اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 483 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر جناب آقای دکتر ببخشید ،من ۵۴ سالمه ،حدود یکی دو بار است که متوجه شدم در داخل منی من احتمالا خون وجود داره به نظرتون چه باید بکنم، البته درد خاصی در دفع ادرار ویا وقتی ارضا میشم درد خاصی ندارم ،یا حتی مشگل نعوظ هم ندارم ،ممنون از رهنمایتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      یک هفته سیپروفلو کساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت / انجام سونوگرافی مجاری ادراری و پروستات / ازمایش اسپرم
  • تصویر کاربر میلاد جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 491 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر آلت من حدود دو سال پیش به سمت چپ خم شده و از اون موقع هم احساس میکنم نعوظم داره دچار مشکل میشه و اینکه اینم بگم ویتامین D تو بدنم کم بود نمیدونستم بعد قرص اینا مصرف کردم تنظیم شد چیکار میتونم بکنم درست شه خیلی درگیرم کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام ، در مورد کجی آلت در صورتی که کمتر از ۳۰ درجه باشد و در رابطه ی جنسی اختلال ایجاد نکند نیاز به جراحی نیست . در غیر این صورت باید عمل شوید و با شماره 09351142080 02122642744 هر روز از ساعت ۱۰ الی۱۲ تماس بگیرید
  • تصویر کاربر عبدالهی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 475 مشاهده پرسش
    بیضه سمت چپ بخاطر ضربه، کامل از بین رفته و تخلیه شده.بیضه سمت راست درد میکنه و گاهی اوقات شدید میشه که راه رفتن رو هم سخت میکنه؛ازمایش سونوگرافی هم دادم، دکتر متخصص هم دیده گفته که بیضه سالمه ولی همچنان درد دارم دکتر دیگه ای هم نشون دادم ایشونم هم نتونستن تشخیصی بدن.من الان 3 ماهه سربازم و به مشکل خوردم.این درد بیضه واسه چیه که هیچکی نمیتونه تشخیص بده؟ الان باید چیکار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      سونوگرافی از کشاله ران و کلیه ها هم انجام شود
  • تصویر کاربر م جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 458 مشاهده پرسش
    سلام . رابطه سایشی (الت من با ناحیه بالای باسن) با خانمی ک مبتدا به hpv بودن داشتم هیج گونه دخولی انجام نشد
    بعد 5 روز متوجه برجستگی بر زیر التم ختته گاه ( همون ناحیه ک تماس سایشی برقرار کردم ) و در کنارش در پهلوش هم برجستگی کوچکی ب وجود امد .از اسید سالسیلیک استفاده کردم چند روزی و متورم شد . بعد چند روز رفتم ازمایشگاه نمونه گرفت و نمونه منفی بود . دکتر ازمایشگاه گفتن ک امکان داره از تیپ تیپ های ک ما بررسی میکنیم نباشه . آیا درست گفتشون؟
    1:امکانش هست ک ب خاطر اون سایش اسکین تک یا فیبورم پیش اومده باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس باز نمیشه مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر م پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      مجدد فرستادم
    3. تصویر کاربر م پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      .
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ویدم ظاهر عکس ها به زگیل شباهت نداره نگران نباشید
    5. تصویر کاربر م پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      متشکر از پاسخگویی شما دکتر .
      ولی راهی نیست ادم مطمن شه تا بتونه خیالش راحت شه .
      احتمال اسکین تک به خاطر سایش هست؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      راه دقیق نمونه برداری هست ، ولی به نظر فعلا نیاز نیست. اگر دیدید داره بیشتر و بزرگتر میشه نمونه برداری انجام شود
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مصطفی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 403 مشاهده پرسش
    سلام و عرض ادب و احترام خدمت حضرتعالی
    جناب دکتر بنده ۱۹ سالمه الان سونو گرفتم
    در کلیه چپ بنده هیدرونفروز mild دیده شد
    و یک stone با قط تقریبی ۸ میل در دیستال حالب چپ با فاصله ۳۰ میل از uvj چپ دیبده شد
    همچنین یک لیتیاز با قطر تقریبی ۷ میل در پروکسیمال حالب چپ دیده شد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      نیاز به tul هست ، مراجعه کنید به من حضوری
  • تصویر کاربر سعید شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 526 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشید.بنده 21سالمه وتقریبا چند سالی میشه که احساس میکنم ادرارم به طور کامل تخلیه نمیشه بعدازمدت کمی باید دوباره تخلیه کنم والان هم به تازگی چند روزی هست که دردپایین کمر وسوزش ادرار دارم که این موضوع خیلی اذیتم میکنه وهمچنین درمایع منی هم رشته های ژله ای زرد رنگی وجود داره میخواستم ببینم مشکل ازکجاست ایا عفونت پروستات دارم وبه پزشک مراجعه کنم؟ ممنون میشم که کمکم کنید اقای دکتر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۶ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ازمایش ادرار و سونوگرافی و ازمایش مایع منی انجام شود. قرص سیپروفلوکساسین هر ۱۲ ساعت مصرف شود
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    سلام
    یک هفته بعد از عمل پروستاتکتومی توسط خودتون، خون بسیار زیادی در طی یک شبانه روز به همراه ادرار هستش.
    اگر نیاز به مراجعه هست،چطوری به شما دسترسی پیدا کنیم آقای دکتر چون پدرم خون ریزی زیادی تو یک شبانه روز داشته
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      عکس ادرارش را بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر عظیمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام سنگ کلیه در حالب راست به قطر 13mm آیا احتیاج به سنگ شکن دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      سنگ در حالب باید tul شود
  • تصویر کاربر سعید جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 469 مشاهده پرسش
    سلام خدمت آقای دکتر من۳۱ سالمه هفته پیش بعداز نزدیکی کردن دچار درد در آلت تناسلی و گز گز شدن شدم و بعدش درناحیه بیضه هام جوش هایی سفید گروهی به وجود اومدن که همراه درد وسوزش و خارش می باشند.بعداز استفاده کردن از پمادهیدروکورتیزون گروهی از اونا خشک شده و روی جوش ها به حالت سوخته دراومده.حالت تب و خستگی اینا هم ندارم فقط خارش و سوزش دارم.روی رفتن پیش پزشک رو هم ندارم میخواستم راهنماییم کنید ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      داروی آسیکلوویر ۴۰۰ میلیگرم هر ۸ ساعت برای ۷ تا ۱۰ روز همراه با مایعات فراوان استفاده کنید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر بهتر نشد با متخصص پوست مشورت کنید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر ایرج شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 490 مشاهده پرسش
    سلام مجدد جناب آقای دکتر
    امروز پنجشنبه حدودا چند ٢٠ روز است که داروها را استفاده کردم.
    الان سه روزه صبحها با خارشک و قلقلک و تیر کشیدن آلت از خواب بیدار می شم و با فشار کششی مقداری ترشح کرم رنگی خارج می شه و دیگه تا 24 ساعت ترشحی دیده نمی شه
    اما خارشک و درد پوست لای پا اطراف بیضه یک هفته است شروع شده.

    آقای دکتر هماهنطور که در ویزیتهای قبلی عرض کردم این داروهایی که شما نوشتید را حدود یکسال پیش انجام دادم و درست مانند همانموقع ترشح بعد از مدتی مجددا شروع شد و رفته رفته بیشتر می شد.
    با توجه به حساسیت شدیدی که به داروهای اعلام شده دارم (سیپرو فلوکساسین
    کوترموسازول
    سفالکسین
    مترومیدازول
    لووفلوکساسین 500
    به این خانواده های دارویی حساسیت خیلی شدید دارم) و نسخه ایی که فرمودید مصرف کنم 2 عدد آزیترومایسین 500 میلیگرمی را با هم مصرف کنید. کپسول داکسی سیکلین 100 میلیگرم را هر ١٢ ساعت یکبار بمدت ١ هفته یعنی.....
    متاسفانه درمان صورت نگرفته

    آقای دکتر من مستحصل شدم و روحیه خودم رو از دست دارم می دم. خسته شدم از این ویروس و بیماری.... بفرمائید چیکار باید کنم در ضمن اگر دارویی تجویز می کنید بفرمائید همسرم هم باید مصرف کنه یا نه چون ایشون هیچ عوارضی ندارند. در ضمن برای سوزش و تورم لای پا نیز بفرمائید چیکار کنم. ممنون در ضمن فرمودید یکماه دیگه از داروی تامسوور 100 استفاده کنم. الان 3 روزه که یکماه بپایان رسبده و در تخلیه ادرار با کمی مشکل مواجه هستم ولی تخلیه انجام می شه
    1. تصویر کاربر ایرج پنجشنبه ۷ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      ببخشید برام من پیامک آمده که جواب سئوالاتم ارسال شده ولی من چیزی نمی بینم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      اگر با اینها بهتر نشد با متخصص پوست و عفونی مشورت شود
    3. تصویر کاربر ایرج شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      سلام آقای دکتر
      قبلا بابت سوزش لای پا با متخصص پوست صحبت کردم و ایشون بعد از دیدن آزمایشات یک پماد دادند ولی بابت تشرح توصیه کردند به متخصص مجاری و ارولوژ مراجعه کنم که مزاحم شما شدم. آقای دکتر به نظرتون با تغییر دوز همین داروهایی که دادید احتمال برطرف شدن وجود داره؟ چون این داروها تا ١٠ روز بعد از مصرف کلا تشرح را قطع کرده بود و هیچگونه مشکلی نبود حتی سوزش لای پای نیز خیلی کم شده بود ولی بعد از ١٠ روز فقط یکبار در روز آن هم صبحها کمی ترشح دارم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      بله همین داروها رو مصرف کنید این بار به مدت ۲ هفته ادامه بدین
    5. تصویر کاربر ایرج شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      لووفلوکساین ۵٠٠ رو در یک وعده ٢ تا بخورم یا در هر هفته ٢ تا؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اسفند ۹۹( 5 سال پیش)
      لووفلوکساسین رو بهتره روزی یک عدد مصرف کنین
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب