ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (238 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر تبرائی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 4794 مشاهده پرسش
    با سلام
    جناب دکتر بنده به خاطر بزرگی ÷روستات از سه داروی تامسولوسین .÷رازوسین وفیناستراید همزمان استفاده میکنم شبها فیناستراید و ÷رازوسین وروزها تامسولوسین مصرف میکنم همچنین روزی 2 قرص
    افلوکساسین به خاطر التهاب مثانه به طور موقت مصرف میکنم آیا جنابعالی مصرف همزمان این داروها را جایز میدانید خواهشمندم راهنمائی فرمائید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام تامسولوسینن کافی است
  • تصویر کاربر محمد جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت شما بنده جوانی 26 ساله هستم که متاسفانه گه گاهی استمنائ میکنم
    متاسفانه پس از آخرین مورد (از حدود 3 روز پیش) دردی در ناحیه مقعد و متمایل به سمت آلت دارم که اذیتم میکند و بویژه در زمان نشستن احساس میکنم روی شئ خارجی نشستم و مدام تغییر در نحوه نشستنم میدهم و احساس میکنم پروستات بنده متورم شده ولی زمانی که می ایستم یا تغییر موقعیت میدم بهتر میشم در این 3 روز در زمان ادرار کردن حدود چند ثانیه تاخیر دارم و به خودم فشار میارم
    خیلی کلافه هستم و نگرانم لطفا راهنماییم کنین!!! دعاگویم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام مهم نیست
  • تصویر کاربر علی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    در مورد پلیپ پروستات چرا بعداز حذف آن سوزش ادار باقی می ماند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام منظورتان عمل باشد طبیعی است
  • تصویر کاربر بابک جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 388 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    بنده ۳۸ ساله هستم بنا به نظر پزشک معالجم (دکتر داوود نوریزاده در تبریز) به بزرگی خوش خیم پروستات مبتلا هستم. دارویی که مصرف می‌کنم ترازوسین ۲ میلی‌گرم می‌باشد(هر ۱۲ ساعت ۱ میلی). سوال بنده این است که با خوردن این قرص جریان ادرار به حالت عادی بر می‌گردد ولی نمیخواهیم زیاد به مصرف قرص وابسته باشم. آیا اینجانب می‌توانم عمل جراحی پروستات انجم بدهم؟ کدام روش بهتر است؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام در این سن نیاز به درامان جراحی نیست
  • تصویر کاربر ابراهیم جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 321 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    جوانی 29 ساله هستم که به مدت 5ماهی هست ادرارم زرد البته گاهی وقتا که مایعات زیاد مینوشم رنگش روشن روشن میشه ،تکرار ادرار هم دارم یعنی بعد از ادرار مثانم خالی نمیشه و همین امر باعث شده تا ادرار کردنم طولانی بشه،سوزش ادرار ندارم،البته تکرار ادرارم در فصل سرد زیادتر میشه و انگشتان دست و پاهام همیشه سرده.
    ممنون از همت بلندتان انشاالله همیشه سالم و سرزنده باشید. باتشکر ابراهیم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      طبیعی است
  • تصویر کاربر امیر جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 328 مشاهده پرسش
    با سلام و احترامجناب دکتر گرانقدر
    با تشکر از وقتی که میگذارید....بتده چهل ساله و متاهل چند سالی است تکرر ادرار دارم چه شب و چه روز تامسولوسین میخورم شبی یک عدد اما بهتر هستم اما کاملا خوب نیستم و حتی شبها تا 5 بار هم میروم دستشویی.... باید دیگر چه کنم.....در حالیکه پروستاتم اندازه اش حداکثر نرمال بود....واقعا متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام باید نوار عصب مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر عماد جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 387 مشاهده پرسش
    با سلام.
    جوانی 26 ساله و مجرد هستم. گاهی دچار درد در ناحیه کف لگن(بین مقعد و بیضه ها) میشوم و احساس میکنم این ناحیه از داخل متورم است که معمولا بعد از گذشت مدت زمانی این درد و احساس برطرف میشود. هفته گذشته به یکباره دچار درد شدیدی شدم که حتی امکان تغییر وضعیت در حالت خوابیده را هم بمن نمیداد. همچنین از شب گذشته تغییر رنگ در ادرار دارم(به رنگ صورتی-گل بهی). لازم بذکر است درطی دوسه ماه گذشته دو الی سه بار در طی یک روز دچار سوزش ادرار شدم که این سوزش ازبین رفت. در حال حاضر مشکلی در دفع ادرار اعم از تکرر را سوزش یا دفع ادرار سخت ندارم اما همچنان ادرار دچار تغییر رنگ است.
    همچنین باتوجه به کارم مجبورم درطول روز مدت زیادی روی صندلی بنشینم.
    5سال قبل بدلیل اضطراب که منجر به افتادگی شدید میترال گردیده بود تحت درمان با آلپرازولام 0/5و ایندرال 10 قرار گرفتم. پس از یک سال بعد از برطرف شدن علائم درمان قطع گردید.
    ممنون میشوم من را راهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۳ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام مشکل شما عصبی است
  • تصویر کاربر حسین پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 382 مشاهده پرسش
    سلام شش ساله التهاب وتورم مثانه وپروستات وکیست کلیه دارم تواین مدت ترازوسین مصرف میکردم الان سونوگرافی وآزمایش گرفتم اندازه پروستات از20به24 افزایش پیداکرده ادرار اول کمی تاخیر ودرووسط قطع ووصل ودوشاخه میشه البته نه ماهه استرس ومشکلات روحی دارم الان کپسول مدالوسین0/4 وپروستاتان تجویز کرده اند 5 روره مصرف می کنم موقع آمیزش مایعی خارج نمیشه 51 سال دارم راهنمایی میخواستم داروروادامه بدم یا عوض کنم ببخشید وتتان روگرفتم اسماعیلی متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      عارضه دارویی است
  • تصویر کاربر سید جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 692 مشاهده پرسش
    ضمن عرض سلام به استحضار می سانم 72 ساله هستم و بیش از 10 سال است که با عوارض بزرگی پروستات زیر نظر پزشک متخصص با کمک داروی تروزاسین یا تامسولوسین مدارا میکنم . چندروز پیش به دلیل التهاب مفصل و با تجویز پزشک ارتوپد روزانه 600 میای گرم داروی بروفن میخورم .در نهایت تعجب متوجه شدم به راحتی ادرار می کنم و دیشب برای ادرار اصلاً بیدار نشدم . هم خوشحال شدم هم نگران ، خوشحال از اینکه به راحتی و بادفعات خیلی کم به دستشوئی می روم و نگران از اینکه نکند بیماری من هیپر پلازی پروستات نبوده و مشکل دیگری باشد ( مثلاً التهاب مجاری ادرار ) خواهشمندم راهنمائی بفرمائید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام نوار مثانه و سیستمی کمک کننده هستند در سایت من را ببینید بخوانید
  • تصویر کاربر حسین جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 390 مشاهده پرسش
    سلام ،آیا خود ارضایی باعث سرطان یا بزرگی پروستات میشود؟
    همچنین خودارضایی باعث عقیم شدن میشود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۰ شهریور ۹۴( 9 سال پیش)
      سلام نه
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 432 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 420 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 445 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 467 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب