اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (240 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر هدی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 433 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید
    آقای دکتر من8سال است از مشکلات ادراری رنج میبرم. مانند احساس همیشگی نیاز به دفع ادرار، تکرر ادرار،عدم تخلیه کامل ادرار، بعضا هماچوری و بی اختیاری ادراری. نوار مثانه انجام دادم تشخیص بیش فعالی مثانه داده اند. اخیرا دچار دردهای کمرو لگن و درد زیرشکم هستم که گاهی بسیار هم شدید میشوند. و نگرانم که مشکلات جدیدتری برای من پیش امده باشد. خواستم در صورت امکان مرا راهنمایی بفرماییداینکه چه اقداماتی لازم است انجام دهم.
    ضمنا من دختری25 ساله هستم.
    ممنونم
    موفق باشید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید
    2. تصویر کاربر هدی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشکر از شما
      ولی آقای دکتر بنده دفعه قبل که نوار مثانه انجام دادم بشدت اذیت شدم والان دیگه واقعا از انجام مجدد این آزمایش میترسم.واقعا راه دیگه ای نیست که بتونم انجام بدم و جایگزین نوارباشه؟
      ازتون خیلی خیلی ممنونم
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر میثم دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 860 مشاهده پرسش
    با سلام
    پسری 26 ساله ام،از حدود 7 یا 8 سال پیش برامدگی هایی روی کیسه بیضه هایم ایجاد شده که داخلشان چربی هست دقیقا مانند چربی جوش صورت،دیروز حدود 8 تایشان را با تیغ بریده و چربیشان را بیرون آوردم ولی یکم سفت تر از چرب جوش بودند آیا امکان دارد زگیل باشند؟ سکس هم در حد لمس بدنها به یکدیگر بوده،اگر زگیل باشد باید قید ازدواج را بزنم؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      باز نشد
  • تصویر کاربر منوچهر پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 2464 مشاهده پرسش
    با عرض سلام به محضر جناب آقای دکتر و تشکر از لطف ایشان :
    1- چند ی است که مشکل دفع ادرار دارم 2- اندازه پروستات 40 سی سی بوده 3- در بررسی مثانه تعدادی دی ویتریکول در جدار مثانه دیده شده 4- دیواره جداری مثانه ام ضخیم شده 5- در دو کلیه هر کدام یک سنگ 6 میلی دارم 7- در عکس از مثانه ریفلاکس نوع یک در حالب راست دیده شده
    لطفا جناب آقای دکتر بفرمایید که چه مشکلی دارم و راه درمام آن چیست ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۴ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      حضورا مراجعه نماييد
  • تصویر کاربر خانمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 459 مشاهده پرسش
    مادرم 38ساله دارم که وقتی ادرار میکنید پس از ادرارش چند قطره خون میاید سونوگرافی رفته هیچ چیز مشاهده نشده. دلیلش چیست خواهش میکنم پاسخ دهید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۸ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بررسی حضوری
  • تصویر کاربر مژگان دوشنبه ۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    اگر داروی تجویزی برای مثانه بیش فعال بطور مرتب خورده نشود اشکالی دارد؟ بعلت یبوست حاصله فقط روزهایی که امکان عدم دسترسی به دستشوئی وجود دارد دارو میخورم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد مداوم مصرف شود
  • تصویر کاربر آ دوشنبه ۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 427 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    متن را به طور کامل مطالعه کردم ولی به دلیل لجبازی شدید بیمار نمیتوانم راضی به انجام آزمایشات کنم ایشان دخانیات و مشروبات الکلی مصرف میکند وجود خون در ادرار کدام بیماری احتمال قوی تری دارد
    لازم به ذکر است که این آقا فقط بیست سال سن دارند حداقل پنج بار در لباس زیر ایشان متوجه این امر شده ام
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      بايد بررسي شويد
  • تصویر کاربر eskandari دوشنبه ۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 389 مشاهده پرسش
    سلام پدر من حدود 80 سال سن دارد سنگ در مثانه باعث بسته شد ن مجرای ادرار شده است .ناراحتی قلبی هم دارد ایا میتوان بروش غیر بیهوشی سنگ انرا خارج کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲۹ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      جهت ويزيت تشريف بياوريد
    2. تصویر کاربر eskandari یکشنبه ۳۰ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      با تشکر
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱ دی ۹۳( 1 دهه پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر صدر جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 507 مشاهده پرسش
    باسلام خانمي٣٤ساله هستم. چند هفته اي است كه شديداًتكرر ادرار دارم. تند تند بايد به دستشويي بروم ولي ميزان ادرار خيلي كمي هم دارم. سوزش ندارم قند خون ناشتا١٠٠ودوساعت بعد صبحانه١٠١است. باتوجه به اينكه فرزند١/٥ساله دارم رفتن به پزشك برايم دشوار است. دكتر عزيز مراحل درماني ونوع بيماري احتمالي واينكه چه كار بايد بكنم را به بنده توضيح دهيد. قبلاً از لطف ومحبت شما پزشك دلسوز متشكرم. ازخدا برايتان دل خوش وزندگي آرامي راآرزومندم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      باید ازمایش ادرار و سونوگرافی بکنید ونتیجه را اعلام
  • تصویر کاربر حسين پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1655 مشاهده پرسش
    با سلام آقاي دكتر من خدود 3 يا 4 سال هست گرفتار مشكل كاهش حجم مثانه هستم نوار مثانه گرفتم حجم مثانه من حدود 170 سي سي شده تكرر ادرار زياد دارم تست يوروديناميك هم دادم مشكلي نداشت تو آمايشات و سونوگرافي هم مشكلي نبود تنها مشكل همين كاهش خحم مثانه هست درمان دارويي رو خيلي وقت پيش شروع كردم هيچ تاثيري نذاشت از اكسي بوتينين بگيريذ تا vesicare و cefixim و داروهاي ديگه دكترا گفتن تنها راه تزريق ژل (بوتاكس ) هست يا اينكه چند هفته پشت سر هم بيهوشم كنن و مثانه رو با آب پر كنن تا بزرگتر بشه نظر شما چيه درمان بهتري هست چون شنيذم تزريق بوتاكس هم عوارض داره اگه ميشه راهنماييم كنيد خيلي درگيرم خيلي زندگي سخت شده برام مرسي از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      اخرین درمان بزرگ کردن با روده است
    2. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      ازمایش و کشت ادرر بدخید
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۲۷ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      پیغام 2 اشتبا است
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر حسن جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 435 مشاهده پرسش
    16 بار ادرار در روز نشانه چيست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۸ آذر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مثانه عصبی باید نوار بگیرید 02122642744
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر سعید چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 461 مشاهده پرسش
    دکتر سلام...میخواستم بدونم که من بیمه ایران دارم...ظاهرا بیمارستان نیکان فرارداد داره با بیمه من..بخوام شما انحنای آلتمو جراحی کنین هزینه جراحی من چقدر میشه؟؟؟آیا شما با بیمارستان حساب میکنین یا من مبلغی رو به شما پرداخت کنم؟؟ممنون میشم که توجیه کنین منو.....
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳ اردیبهشت ۹۳( 1 دهه پیش)
      من در خدمت شما هستم نگران نباش به مطب تشریف بیاورید
  • تصویر کاربر فرید شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 502 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مقاله ی شما رو خوندم ولی در مورد مشکل خودم چیزی اشاره نشده بود
    آلت من اون انحنایی رو که توی عکس و توضیحات بود نداره
    آلتم به سمت بالا نعوظ میکنه که خوب تا اینجا مشکلی نیست مشکلم اینه که هنگام نعوظ آلتم به سمت پایین خم نمیشه و فقط تا حد 90 درجه (عمود به بدن) میاد و دیگه بعد از اون اگه بخواد پایین بره به شد درد داره (در واقع انقدر سفت هست و درد داره که اصلا بیشتر نمیره)
    آیا این طبیعی هست؟
    ممنون از لطف شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳۰ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      اگر مانع نعوظ شود باید درست شود با جراحی
  • تصویر کاربر مهدی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 563 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما
    در خصوص عمل جراحی کجی آلت با توجه به خطر از دست دادن توان جنسی بعد از عمل آیا شما عمل corporeal plication را انجام می دهید؟ لطفا در خصوص این عمل توضیح فرمایید و آیا این عمل در ایران انجام می شود؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۷ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      بله و فقط زمانی که نتوانید نزدیکی کنید وگرنه نیاز به عمل نیست
  • تصویر کاربر مجید شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 500 مشاهده پرسش
    چگونه درصد انحنا آلت رویفهمیم؟باتشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ فروردین ۹۳( 1 دهه پیش)
      عکسش را باموبایل بگیرید و بفرستید
  • تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 488 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر..
    من آلتم شبیه عکس موزی است که در ابتدای مقاله "هر انچه که در باره کجی آلت تناسلی باید بدانید" قرار دارد..منتها بر عکس آن و رو به پایین انحنا دارد...
    به نظرتون آقای دکتر نیاز به عمل داره و ایجاد مشکل خواهد کرد؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اگر مانع دخول نیست نیاز به درمان ندارد
    2. تصویر کاربر نیما چهارشنبه ۲۱ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      خب من دانشجوی دکترا هستم و حالا حالاها فرصت ازدواج ندارم...میخواستم ببینم که اگه به نظرتون نیاز به عمل داره قبل از ازدواج بیم خدمتتون...
      میشه یه نگاهی به همون موز بکنیید..
      سپاسگذارم..
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر بهراد دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 516 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر کرمی خسته نباشید
    آقای دکتر آلت من از قسمت نزدیک به سرآلت به طرف پایین کج هست و این باعث بدشکلی آلت من گردیده است اونطور که مقاله سایتتون رو خوندم نوشتین میتونین با یک جراحی ساده و 4 بخیه رفعش کنین آیا واقعا به این سادگی میتونین این کجی نسبتا کم رو رفع کنین؟عوارضی نداره؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۹ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      تنها زمانی که دخول نتوانید باید عمل کنید
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 542 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب