اقای دکتر کرمی طاعات شما قبول
    خانم ۶۳ ساله هستم و به مدت چند سال است متوالی چند ماه در میان دچار عفونت ادراری میشوم ، به دکتر های متعددی مراجعه کردم بعد از دادن ازمایش داروهای سیپروفلوکساسین۵۰۰ ، فنازومکس ۱۰۰ تجویز کردند اما درمان قطعی نمیشوم و مجددا مبتلا میشوم ، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید ،
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      مدارکی که دارید رو بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر عسگری جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سلام مجدد خدمت اقای دکتر ، در حال حاضر مدارکی ندارم ،
    3. تصویر کاربر عسگری جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سلام خدمت اقای دکتر ، در حال حاضر مدارکی ندارم ،
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز و کشت ادرار انجام شود
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر غزل جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 239 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر پدرم ۵۱ سالش هست سرطان پروستات بدخیم پیشرفته داره ۱۵ اسفتد متوجه شدیم دکترش در حال حاظردارو درمانی و رو شروع کرده ولی سه روز هم خون ریزی داشت لخته خون با ادرارش میومد که قطع شد .۶ ماه دکترا میگفتن که التهابه تا نمونه برداری کردیم و متوحه شدیم کنسر داره .دکترش چیزی نگفته که جیکار کنیم ۲۰ فروردین وقت پت اسکن داره . ازمایش و ندارک و میزارم خدمتتون امکانش هست شما تشخیصتون و راه درمان و بفرمایید
    ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ فروردین ۴( 1 سال پیش)
      سرطان پروستات پیشرفته اس پت اسکن باید انجام بشه ببینیم متاستاتیک هست یا خیر
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب