اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر حسن شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    من فردی متاهل هستم و مثل تمامی مردان از کاندوم استفاده میکنم اما چند هفته است متوجه شدم روی آلتم لکه های سفیدی که حالت بی حسی دارن روی التم هست در چند قسمت و رنگ آلتم رو به سفید تغییر داده آیا اقدام خاصی میبایست انجام بدم که این لکه ها از بین برن ؟ ویا اصلا اشتباه میکنم که از کاندوم بوده و مدت 1 هفته هم هست که احساس میکنم زیر آلتم میلیرزه راهنمایی بفرمایدد لطفا . با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام عکس بفرستید ببینم
    2. تصویر کاربر حسن شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عکسها بهمراه سوال ارسال شده
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عکسی اینجا فرستاده نشده
    4. تصویر کاربر حسن شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      ۳ فایل ارسال شد
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      این حساسیت به کاندوم هست و پماد کالامین دی بزنید به این ناحیه کاندوم را عوض کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ahmad2020 شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان بنده، 34سالم هست یه سال پیش رابطه جنسی داشتم بعد چند ماهی دچار خارش بیضه شدم و روی الت وبالاش حالت قارچ زدم ممنون میشم بگید این چی هست و راه درمانش
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام عکس از نزدیک و با کیفیت بفرستین احتمالا زگیل هست
    2. تصویر کاربر ahmad2020 شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام دکتر جان دوباره فرستادم اگه زگیل هست چه راهی براش هست ایا خطرناک هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خطرناک بودن فقط در نمونه پاتولوژی مشخص میشه که با مراجعه به متخصص پوست و ازمایشگاه میشه نوع رو تشخیص داد راه درمان هم کرایو
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر مهدی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    با سلام وضمن تبریک ولادت حضرت علی علیه السلام
    آقای دکتر من سال قبل در زیر شکمم درد وتکرار ادرا داشتم سونوگرافی دادم وگفتند التهاب پروستات دارید واندازه پروستات درسال قبل (vol:31cc 47*36*34) ومقدار psa
    PSA(Elisa) : 1.1
    FreePSA(Elisa): 0.2
    بود که با دارو بهتر شدم الان دقیقا بعد از یک سال مجددا مثل سال قبل دچار همون مشکل شدم ومجددا سونوگرافی وآزمایش دادم که مقادیر آن
    (vol:30cc  47*36*33 )
    PVR is significant (32cc)
    Prostatic specific Ag :(PSA)ELFA 1.53
    FreePSA(ELIFA): 0.72
    شده است اگر لطف کنید. وبررسی کنید وبفرماید مقدار بالا رفتن PSAدلیل آن چی میتونه باشه وآیا مقدار پروستات بزرگ هست یا خیر
    لازم به ذکر است سنم هم 41 سال میباشد وسابقه هیچگونه سرطان پروستات در فامیل نداریم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام Psa در بازه نرمال است احتمال پروستاتیت مطرح است حتما اول یک ازمایش ادرار و کشت ادرار بدید سپس سیپروفلوکساسین ۵۰۰ هر ۱۲ ساعت و تامسولوسین شبی یک عدد و ملوکسیکام ۷/۵ میلی گرم هر ۱۲ ساعت به مدت ۳ هفته بخورید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر اینها زگیل هستند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام خیر
    2. تصویر کاربر حسین جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام آقای دکتر پس چی هستند اینها دارو دارند یا نه چون من قبلا زگیل داشتم همش هی استرس میگیرم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      در زمینه شیو است اگر ضایعه مشکوک دیگری دارید از نزدیک بفرستید
    4. تصویر کاربر حسین جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      اینها چی آقای دکتر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      در حد عکس زگیلی نمیبینم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر ناشناس جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 345 مشاهده پرسش
    سلام ببخشید این عکس زگیل هستش؟خیلی نگرانم رابطه داشتم ولی طرفم سالم بوده این درد و خارشو هیچ علاعمی هم نداره کوچیک و نرم هست خیلی وقتم هس ک اندازش تغییر نکرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام کمی مشکوک هست بهتره از نزدیک معاینه بشه هرچند اگر طولانی مدت هست ممکنه اسکین تگ باشه
    2. تصویر کاربر ناشناس جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      اره خیلی وقت هستش ،من شهرستانم امکان معاینه حضوری ندارم نمیشه همینجور تشخیص داد؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      همانجا متخصص پوست بروید اگر زگیل باشه همانجا کرایو کنید . به هر حال بهتره کرایو بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سینا جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 336 مشاهده پرسش
    درود بر شما دکتر بزرگوار.من حضور ذهن ندارم این ژائده بوده یا خیر .میتونه زگیل باشه دکتر؟وکقتی محل رو به طرفین میکشم تخت میشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام اهمیتی ندارد و مهم نیست
  • تصویر کاربر پویا جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 364 مشاهده پرسش
    سلام دکتر زائده ی پوستی داخل عکس زگیله؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام بله مشکوک است بهتره کرایو بشه
  • تصویر کاربر Ali جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر عزیز
    بنده آقای ۳۴ ساله هستم. برای ۲۴ بهمن محضر حضرتعالی نوبت ویزیت دارم. شرح حال رو خدمتتون عرض می کنم، اگر امکانش هست، آزمایشات، سونوگرافی و تصویربرداری های مورد نیاز رو لطف بفرمایید که آماده انجام بدم چون از شهرستان خدمت می رسم.
    ۱. سنگ کلیه دارم در کلیه راست و چپ
    ۲. سابقا کرانینین سرمم بالا بود، اما الان با رژیم در رنج نرمال هست.
    ۳. اخیرا بعد از اجابت مزاج، وقتی که از سرویس خارج میشم، احساس می کنم یک گیری در وسط آلتم وجود داره و یک دفعه آزاد میشه و چند قطره ادرار خارج میشه. و امروز هم احساس سوزش در آلتم دارم. اما در حین ادرار مشکلی ندارم.
    ۴. مبتلا به نقرس هستم که الان هم کنترل کردم و در رنج نرمال هست.
    داروهایی که مصرف می کنم.
    ۱. پردنیزولون و آلوپورینول برای نقرس
    ۲. آ.اس.آ ۸۰ برای غلظت خون که اون هم کنترل شده.
    ۳. لورازپام ۲ میل و آسنتراسرترالین برای استرس
    اگر لطف کنید آزمایشات و سونوگرافی و تصویربرداری هایی که نیلز هست رو دستور بدید که آماده انجام بدم ممنون میشم.
    فقط با توجه به اینکه سابقا کراتینین سرمم بالا بوده، و برخی تصویربرداری ها با ماده حاجب هست، اگر امکانش باشه تصویربرداری ها بدون تزریق باشه.
    مدارکی رو هم که دارم خدمتتون ارسال می کنم.
    سپاس از لطف شما.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام یک سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام دهید مابقی خوب هست
    2. تصویر کاربر Ali جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سی تی اسکن یا عکس کلیه نیاز نیست آقای دکتر؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      عزیزم عرض کردم یک سی تی اسکن انجام دهید
    4. تصویر کاربر Ali جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سپاس از شما. در پناه خدا باشید.
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 393 مشاهده پرسش
    سلام در حال صحبت بودیم از من خواستید مشخصات بفرستم تا برای عمل هماهنگ بشه که eror محدویت ثبت پاسخ میداد.
    احمد احمدی متولد 1341 شماره ملی 5709678635 ازمایشات هم قبلا براتون ارسال کردم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      مشکل در دفع ادرار داشتید ؟ پروستات ۳۸ سی سی ؟ سونوگرافی را مجدد بفرستید
    2. تصویر کاربر احمد جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام بله
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      شماره تماس بزارید منشی زنگ بزنه
    4. تصویر کاربر احمد جمعه ۱۴ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      شماره تماس 09121553663
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      ممنون
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر هادی شنبه ۲۲ بهمن ۱( 3 سال پیش) تعداد بازدید: 522 مشاهده پرسش
    درود دکتر کریمی عزیز و پر انرژی جوان 33 ساله هستم مجرد کمی آدم زود جوشی هستم
    مشکل کوتاهی آلت و زود انزالی
    خود ارضایی داشتم آلتم در حالت عادی 9 سانت است و در حالت... 13 سانت هست اگر بشه آلتم بالای 15 باشه مشکل زود انزالی مهم برطرف شه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      سلام ازدواج کردین ؟ زود انزالی پس از ازدواج و رابطه مداوم جنسی مشخص میشه و با رفتار درمانی میشه بهبود بخشید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      طول آلت تناسلی در نعوظ بین ۹ تا ۱۵ سانت طبیعیه و نیاز به اقدام خاصی ندارد
    3. تصویر کاربر هادی شنبه ۲۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      مجرد هستم میخوام آلتم بزرگ بشه آیا عملی هست یا درمانی هست ک بشه ۵ سانت اضافه کرد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۲ بهمن ۱( 3 سال پیش)
      راه بزرگ كردن الت تناسلي هنوز در دنيا وجود ندارد همه تبليغات دروغند وعملهاي جراحي پر عارضه وغير قابل برگشت
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 606 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب