اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 246 مشاهده پرسش
    جناب دکتر این تصاویر را بی زحمت میشه از نظر زگیل تناسلی بررسی کنید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      عکس ها رو پیوست کردم
    3. تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      عکس ها پیوست شد
    4. تصویر کاربر علی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      من تصاویر را مجددا ارسال کردم پاسخ ندادین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      زگیل نیستند دوست عزیز
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 295 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    20 روزی میشه که این جوش مانند ها روی بیضه پایین آلت تناسلیم ایجاد شدند که توی عکس مشخصه لطفا ببینید زگیل تناسلی هستند یا خیر؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      با سلام و عرض ادب خدمت شما همراه گرامی لطفا عکس های ضایعات رو در سایت آپلود کنید (شرایط عمومی ارسال عکس مثل سایز و فرمت رو رعایت کنید)
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام وقت بخیر
      لطفاً بفرمایید مشکل چیه و اگر زگیل تناسلی هستند چکار باید بکنم
      باتشکر
    3. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام وقت بخیر
      لطفاً بفرمایید مشکل چیه و اگر زگیل تناسلی هستند چکار باید بکنم
      باتشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      زگیله و باید کرایو بشه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    بنده مردی ۳۶ ساله و متاهل هستم که فرودین ماه سال گذشته ۱۴۰۳ با متوجه شدن و گیر کردن سنگ ۸.۵ میلی متری در ناحیه uvj حالب راست مجبور به tul شدم و پس از آن مشکلی نداشتم تا اینکه پس از گذشت ۲ ماه با داشتن علائمی مثل درد شدید پهلو راست و درد زیر شکم ومثانه و درد بیضه ها و دفع ادرار دردناک و سوزش و درد آلت تناسلی و انزال دردناک به چندین پزشک اورولوژی مراجعه کرده و به مدت ۳ ماه داروهای متعددی را مصرف کردم و حتی پس از سونوگرافی و سی تی اسکن و آزمایش ادرار متوجه مشکل بنده نشدند و پس از آشنایی با شما و پرسیدن سوال شماره ۳۳۴۹۶۶ از خدمت شما، شما تشخیص دادید که به التهاب پروستات مبتلا شده ام و داروی تجویزی شما شامل کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت که پس از مصرف به مدت ۳ ماه علائم خوب شد و داروها را قطع کردم و به روند معمول زندگی بازگشتم،
    ولی مجددا حدود سه ماهی هست که دوباره احساس سنگینی و درد خفیفی در بیضه ها و درد در اطراف و دور آلت تناسلی و درد در خود آلت و ناحیه مثانه دارم و میل جنسی هم کم شده و حتی نعوض خوبی در رابطه ندارم ولی این علائم به شدت و دردناکی قبل نیست و قابل تحمل هست ولی از همه مهم‌تر و آزاردهنده تر این است که درد شدید و غیر قابل تحملی در ناحیه لگن سمت راست و قسمت پشت ران پای راست و ناحیه پایین کَمرم دارم ، به طوری که اصلا نمی توانم سر پا بایستم و یا پیاده روی کنم و فقط در حالت نشسته و خوابیده خوب هستم، آیا این درد شدید لگن مربوط به التهاب پروستات هست ؟
    در مطالب سایت خودتان فرموده بودید که سندرم درد مزمن لگن هم وجود دارد.
    آقای دکتر باید چکار کنم ؟
    آیا باید آزمایش دیگری انجام دهم ؟
    لطفا بنده را راهنمایی کنید
    1. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      ببخشید فراموش کردم که عرض کنم که بعضی اوقات در حین خروج ادرار و یا حتی پس از دفع ادرار ، احساس سوزش در مجرای آلت تناسلی دارم و گاهی اوقات ادرار به صورت دو شاخه خارج می شود و در زمان انزال در رابطه جنسی و همچنین پس از انزال هم احساس سوزش دارم
    2. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      ببخشید فراموش کردم که عرض کنم که بعضی اوقات در حین خروج ادرار و یا حتی پس از دفع ادرار ، احساس سوزش در مجرای آلت تناسلی دارم و گاهی اوقات ادرار به صورت دو شاخه خارج می شود و در زمان انزال در رابطه جنسی و همچنین پس از انزال هم احساس سوزش دارم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      باید دوره درمان رو تکرار کنید روزی نیم،ساعت هم داخل تشت آب گرم بنشینید
    4. تصویر کاربر محمد شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      با عرض سلام و ادب و احترام
      جناب پروفسور کرمی عزیز

      درد شدید و غیر قابل تحملی که در ناحیه لگن سمت راست و قسمت پشت ران پای راست و ناحیه پایین کمرم دارم ، به طوری که اصلا نمی توانم سر پا بایستم و یا پیاده روی کنم و فقط در حالت نشسته و خوابیده خوب هستم، آیا این درد شدید هم مربوط به التهاب پروستات هست ؟

      آیا من دچارسندرم درد مزمن لگن شده ام ؟

      آیا همان داروهای تجویزشده قبلی را به مدت یک ماه مصرف کنم؟
      (کپسول تامسولوسین هر شب یک عدد افلوکساسین ۳۰۰ هر ۱۲ ساعت کپسول ملوکسیکام ۷/۵ هر ۱۲ ساعت)
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      خیر این درد ها میتونه به مشلات دیسک کمر مربوط باشه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 227 مشاهده پرسش
    سلام شیو کردم و بعد دیدم یه لکه زیر موهای آلت تناسلی هست. من رابطه ی جنسی داشتم اما واکسن زگیل تناسلی رو هم زدم. روی بازو هم همانژیوم دارم . آیا زیگیل هست یا هر چیزی دیگه ای؟! آیا نیاز ب درمان داره؟!
    1. تصویر کاربر علی جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      آیا زیگیل هست ؟!
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      این زگیله و باید کرایو بشه
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر علی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 204 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقت بخیرمتاهل هستم واصلا رابطه جنسی با غیر همسرم نداشتم وطبق عکس این جوش ها دقیقا محل رویش مو کنار آلت تناسلیم ظاهر شد ومن به داروخانه مزاجعه کردم پماد تریامسینولون ان ان تجویز کرد به محض استفاده بعداز ۴ساعت ازبین رفت و زخمهای کوچک ماند که لخته شد وبهبود یافت دوباره کنارش همین جوش رو زد که اینبار پماد کلوتریمازول با قرص پاورفیت تجویز شد و پوست کمی قرمزجوش ها به زخمهای لخته خون کوچک تبدیل شد اما بغل کشاله رانم سمت راست یک حالت خارش و سوزش دارد.باید چیکار کنم درمان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      شما باید به متخصص پوستمراجعه کنید زیر نور از نزدیک معاینه بشید موردی به نفع بیماری های مثل شونده جنسی مثل زگیل و تبخال نیست
  • تصویر کاربر مجتبی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 200 مشاهده پرسش
    درود و سپاس.جناب دکتر کرمی پیرو سوال قبلی از شما که تصاویر از ضایعات فرستاده بودم فرمودین که باید از ضایعات نمونه برداری بشه جواب آزمایش رو خدمتتون ارسال میکنم البته آزمایشات در بازه زمانی ۳ ماه فاصله از هم داده شده (جواب هر دو آزمایش رو ضمیمه کردم).نمونه گیری از خراش دادن پوست مونس پوبیس و کشاله های ران و از خوده ضایعه گرفتن که ضایعه رو با سوزن خراش دادن و زخم کردن و سپس از خون و خراش توسط سواب نمونه برداشتن. ممنون میشم نظرات با ارزشتون رو مبنی بر اینکه چه راهکار درمانی برای این ضایعات انجام بدم رو بدونم🙏🏻
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      جواب ازمایش رو بفرستید
    2. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام و سپاس.جواب آزمایشات ارسال کردم خدمتتون.دستور بفرمایید چه راهکار درمانی برای زائده انجام بدیم
    3. تصویر کاربر مجتبی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام و سپاس.جواب آزمایشات ارسال کردم خدمتتون .لطفا راهکار درمانی این زائده هارو بفرمایید
    4. تصویر کاربر مجتبی یکشنبه ۲۱ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      سلام و خسته نباشید.جواب آزمایشات ارسال کردم خدمتتون.ممنون میشم راهنماییم کنین و دستور درمانی محبت کنین
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      اسکین تگ هست زگیل نیست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیرحسین دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید
    جناب دکتر زیر کلاهک آلت تناسلیم زیر پوستم یک تورم اینجاد شده که اندازه نخود هست و کاملا زیر پوست که خودم فکر میکنم برای رگ باشه.این تورم اصلا دردی و خارشی و یا تغییر رنگی نداره فقط باد میکنه هیچ مشکلی در نعوظ هم ندارم تابحال هم رابطه با کسی نداشتم و هیچ عوارضی هم نداره
    میخواستم ببینم دلیلش چیه و یا راه درمانش چیه؟
    توی عکس هم براتون مشخص کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      نیاز به اقدامی نداره واریاسیون نرمال آلته
    2. تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      دکتر برطرف میشه؟
    3. تصویر کاربر امیرحسین جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      اخه خیلی جلوه زشتی داده راه برطرف کردنش چیه؟
      اگر توی تصویر معلوم نبود عکس بهتر آپلود کنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      عکس بهتر بفرستید
    5. تصویر کاربر امیرحسین شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      توی این دو عکس کاملا واضحه
      هیچ درد و خارشی هم نداره همونطور که قبلا گفتم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      میتونه لیپوم باشه سونوگرافی از الت انجام بدین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 159 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر این این گوشت های اضافی در انتهای آلت که بدون در دو سوزش و خارش هست چیستند؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      رابطه خطرناک داشتید؟
    2. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      خیر
      حتی چند ماهه به خاطر بارداری با خانمم رابطه نداشتم
    3. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      خیر
      حتی چند ماهه به علت بارداری با خانمم رابطه نداشتم
    4. تصویر کاربر سعید جمعه ۱۹ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      خیر حتی چند ماهه به خاطر بارداری با خانمم رابطه نداشتم
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      مشکوک به زگیله،عکس های واضح تری بفرستید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    با سلام، بنده با psa به میزان 6/1 به دکتر مراجعه و پس از انجام معاینات و انجام بیوپسی وجود سرطان در سه ناحیه پروستات تایید شد. ( دو ناحیه با درگیری ۱۰ درصد و یک ناحیه با درگیری ۴۰ درصد.) ۲ ماه پس از انجام بیوپسی مجددا ازمایش psa دادم این بار psa به ۳/۷ کاهش یافته بود. این کاهش سطح psa با قطعی بودن وجود سرطان، چه معنی دارد؟ با این توضیح اگر در ازمایشات بعدی سطح psa بازهم کاهشی بود، ایا معالجه (جراحی یا پرتو درمانی) بازهم لازم است؟
    پیشاپیش از راهنمایی شما سپاسگزارم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      وقتی پاتولوژی سرطان رو گزارش میکنه کاهش psa ارزش نداره
  • تصویر کاربر هانیه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش) تعداد بازدید: 231 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر برامدگی داخل گونه چهارشنبه دراومد ولی به راحتی کنده شد بعد دوباره جمعه فاصله تقریبا دو روز دوباره دراومد حس میکنم یکم بزرگتر دراومد عکس هر دو روز براتون میفرستم
    این برامدگی های زیر زبانم حس میکنم بیشتر داره میشه اندازه وتعدادشون و زبانم کنارش حس برجستگی دارم
    امکان داره مبتلا به زگیل دهانی باشم ؟
    برای تست hpv پیش چه متخصصی باید برم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۰ اردیبهشت ۴( 1 سال پیش)
      در حد رویت عکس زگیل دهانی نیست باید به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 603 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب