اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر بهار سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    سلام.یک ماه پیش برای روتین سالانه پیش دکتر رفتم هیچ علایمی نداشتم جز التهاب خیلی جزیی .دکتر تست پاپ وhpv از من گرفت. Hpv منفی
    پاپ اسمیر keratotic changes بود. بدون هیچ زائده وزیگل وهیچ چیز دیگه که نشان از زگیل تنالسلی باشد از من نمونه برداری کردن وموقع نمونه برداری هم هیچ چیز مشکوک ندیدن. موقع جواب hpv 11_ 6_ 56 مشخص شد ودکترم گفتن شما به hpv مبتلا شدین.۱۶ ساله ازدوج کردیم وقبل وبعد ازدواج هیچ رابطه خارج از چارچوب نداشتیم.میشه راهنمایی کنید چه کنیم.واقعا زندگی به کاممان جهنم شده است
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام در خانم ها تست اصلی و مهم پاپ اسمیر است . به متخصص زنان مراجعه و تست پاپ دقیق انجام دهید و ملاک اصلی اون هست
    2. تصویر کاربر بهار سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      اقای دکتر من گفتم جواب تست پاپ اسمیر keratotic changes بود. .اچ پی وی منفی .نمونه برداری 56 پر خطر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خب نمونه برداری از کجا بود ؟ از ضایعه واضح گرفتن ؟ از کجا گرفتن ؟
    4. تصویر کاربر بهار سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      هیچ ضایعه ای نبود از سلول به قول خودشون مولکولی
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      در ازمایشات مولکولی مثبت کاذب زیادی هست جای دیگر و معتبر بررسی مجدد شوید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر اصغر سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر من دچار ازواسپرمی انسدادی هستم که لوله های واز به صورت مادرزادی ندارم که باید ای ویاف کنم میخواستم ویتامینی هست که من مصرف کنم که اسپرم داخل بیضیه قوی وزیاد شوند تا موفقبعت ای وی اف بالا بره اگه هست اسمشون چیه من تهیه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام از wellman استفاده کنید
  • تصویر کاربر مهدی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ایا این ها زگیل تناسلی هستند ؟ نه دردی دارم نه خارشی اگر هستندچه دارویی باید مصرف کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام بله زگیل است رابطه جنسی مشکوک داشتید ؟ بهترین درمان کرایو هست که از بین میبره در صورت تمایل بهتون نوبت بدیم شماره تماس و مشخصات بزارید منشی زنگ میزنه
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    از کجا بفهمیم ک خمیدگی کمتر از ۳۰سانته؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام در حالت نعوظ عکس از بالا و پهلو بفرستید
  • تصویر کاربر مینا دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 465 مشاهده پرسش
    بنده سال۹۱سونوگرفتم ازکلیه ام سمت چپ سنگ۲م داشت سال بعدسونوگرفتم سنگه شده بود۲/۸م.ولی کلیه راست سالم بود.سال۹۵سونودادم هردوکلیه پرازسنگریزه درسینوس هاش بودک بزرگترین ان ۳/۱ مقطب تحتانی کلیه چپ بود.سال۱۴۰۰سنگ ۲/۶همراه باسایه صوتی خلفی درپل میانی کلیه راست بودوکلیه چپ چیزی نشون نداده بودسونوی خردادامسالم باتعجب همه چیزروطبیعی بدون سنگ‌ وهیدرونفروزنشون دادولی ۴روزپیش سونوی اخرم گفت ک هردوکلیه اندازه طبیعی واکوی کورتیکال طبیعی ولی چندسنگریزه درکالیس میانی هردوکلیه ب بزرگترین دیامتر۲_۳مشهوداست سنگ وهیدورنفروزهم نداشته حالبهامتسع نیستند.باپوزش بخاطرقطعی نت ازدکترمیخوام بپرسم توان روزه گرفتن درایام متبرکه رودارم یانه؟ ازلحاظ شرعی وجسمی باتشکر فقط جواب روحتما بدین خیلی وسواس دارم وعجله .ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سللم کلیه سنگ ساز است و بهترین روش تشخیص سنگ سی تی اسکن سنگ های ریز دارید که احتمال دفع دارن بخصوص وقتی مایعات کم بخورین . بدنتون به مایعات نیاز داره
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 378 مشاهده پرسش
    سلام
    وقتتون بخیر
    آقای دکتر من دچار انزال زودرس هستم،۴ساله که ازدواج کردم اما از درمانهای مختلف اصلا جوابی نگرفتم؛تحت نظر متخصص توی این مدت داروهای مختلفی رو تست کردم مثل داپوکستین،سیتالوپرام،سرترالین،فلوکستین ولی جوابی نگرفتم،آخرین بار زولوفت۱۰۰ تجویز شد که اثر بخش بود منتها به محض قطع دارو مشکل شدیدتر برگشت،جوریکه الان زمان تحریک و نعوظ به شدت کوتاه شده و گاهی قبل از نعوظ کامل انزال انجام میشه…
    به نظرتون درمان دارویی اصلا اثربخش هست یا دیگه فایده ای نداره؟!
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام درمان دارویی باید زمان بدید سرترالین ۵۰ شبی یک عدد بخورید بعد از دو هفته تازه اثر میکنه و سه ماه ادامه بدین
    2. تصویر کاربر حسین دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عرض کردم خدمتتون که سرترالین هم مصرف کردم،دورهی سه ماهه،ولی افاقه نکرده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سرترالین خط اخر درمان دارویی هست داروی قوی تر هم میل جنسی رو کم میکنه سکس تراپی شاید کمکتون کنه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 450 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر خسته نباشی ،دکتر من مهرداد هستم همونی ک گفتم عمل کیسه صفرا کردم برام سوند گزاشتن بعد از اون توضیحات ک فرمویدین الان کلا بعد از عمل یک ماه و هفت روز میگذره قبلا هیچ گونه مشکلی نداشتم مایع منی و ادرا اینافقط خارش سوزش ادراری فقط گرفتم رفتم دکتر دارو فنازوپریدن و سیپروفلوکساسین500 دادخوردم بعد از تموم شدن دارو خودم را ارضا کردم دیدم مایع نارنجی هست ک شما فرمدید تا دوهفته رفع میشه عوارض فنازوپریدین بوده مایعات مصرف بکنید خوب میشیذ خوردم خوب شدم چن روز بعد انزال دوباره کردم مایل ب صورتی و قرمز بود ک فرمودین تا دو هفته اثرات فنازوپریدین هست برطرف میشه و مایع تا یک هفته خارج نکنید الان من سه هفته شد امروز مایع منی خارج کردم همون قرمز بود و شما گفتید ازمایش ادار ،کشت ادرار،و ازمایش مایع منی بدید الان جواب حاظر بود گرفتم فقط اقای دکتر مشکل سوند بوده یا دارو ک اینطوری شده و در مورد ارمایش منی بفرمایید واسه ازدواج مشکل هست یانه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام به احتمال زیاد سوند مشکل ساز شده عکس ازمایشات اپلود نشده بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر مهرداد دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      اومد
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      در ازمایش منی خون واضح ندیده ولی به صورت میکروسکوپی دیده ازمایش ادرار هم خونی ندیده ازمایش منی کمی در حرکت اسپرم اختلال هست که البته با یک ازمایش قابل تایید نیست در مورد خون در مایع منی در سنین بالاتر اهمیت داره ودر سن شما معمولا در زمینه عفونت هست و بعد از مدتی برطرف میشه . اهمیت در سنین بالا از نظر کنسر پروستات است اگر وسواس دارین میخواین همه چی بررسی بیشتر یک mri پروستات بدین اگر نه سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت تا یک ماه بخورید .
    4. تصویر کاربر مهرداد سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خب اقای دکتر الان چه طور یک سوند ۲۴ساعته اینطوری عفونت ایجاد کرده الان یعنی خون تو منی ک انزال داشتم قرمز هست مال عفونت هست یا مال فنازوپریدین ؟
      بعد اقای دکتر واسه ی ازدواج اون حرکت ختلال هست مشکل ساز نمیشه؟
      اکثرا هر ۶ماه یک بار سنوگرافی کامل لگن وشکم دادم مثانه و پروستات خداروشکر مشکلی نداشتم دیگه با سیپروفلوکساسین ۵۰۰تا یک ماه خوب میشم؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      ربطی به دارو نداره دارو فقط رنگ ادرار رو نارنجی کرده که خیلی وقته قطع شده . برای وضعیت اسپرم هم باید دید واریکوسل دارید یا خیر . اگر حرکت مختل باشه میتونه باعث ناباروری بشه فعلا خون واضح در منی نیست طبق ازمایش فقط میکروسکوپی دیده شده که اونم به تدریج بهبود پیدا میکنه زمان دقیقی نمیشه گفت .
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید 25سالمه دکتر من در گیر خود ارضای شدم و الان گذاشتم کنار ولی بنظرم الان چند روزه با مشکل شل شدگی مواجه شدم بنظرتون چند وقت نزنم اوکی میشه یا باید حتما دکتربرم و در کنارش همیشگی نیست ی وقتا بلند میسه ولی اون سفتی قبلو نداره و خود ارضای مشکل نا بار وری میاره؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام این مسائل ارتباطی با خود ارضایی نداره شل شدن هم فقط با رابطه جنسی مشخص میشه
  • تصویر کاربر حسین سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 322 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر ایا نیاز به تخلیه این کیست وجود دارد یا فقط 6 ماه یکبار فالوو کنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      لطفا عکس را مجدد ارسال کنید اپلود نشده
    2. تصویر کاربر حسین سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عکسها ارسال نمیشود مشکل از طرف شماست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      بفرستید واتس اپ ۰۹۱۲۴۲۶۵۷۴۷
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر بنده ۶۸ سال دارم در تاریخ ۱۷ دی ماه سونو انجام دادم ک عدد پروستات ۲۴ بود در سونو جدید که در تاریخ ۳ بهمن انجام دادم عدد پروستات به ۲۸ رسیده است و تکرر ادرار هم دارم خواهشا بفرمایید چه دارویی مصرف کنم با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام ادرار باریک شده ؟ شب ها چند بار از خواب بیدار میشین و ادرار میکنین ؟ دارویی برای پروستات خوردین ؟
    2. تصویر کاربر عباس دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      شبا گاهی وقتا تا ۳ بار بیدار میشم .ادرار زیاد باریک نشده.داروی پروستاتان رو مصرف میکنم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      پروستاتان را قطع کنید پروترال اپاس بخورید شب ها یک عدد فعلا علایم شدید نیست با دارو کنترل میشه
    4. تصویر کاربر عباس دوشنبه ۳ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خیلی ممنون از شما .قرص سیپروفلوکساسین هم مصرف میکنم این دارو رو مصرف کنم یا نه اقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خیر کمکی نمیکنه
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب