ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر همایون سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 306 مشاهده پرسش
    سلام، من 64 سال سن دارم. 3 سال پیش به علت بزرگی خوش خیم پروستات(95سی سی) با تشخیص دکتر عمل باز پروستاتکتومی شدم. هفته گذشته به علت مشکلات گوارشی سونوگرافی شکم شدم و مشخص شد پروستات مجددا بزرگ شده (43سی سی) وpsa برابر 2 است. برای پیشگیری از مشکلات ناشی از افزایش اندازه پروستات و مشکلات ناشی از آن پیشنهاد چه دارویی می کنید تصویر سونو گرافی به پیوست تقدیم می‌گردد. آیا کیست های روی کلیه چپ مشکل ایجاد خواهند کرد. از پاسخ حضرت عالی سپاسگزارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      فعلا فقط شبی یک عدد کپسول تامسولوسین مصرف شود
  • تصویر کاربر محمود جمعه ۱۹ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید بنده 68 سال سن دارم ، حدود 4 سال هست که درگیر پروستات هستم و قبلا تامسولوسین و ترازوسین تجویز کرده بودن که خیلی راحت بودم ولی در حال حاضر حدودا 4 ماه هست که تامسولوسین 04 روزی 2 عدد و فیناستراید 5 یک عدد مصرف میکنم و در حال حاضر دچار مشکل تکرر ادرار بدون شب ادراری و کمی سوزش هستم و در سونوگرافی که انجام دادم حدود 140 میلی لیتر از حجم ادرار( که قبل تخلیه مثانه که 500 میلی لیتر بود) پس از تخلیه خارج نشد و حجم پروستات 54cc در ابعاد 43×47×51 مشاهده شد همچنین 154 total psa در آزمایش انجام شده گزارش شده و عفونت ادراری هم نداشتم ، جراحی آندوسکوپیک برای بنده با این شرایط قابل انجام هست ؟
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      اگر psa شما ۱۵۴ هست باید از پروستات نمونه برداری انجام شود
    2. تصویر کاربر محمود سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      ببخشید آقای دکتر psa یک ممیز ۵۴ است ۱.۵۴ اشتباه وارد شده ، باز هم نمونه برداری لازم است ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      خیر ، اگر ۱.۵۴ هست طبیعی است. تامسولوسین ادامه یابد. اگر با مصرف دارو علاین کنترل نیست پروستات باید عمل شود
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر عباس سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 301 مشاهده پرسش
    سلام من ۳ سال است از ناحیه کشاله ران وزیر شکم درد دارم چون دردم درفوتبال ونم نم شروع شد فکرمیکردم آسیب ورزشی هست دکترهای زیادی رفتم ونظرات مختلفی دادن ولی ده روز پیش به پزشک اورولژی رفتم وبامعاینه گفتن پروستات شما ورم کرده وقرص پروستاتان وترازوسین ۲ تجویزکردن الان بعدازمصرف ده روز دردم بهترشده ولی کامل خوب نشده آیا داروی دیگه ای نیاز هست به نظرشما اصلا درد من به پروستات مربوط
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      ابتدا سونوگرافی از بیضه ها و کشاله ران و کلیه و مثانه و پروستات انجام شود
  • تصویر کاربر شهریار سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 395 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده 21سالمه قبلا سابقه خودارضایی داشتم مدتیه که در دفع ادرار مشکل پیداکردم: تکرر ادرار ، تاخیر در ادرار(با فشار کم) قط و وصل شدن و خالی نشدن کامل ادرار و همچنین احساس خارش و سوزش در ناحیه پروستات(چپ و راست) دارم.
    آزمایش psaو سونگرافی دادم که که جواب به شرح زیر است(البته عکس مربوط به ازمایش ها را هم فرستادم):
    PSA : 0.87
    TSH : 2.00
    پروستات بزرگتر از طبیعی 23سی سی.
    ادرار باقیمانده پس از تخلیه 80سی سی
    دکتر سه قرص:پروستاتان،سفیکسیم400 و افلوکینول 200رو تجویز کردن و من دوماه اینارو مصرف کردم داروها تاثیر داشتن روی تکرر ادرار،تاخیر و قط و وصل شدن ولی روی (خارش و سوزش پروستات اثری نداشتن) الان که داروهام تموم شده احساس میکنم دارم به روزای قبل برمیگردم (احساس سوزش و خارش فقط در جایی که پروستات هست اذیتم میکنه دقیقا زیر مثانه وباید دائمن اون محل رو بخارانم وگرنه در هنگام ادرار سوزشی ندارم)لطفا بفرمائید چکار کنم و چه دارویی رو مصرف کنم ؟!
    (عکس ازمایش ها رو هم فرستادم).
    1. تصویر کاربر شهریار پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر لطفا جواب بدید
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    3. تصویر کاربر شهریار جمعه ۱۹ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر جان یه سوال یادم رفت بپرسم تا وقتی که انزال نداشته باشم ادرارم تا حدودی نرماله اما بعد از انزال نمیتونم اداری انجام بدم و باید صبر کنم تا نیم ساعت بگذره و بعد اقدام کنم همچنین قبل انزال خارش و سوزشی تو ناحیه پروستاتم ندارم اما بعد انزال احساس سوزش و خارش تو خود غده پروستات دارم
      به نظر شما به جز داروهایی که برام تجویز کردید دارویی دیگر برای این مشکل لازمه تجویز کنید یا نه همونارو مصرف کنم.باتشکر
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۹ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      همین ها کافی است
    5. تصویر کاربر شهریار یکشنبه ۲۱ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام مجدد دکتر رفتم تامسولوسین بگیرم؛ پروترال ۰۴(تامسولین پیوسته رهش)بهم دادن درسته؟
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۳ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      بله
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر سعید سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 438 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید

    بنده 42سالمه و متاهل یکی دوسالی هست پروستاتم اذیتم‌میکنه دوبار به پزشک مراجعه کردم بار اول پزشک بدون آزمایش گفتند مشکلی نیست فقط وسواس داری
    بار دوم پزشک جدیدم گفتند آزمایش بدید که آزمایش psa دادم‌نرمال بود ولی یک کیست در سونوگرافی ترانس رکتال مشاهده شد که پزشک نالیدیک اسید تجویز کردند تقریبا هفت هشت ماه خوب بودم در حال حاضر درد مقعد درد کمر دل درد و تکرر ادرار خفیف مخصوصا در زمستان.
    ابعاد پروستات 43*35*25
    و حجم 21cc

    سونوگرافی ترانس رکتال دادم که یک کیست به ابعاد 5*7میلیمتر در مجاور پیشابراه پروستاتیک در زون پری یورتال مشاهده شد.

    آزمایش psaعدد 0.5 رو نشون میده
    آزمایش خون و ادرار هم نشانی از عفونت وجود نداشت
    پزشک معالجم گفتن میتونم با لیزر کیستت رو بردارم ولی میترسم مشکلات منی پیدا کنی و یک کپسول تامسولوسین یک روز در میان صبح ها و قرص دیکلوفناک هر شب تجویز کردند .

    علایم من برطرف نشده
    در حال حاضر درد خفیف مقعد و حالت تهوع کمی درد خفیف ناحیه پروستات و شکم درد دورناف دارم
    از مدتها پیش یبوست داشته ام
    اخیرا هم رفلاکس معده نسبتا زیادی دارم
    تخلیه مدفوع هم بادل درد بطور کامل انجام نمیشه و گاهی شل و گاهی سفت و گاهی یبوست وجود داره لطفا رهنمایی کنید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۶ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
  • تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 335 مشاهده پرسش
    سلام.
    آیا فرقی بین قرص پروستاتان و پروترال هست یا فرقی ندارد؟؟ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      پروترال برای پروستات بهتره
  • تصویر کاربر آرمین دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 368 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    ۳۰ سالمه رابطه ی جنسی ندارم سیگار و الکل هم مصرف نمیکنم
    بخاطر سوزش و تکرر ادراری و عفونت پروستات اما ترشحات و خون نداشتم قرص تاوانکس ۵۰۰ مصرف کردم بعد ۶ هفته سوزش ادرار و درد کشاله ی ران و درد بیضه تقریبا خوب شد بعد بخاطر قطره قطره امدن ادار در اواخر ادار کردنم رفتم سنوگرافی که پیوست کردم گفت تخلیه ضعیف ایا این بزرگی خطرناکه قابل درمان و کوچک شدن هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      علایم شما به التهاب پروستات شباهت دارد ، از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
    2. تصویر کاربر آرمین یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سپاس و خسته نباشی آقای دکتر برای تجویز خوبتون
      آزمایش ادرار و خون هم دادم برای پروستات که جواب این آزمایش چهارشنبه آماده میشه که درصورت لزوم برای شما آقای دکتر ارسال کنم؟
      و این که آقای دکتر حدود یک ماه از این مشکل میگذره و علائمی مثل سوزش ادرار و درد در ناحیه پشت ران و بیضه برطرف شده فقط در ناحیه لنفاوی اگه درست گفته باشم یعنی در قسمت کشاله ی ران و پایین مثانه یعنی دو طرف پروستات دچار التهاب هست هنوز که گاهی این التهاب کمتر میشه گاهی بیشتر و با ماساژ دادن گاهی احساس درد میکنم اما خیلی خفیف ایا این قابل درمان هست این بزرگی پروستات یا نه؟باتوجه به سن کم و ازدواج نکردم هنوز
      و همین طور در مواقعی که دچار یبوست میشم یا هنوز دسشویی برای خروج مدفوع نگرفتم فشار ادارم کم میشه و بعدش خوب میشه
      و این که چه غذاهایی میوه هایی یا گیاهانی برای بهبودش مفید هستن و چه کارهایی باید انجام ندم که دوباره دچار این بیماری نشم؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۵ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ، توضیحات لازم در جواب قبلی داده شده است.
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 546 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر سوال داشتم در مورد پدرم آیا اگر پروستات بدخیم باشه و ایشون مشکل فتخ دو طرفه هم داشته باشند میشه در یک جراحی انجام داد و مدت زمان عمل چقدر هست سوال دومم این هست که آیا جراحی پروستات بدخیم با خوش خیم تفاوت داره و اینکه در بد خیم ، دوره نقاهت و سختی چگونه است چون پدر من با اینکه سن 65 سال دارن ولی از نظر جسمانی نحیف و کمی ضعیف هستند در نهایت میخواستم بدونم که آیا پیاده روی سریع روز قبل از آزمایش psa باعث بالا رفتن عدد میشود و یا خوردن مولتی ویتامین ایموننس و داروهای آرام بخش و همچنین ژل رویال چطور ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      معمولا پروستات بدخیم چون عملش سنگینه با فتق در یک مرحله انجام نمیشه. نوع عمل پروستات بدخیم با خوش خیم فرق دارد
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      مواردی که ذکر کردین باعث افزایش psa نمی شود
    3. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      دکتر جان ایا برا کسی که سن ۶۵ اما جثه ضعیفی دارد عمل پروستات بدخیم رو پیشنهاد میدهید یا نباید عمل کنن
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      بر حسب جواب نمونه برداری و اسکن استخوان و ... گفته میشه که نیاز به عمل هست یا نه !!
    5. تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      ممنون دکتر جان پس پیگیری میکنیم برای نمونه برداری انشالله که نیازی به جراحی نباشه ولی اگر احیانا شد ما مزاحم شما خواهیم شد ، دکتر عزیز
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      🙏 خواهش میکنم
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر younes یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 463 مشاهده پرسش
    سلام و وقت بخیر خدمت استاد کرمی.خیلی لطف میکنید اگه کامل جواب بدید . ساکن تهران نیستم و خدمت شما رسیدن برایم مشکل است به دلیل شرایط کاری.بزرگی میکنید اگه کامل جواب بدید
    مردی هستم 29 ساله.
    مدت 4 ماه هست احساس ادرار دارم حتی بلافاصله بعد از دفع ادرار.
    استبرا هم میکنم ولی این حس وجود ادراد در بدنه الت همچنان باقی میماند.
    ادار پرش و سرعت عادی دارد ,ولی انتهای ادرار ,کمی قطره قطره میشود و زمان انتهای قطره شدن ادرار یک قطع و وصل صورت میگیرد و مقدار کمی ادرار با سرعت بیشتری خارج میشود.(درواقع 90% مثانه با سرعت و پرش خوب خارج میشود بدون قطع شدن. ولی 10% باقیمانده قطره قطره میشود . و زمانی که ماهیچه های لگن رو شل میکنم یک قطع و وصلی صورت میگیرد و تمام ).
    پرش اسپرمم هم زمان انزال حدودا 40 سانتیمتر است برای بار اول و برای بار دوم حدود 20 سانتیمتر.
    شب هم 1 بار برای ادرار بیدار میشم.
    2 بار سونوگرافی از کلیه . مثانه . پروستات . بیضه انجام دادم.
    ادرار باقی مانده در مثانه 25 میل هست . و حجم مثانه هم 395 میل. مقدار کمی پروستات بنده به گفته دکتر های معالج بزرگتر از نرمال است.
    ازمایش کامل خون و ادرار و psa بنده هم کاملا سالم بود.
    معاینه فیزیکی از الت و بیضه دکتر ها انجام دادن و موردی نبود.
    جناب دکتر پس مشکل من چه چیزی هست ؟ دکتر هایی که رفتم به من حتی دارو ندادند و مشکلی نمیدیدند.
    ولی این احساس وجود ادار در تمام روز من رو خسته کرده
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام ، روزی یک عدد قرص یوریناسین ۱۰ میلیگرم استفاده شود
    2. تصویر کاربر younes یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      سلام روز بخیر جناب دکتر. برای چه مدتی باید استفاده کنم ؟
      و حالت درمانی دارد این قرص یا بعد از قطع دوباره علائم برمیگردد ؟
    3. تصویر کاربر younes یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      و اقای دکتر من مشکل بی اختیاری ادرار ندارم. ورزش بدنسازی میکنم و فشار زیاد وارد میکنم به بدن. ولی تاحالا نشده هنگام فشار بی اختیاری بهم دست بده. فقط احساس ادرار دارم در مجرا. ببخشید سوالات زیاد شده
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      یک ماه استفاده کنید ، معمولا بهتر میشه اوضاع
    5. تصویر کاربر younes یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      و اقای دکتر من مشکل بی اختیاری ادرار ندارم. ورزش بدنسازی میکنم و فشار زیاد وارد میکنم به بدن. ولی تاحالا نشده هنگام فشار بی اختیاری بهم دست بده. فقط احساس ادرار دارم در مجرا. ببخشید سوالات زیاد شده
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      عرض کردم ، فعلا یوریناسین استفاده شود
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرداد یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش) تعداد بازدید: 334 مشاهده پرسش
    جناب آقای دکتر کرمی
    با عرض سلام
    اینجانب 48 سال دارم و به صورت مادرزادی فاقد کلیه راست میباشم و در دوران جنینی کلیه راستم در کیسه منی سمت راستم به وجود آمده بود و باعت اختلال در عملکرد کیسه منی سمت راست شده بود و این کیسه بیش از حد بزرگ به گونه ای که داشت روده ها و لوله حالب کلیه چپ و مجرای ادرار را مسدود میکرد و طی یک عمل جراحی بسیار سنگین بدون آسیب به کیسه منی سمت چپم ، کیسه منی سمت راستم برداشته شد و طی این بیست سال به تعداد چهار بار درد خفیف در ناحیه کمر یا بیضه و یا کلیه چپ داشتم که هر بار که دکتر میرفتم پروستاتم معاینه میشد و فشاری توسط دکتر به پروستاتم داده میشد و بدون اختیار چندین قطره از مجرای ادرارم بیرون میریخت و دردم ساکت میشد و یک دوره یک ماهه قرص افلوکسین مصرف میکردم و کاملا خوب میشدم . ازدواج کردم و به صورت طبیعی همسرم باردار شد و یک سال است به دلیل مشکلات با همسرم جدا زندگی میکنیم و رابطه نزدیکی هم طی این یک سال نداشته ام. دو ماه قبل درد بسیار بسیار شدیدی که از مقعد شروع میشد و بیضه ها و مجرای ادرار و الت و درد بسیار شدید لگن را هم درگیر کرده بود به سراغم آمد.
    به پزشک مراجعه کردم و طبق روال ماساژ و فشار پروستات انجام شد و داروی افلوکسین تجویز شد ولی پس از یک ماه مصرف دارو خوب نشدم و درد ادامه داشت و مجدد به پزشک مراجعه کردم و داروی تامسولوسین را برای شش ماه تجویز کردند.
    شرح حالم را برای یکی از اقوام که ایران نیستند و اورولوژ هستند گفتم و نظر ایشان ام ار ای با تزریق گادولینیوم از پروستات و لگن برای بررسی دقیق عفونت پروستات و مصرف قرص سیپرو پانصد میلیگرم روزی دو بار و به مدت بیست و یک روز و قرص کوتریماکسازول روزی دو بار به مدت چهارده روز بود .
    در نهایت من چون به مدت یک ماه داروی افلوکسین را مصرف کرده بودم تصمیم گرفتم فقط قرص تامسولوسین را مصرف کنم و کیف و لگن آب گرم استفاده کنم و پنج روز است که قرص را مصرف میکنم ولی کماکان درد متوسط دارم.
    آیا نیاز است قرص سیپرو و کوتریماکسازول را به همراه تامسولوسین مصرف کنم و ام ار ای هم انجام دهم یا مصرف قرص تامسولوسین کفایت میکند.
    با توجه به شرح حالم ممنون و سپاسگزار میشوم هر راهنمایی که لازم است بفرمایید.
    با تشکر و تجدید احترام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۴ دی ۹۹( 4 سال پیش)
      از داروهای افلوکساسین ۲۰۰ میلیگرم هر ۱۲ ساعت و کپسول تامسولوسین ۰.۴ میلیگرم شبی یک عدد و قرص ملوکسیکام ۷.۵ میلیگرم هر ۱۲ ساعت برای یک ماه استفاده کنین و از قهوه و نوشابه و ادویه جات و پیاز و سیر پرهیز کنین
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 453 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب