اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

درمان بیماری مثانه بیش فعال ( تکرر ادراری) چیست؟

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

بیش فعالی مثانه چیست؟ آیا درمان قطعی مثانه بیش فعال امکانپذیر است؟ بیش فعالی مثانه عبارت است از میل شدید ناگهانی (ارجنسی) برای خالی کردن مثانه است که ممکن است با بی اختیاری ادرار همراه باشد. به طور معمول تکرر ادرار و ادرار شبانه نیز از علائم دیگر این بیماری هستند. مجموعه این علائم به علائم ادراری تحتانی تحریکی یا Storage LUTS معروف هستند. اثر عمده این بیماری کاهش کیفیت زندگی بیماران و مغایرت آن با زندگی اجتماعی معمولی می باشد.

برگشت ادراری
برگشت ادراری

میزان ابتلا به بیماری چقدر است؟

این بیماری در عالم از علل عمده صرف هزینه درمانی برای بیمار و سیستم بهداشتی درمانی است. مطالعه ارزیابی بیش فعالی مثانه در سطح ملی در مقیاس وسیع و در افراد اجتماع آمریکا به اندازه گیری شیوع و اثر بیش فعالی مثانه در ایالات متحده اجرا شده است.

در اروپا حدود 49 ملیون و در آمریکا نزدیک به 33 ملیون نفر به علائم بیش فعالی مثانه مبتلا هستند. این نسبت بالاتر از شیوع بیماری فشار خون، آسم و دیابت می باشد! شیوع بیش فعالی مثانه با بالارفتن سن افزایش می یابد و البته این بیماری یک فرآیند طبیعی در نتیجه بالارفتن سن نمی باشد. به نظر می رسد در ایران تعداد این بیماران زیاد است اما تاکنون مطالعه ای در این مورد انجام نشده است.

وضعیت درمانی مبتلایان چگونه است؟

به دلیل ناشناخته ماندن این بیماری و نسبت دادن علائم بیماری به سایر بیماریها، تنها عده معدودی از درمان مناسب بهره می برند.

در تعدادی از این بیماران میزان علائم در حد غیر قابل تحمل بوده و باعث صرف هزینه قابل توجه از جانب بیمار و دستگاه های بهداشتی برای درمان می شود. به علاوه به دلیل وحشت اکثر مردم از بیماریهای کلیه و نسبت دادن علائم ادراری ناشی از بیش فعالی مثانه به احتمال خرابی کلیه، کیفیت زندگی مبتلایان به مقدار بیشتر از معمول صدمه خواهد دید.

در ویدئوی زیر دکتر کرمی زمان مناسب برای تخلیه ی ادرار را بیان می کند.

تشخیص بیماری بیش فعالی مثانه چگونه است؟

شرح حال، معاینه و استفاده از پرسشنامه های تدین شده مناسب اولین قدم در تشخیص بیماری است.

رد عفونت های ادراری و سایر بیماریهای دارای علامت مشابه با آزمایش های مناسب یا بررسی های تصویربرداری مختلف ابتلا به ساکن لازم است. برای تشخیص خود بیماری از تست اورودینامیکی استفاده می شود.

درمان بیش فعالی مثانه چگونه است؟

درمان شامل یک یا چند مورد از موارد زیر است:

  • تغییر در شیوه رفتار شامل اجتناب از مصرف نوشابه و چای و سایر مایعات در مواقع خاص تجویز داروهای آرام کننده عضله و مخاط مثانه.
  • تجویز دارو به داخل مثانه
  • درمان با امواج الکتریکی متعادل کننده ندرتاً استفاده از اعمال جراحی

نتایج درمان چگونه است؟

شناسایی و درمان بیش فعالی مثانه در اوایل بیماری، در مراقبت بیماران نقشی بهتر و در کاهش هزینه ها نیز مؤثرتر خواهد بود. اما در عمل تأخیر زیاد در شناسایی و در تداوم پیگیری درمانی وجود دارد. شناساندن بیماری به افراد جامعه از پدیده “شرم از اعتراف به بیماری” و تسلیم شدن در مقابل این طرز فکر که بی اختیاری بخشی از بالا بردن اعتماد به نفس و کیفیت زندگی مبتلایان کمک خواهد کرد.

آیا بیماری پیش فعالی مثانه ارثی است؟

درمان خانگی مثانه بیش فعال

1- مصرف غذا ها و نوشیدنی هایی را که موجب تحریک مثانه می شوند، کاهش دهید. غذا ها و نوشیدنی های خاصی وجود دارند که مثانه را تحریک می کنند. شما می توانید درمان مثانه بیش فعال را با پرهیز از نوشیدنی های ادرارآور شروع کنید. این نوشیدنی ها حاوی الکل و کافئین هستند که بدن شما را تشویق به تولید ادرار بیشتر می کنند. شما همچنین می توانید چندین غذا را از برنامه غذایی خود حذف کنید، سپس آنها را یکی یکی اضافه کنید.

این کار به شما نشان می دهد که کدام غذاها علائم شما را تشدید می کنند، بنابراین می توانید از مصرف آنها خودداری کنید. شما می توانید برای بهبود هضم غذا، فیبرها را به رژیم غذایی خود اضافه کنید. غلات و بلغور جو دو سر بسیار مفید هستند. میوه های تازه و خشک شده، سبزیجات و حبوبات نیز می توانند به شما کمک کنند. بسیاری از افراد، وقتی که روش خوردن و نوشیدن خود را تغییر می دهند، احساس بهتری پیدا می کنند.

برخی از غذاها و نوشیدنی ها که ممکن است مثانه شما را تحت تأثیر قرار دهند:

تاثیر غذاهای تند بر مثانه

درمان قطعی مثانه بیش فعال

تست عصب مثانه (اورودینامیک) یکی از روش‌های تشخیصی است که عملکرد عصب‌ها و عضلات مثانه را بررسی می‌کند. این تست به شناسایی علت دقیق مشکلات مثانه کمک می‌کند، به‌ویژه در مواردی که مثانه بیش‌فعال به درمان‌های مرسوم پاسخ نمی‌دهد. اگر نتایج این تست نشان‌دهنده مشکلات عصبی مثانه باشد، درمان‌های زیر می‌توانند مؤثر باشند:

1. تحریک الکتریکی عصب (Neuromodulation)

این روش، سیگنال‌های عصبی که به مثانه ارسال می‌شوند را تنظیم می‌کند:

الف) تحریک عصب خاجی (Sacral Nerve Stimulation)

  • یک دستگاه کوچک شبیه به ضربان‌ساز در ناحیه پایین کمر قرار داده می‌شود.

  • این دستگاه با ارسال پالس‌های الکتریکی به اعصاب خاجی، عملکرد مثانه را تنظیم می‌کند.

ب) تحریک عصب تیبیال خلفی (PTNS)

  • تحریک عصب تیبیال که در مچ پا قرار دارد، سیگنال‌های مثانه را از طریق اعصاب بهبود می‌بخشد.

  • این روش غیرتهاجمی است و در جلسات هفتگی انجام می‌شود.

برای بررسی بیشتر مقاله ی: نوار مثانه در تهران کجا انجام میشود را بخوانید!

2- تعداد دفعات ادرار کردن خود را یادداشت کنید. به مدت چند روز، تعداد دفعات دستشویی رفتن خود را ثبت کنید. این کار به شما کمک می کند که درک بهتری از بدن خود داشته باشید. این یادداشت ها ممکن است به شما نشان دهند که علائم شما بدتر شده است. برای مثال، آیا علائم شما پس از نوشیدن یا خوردن غذاهای خاصی تشدید می شوند؟ وقتی که مایعات کافی نمی نوشید، علائم شما بدتر می شوند؟

3- ادرار کردن مجدد. در این حالت شما دوبار مثانه خود را تخلیه می کنید. این راهکار می تواند برای کسانی که در تخلیه کامل مثانه خود مشکل دارند، مفید باشد. پس از این که به دستشویی می روید، می توانید چند ثانیه منتظر بمانید، سپس دوباره تلاش کنید.

4- به تأخیر انداختن ادرار. قبل از رفتن به دستشویی صبر کنید، حتی اگر نیاز فوری به ادرار کردن دارید. در ابتدا فقط چند دقیقه باید صبر کنید. به تدریج ممکن است قادر باشید دو تا سه ساعت دستشویی رفتن خود را به تأخیر بیندازید. این کار را فقط در صورت توصیه پزشک انجام دهید. برخی از افراد وقتی که بیش از حد برای دستشویی رفتن منتظر می مانند، احساس می کنند که شرایط آنها بدتر شده یا دچار نشت ادرار شده اند.

5- زمان بندی ادرار. این روش به این معناست که برنامه ی دستشویی روزانه داشته باشید. به جای دستشویی رفتن در صورت نیاز، شما باید در طول روز در زمان های مشخصی به دستشویی بروید. شما و پزشکتان یک برنامه ی منطقی تنظیم خواهید کرد و شما باید سعی کنید هر دو تا چهار ساعت یکبار به دستشویی بروید، چه احساس نیاز داشته باشید، چه نداشته باشید. هدف این است که از نیاز مبرم و فوری به ادرار جلوگیری کنید و کنترل آن را دوباره به دست آورید.

مثانه تحریک پذیر

6- تمریناتی برای تقویت عضله ی مثانه.

◾ تمرینات کگل: سفت کردن و محکم نگه داشتن عضلات لگن برای تقویت کف لگن

◾ انقباض های سریع: در این تمرین باید عضلات کف لگن خود را بارها و بارها فشرده و رها کنید. بنابراین، وقتی که نیاز فوری به دستشویی رفتن دارید، چند انقباض سریع می تواند نیاز مبرم به دستشویی رفتن را کنترل کند. پزشک یا فیزیوتراپیست به شما نحوه انجام این حرکات را آموزش می دهد.

تمرینات ذهن آگاهی و بازخورد زیستی نیز به شما در شناخت مثانه کمک می کنند. این روش از صدا ها و نمودارهای کامپیوتری برای بررسی حرکات عضلات استفاده می کند. این تمرینات به شما آموزش می دهند که عضلات لگن چگونه حرکت می کنند و چقدر قوی هستند.

قرص های مناسب برای درمان مثانه بیش فعال

داروهای آنتی کولینرژیک: این داروها می توانند مثانه بیش فعال را درمان کنند و برای بی اختیاری ادراری مفید باشند. اُکسی بوتینین (دیتروپان)، تولترودین (دترول)، داریفناسین (انابلکس)، فسوترودین (توویاز)، سولیفناسین (وزیکر) و کلرید تروسپیوم، نمونه هایی از داروهای آنتی کولینرژیک هستند.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

یک اورولوژیست یا متخصص زنان می تواند این کار را انجام دهد. آنها ممکن است خدمات بوتاکس مثانه را ارائه دهند. بوتاکس با شل کردن عضله ی دیواره مثانه، بی اختیاری ادرار و نیاز فوری به ادرار را کاهش می دهد. بوتاکس همچنین، از فشار بیش از حد به مثانه جلوگیری می کند. پزشک برای تزریق سم بوتولونیوم به مثانه، از یک سیتوسکوپ برای مشاهده درون مثانه استفاده می کند و سپس مقدار کمی از ماده را به عضله ی مثانه تزریق می کند.

این رویکرد در مطب پزشک با بیحسی موضعی انجام می شود. تأثیر بوتاکس تا 6 ماه دوام دارد. وقتی که علائم مثانه بیش فعال برمی گردد، تکرار درمان ضروری خواهد بود. پس از آن، پزشک شرایط شما را بررسی می کند تا ببیند درمان بوتاکس برای شما تأثیر مثبتی داشته است یا خیر.

او شرایط شما را بررسی می کند تا متوجه شود که مشکل شما رفع شده است یا هنوز هم نمی توانید حجم ادرار زیادی را در خود نگه دارید. اگر ادرار شما به خوبی آزاد نمی شود، ممکن است لازم باشد به طور موقت از یک سوند استفاده کنید.

تزریق بوتاکس برای درمان مثانه

تحریک عصب

درمان دیگر برای افرادی که نیاز به کمک دارند، تحریک عصب می باشد که درمان نورومدولاسیون نیز نامیده می شود. این نوع درمان، پالس های الکتریکی را به عصب هایی می فرستد که مسیر مشترکی به مثانه دارند.

در مشکل مثانه بیش فعال، سیگنال های عصبی بین مثانه و مغز ارتباط درستی ندارند. این پالس های الکتریکی به مغز و عصب ها کمک می کنند تا ارتباط بهتری با مثانه داشته باشند، به طوری که مثانه بتواند عملکرد درستی داشته باشد و علائم بیش فعالی مثانه بهبود پیدا کند.

دو نوع روش تحریک عصب وجود دارد:

تحریک عصب تیبیال از طریق پوست (PTNS): PTNS روشی است که عصب های مثانه را ترمیم می کند و با قرار دادن یک الکترود کوچک در نزدیکی قوزک پا انجام می شود. در این روش، پالس هایی به عصب تیبیال ارسال می شود. عصب تیبیال در امتداد زانو به عصب های پایین کمر می رسد. پالس ها به کنترل سیگنال هایی کمک می کنند که عملکرد درستی ندارند. اغلب اوقات، بیماران بسته به تأثیر درمان، به 12 جلسه درمانی نیاز خواهند داشت.

نورومدلاسیون ساکرال (SNS): این روش نحوه عملکرد عصب ساکرال را تغییر می دهد. این عصب، سیگنال هایی را بین نخاع و مثانه جابه جا می کند. عملکرد این روش، کمک به نگهداری و آزادسازی ادرار می باشد. در بیماری مثانه بیش فعال، این سیگنال های عصبی، وظیفه خود را به درستی انجام نمی دهند. در این روش، از یک ضربان ساز مثانه برای کنترل این سیگنال ها استفاده می شود.

اولین قدم، کاشت یک سیم الکتریکی در زیر پوست پایین کمر می باشد. این سیم در ابتدا به ضربان ساز دستی متصل می شود تا پالس هایی را به عصب ساکرال بفرستد. شما و پزشکتان باید بررسی کنید که آیا این ضربان ساز می تواند به شما کمک کند یا خیر. در صورتی که این روش مؤثر باشد، دومین مرحله، کاشت یک ضربان ساز دائمی است که می تواند ریتم عصب را تنظیم کند.


دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه ، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران ، عضو انجمن ارولوژی اروپا ، امریکا و آسیا

4.1/5 - (21 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر میم جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 348 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر، کیفیت اسپرمی که با سرنگ از اپیدیدیم کشیده شود نسبت به اسپرمی که با انزال خارج شده و بعد فریز شده بهتر و تازه تر نیست؟ من و همسرم برای آی وی اف اقدام کردیم ولی من بدلیل اضطراب نمی‌توانم آن روز اسپرم دهم و آنرا از قبل فریز کردم، ولی میخواهم بجای فریز pesa کنم. چون فکر میکنم اسپرم تازه تر نسبت به فریز بدست می آورم، نظر شما چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      Tese منظورتون هست؟
    2. تصویر کاربر میم جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر آقای دکتر، تسه بافت از بیضه بر میدارد، آنرا نمیخواهم، منظور همان pesa که با سرنگ از اپیدیدیم اسپرم می کشد، فکر می‌کنم آسیبش کمتر است و اسپرم بالغ و ‌کامل هم بدست می آید که بهتر است از اسپرم فریز،
      نظر شما چیست؟ در فایل ارسالی نشان دادم
    3. تصویر کاربر میم جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      نمونه برداری سوزنی از بیضه (fna) یا اپیدیدیم
      Percutaneous epididymal sperm
      aspiration (PESA):
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      نتایج تقاوت چندانی باهم نخواهند داشت
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      اگر واقعا مشکل اسپرم دارید tese بهتره ولی صرف اینکه کدوم اسپرم تازه تر! هست بهتره به روش معمول انجام بشه عارضه ای هم نداره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر Mohammad پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    با سلام
    دکتر جان فرزندم ۲۶ ساله دچار درد شدیدپهلوی چپ گردیده است . که با خوردن مسکن و چند دقیقه ای بعد با حالت تهوع آرام آرام درد تسکین یافته به پیشنهاد پزشک اورژانس اقدام به انجام سونوگرافی کردیم.در گزارش سونو احتمال هیدرونفروز mild در کلیه چپ و فولیکول های متعدد با دیمتری کمتر از 9mm در تخمدان ها آمده و بررسی از نظر PCOD لطفا راهنمایی های لازم را مبذول فرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن بدون کنتراست انجام شود( ااگر حامله نیست)
  • تصویر کاربر سید پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 276 مشاهده پرسش
    با سلام آقای دکتر کرمی من یک جوان ۲۴ ساله مجرد هستم که مدتی زیاد دچار این چیز شدم که برای اطمینان به نظر شما نیاز دارم و تا کنون هیچ رابطه ی جنسی نداشتم که ناراحتی از کجی آلت از طرف مقابل بشنوم
    لطفا اگر میشود راهنمایی کنید. تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      کجی آلت شما نیاز به اقدامی ندارد
    2. تصویر کاربر سید پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      تشکر آقا دکتر
      خیلی ممنون
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      🌺
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر نهان پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 289 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر
    من ۲۸ سالمه
    ۲ ساله عروسی کردم.خودمو همسرم هم قبل ازدواج هیچ رابطه ای نداشتیم
    از چندماه قبل کناره دهانه مقعدم یه چیزی شبیه جوش زده بود که من فکر میکردم بخاطر گیر کردن موی زاید و اهمیت ندادم.دیروز که برای معاینه پیش ماما رفتم گفت عفونت هم داری و اون هم مشکوک به زگیل و برام آزمایش نوشت.دارم از استرس میمیرم.یعنی ممکنه اپیلاسیون و شنا باعثش شده باشه ؟؟؟
    ممکنه زگیل نباشه.تا جوابش بیاد سکته میکنم.لطفا عکسو ببیند و جوابمو بدید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      در حد رویت عکس زگیل نیست جواب آزمایشات که اومد برام بفرستید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      با ذکر نام و شرح مجدد مشکلتون به واتس اپ 09394620321 پیام بدید
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 264 مشاهده پرسش
    سلام من حدود یک هفته هست درد بیضه دارم که بعد از دیدن خون در مایع منی شروع شد. بیماری کرون دارم ( التهابی و خودایمنی گوارش) ولی حدود دو هفته پیش هم قرص دوتاستراید رو برای جلوگیری از ریزش مو شروع کردم. روزی یک ترامادول هم برای درد گوارش میخورم . آزارام و فلوکستین و بوسپیرون هم مصرف روزانه دارم . بنظرتون مشکل چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام و احترام آزمایش آنالیز مایع منی انجام شود به همراه آنالیز و کشت ادراری
  • تصویر کاربر آرش جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 352 مشاهده پرسش
    سلام. ۳۰ ساله, مرد , مجرد.
    چندسالی هست مشکل کمبود میل جنسی و نعوظ کامل رو دارم. تقریبا نعوظ صبح‌گاهی هم نیست. تو این سالها هیچوقت رابطه‌ی جنسی مداومی نداشتم. معمولا خودارضایی میکنم. قبلا برای درمان اضطراب و افسردگی‌ فلوکستین استفاده کردم که حال روحیم بهتر شد ولی اوضاع جنسی رو بدتر هم کرد. در صورت استفاده از سیلدنافیل صرفا نعوظ صورت میگیره و خیلی کم احساس لذت‌بخشی رو تجربه می‌کنم. آزمایش خون و تستستورون مشکلی رو نشون نداد. و اینکه جز یک ماهه گذشته، چندسالی هست ماری‌جوانا مصرف می‌‌کنم. لطفا نظر و توصیه‌تون رو بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      در حال حاضر فلوکستین مصرف میکنید؟
    2. تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر, بیشتر از یک ساله قطع کردم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      عارضه ی مصرف دارو و همینطور ماریجوانا میتونه باشه
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۹ دی ۲( 2 سال پیش)
      بهتره ترک کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    سلام به جناب دکتر عزیز ، من ۴۲ سالمه و حدود بیست سال هست که داروهای روانپزشکی طبق تجویز پزشک متخصص مصرف میکنم ، از طرفی حدود بیست سال پیش سونوگرافی انجام دادم (سیاه و سفید) همه چی نرمال و طبیعی بود ( اندازه بیضه ها ، عدم وجود توده یا واریکوسل و غیره)، سیگار هم زیاد میکشم ، ورزش و تغذیه رو هم از دوران نوجوانی رعایت میکنم ( با وجود سیگاری بودن)، به اندازه کافی و مناسب مکمل های غذایی هم میخورم ،و رگهای بالای بیضه من با سمت راست فرق داره و ضخیم تره ، سوالم اینه که آیا با این شرح حال باید نگران باشم یا دوباره پیش پزشک متخصص برم ، و شما چه توصیه ای دارید ، از وقت و انرژی و توجهتون ممنونم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      سلام سونوگرافی بیضه ها انجام شود و همینطور بهتره از نزدیک معاینه شوید
  • تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    درود آقای دکتر وقت بخیر ، من پسری ۱۸ ساله هستم و یک مدت طولانی هست که من این چیزی رو که تو عکس هست رو روی کلاهک آلت تناسلی دارم میتونم بگم از ۱۴ سالگیم داشتمش اما بعد ها بزرگتر شدم فکرمو درگیر کرد و از لحاظ زیبایی اعتماد به نفسمو اورده پایین ، این چیه آقای دکتر ؟! خیلی میترسم بیماری خاصی باشه از اونجایی که انگار کنارشم یکی دیگه داره در میاد ، بعد اینکه حالت خوابیده پوست آلتم حالت چروکیدگی داره همینطور که تو عکس مشاهده میکنید ، خیلی درگیر این موضوع شدم واقعا نگرانم .... ( نصف بیشتر این مشکلات از ختنه میاد ، ظلمه ظلم ! )

    لطفا پاسخ بدید .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      باسلام و احترام باید از نزدیک معاینه شوید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      احتمال داره خال باشه و هیمنطور احتمال داره چربی زیر جلدی طولانی مدت باشه که قابل تخلیه اس
    3. تصویر کاربر رضا پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      بسیار سپاسگزارم از پاسختون دکتر ، خیلی نگرانم بابت این مورد ، من تهران زندگی نمیکنم ، ممکنه چیز خیلی بدی باشه یا اگر بخوام تخلیه کنم آسیب ببینه ؟ خیلی میترسم واقعا
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      به ارولوژیست یا متخصص پوست مراجعه کنید
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر سهند پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 297 مشاهده پرسش
    سلام دكتر، من يك لكه سياه رنگ رنگ خيلي كوچك روي التم ديدم،مثل خال ميمونه ولي قبلا متوجه نشده بودم، حدودا ٢ سال هست رابطه نداشتم با كسي، اين لكه بافتش هم مثل پوست ميمونه وقتي دست ميكشم چيزي احساس نميكنم، ميخواستم ببينم ايا يك خال معمولي هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      با سلام مجددا عکس هارو آپلود کنید
    2. تصویر کاربر سهند پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      آپلود كردم
    3. تصویر کاربر سهند پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      آپلود كردم
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      زگیل نیست
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر Mehrdad پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 315 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر . بنده 19 سالم هست. بخاطر ختنه ی بد آلت بنده توسط پوستی به قسمت سر وصل بوده با مشورتی که از دکتر دیگری گرفتم ۲ سال پیش موفق شدم پوست رو در خانه بدون بروز عفونت از سر جدا کنم . زیر اون قسمت پوست که جدا شد شکل عجیبی داره . میخواستم بدونم که مشکلی ایجاد نمیکنه و راهی برای ترمیمش هست ؟ چون به سمت راست هم کجی داره آلت و جلوی رشد رو تو بلوغ نگرفته ؟
    1. تصویر کاربر Mehrdad پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      عکس های مربوطه
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      جراحی پلاستیک لازم داره
    3. تصویر کاربر Mehrdad پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      اگه جراحی انجام نشه مشکلی پیش میاد در آینده و رابطه جنسی ؟
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۸ دی ۲( 2 سال پیش)
      خیر
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر رضا یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 605 مشاهده پرسش
    با سلام
    پس از معاینه پزشک و سنو گرافی تشخیص واریکوسل بود لطما بفر ماییدبا توجه به داشتن درد نیاز به عمل است یا نه؟
    اکر نه برای رفع درد باید چه کرد؟
    ضمنا اینجانب دارای فرزند می باشم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      نیاز به عمل ندارید
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب