اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر علی شنبه ۶ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 338 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر دکتر
    من دو روزی هست بعد ادرار قطرات خون ریخته میشه
    بعضی مواقع شکم درد دارم و حالت تهوع و....
    لطفاً راهنمایی کنید ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام چند سالتون هست ؟ سابقه سنگ کلیه دارید ؟ سونوگرافی کلیه ها و مجاری ادرار انجام دهید
    2. تصویر کاربر علی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام 15 سال
      به چه دکتری باید برم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۶ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      به رادیولوژیست مراجعه و یک سونوگرافی کلیه و مجاری ادراری انجام بدهید بفرستید ببینم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رشیدزاده یکشنبه ۷ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 383 مشاهده پرسش
    آقای دکتر
    پدرم 67 سالشونه،psaایشون بالا بود,نمره گلیسون 8 هست و نمونه برداری انجام دادن و مشخص شد که از 12 نمونه 6 نمونه اون سرطانی هست و مبتلا به کنسر پروستات هستن
    ،پدرم در گذشته چند عمل جراحی روی هر دو تا کلیه انجام دادن و سنگ کلیه هم داشتن،الان کلیه چپ با تعدادی سنگ کلیه کارکرد حدود 30 درصد داره،بیماری خاص دیگه ای ندارن،اسکن استخوان انجام شده و درگیر نشده اند ولی از ام آر آی متوجه شدن که غده لنفاوی سمت چپ و کیسه منی هم درگیر شده
    عکس ها را برای شما ارسال میکنم
    درخواست دارم بفرمایید روش درمان ایشون باید به چه صورت باشه؟برای مراجعه حضوری خیلی تلاش کردم ولی اولین نوبت رو برای 20 خرداد ماه بهم داد و نگرانم دیر بشه،خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏
    1. تصویر کاربر رشیدزاده جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      عکس ها خدمت شما🙏
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      عکس پاتولوژی را بفرستید لطفا
    3. تصویر کاربر رشیدزاده شنبه ۶ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      آقای دکتر سلام و عرض ادب مجدد خدمت شما،عکسی بابت نمونه برداری به ما ارائه نشده فقط نتیجه رو دادن که خدمت شما ارسال شده،نمونه برداریشون رو تو بیمارستان پیامبران انجام دادن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۷ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      حتما به اون احتیاج دارم باید از قسمت پاتولوژی بگیرید. چون پلن عمل و یا رادیوتراپی براساس ان است
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر رشیدزاده جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 351 مشاهده پرسش
    آقای دکتر
    پدرم 67 سالشونه،psaایشون بالا بود و نمونه برداری انجام دادن و مشخص شد که از 12 نمونه 6 نمونه اون سرطانی هست و مبتلا به کنسر پروستات هستن
    ،پدرم در گذشته چند عمل جراحی روی هر دو تا کلیه انجام دادن و سنگ کلیه هم داشتن،الان کلیه چپ با تعدادی سنگ کلیه کارکرد حدود 30 درصد داره،بیماری خاص دیگه ای ندارن،از ام آر آی متوجه شدن که غده لنفاوی سمت چپ و کیسه منی هم درگیر شده
    عکس ها را برای شما ارسال میکنم
    درخواست دارم بفرمایید روش درمان ایشون باید به چه صورت باشه؟برای مراجعه حضوری خیلی تلاش کردم ولی اولین نوبت رو برای 20 خرداد ماه بهم داد و نگرانم دیر بشه،خیلی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید 🙏 نمره گلیسون 8 هست🙏 http:94.182.37.116metricrh3395904150 اسکن استخوان هم انجام شده و درگیر نشده اند🙏
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      عکس پاتولوژی را بفرستید لطفا
  • تصویر کاربر سعیده جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 399 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر.
    این ضایعه نزدیک ۳ ماه هست به وجود اومده،بدون احساس درد و سوزش.
    میشه تشخیص خودتونو بفرمایید
    و باید چه کار کنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      ترشح و خارش دارد ؟
  • تصویر کاربر جعفری جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر وقتتون بخیر. سپاسگذارم از اینکه وقت میذارین و پاسخ میدین
    حدود ۲ ماه پیش به طور یکدفعه دانه های سفیدی روی بیضه ام بوجود اومده، هیچ خارش و سوزش و دردی نداره. تا حالا پیگیری انجام ندادم ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      کیست است اقدامی نمیخواد مگر برای زیبایی که میتونید تخلیه کنید
  • تصویر کاربر رضا جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    وقت بخیر
    خسته نباشید
    دو سوال داشتم.
    ۱ - تقریبا ۲۱ ساله هستم.در هر دو طرف آلتم در انتهای اجسام غاری آلتم(تقریبا در ناحیه گلنس و انتهای اجسام غاری)دو برجستگی سفت که مثل پیازچه هست(البته نه به بزرگی پیازچه)در انتهای اجسام غاری دو طرف آلتم وجود داره،در سمت راست یکم بزرگتره و در سمت چپ یکم کوچکتر.آیا این مشکل نیاز به بررسی یا مراجعه به پزشک داره؟!
    آقای دکتر من چند ساله که بعد از ادرار استبرا میکنم و توی این کار وسواس زیادی به خرج میدم و احساس میکنم بیش از حد آلتم رو موقع اینکار فشار میدم،طوری که موقع استبرا برگشت خون به کمر و ناحیه باسن، و ران پا رو کاملا احساس میکنم،حتی کمرم هم درد داره و گاهی بعد از استبرا دچار درد شدید کمر و چند ساعتی تنگی نفس میشم! البته الان یک ماهی میشه این وسواس رو کنار گذاشتم.ممکنه اینکار با اون سفت بودن انتهای اجسام غاری در ارتباط باشه؟!علاوه بر این متاسفانه پاهام هم در ناحیه کشاله ران ورم داره،پزشک به وجود لخته خون مشکوک بود ولی سونوگرافی داپلر پاها چیزی رو نشون نداد،ممکنه ورم پاهام بخاطر گرفتگی رگ های کمر و یا استبرا باشه؟!چون موقع استبرا برگشت خون رو همون‌طور که گفتم احساس میکردم این رو هم بگم رگ های عمقی آلتم(بخصوص رگ های عرضی آلت نه رگ هایی که در طول آلت هستن)یکم از چند سال قبل برجسته شدن که بازم فکر میکنم بخاطر استبرا باشه.آقای دکتر این رو هم بگم که اگه آلتم نعوظ داشته باشه،بخصوص اگه نعوظ یکم طولانی باشه بعدش کمرم و پاهام بشدت درد میگیرن و به صورت ارثی هم مشکل رگ های خونی رو داریم،مادر و مادربزرگم واریس دارن و پدرم هم واریکوسل داشته،خودم هم از ۱۴،۱۵ سالگی وقتایی که فعالیت بدنی داشتم یا راه میرفتم یا زیاد یه جا می ایستادم پاهام و بیضه چپم بشدت درد می‌گرفتن.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      جواب سوال اول طبیعی است . شرایط کمر درد ربطی به استبرا ندارد و اصلا متوجه نمیشوم چرا یک فرد در حد خودکشی باید استبرا کند !!!!!! این رفتارهای عجیب را کنار بگذارید . برای ورم پا باید از نظر کلیوی و کبد و قلب بررسی جامع شوید با مراجعه به متخصص داخلی بررسی را تکمیل کنید
    2. تصویر کاربر رضا جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      تشکر که پاسخ دادیدآقای دکتر،بله متاسفانه بخاطر وسواس هست.این کار رو کنار گذاشتم.فعلا مثانه‌ام مشکل داره که قبلا سوال پرسیدم فرمودید باید سیستوسکوپی بشه.یه آزمایش ادرار و خون و PSA هم انجام داد که میفرستم ممنون میشم بررسی کنید.قبل از انجام این آزمایش ها دو ماه آنتی بیوتیک مصرف کردم.آقای دکتر برای سیستوسکوپی کدوم بیمارستان در تهران شما اینکار رو انجام میدید؟و اینکه اگه قبل از اومدن مطب آزمایش یا سونوگرافی خاصی نیاز هست بفرمایید من انجام بدم و بیام خدمتتون.چون از شهرستان میام.
    3. تصویر کاربر رضا جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      متاسفانه دفعه قبل عکس ها آپلود نشود دوباره فرستادم.
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      ازمایش خاصی لازم نیست . با مطب هماهنگ کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر وحیدد جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 374 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، به تازگی نامزد کردم سایز التم هنگام نغوظ کامل از پوست تا نوک الت ده سانت و از استخوان عانه تا نوک الت زمان نعوظ به 12سانت میرسه
    مشکلی ایجاد نمیشه برای برقراری رابطه؟
    و اینکه کدوم روش درسته از پوست یا استخوان عانه؟؟
    سوال سوم این سایز بین ایرانیا معمول هست یا خیر؟؟
    توروخدا به همه سوالام جواب بدین خیلی استرس دارم
    ممنونم ازتون🌹🌹
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام از استخوان درست است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      طول آلت تناسلی در نعوظ بین ۹ تا ۱۵ سانت طبیعیه و نیاز به اقدام خاصی ندارد
    3. تصویر کاربر وحیدد جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سپاس ازشما
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر . جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    باسلام بنده ۲۲ سالمه و مجرد هستم و رابطه جنسی نداشتم مدتی است که این زائده بیرون آمده ممنون میشم راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      پاپیلوماتوز است
    2. تصویر کاربر . جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      چیزی بهش میخوره سوزش میگیرم.درمانش چیه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      اقدامی نمیخواد با مواد شوینده مخصوص ناحیه تناسلی تمیز کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر باغستانی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 325 مشاهده پرسش
    سلام.مپ آقای ۴۵ ساله ومتاهل هستم که مدتی برای زودانزالی دارویی پزشک شهرمان رومصرف کردم اما موثرنبود.از شما سوال دارم که درمان قطعی زودانزالی چیست وآیا داروهای گیاهی مثل دوکا سی سی که برای رفع زودانزالی وتوانبخشی اقایان تبلیغ میشود کار ساز است؟وبدون عوارض نیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام این دارویی که گفتین تایید شده نیست . سرترالین ۵۰ شبی یک عدد تا ۳ ماه
  • تصویر کاربر عباس جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 308 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت جناب دکتر کرمی
    بنده 22 سالم هست و 3 سال خود ارضایی دارم و انزالم زود رس هست و بیشتر تکرر ادرار دارم به پزشک متخصص مراجعه کردم و آزمایش گرفتم جهت تکرر ادرار گفتن که مشکلی ندارین و مثانه پیش فعال دارید و تکرر ادرار به صورتی هست که اگر کم هم باشه باید برم دسشویی روزانه 7 الی 8 بار و بیشتر اول شب 3 بار حداقل دسشویی میرم و بیشتر اگر سردم بشه تکرر ادرار بیشتر میشه و برام قرص سولیفناسین 10 تجویز نمودن که نصف قرص دارم روزانه استفاده میکنم الان حدودا یک ماه گذشت ولی مشکل تکرر ادرار برطرف نشد و غده لنفاوی زیر گوشم بزرگ شده به متخصص حلق بینی مراجعه کردم گفتن که عفونت دارید و آمپول آمیکاسین500 نوشتن و کپسول های آزیترمایسین هم نوشتن استفاده کردم و بعد از دادن آزمایش نزد متخصص اورولوژی کلیه و مجاری ادراری گفتن که عفونت ندارید از قرص تجویز شده وریکز 10 نتیجه نگرفتم فعلا و نفخ شکم هم دارم دور شکمم هم درد میکنه استرس اضطراب بی دلیل که منجر به سرگیجه میشه هم دارم بعضی وقتا و آزمایش خدمت شما ارسال کردم خواهش میکنم از شما جهت درمان چه راهنمایی می فرمایید تکرر ادرار احتمالش هست که از زود انزالی و خود ارضایی باشه؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      سلام ربطی به زود انزالی و خود ارضایی ندارد . شما شخصیت استرسی دارید اول اون رو باید درست کنید تا تاثیر داروها رو ببینید . در کنارش یبوست اثر گذاشته . اول این دو را درست کنید
    2. تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      خب بنظر شمت راه حل اساسی چیه داروی معینی هست که استفاده کنم؟ آزمایش رو براتون ارسال کردم خدمتتون تو ربات
    3. تصویر کاربر عباس پنجشنبه ۴ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      اگر دارویی جهت رفع تکرر ادرار و رفع استرس هست پیشنهاد بدید ممنون میشم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۵ خرداد ۲( 2 سال پیش)
      وزیکر را ادامه دهید به روانپزشک مراجعه کنید جهت کنترل استرس . ورزش روزانه و مصرف سبزیجات
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب