اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    باسلام. مدتی است در ناحیه کلاهک آلت، برامدگی پوستی بدون هیچ علائمی همچون خارش، سوزش، درد و یا عفونت به وجود آمده که باعث نگرانی بنده شده است. ظاهر این برآمدگی مانند جوش/ تاول سر بسته و یا رد زخم التیام یافته است که کمی رنگ متفاوتی دارد. هنگام مواجهه با هوای سرد کمی مایل به سفید (مانند خشکی حاصل از سرما) می شود. رابطه جنسی پرخطر قبل از ظاهر شدن این بیماری نداشته ام و درحال حاضر رابطه جنسی ندارم. گفتنی‌ست هیچ نشانه‌ای از زخم و یا هیچ علائم دیگری قبلا در این ناحیه نداشته ام. ابتدا مقدار کمی از این اختلاف رنگ پوست را در محل بخیه های ختنه‌گاه مشاهده کرده بودم (حدودا ۵-۶ ماه پیش) و احساس میکنم روی کلاهک آلت هم همان نوع بیماری گسترش یافته است( از حدود ۳-۴ ماه پیش). علی‌رقم عدم دسترسی سریع به پزشک ، ایا این بیماری نیاز به بررسی فوری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      مشکوک به زگیل نیست ولی باید از نزدیک معاینه شود
    3. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      جناب دکتر بنده درخارج از کشور مشغول تحصیل هستم. ایا جای نگرانی وجود دارد و باید سریعتر معاینه شوم یا امکان معاینه تا چند ماه اینده وجود دارد؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر جای نگرانی وجود نداره لیکنیفیکاسیون پوستی هست که علت های متفاوتی میتونه داشته باشه
    5. تصویر کاربر محمد چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیلی متشکر
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر Ali چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 254 مشاهده پرسش
    سلام
    آقاى دكتر مدت كوتاهى هست در قسمت كلاهك التم بصورت لكه قرمز رنگ يا تبخال به وجوده اومده لطف كنيد بگيد چه دارو يا پمادى استفاده كنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خودارضایی میکنید؟
    2. تصویر کاربر Ali سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خير
      اخرين بار كه رابطه داشتم هفته گذشته مدت سكس كه انجام دادم زياد بود فرداى اون روز به اين صورت كه براتون عكس ارسال كردم به صورت لك كبود ايجاد شد .
      الان بايد قرص يا پمادى استفاده كنم ؟
    3. تصویر کاربر Ali سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام مجدد
      اقاى دكتر اخرين بارى كه در هفته گذشته سكس كردم تايم زيادى برد فرداى اون روز به صورت لك كبود روى ختنه گاه كه عكس براتون ارسال كردم ايجاد شد .الان بايد پماد يا قرص خاصى مصرف كنم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      پماد Avene استفاده کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر شریفی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر قبلا سوال پرسیده بودم در مورد یه سری دونه های ریز که دهانه در واژنم دیدم فرمودین زگیل نیست ولی الان احساس میکنم که تغییر شکل دادن و اینکه عفونتم درمان نمیشه متاسفانه یه راهکار لطفا بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    2. تصویر کاربر شریفی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      اين دونه ها زگيل نيستن ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۱ دی ۲( 2 سال پیش)
      عکس ها باز نمیشن
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر شریفی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر قبلا سوال پرسیده بودم در مورد یه سری دونه های ریز که دهانه در واژنم دیدم فرمودین زگیل نیست ولی الان احساس میکنم که تغییر شکل دادن و اینکه عفونتم درمان نمیشه متاسفانه یه راهکار لطفا بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      بهتون پاسخ داده شده
  • تصویر کاربر Me چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 299 مشاهده پرسش
    سلام مدت کوتاهی هست از طریق پاپ اسمیر متوجه شدم Hpv تایپ ۶۸ دارم هیچ ضایعه ای ندارم خیلی وسواس شدم موقع شستشو در حمام یا موقع استفاده از کرم موبر برای اصلاح ناحیه تناسلی وقتی ی قسمت رو لمس می کنم دستم می شورم بعد قسمت دیگه کرم میزنم برای پاک کردنشم ب همین شکل . خیلی عذاب آوره . آیا لازمه حین حمام و شیو بعد از لمس هر قسمت دست هام بشورم ؟ آیا حین شیو و دوش امکان سرایت ویروس به قسمت خارجی دستگاه تناسلی هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      تا زمانی که زخمی نشده باشن امکان انتقال اندک است
    2. تصویر کاربر Me سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      اصلا زگیلی هیچ جای بدنم نیست ولی اونقدر حساس شدم فکر می کنم دستم ب دهانه واژن بخوره بعد به قسمت خارجی دستگاه تناسلی بخوره ویروس منتقل میشه ب اون قسمت . جوری شده هر بار میرم حمام پوست دستام از شستشوی زیاد داغون میشه ،آیا ترسم بی مورده؟ خیلی داره بهم سخت میگذره
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      بله ترستون بی مورد است
    4. تصویر کاربر Me سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      سپاس از شما
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۰ دی ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر وقتتون بخیر ببخشید من آلت تناسلیم در حالت خوابیده ۷ سانت و در حالت نعوظ ۱۰ سانت از استخوان عانه می باشد می خواستم بپرسم آیا اقدام خاصی لازم هست انجام بدم یا خیر؟
    1. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      عکس فرستادم براتون
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر در محدوده ی نرمال میباشد
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر Amirabdol سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 304 مشاهده پرسش
    با سلام دکتر چند وقتی هست چند ضایعه گرد قرمز رنگ بدون برآمدگی و بدون سوزش و خارش روی کلاهک الت تناسلی ایجاد شده بعد از حمام حالت پوسته میشود روی قرمزی ها میخواستم لطف کنید با توجه به عکس تشخیصتون چیست؟ تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      با عکس قابل تشخیص نیست
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 324 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ینده دارای پروستات به اندازه 120 و روزانه کپسول پروترال 4/ مصرف میکنم مشکل ادراری دارم3 سال پیش عمل قلب باز کردم داروهای رقیق کننده خون مصرف میکنم سوالم این است ایا جراحی پروستات خطر ندارد عمل با لیزر توصیه میفرمایید یا عمل باز برای عمل توسط حضرتعالی چگونه امکان داردو چه اقدامی باید انجام بدهم تشکر از کرمان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      لیزری برای پروستات شما مقدور نیست باید عمل باز شود اوکی عمل از متخصص قلب بگیرید و مدارک رو برای ما ارسال کنید
  • تصویر کاربر محمپ سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    باسلام دکتر خسته نباشید بنده پیوند کلیه شدم 3 ماه و این سه ماه بنده اصلا ارضا نشده ام وقتی از خواب بلند میشم فقط از خواب و خودم را فشار میدهم در حد یک قطره مایع سفید رنگ از بنده خارج میشود ؟؟ و بدنم هست سست نیست؟ و مشکلی است یا خیر باتشکر
    1. تصویر کاربر محمپ دوشنبه ۱۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      فقط از خواب که بیدار میشم الت را فشار که میدهم مایع سفید رنگ در حد یک قطره خارج میشود و بنده مجرد هستم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      رابطه ی جنسی یا خود ارضایی نداشتید؟
    3. تصویر کاربر محمپ سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر دکتر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      باید در شرایط اپیتیمال تحریک جنسی صورت بگیره و انزال داشته باشید تا بتونیم بگیم که مشکلی هست یا نه
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 375 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر اقای دکتر کرمی بنده 22سالمه و مجردم 2بار عمل واریکوسل انجام دادام بار اول عمل باز سمت چپ و بعد عمل لاپاراسکوپی
    دو طرفه انجام دادم که عمل دوم کیفیت اسپرم خوب شد . از آخرین عملم یک ساله میگزره ولی دوباره درد شدید در بیضه و کشاله ها دارم سنو دادم که بیضه راستم گرید 2.5و بیضه چپ گرید 2.8
    خواستم ببینم نیاز به عمل دارم ؟
    خود ارضایی تقریبا هفته ای 2بارباعث عود واریکوسلم شده؟
    اگه عمل کنم ممکنه که دوباره عود کنه ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر نیاز به عمل نداره خیر مرتبط نیست بله احتمال عود بالا هست
    2. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      ممنون بابت پاسخ گویی سریعتون❤
      نیاز نیست آزمایش اسپرم بدم ؟
      و الان یک هفته س که مداوم درد دارم
      برای کاهش درد چیکار کنم؟
      دلیل عود واریکوسل چیه؟
    3. تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      ممنون بابت پاسخ گویی سریع❤
      نیاز که ازمایش اسپرم بدم ؟
      الان یک هفتس که درد شدید دارم برای کاهش درد چیکار کنم ؟
      چی چیزی باعث عود واریکوسل مشه؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      علل عود متفاوت هستند عود سونوگرافیک هم اصلا مهم نیست جهت کاهش درد مسکن مصرف کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب