ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر سونیامهدوی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    باسلام
    من چندروزپیش تحت عمل جراحی هیسترکتومی قرارگرفتم بابیهوشی کامل وسوندگذاری پس ازسه روز شکمم شروع به کارعادی کرد وهمه علایم خوب بودوسوندهم خارج شد ولی بعدازمرخص شدن ازبیمارستان متوجه شدم که بدون سوندادرار ازمثانه خارج نمیشه وقطره قطره شده ودرواقع احتباس ادراری گرفتم پس ازمراجعه مجدد به جراحم ایشون قرص بتانکول تجویزکردن که پس ازاستفاده دردهای شدیدشکمی گرفتم وچون قبلها عمل جراحی روده توتال کلکتومی انجام داده بودم ازمصرف اون قرص بتانکول صرف نظر کردم الان حدود سه روزه که هنوزاحتباس ادراری من خوب نشده اگه میشه راهنماهی کنیدچه قرص یادارویی برای رفع این احتباس وراه افتادن عادی کارمثانه استفاده کنم که اثرات جانبی روی روده هام هم نداشته باشه ممنون وسپاس
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۱۹ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      بايد اول نوار مثانه بگيريد
  • تصویر کاربر محسن چهارشنبه ۲۶ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 710 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. در سایت شما مشاهده کردم که سیستوسکوپی را در مطب انجام میدهید. میخواستم بپرسم در چه شرایطی انجام میشود. باید تمام لباسها و لباسهای زیر و جوراب خود را دربیاوریم و روپوش جراحی بپوشیم؟ بیحسی و شرایط خاصی دارد. ممنون میشوم راهنماییم کنید تا حضوری خدمت برسم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۲۶ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      تحت شرايط استريل وتوسط كمك خانم براي خانمها
  • تصویر کاربر مهزاد پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 302 مشاهده پرسش
    با سلام میخواستم بدونم درمان بوتاکس برای بیش فعالی مثانه تا چ حد موثر است و عوارض جانبی اون چه هست
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      دارو بهتر است
  • تصویر کاربر m پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 290 مشاهده پرسش
    باسلام میخواستم بدونم درمان مثانه بیش فعال چقدر موثر میباشد و عوارض احتمالی ان چیست؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      مطلب سایت من در این مورد را بخوانید
  • تصویر کاربر احمدی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 410 مشاهده پرسش
    آقای دکتر لطفا نظرتان را در رابطه با نتیجه این سونوگرفی کامل بفرمایید سونو را ارسال نمودم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      باید سیستوسکوپی شوید فیلم من را در سایت ببینید
  • تصویر کاربر علیرضا پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 298 مشاهده پرسش
    با سلام
    من جوانی 19 ساله هستم که از دوسال پیش تکرر ادرار دارم اولها با داروی مثلا سیپروفلوکساسین و فنازوپیریدین خوب شدم بعد دو سه ماه دوباره بدتر شده و به پزشک مجاری ادرار و کلیه رفتم اون به من اول داروی دیسکیلومین و ترازسیون اریا2 و فنازوپیریدین نوشت ومن باز دو سه ماه خوب شده و از اون به بعد حالم بد تر شده و دوباره به همون پزشک مراجهع کردم و مرا به سونوگرافی نوشت واون هم گفت تو کلیه و مثانه وکبد تو هم سالمه دکتر هم کفت تو سالمی و یه 2 ورق قرص سیپروفلوکساسین نوشت کفت برو به سلامت اما من خوب نشدم تا حالا یکی میکه از پروستاته یکی میکه واریکوسله من موندم چیه این مشکل من البته ادرار پر رنگ زردی دارم از شما من خواهش می کنم بفرمایید من به کدوم پزشک مراجعه کنم .
    من اهل اذربایجان شرقی- تبریز هستم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      02122642744 باید نوار مثانه بگیرید
  • تصویر کاربر سپهوند پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 1110 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت شما پزشک بزرگوار
    من دختری27ساله هستم که در سن 18سالگی بدنبال مشاهده خون پس از دفع ادرار به پزشک مراجعه و ایشان پس از انجام آزمایش سیتولوژی3نوبته و سونوگرافی به وجود یک ضایعه تومورال مخاطی در سمت راست uvjپی بردند وبااستفاده از سیستوسکوپ تومور برداشته شد و بااستفاده از تزریق درون مثانه شیمی درمانی را نیز انجام داده ام.در این مدت 10ساله به توصیه پزشک باید آب زیاد مصرف میکردم و به همین در طول این 10سال روزه نگرفته ام.حال میخواستم نظر شما را نیز بدانم.این موضوع خیلی مرا نگران کرده. سوال بعدی من اینست که آیا این بیماری در این سن پایین شایع است؟چون هنوز هم که این همه وقت از آن ماجرا میگذرد بعضی از پزشکان مشکل مرا باور نمیکنند؟
    با تشکر از شما...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      باید تحت نظر باشید
    2. تصویر کاربر سپهوند پنجشنبه ۳ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      باسلام
      حالا میخواستم بدانم که میتوانم روزه بگیرم یا نه؟
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      اگر ميتوانيد بله
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر رومینا شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 294 مشاهده پرسش
    سلام.
    دختری هستم ۱۸ساله ک حدود یک هفته است احساس ادرار دارم و موقع دفع ادرار مقدار ادرار کمه.سوزشی هم ندارم.رنگ ادرار هم غیر طبیعی نیست!!خون و...هم مشاهده نکردم.بعد از دفع ادرار دوباره احساس دفع ادرار دارم !!و زیر شکمم گاهی درد میگیره و احساس میکنم چون مثانه پره درد میگیره در حالی ک مثانه پر نیست!اطرافیان گفتن از استرسه چون دوران امتحاناته.و اینکه دفعات ادرار و همچنین احساس ادرار متغیره!!گاهی خوب میشه.بهتر و یا بد تر میشه!
    میشه راهنمایی کنین؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      ازمایش ادرار مشخص میکند عفونت است یا استرس
  • تصویر کاربر ف شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    باسلام من مدت ۵ روز است ک بر اثر گذاشتن زاغ داخل واژن به منظور رفع عفونت متاسفانه دچار افتادگی مثانه درجه سه شده ام.با توجه به اینکه ۳۶ ساله ام و هنوز زایمانی نداشته ام چه روش درمانی وجود دارد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۵ خرداد ۹۵( 9 سال پیش)
      به متخصص زنان مراجعه نمایید
  • تصویر کاربر محمد پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 326 مشاهده پرسش
    با عرض سلام الان شانزده سال سن دارم و هفت هشت سال پیش برای مشگلات مجاری ادرار عمل شده ام.ادرار از انتهای آلت و بالای بیضه ها خارج میشود وآلت کمی کج است.لطفا راهنمایی کنید این عمل تا چه سنی میتواند انجام شود؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۰ تیر ۹۵( 8 سال پیش)
      عكسهارا بفرستيد ببينم
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب