اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 572 مشاهده پرسش
    باسلام
    چهار روز پیش درد شدیدی در ناحیه زیر شکم راست داشتم که پس از مراجعه به سونوگرافی مشخص شد سنگ در حالب ۵.۵ میل دارم و به نظر شماباید عمل tlu انجام بدم؟
    ضمنا قطره سنکل و هیوسین ۱۰میلی فعلا استفاده میکنم... با تشکر تصویر سونو به پیوست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام سنگ زیر ۶ میلیمتر احتمال دفعش هست. تامسولوسین و هیدروکلروتیازید استفاده کنین. اگر دفع نشد جهت tul مراجعه کنین
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر amin1441 سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 968 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید. حدود چند روزی میشه که کلاهک آلت تناسیلم اولش پوسته پوسته میشد و خارش زیادی داشت بعدش به شکل یکسری برجستگی قرمز دراومده که توی عکس میفرستم خدمتتون و احساس میکنم ازشون مایع ترشح شده چون شرتم خیس شده بود و سوزش زیادی داره. فقط نیم کلاهک التم خارش و سوزش داره البته سوزشش وقتیه که حرکت میکنم و التم میخوره به لباس زیرم فک میکنم بر اثر اصطکاک باشه. و اینکه هیچ رابطه جنسی نداشتم و فقط موقع حمام با صابون میشستم التم رو ممکنه حساسیت باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام حتما جهت بررسی بیماری های پوستی با متخصص پوست مشورت کنید
  • تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام، دکتر من 26 سالمه و تقریبا 6 ساله آلتم هم به سمت چپ و هم به سمت بالا کج شده عکسش هم فرستادم براتون ، میشه بفرمایید که عمل باید بشه ؟ و اگر عمل نیاز داره فرق داره دیر یا زود ؟ در ضمن واریکوسل درجه سه هم دارم
    1. تصویر کاربر مرتضی سه شنبه ۱۸ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام دکتر پاسخی ندادید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بایرنی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 505 مشاهده پرسش
    باسلام خدا قوت دکتر بزرگوار
    ۳ماه است اتفاقی آزمایش دادم و متوجه شدم قند بالا است حدود۳۴۰ که قرص های گلی کزاید۸۰ دوعدد در روز
    زیپ مت ۵۰۰۰۰دوعدد در روز میخورم ک بعد۲ماه در آزمایش جدید۱۱۵شد قندم.چن وقتی است پهلوهام که به وسط کمرم هم میزند کمی درد داردکه خیلی کم است.دکترم گفت از عضلات و فیله هاست چون شدیدا عرق میکنم وگرمایی هستم.ضمنا کراتین خون خوب است پروتئین دفع نکردم در آزمایش جدید و سونوگرافی کلیه ومجاری ادرای هم عالی بود.اتفاقی ۲روز قرص زیپ مت تموم کردم نخوردم درد نداشتم.امکان دارد از زیپ مت باشد؟صبح ها که از خواب بلند میشم پهلوم درد دارد ک بعداز ادرار بهتر میشود.البته درد خیلی خیلی کم است.ممنون میشم پاسخ بفرمایین.و سوال بعدی بنده جسارتأ این است طول آلت بنده بین۱۱تا۱۲ است و نعوظ فوق العاده ای هم دارد خداروشکر.فقط انزال زودرس دارم.آیا طول آلت بنده مناسب است،؟آیا اسپری لیدوکایین جهت تاخیرمشکلی ندارد استفاده اش؟قرصی معرفی کنین جهت تاخیر ک بی ضرر باشد.ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام اگر سونوگرافی طبیعی است مشکل ارولوژی نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      طول الت مناسب است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      برای زودانزالی از پاروکستین ۲۰ صبح ها استفاده کنین
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      لیدوکایین خطر حساسیت پوستی دارد
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر amir سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیر.ببخشید من 23 سالمه 73 کیلو وزنم رابطه جنسی هم نداشتم چندتا زگیل خیلی ریز دارم در ناحیه آلت پیش چندتا از هماراتون رفتم یکی پماد نوشت یکی اسید نوشت یکی فریز کرد با گوش پاک کن اونم سه جلسه هر پانزده روز ولی صورت مسله از بین میرفت و بعد دو هفته زگیل ها شروع به رشد میکردن دیدم نشد این روش قهوه گانودرما رو استفاده کردم اونم هفت پاکت بازم زگیل ها از بین نرفت آقای دکتر توروخدا من باید چیکار کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      در مورد زگیل وقتی فرد مبتلا بشه ممکنه بدن بتونه مقابله کنه و ویروس از بدن پاک بشه ، ممکنه در بدن بمونه و عود کنه. بهترین درمان کرایو است. تیغ زدن و لیزر باعث پخش آن می شود. در مورد واکسن ، قبل از ابتلا به زگیل ، در خانم ها موثر است بعد از ابتلا اثر ندارد. در خانم ها باید پس از ابتلا سالانه پاپ اسمیر انجام شود از جهت خطر ابتلا به سرطان دهانه رحم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      برای کرایو با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ن سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 517 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من روی کلیتوریسم قسمت داخلیش یه سری دونه هایی بوجود آمده میخواستم عکس ها رو ملاحظه کنید. و راهنمایی کنید اینها زگیل یا تبخال تناسلی هست؟ سوزش بعضی وقتا هست خیلی کم درد هم می تونم بگم تقریبا ندارم. رابطه جنسی حفاظت نشده داشتم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام زگیل نیست
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مشکوک به تبخال تناسلی هست ، میتونین یه دوره قرص آسیکلوویر ۴۰۰ میلیگرم هر ۸ ساعت همراه با مایعات فراوان استفاده کنین
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مسعود سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 480 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر با عرض خسته نباشید
    من 23 سالمه مقدادی خیلی کمی کج به سمت چپ داره آلت تناسلی میخواستم بدونم آیا برای درمان اقدام کنم یا مدارا کنم ؟ و اینکه عکس هم اگر لازم باشه میفرستم حتما
    1. تصویر کاربر مسعود یکشنبه ۱۶ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر کجی به سمت چپ ب مقدار کم و همچنین در هنگام نعوظ کل آلت به سمت بالا می آید اما با شکم یه ۳۰ درجه فاصله دارد
    2. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۱۹ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      آقای دکتر ۳ روز گذشته امکانش هست سوال ما هم پاسخ بدید خیلی نگرانیم ممنونم دکتر عزیز
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر ج سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 422 مشاهده پرسش
    سلام جناب آقای دکتر یه چیزی روی بیضه من هست که که خیلی هم سخت دیده میشه کاملا همرنگ پوستم هس عکسشو براتون فرستادم میخواستم بدونم این زگیل تناسلی هست.خارش ندارم در اون ناحیه درد و سوزش هم نداره.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      من در عکس زگیل نمیبینم
  • تصویر کاربر Only سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر امیدوارم حالتون خوب باشه و تشکر بابت زحمات شما
    من یه خانم ۳۲ ساله هستم مجرد که تکرر وسوزش ادرار دارم این درد تقریبا برای من مزمن شده و کل زندگیمو درگیر کرده اخرین بار برام کلی ازمایش روی کلیه و مثانه انجام دادن که گفتن مثانه مقداری اب نگه میداره و کلیه هم سنگ ۲ میل داره والبته چندتا سنگم تا ۲ سال پیش دفع کردم ولی از دوسال پیش به اینور درگیر این مریضی شدم البته اینم بگم بخاطر شرایط کاریم چندسال پیش روزی حداقل ۶_۷ ساعت ادرارمو نگه میداشتم و خودم متوجه نمیشدم چه عواقبی داره تا بعداز دفع سنگها
    اخرین نسخه امم یوریناسین بود و نیتروفورانتویین که گفتن ۳ ماه مصرف کن متاسفانه در طول مصرف همچنان عفونت ادراری میگرفتم با تکرر و سوزش
    من جنوب زندگی میکنم اگر لازم به ویزیت باشه خدمت میرسم فقط توروخدا یه راهی پیش روم بذارید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، جهت بررسی دقیق سنگ ها سی تی اسکن انجام شود
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      مجدد ازمایش ادرار و کشت ادرار انجام شود
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر مهتاب سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 430 مشاهده پرسش
    ‎سلام آقای دکتر.
    ‎از آخرین رابطه جنسی من یک سال و چهار ماه میگذره. و الان حدود یک ماهه که یک برجستگی سفید رنگ بیضی شکلی به اندازه حدود ۳ میلی متر و یا کوچیک تر، در ناحیه تناسلیم بوجود اومده. درد نداره اما چند روز پیش دستمالم خونی شد، وقتی دستمال رو به نواحی مختلف ناحیه تناسلیم زدم متوجه شدم خون ظاهرا از همون ضایعه بوده. خون کمی بود و دیگه اتفاق نیفتاد.
    ‎من خیلی نگرانم که زگیل تناسلی باشه؟
    ‎امکانش هست زگیل باشه؟
    تصویر پیوست شد.
    1. تصویر کاربر مهتاب دوشنبه ۱۷ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      ۴ عکس دیگه هم اضافه کردم که واضح تر هستند.
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      خیر زگیل نمی باشد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۵ شهریور ۹۹( 5 سال پیش)
      از کپسول سفالکسین استفاده کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب