ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر شهرام جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت اقای دکتر من 32 سالمه که یک سال دچار تکرر ادرار شدم هرچی ازمایش سونو گرافی هم رفتم چیزی نشون نمیده خیلی دکتر هم رفتم یکی میگه پروستاتت عصبی هستش یکی میگه بزرگ هستش یه خورده اینسری که دکتر رفتم چندتا قرص داده از جمله پروترال "تولرین و ازیترومایسین که باز هم اثر ندارن اگه میشه راهنمایی کنید اخه دکتر تو خواب هم یکی دوبار بلند میشم میرم بیرون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد نوار عصب مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر payam جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 2792 مشاهده پرسش
    سلام من حدود یک سال هست که دچار مشکلات در دفع ادرار شدم. اولش با کلیه درد شروع شد و بعد با گیر ادراری های متعدد ادامه پیدا کرد و تا چند وقت هر وقت آزمایش ادرار می دادم خون داخل ادرارم بود در طول این یکسال پیش حدود 10 تا متخصص رفتم وانواع آزمایش های ادرار و سایتولوژی و سونوگرافی از تمام کلیه و مثانه و پروستات وبیضه ها و ... انجام دادم ونتیجش خوب بود و انواع داروهای رواتکسین، هیدورکلروتیازید، پروستاتان، پرازوسین، آزیترومایسین، داکسی سایکلین، تاوانکس، باکلوفن و ... را مصرف کردم تا اینکه در نهایت مجبور شدم عمل سیستوسکوپی رو انجام بدم. دکتر بعد از دیدن سیستوسکوپی من گفت که التهاب پروستات شدید داری و داروهای ، تاوانکس، باکلوفن و تامسولوسین رو برام نوشت و گفت بعد از یک ماه مجدد مراجعه کن...بعد از مراجعه مجدد سه قرص امنیک و تاوانکس و فلوکستین رو بهم داد که بامصرف اونا اونقدر داغون شدم که تا حدود سه هفته با کمک آب گرم و بهتر بگم نزدیک به جوش ادرار می کردم. تااینکه با مراجعه به پزشک دیگر قرص فیناستراید(صبح 1 عدد) و تامسولوسین(شب 1 عدد) رو بهم داد و در حال حاضر دارم این دو تا قرص رو مصرف میکنم(فیناستراید حدود 3 ماه متوالی و تامسولوسین حدود 8 ماه متوالی) ولی دیگر هم بهبودی کامل حاصل نشده وضعیتم جوری که اگه حالم خوب باشه شاید ادرارم به صورت روان و عادی دفع بشه ولی تکرر دارم و مجبورم هر 1 ساعت یا 45 دقیقه یکبار به دستشویی بروم و اگر حالم بد باشه برای ادرا کردم مشکل دارم و باید کلی زور بزنم و از آب گرم استفاده کنم و ادرار به صورت جهشی دفع می شه و علاوه بر اون تکرر هم دارم در حالی که مصرف مایعات من در روز کمتر از 4 لیوان آب است و الآن حدود 2 ماهه که همه ی غذاها و خوراکی ها و میوه های طبع سرد را هم نمی خورم( به جز برنج و پنیر.)...خواهشا راهنمای بفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من شما سالميد ٢-بيخيال شويد از هيچ دكتر نتيجه نميگيريد
  • تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۲۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 366 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خوب هستین ببخشید من سنم21ساله که طرف راست مثانم یه مهره کوچک هسته که یه سه تا چهار روزه که متوجه شدم که یه کم هم بعضی وقت ها هم یه کم درد میکنه یعضی وقت ها ولی کم تر کل مثانم هم واسه چند دیقه سیخ میکشه دیگه ول میکنه میشه راهنماهیم کنید ممنون میشم خیلی بخاطر اون مهره استرس گرفتم ممنون میشم جوابمو بدین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۲ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد نتيجه عكس برداري را ببينم
  • تصویر کاربر صالح چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 312 مشاهده پرسش
    33سالمه.متاهل.4ساله مشکل پروستات دارم تکرر ادرار دردسوزش سردشدن سرآلت آزمایش ادرارخون تنگی مجرا سونوگرافی کشت ادرار انجام دادم انواع نسخه ها اعم از انتی بیوتیک وبلوک کننده مصرف کردم دکتر اعصاب هم رفتم سه نسخه داروی اعصاب گرفتم ولی بیفایده اس لطفا راهنماییم کنین
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر سیاوش چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    باسلام پدرمن هفتاد سال دارد .کمی احساس خستگی داشتند وزیاد دستشویی میرفتن شبها حدودا سه بار.ازمایش خون وسونو دادن نتایج پی اس آ .نودو هشت وبقیه ازمایش خون خوب بوده.سونو پروستات باحجم هفتادو پنج سی سی بزرگتر از حد طبیعی وبا اثر فشاری روی مثانه وباقیمانده ادرار شصت سی سی.به پزشک اورولوژی مراجعه کردند به ایشان داروهای تامسو وفیناستراییدوانتی بیوتیک وتستسترون داده شده که دوباره بعد از یکماه استفاده تست پی اس آ بدهند.سوال من این هست که ایا این روند درمان راپیگیری کنیم .لطفا راهنمایی نمایید چون من شدیدا نگران سرطان پروستات هستم.ضمنا ایشان ناراحتی قلبی هم دارن .در صورت مثبت بودن بیوبسی باید رادیوتراپی شوند .در حال حاضر غیر از تکرر ادار مشکل وکمی بی اشتهایی مشکلی ندارند .با سپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اول نمونه برداري وسپس تصميم بعدي فيلم نمونه برداري من در سايتم را ببينيد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
  • تصویر کاربر نوشین چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    باسلام.پدر بنده 67سال سن دارند. بدون هیچگونه مشکلی برای بررسی پروستات آزمایشpsaانجام دادند و عدد 13.9گزارش شد.سه روز بعد در آزمایشگاه دیگری آزمایش را تکرار کردند عدد181گزارش شد.آیا این افزایش سریع نشان دهنده بدخیمی است؟خیلی نگرانم .ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید
    1. تصویر کاربر نوشین سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      عدد هجده و یک دهم
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بله سريعا با مطب جهت نمونه برداري تماس بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر حامد سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 333 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر، چندماهی درگیر التهاب پروستات بودم دارو مصزف کردم و رفع شد تقریبا نه کامل،الان روزه که میگیرم احساس درد در پهلوها دارم گاهی اوقات،ایا میتونم روزه بکیرم بازهم؟
    دوم اینکه بعد از امدن از دستشویی استبرا و طهارت، چند دقیقه بعد احساس یک قطره ادرار میکنم که بعد از دیدن، متوجه میشم داخل مجرای ادرار خیسه، چیکار کنم گرفتار شدم؟ سپاسگزارم از راهنمایی شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بيشتر وسواس وعصبي است اهميت ندهيد
  • تصویر کاربر سپنتا سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر . من چند روز پیش سوالی از شما پرسیدم که اون سوال رو الان میگذارم برای یادآوری ، ولی شما فرمودید این درد ناچیز رو نادیده بگیرم و دیگه حتی به دکتر مراجعه نکنم . ولی خواستم خدمتتون بگم که درد و مشکلات من به قدری جدی شده که رابطه ی من و همسرم داره به طلاق کشیده میشه و من برای بزرگ کردن بچه ی شش ماهه ی خودم هم حتی دیگه توانایی ندارم و واقعا به آخر خط رسیدم و حتی برای مشکلم نزد یک پروفسور آلمانی هم رفتم و نتیجه نگرفتم . لطفا بهم کمک بفرمایید و اگه میشه پروستات من رو به طور کامل بیرون بیارید . ممنون از محبتتون ، سالم و موفق باشید . سوال قبلی : " سلام جناب دکتر . من 9 سال هست که درگیر بزرگی و دردناک و سوزناک بودن پروستات خودم و مشکلات ادراری هستم که با مصرف انواع داروها کوچکترین نتیجه ای نگرفته ام و روز به روز مشکلم شدیدتر شده . از طرفی دکترهای پیشین به من گفته اند که با توجه به اینکه پروستاتیت من نه التهابی هست و نه باکتریایی با جراحی نیز مشکل من نه تنها حل نخواهد شد بلکه بدتر خواهد شد . آیا اگر پروستات من به طور کامل خارج شود مشکل من حل نمیشود ؟ با تشکر از شما . "
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام درمان اين درد بيخيالي است كه عرض كردم از دكتر نتيجه نميگيريد
  • تصویر کاربر نعمت چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 367 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید، آقای دکتر مرد 50ساله هستم و چندسالی هست که کلیه هام سنگ سازه که خودکار دفع میشد. ولی حدود دو ماه هست که مشکل ادرار پیدا کردم. به سختی ادرار میاد.چندبار به دکتر مراجعه کردم با بررسی انجام شده با سونوگرافی ونوار مثانه دکتر ها گفتن که پرستات 50.5 میلی است و در حال بزرگ شدن هست. یه سری دارو تجویز کردند . دوماه استفاده کردم ولی بهتر نشدم و دکتر ها گفتن باید یا پروستات تراش داده شود یا اینکه عمل شود. خواستم نظر شما رو بپرسم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد مداركتان را ببينم سيستوسكوپي كنم تا جواب بگويم
    2. تصویر کاربر نعمت سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      3 فایل ارسال کردم ، چه مدارکی منظورتون هست ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ١-سنگها درمان نميخواهد٢-نوار مثانه انسدادي است وسرعت پرش ادرار پايين ولذا يا بايد دارو بخوريد يا پروستات عمل شود توصيه من جوان هستيد دارو ميباشد
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      9-شما می توانید از طریق صفحه اینستاگرام یا کانال تلگرام سلسله مباحث پزشکی اینجانب را دنبال کنید.
      🆔 https://www.instagram.com/drkarami/
      🆔 http://t.me/irdarman
    5. نمایش سایر 3 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 416 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    پدر بنده دچار بزرگی پروستات و وجود سنگ های ریز زیاد در داخل مثانه بود و ده روز پیش تحت عمل به صورت باز قرار گرفت. اما پس از گذشت این مدت پدر بنده هنوز کنترل ادرار خود را ندارد. حال سوال بنده از شما پزشک محترم این است که آیا این مشکل به مرور زمان حل می گردد یا خیر؟ و اگر جواب خیر است آیا درمان دارویی دارد؟ با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ خرداد ۹۶( 8 سال پیش)
      بايد منتظر بمانيد واز دكتر خودتان بپرسيد منطقي است
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 411 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 439 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب