ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 229 مشاهده پرسش
    سلام،من 23 سال سن دارم متاسفانه مدتی بصورت روزانه خودارضایی کردم و کمی افراط بود و الان دچار مشکلات ادراری شدم و علاوه بر تکرر ادرار درد عجیبی در ناحیه مثانه و پروستات دارم و بشدت باعث ترس و نگرانی من شده مدت ده روز میشود کاملا ترک کردم ولی همچنان علائم باقیست آیا جای نگرانی وجود دارد ؟ یا باید زمان بیشتری بگذرد تا بهبود یابد ؟ فراموش کردم بگم که دچار تکررادرار هم شدم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام رابطه جنسی داشتین ؟ سونوگرافی کلیه ها ومجاری انجام بشه و یک ازمایس و کشت ادرار بدهید
    2. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      آزمایش ادرار را مدتی پیش انجام دادم عفونتی در ادرار نبود
      رابطه جنسی نه ولی خودارضایی مکرر بوده که بعد از آن دچار تکرر ادرار در ناحیه مثانه و پروستات شدم و حتی حین لمس آلت دچار درد میشوم آیا بخاطر افراط بودن در آن است یا مشکل جدی وجود دارد ؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      بله بخاطر افراط در خود ارضایی است بعد از مدتی فروکش میکنه جای نگرانی نیست
    4. تصویر کاربر محمد دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم بابت پاسخ
      بشدت نگران بودم چون احساس حرارت در پروستات و درد مثانه و پروستات داشتم پس رفع خواهد شد،باتشکر از پاسختون
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۲ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      خواهش میکنم
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر رضا دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 215 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید هفته پیش تماس گرفتم مبنی بر اینکه آزمایشات PSA بنده بعد از عمل پروستاتکومی که حدود 5 سال پیش بوده .
    که هر 6 ماه انجام میدهم زیر یک میباشد ، فرمودید چقدر زیر یک - 3 PSA آخر بترتیب 1/0 و .76/. و 1/. میباشد.
    یک سال بعد از عمل نیز پرتو داشته ام.حال به نظر شما هورمون درمانی لازم میباشد؟
    سن بنده 68 سال میباشد. با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      عکس ازمایش اخر psa را بفرستید .
  • تصویر کاربر Ali دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 235 مشاهده پرسش
    مشکل من علایم پروستاتیت هست اما خیلی خفیف. احساس ناخوشایند در آلت گاهی هم درد خفیف زیر بیضه ها تا معقد. احساس ماندن ادرار در آلت هم گاه دارم. تکرر ادرار، یا سوزش و فشار کم ادرار ندارم. علائم نه کمتر میشه نه بیشتر. آزمایش ادرار و سونوی پروستات هم دادم . پروستاتم 28 سی سی با اکوی هتروژن هست. پی اس آ هم دادم 2.98 هست.در مراحل مختلف مراجعه به دکترها همگی انتی بیوتیک ، تامسولوسین و سلکوسیب تجویز کرده اند. اما بیشتر از یک سال علائم همچان باقی است چکار کنم. همان داروها رو ادامه بدم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام متاسفانه عود التهاب پروستات زیاد است چند سالتون هست ؟ شب ها در لگن یا وان اب گرم نیم ساعت بنشینید
    2. تصویر کاربر Ali شنبه ۹ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      چهل سالم هست
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      در لگن اب گرم تا یک ماه بنشینید و داروها رو ادامه دهید
    4. تصویر کاربر Ali دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      آقای دکتر من رابطه با همسرم رو به حد اقل( هر دوهفته) کاهش دادم از ترس اینکه ارتباط جنسی التهاب رو بدتر کنه. همسرم ناراضیه. رابطه جنسی التهاب بدتر نمیکنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۱ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      خیر موردی نداره
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر مهرزاد جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 220 مشاهده پرسش
    سلام ودرود جناب دکتر کرمی بزرگوار 66سال دارم درازمایش PSA درخردادچهارصدویک مقدار آن 5.5 بوده ودرشهریور همان سال با تکرار آزمایش مقدارpsa برابر2.88 شد. ومقدار بزرگی پروستات 60 میلی لیتر بود. در آزمایش جدیدpsaدراردیبهشت امسال به7.3رسیده است. آیا نیاز به نمونه برداری فوری دارد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام بله میشه نمونه برداری کنید و یا MRI انجام دهید . اگر در ام ار ای ضایعه خاصی باشد بعد نمونه برداری کنید مشکل ادراری ندارید ؟
    2. تصویر کاربر مهرزاد جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام ودرود نیاز فوری به تخلیه ادرارندارم ولی هنگام تخلیه فشارکم هست. وسوزش هم ندارم.
      قبلا چندین بارتوسط جنابعالی ویزیت شده ام. قبلا PSA بنده بین 2 تا 3.5 درنوسان بوده. ولی دریکسال اخیر مقدارش بالا رفته است.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۸ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      حتما یا ام ار ای یا نمونه برداری ترجیحا mri انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر کوروش چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 198 مشاهده پرسش
    با سلام خدمت استاد ارحمند. بنده ۴۵سال دارم تکرر ادار بیش از حد دارم. مشگل در اتمام دفع دارم. یعنی وقتی ادرار تمام میشه قطره قطره باز میریزه. گاها درد در ناحیه بیضه یا مثانه دارم. گاه گاهی سوزش ادرار البته خیلی کم. پرنوشی آب دارم. تکرر بیش از حد ادرار زندگی من را خیلی مختل کرده. خواستم از اقای دکتر بپرسم ممکنه به علت پرستات باشه.؟ آیا نیاز به سونوگرافی دارم؟ با تشکر از استاد ارحمند
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام بله حتما یک سونوگرافی کلیه و مجاری ادرار و پروستات و باقی مانده حجم ادرار پس از تخلیه انجام بسه بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر ناصر چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 194 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر من ۳۳سال دارم و پروستاتم ۳۱سی سی هست شبها زیاد میرم دستشویی و ادرارم دوشاخه میاد و سنگینی وسوزش دارم .دکتر برام قرص باکلوفن وقرص ترازوسیت ۲و قرص سلوکسیب ۲۰۰نوشتن و آمپول جنتامیسین ۸۰۴عدد روزی یک عدد نوشتن دوروزه مصرف میکنم راهنمایی کنید عفونت هم درآزمایش ادرا و خون بود
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام سونوگرافی دارید ؟ این مشکل از کی ایجاد شده ؟
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 184 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید ۴۲ سالمه آزمایش دادم psa2.6 فری 0.49 ولی مشکل خاصی ندارم احتیاج به دارو هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۶ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام خیر
  • تصویر کاربر بردیا سه شنبه ۵ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 271 مشاهده پرسش
    سن :۱۸ ابعاد پروستات :۴۰×۳۰×۳۵ حجم :۱۸ سی سی و اکوی پروستات هم هتروژن هست
    ایا نرماله و ایا اکوی هتروژن خطرناکه و به معنای سرطان هست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام نرمال است
  • تصویر کاربر محیا یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 197 مشاهده پرسش
    سلام
    پدر بنده 64 سالشون هست بعد از انجام ام ار ای و بیوبسی تشخیص سرطان پروستات بدخیم داده شد و 8 بهمن 1401 عمل کردن و دکتر سیم فروش گفتن به اطراف نزده و فقط همون پروستات رو خارج کردن
    حالا بعد از عمل ایشون عوارض عمل مثل بی اختیاری ادرار ندارن خداروشکر ولی از بهمن تا الان به علت عفونت و با تب حدود 40 درجه 2 مرتبه بستری شدن و مرتب انتی بیوتیک تزریق شد براشون.
    حالا چندتا سوال دارم 1.علت این تب ها و عفونت ها چی میتونه باشه؟؟؟دفعه دوم که بستری شدن سیستوسکپی براشون انجام شد توسط خود دکترشون که گفتن مشکلی نبود.فقط ضخامت مثانه زیاد و حفره دار بوده میخواستم بدونم این موضوع ایا خطرناکه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
    2.پدرم بعد از عمل دچار مشکلات گوارشی شدن که اصلا قبل عمل هیچ کدوم از این مشکلارو نداشتن به این صورت که معمولا دچار یبوست میشن که این یبوست باعث میشه ادرارشون بند بیاد و زمانی که یبوست برطرف میشه ادرار شون کاملا به راحتی خارج میشه.به صورتی یبس هستن که فقط با نشستن در لگن های همورویید و با اب گرم مدفوع خارج میشه و اگر این کار انجام ندن موقع خروج خیلییی زیاد اذیت میشن و بعضی اوقات هم باد در روده هاشون میپیچه که این هم باز خروج ادرار رو براشون سخت میکنه
    این عوارض بعد از عمل به شدت ایشون رو اذیت میکنه میخواستم علت این مشکلات و راه حل درمانش رو بدونم. و اینکه ایا ممکنه به روده هاشون سرایت کرده باشه؟؟اخه اسکن بادی چیزی نشون نداده!!!
    مدارک پاتولوژی بعد از عمل و بیوپسی قبل از عمل را هم فرستادم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام بعد از عمل های سنگین گاهی اوقات بخاطر عدم تحرک روده ها این اتفاقات میفته . بررسی ازمایش ادرار و کشت ادرار انجام بشه و به پزشکشون برسه . شاید با توجه به تب ها با متخصص عفونی مشورت شود
  • تصویر کاربر نیما یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش) تعداد بازدید: 277 مشاهده پرسش
    سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    من 22 سالم هست
    مدتهاست مشکل و اذیت دارم میخوام کامل شرح حال بدم،
    حدود 2 سال و نیم پیش من درد بیضه داشتم
    رفتم سونوگرافی شدم نوشته بود هیدروسل جزئی دیده میشود + تورشن و .. نیست + ابعاد سالم + اپیدیدم سمت چپ مختصر بزرگتر از سمت راست است. به من مسکن و ی داروی دیگه دادن و بعد از چند روز خوب شدم. (من به علت وسواسم تمام موارد رو میگم شاید اصلا ربطی نداشته باشه بع مشکلم)
    مشکل اصلیم از 2 سال پیش شروع شد، سوزش و تکرر ادرار داشتم و کمی هم قطره قطره اومدن
    کشت ادرار دادم اوکی بود و سونوگرافی هم شدم حجم پروستات 14 بود، pvr هم 6 سی سی و مابقی موارد اوکی شد. حتی Rug دادم و باز هم هیچ مشکلی نبود از جهت مجرا.
    من به شدت آدم مضطربی هستم آقای دکتر، وحشتناک. به همین دلیل با تعداد زیادی دکتر صحبت کردم. تعدادی داروهایی که خوردم توی اون بازه چند ماهه:
    مترونیدازول + داکسی سایلکین + افلوکساسین + سفیکسیم + تاوانکس با پروترال همگی به شکل طولانی مدت
    نهایتا ی دکتر بهم گفت به دلیل اینکه شبها بیدارت نمیکنه این علائم و ی سری دلایل دیگه بیشتر بخاطر استرسه.
    این علائم تموم شد و کم شد ولی هر چند وقت یکبار به شکل قطره قطره اومدن ادرار میومد سراغم باز.
    آقای دکتر من پارسال رفتم باشگاه بدنسازی و بیضه‌هام باز درد گرفت سونو دادم و هیچ مشکلی نبود (تورشن هیدروسیل اپیدیدیم واریکوسل) همگی رد شد. دکتر گفت بخاطر فشاریه که آوردی و من قطع کردم باشگاه رو و خوب شد.
    باز چند وقت پیش من چون شغلم رو عوض کردم و زیاد مینشستم بیضه هام درد گرفت از اول رفتم همه موارد رو انجام دادم و باز هم اوکی بود و هیچ مشکلی داخل سونو و معاینه نبود، دکتر گفتن زیاد نشین و لباس تنگ نپوش و وسط نشستن پا شو و استراحت کن، رعایت کردم و خوب شد مجددا (بهم گفتن حساس هست بیضه هات و رعایت کن)
    مدتی هست آقای دکتر که من وسواس شدیدی اومده سراغم درباره بیماری ها، هی چک میکنم هموروئید چیه! با اینکه هیچ رابطه با دخولی نداشتم هی میترسم زگیل بزنم(فقط چند بار رابطه اورال داشتم با نامزدم که ایشون هم اولین رابطه شون بوده و باکره هستند اونم آخرین بارش 8 ماه پیشه و اصلا زمان شروع این دردها و .. رابطه ای نداشتم!) مثلا هی میرم پزشک پوست که آلتم رو چک کنه زگیل نزنم در صورتی که پزشک پوست بهم میخنده و میگه چرا میای آخه، یا هی نگران اینم نکنه ی بیماری دارم که نمیدونم. یا میرم پزشک داخلی که چکم کنه یا هی فشار خونم رو چک میکنم که مشکلی نباشه! برای این وسواس چند روزی هست که دارم داروی فلوکسیتین میخورم زیر نظر روان پزشک.
    مشکل اصلی من ibs هست! من وقتهایی که استرس بگیرم شدیدااا نیاز به دفع مدفوع دارم، ممکنه مدفوعم اذیت کنه و تمام علائم ibs رو دارم از جمله اسهال و .. .
    در حال حاضر من همراه با زور زدن برای دفع مدفوعم ترشحی بی رنگ و بی بوی چسبناک دارم که پزشک گوارشم گفتن مشکلی نداره و ترشح وزیکول هست. اول میخوام این رو چک کنم اوکی باشه بعدش هم وقتهایی که ibsم اذیت میکنه علائم ادراری مثل قطره قطره اومدن ادرار همراه با مدفوع رو دارم و این رو هم پزشک گوارشم گفتن اوکیه چون قطعا علائم ادراری داره ibs.
    با توجه به آنتی بیوتیک ها و داروهایی که خوردم و آزمایش هایی که دادم (یک دوره هم یک پزشک گفت چون قطره قطره اومدن دارم تشخیصش مثانه عصبی هست و باید تولترودین بخورم و اونم خوردم) و با توجه به اینکه بصورت کلی علائم ادراریم آزار دهنده نیست مگر وقتی که اسهالم یا مثلا شب نمیخوایم یا مثلا استرس شدید میگیرم، آیا اینها از استرس و ibs و وسواس میاد؟ چون من سوزش ادرار ندارم اصلاً و فقط همون قطره قطره اومدن و بعضی وقتها احساس عدم تخلیه کامل!
    ببخشید وقتتون رو گرفتم ممنونم ازتون آقای دکتر. خیلی لطف میکنید اگر توضیح کامل بدید بهم چون شدیدا وسواس دارم و توضیح شما میتونه خیالم رو راحت کنه. سلام وقتتون بخیر آقای دکتر
    من 22 سالم هست
    مدتهاست مشکل و اذیت دارم میخوام کامل شرح حال بدم،
    حدود 2 سال و نیم پیش من درد بیضه داشتم
    رفتم سونوگرافی شدم نوشته بود هیدروسل جزئی دیده میشود + تورشن و .. نیست + ابعاد سالم + اپیدیدم سمت چپ مختصر بزرگتر از سمت راست است. به من مسکن و ی داروی دیگه دادن و بعد از چند روز خوب شدم. (من به علت وسواسم تمام موارد رو میگم شاید اصلا ربطی نداشته باشه بع مشکلم)
    مشکل اصلیم از 2 سال پیش شروع شد، سوزش و تکرر ادرار داشتم و کمی هم قطره قطره اومدن
    کشت ادرار دادم اوکی بود و سونوگرافی هم شدم حجم پروستات 14 بود، pvr هم 6 سی سی و مابقی موارد اوکی شد. حتی Rug دادم و باز هم هیچ مشکلی نبود از جهت مجرا.
    من به شدت آدم مضطربی هستم آقای دکتر، وحشتناک. به همین دلیل با تعداد زیادی دکتر صحبت کردم. تعدادی داروهایی که خوردم توی اون بازه چند ماهه:
    مترونیدازول + داکسی سایلکین + افلوکساسین + سفیکسیم + تاوانکس با پروترال همگی به شکل طولانی مدت
    نهایتا ی دکتر بهم گفت به دلیل اینکه شبها بیدارت نمیکنه این علائم و ی سری دلایل دیگه بیشتر بخاطر استرسه.
    این علائم تموم شد و کم شد ولی هر چند وقت یکبار به شکل قطره قطره اومدن ادرار میومد سراغم باز.
    آقای دکتر من پارسال رفتم باشگاه بدنسازی و بیضه‌هام باز درد گرفت سونو دادم و هیچ مشکلی نبود (تورشن هیدروسیل اپیدیدیم واریکوسل) همگی رد شد. دکتر گفت بخاطر فشاریه که آوردی و من قطع کردم باشگاه رو و خوب شد.
    باز چند وقت پیش من چون شغلم رو عوض کردم و زیاد مینشستم بیضه هام درد گرفت از اول رفتم همه موارد رو انجام دادم و باز هم اوکی بود و هیچ مشکلی داخل سونو و معاینه نبود، دکتر گفتن زیاد نشین و لباس تنگ نپوش و وسط نشستن پا شو و استراحت کن، رعایت کردم و خوب شد مجددا (بهم گفتن حساس هست بیضه هات و رعایت کن)
    مدتی هست آقای دکتر که من وسواس شدیدی اومده سراغم درباره بیماری ها، هی چک میکنم هموروئید چیه! با اینکه هیچ رابطه با دخولی نداشتم هی میترسم زگیل بزنم(فقط چند بار رابطه اورال داشتم با نامزدم که ایشون هم اولین رابطه شون بوده و باکره هستند اونم آخرین بارش 8 ماه پیشه و اصلا زمان شروع این دردها و .. رابطه ای نداشتم!) مثلا هی میرم پزشک پوست که آلتم رو چک کنه زگیل نزنم در صورتی که پزشک پوست بهم میخنده و میگه چرا میای آخه، یا هی نگران اینم نکنه ی بیماری دارم که نمیدونم. یا میرم پزشک داخلی که چکم کنه یا هی فشار خونم رو چک میکنم که مشکلی نباشه! برای این وسواس چند روزی هست که دارم داروی فلوکسیتین میخورم زیر نظر روان پزشک.
    مشکل اصلی من ibs هست! من وقتهایی که استرس بگیرم شدیدااا نیاز به دفع مدفوع دارم، ممکنه مدفوعم اذیت کنه و تمام علائم ibs رو دارم از جمله اسهال و .. .
    در حال حاضر من همراه با زور زدن برای دفع مدفوعم ترشحی بی رنگ و بی بوی چسبناک دارم که پزشک گوارشم گفتن مشکلی نداره و ترشح وزیکول هست. اول میخوام این رو چک کنم اوکی باشه بعدش هم وقتهایی که ibsم اذیت میکنه علائم ادراری مثل قطره قطره اومدن ادرار همراه با مدفوع رو دارم و این رو هم پزشک گوارشم گفتن اوکیه چون قطعا علائم ادراری داره ibs.
    با توجه به آنتی بیوتیک ها و داروهایی که خوردم و آزمایش هایی که دادم (یک دوره هم یک پزشک گفت چون قطره قطره اومدن دارم تشخیصش مثانه عصبی هست و باید تولترودین بخورم و اونم خوردم) و با توجه به اینکه بصورت کلی علائم ادراریم آزار دهنده نیست مگر وقتی که اسهالم یا مثلا شب نمیخوایم یا مثلا استرس شدید میگیرم، آیا اینها از استرس و ibs و وسواس میاد؟ چون من سوزش ادرار ندارم اصلاً و فقط همون قطره قطره اومدن و بعضی وقتها احساس عدم تخلیه کامل!
    ببخشید وقتتون رو گرفتم ممنونم ازتون آقای دکتر. خیلی لطف میکنید اگر توضیح کامل بدید بهم چون شدیدا وسواس دارم و توضیح شما میتونه خیالم رو راحت کنه.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      سلام تمامی مواردی که گفتید جنبه روانی و استرسی دارد . با روانپزشک مطرح کنید . دوره درمانی طولانی دارد
    2. تصویر کاربر نیما یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      ممنونم از پاسخ سریع شما آقای دکتر.
      فقط دردهای بیضه هم مشکلی ندارن؟ با توجه به سونوهایی که گفته هیچ مشکلی نبوده.
      بله همونطور که گفتم اکثر این موارد وقت نخوابیدن و استرس و .. به سراغم میاد. حتما چک میکنم با روانپزشک. موفق باشید.
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۳ اردیبهشت ۲( 2 سال پیش)
      تمامی این موارد با توجه به بررسی ها انجام شده نرمال است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب