اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

قطعی ترین درمان کجی آلت تناسلی مردان در منزل و مطب

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

درمان بیماری پیرونی در منزل

اگرچه درمان قطعی پیرونی در منزل امکان‌پذیر نیست، اما شما می‌توانید با استفاده از روش‌های حمایتی و تغییرات سبک زندگی که در طب سنتی و پزشکی مکمل نیز توصیه می‌شوند، به کاهش درد و جلوگیری از پیشرفت بیماری کمک کنید.

۱. مدیریت سبک زندگی و عادات غذایی

-ترک سیگار و الکل:

استعمال دخانیات و مصرف الکل به شدت توصیه نمی‌شود، زیرا جریان خون را مختل کرده و روند التهاب و فیبروز را تشدید می‌کنند.

-مصرف مکمل‌های خوراکی (با مشورت پزشک):

    • ویتامین E: به عنوان یک آنتی‌اکسیدان قوی، ممکن است در مراحل اولیه (فاز حاد) به کاهش التهاب و جلوگیری از پیشرفت پلاک کمک کند (اگرچه شواهد قطعی نیستند).

    • کوآنزیم Q10 (CoQ10) و اِل-کارنیتین: برخی تحقیقات نشان داده‌اند که این مکمل‌ها می‌توانند خواص ضد التهابی داشته باشند و در کاهش درد و شاید کاهش انحنای خفیف مؤثر باشند.

  • رژیم غذایی ضدالتهاب: مصرف مواد غذایی سرشار از آنتی‌اکسیدان (میوه‌ها، سبزیجات، غلات کامل) و اسیدهای چرب امگا-۳ (ماهی‌های چرب) برای کاهش التهاب عمومی بدن

رژیم مناسب

۲. ماساژ و گرمادرمانی موضعی

-گرمای مرطوب: استفاده از کمپرس آب گرم یا حوله گرم در ناحیه مورد نظر می‌تواند به شل شدن بافت‌ها، افزایش جریان خون موضعی و کاهش درد در فاز حاد کمک کند.

-ماساژ ملایم: ماساژ ملایم ناحیه پلاک (در صورتی که دردناک نباشد) ممکن است کمی انعطاف‌پذیری را در بافت‌های اطراف بهبود بخشد، اما باید بسیار احتیاط کرد تا به آلت آسیب نرسد.

۳. تمرینات کششی و ابزارهای مکانیکی (با تجویز پزشک)

اگر پزشک شما روش‌های مکانیکی را تجویز کرده باشد، می‌توانید آن‌ها را در منزل استفاده کنید:

-ابزارهای کشش آلت: این دستگاه‌ها با اعمال کشش ملایم و تدریجی به آلت تناسلی در طول زمان، می‌توانند به کشیدگی بافت‌های فیبروز کمک کرده و انحنا را به آرامی کاهش دهند. این ابزارها باید تحت نظر و با دستورالعمل‌های دقیق پزشک استفاده شوند، زیرا استفاده نادرست می‌تواند آسیب‌زا باشد.

-وکیوم تراپی: استفاده از پمپ وکیوم می‌تواند به بهبود جریان خون و اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها کمک کرده و از کوتاهی آلت جلوگیری کند یا آن را کاهش دهد. این روش اغلب در کنار تزریقات تخصصی توصیه می‌شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (240 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر فروهنده سه شنبه ۱۳ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 92 مشاهده پرسش
    سلام و احترام من حدود ۱۰ روزه که احساس تکرر ادرار و اسپاسم آلت تناسلی دارم حدود یک هفته قبل از آن سونو کلیه و پروستات و رزجیو ادراری دادم نرمال بود و بعد از این احساس آزمایش ادرار و کشت دادم ضمنا اوره کرات و پروستات را چک کردم و نرمال بود ولی همچنان این حالت را دارم به پزشک اورولوژی و نفرولوژی مراجعه کردم و مثانه عصبی تشخیص دادند ویزیکیر و میرابگرون تجویز نمودند البته چند هفته قبل تحت فشار عصبی بودم یک روز ادرارم کم آمد و پر رنگ بعد آب فراوان خوردم درست شد ولی این اتفاق ادامه پیدا کرد بعد از دفع ادرار حدود ۵ دقیقه بعدش اذیت هستم احساس کاذب دفع دارم بعدراز نیم ساعت بهتر میشوم چه دستوری میفرمایید
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۱۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      نوار مثانه انجام شده؟
    2. تصویر کاربر فروهنده دوشنبه ۱۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      خیر ولی بهترم به من گفتند که عصبی است
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      باید نوار مثانه انجام بشه
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر امین شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 52 مشاهده پرسش
    سلام وقت بحیر آقای دکتر من حدودا ۱۱ روز پیش سیستوسکوپی انجام دادم پزشکم گفتن مثانه حساس و عفونت و خونریزی داره مثانه قرص نیتروفورانتوئین برام تحویز کردن.بعد از ۱۱ روز استراحت دیگه لخته یا خونی خارج نشد از ادرار.بعد از ۱۱ روز بنده یه پیاده روی یکساعته انجام دادم شبش یه لخته مجددا از ادرار خارج شد.پزشک به من گفته بودن مثانه حستسه اگه با قرص برطرف نشه باید آمپول تزریق کنیم.میخواستم راهنمایی بفزمایید که این لخته بعد از ۱۱ روز طبیعیه یا خیر؟و اینکه میشه بدون آمپول برطرف شه مشکل بنده ؟خیلی متشکر و ممنونم از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      باید کامل بررسی بشید از نظر بدخیمی های سیستم ادراری این چیزی نیست که بخواید سرسری از کنارش رد بشین
    2. تصویر کاربر امین جمعه ۹ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      یعنی باید چکاری انجام بدم؟من پیگیر برطرف شدن مشکل هستم حتی سیستوسکپی هم انجام دادم تو بیمارستان .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      سی تی اسکن شکم و لگن با و بدون کنتراست سیتولوژی ادراری آزمایش psa
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر راضیه شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 72 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان ۴۶ سال سن دارم سه بار سزارین شدم بخاطر خونریزی بزرگی رحم دوماه و ۱۲ روز عمل هیستر کتومی انجام دادم در ضمن دکتر زنان گفت که بخاطر چسبندگی های ک بر اثر سزارین داری عمل سختی داری و من بعد از عمل هیستر کتومی دچار مشکل مثانه شدم اول به صورت قطرهای بی اختیاری ادرار داشتم بعد از چند روز ک سرویس میر فتم موقع دفع ادرار سمت چپ قسمت پایین شکمم درد بسیار شدید که چند بار راهی بیمارستان شدم وبخاطر همین دکتر زنان به دکتر اولورژی معرفیم کرد که عفونت ادراری شدید و بی اختیاری شدید که پد میزاشتم و شب ادراری و تا خودمو به سرویس میرسوندم خیس میشدم و بعد از سرویس هم دوباره خودمو خیس میکردم و همون وحله اول نظر دکتر پارگی یا سوراخ مثانه بود و دکتر گفت باید کشت ادرار منفی بشه تا عکس رنگی و اسونو بگیری طبق سونو و عکس رنگی تشخیص دیو ر تیکول بوده و بعدش دکتر گفته ک باید عمل سیتو سکوپی انجام بده اونو هم انجام دادم و حالا دکتر گفته که طبق سیتو سکوپی ک انجام دادی دیور تیکول داری و یه سوراخ در دیور تیکولت ایجاد شده باید عمل جراحی بشی دیور تیکول برداشته بشه و سوراخ ترمیم بشه ولی باید سه ماه از عمل هیستر کتومی ک انجام دادم بگذره هنوز هم عفونت ادراری دارم و بعد از سیتوسکوپی گفتن یه کم رو سوراخش دیور تیکول شوک نمیدونم چی بهش وارد کردیم که الان تا حدودی بی اختیاریم کمتر شده و اینکه میترسم که دوباره عمل بشم و مشکل جدیدی برام پیش بیاد میخاستم نظر شما رو هم بدونم متشکرم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۹ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      زمان بدین این سه ماه بگذره سپس باید سی تی سیستوگرافی انجام بشه
    2. تصویر کاربر راضیه شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      تو بیمارستان امام خمینی اهواز سیستوسکوپی انجام داده بودم دکتر این عکس های نتایج آزمایش ها هستند سونوگرافی و عکس رنگی
      آیا دریافت کردید؟
    3. تصویر کاربر راضیه شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      دکتر من عکس از آزمایش سیستوسکوپی و عکس رنگی که انجام داده بودم ارسال کردم. آیا دریافت کردید؟
    4. تصویر کاربر راضیه شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      عفونت ادراری دارم چند بار دارو استفاده کردم بر طرف نشد گفتن ک عفونت قارچی داری وقتی پد میزارم عفونت زردرنگ مثل زردچوبه ست والان قرص سیپرو فکت ۵۰۰و پروترال اوپاس۴ در صدو کپسول سلکو سیب استفاده میکنم دکتر جان اینا بنظرتون عفونت برطرف میکنه؟
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بله دیدم چند وقت از عمل گذشته؟ حداقل ۶ هفته زمان بدین
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر م پنجشنبه ۸ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 44 مشاهده پرسش
    باسلام من در روز ۵ تا ۶ بار جهت ادرار به دستشویی میروم اما مدتی است که در هر بار از دفعاتی که به دستشویی میروم ناگهان و بدون هیچ اعلام قبلی مثانه ام پر میشود انگار آستانه تحمل ندارد و اگر هم همان لحظه به دستشویی نروم تحملش برایم سخت و سخت تر میشود آزمایش قند هم دادم که مساله ای نبود سونوگرافی هم که انجام دادم آن هم مشکلی نداشتم البته متاسفانه در روز آب کم میخورم و در گذشته ادارارم را نگه میداشتم و به موقع دستشویی نمیرفتم خاستم از حضور شما سوال کنم که احیانا چه مشکلی دارم و آیا لازم هست جهت گرفتن نوار مثانه اقدام کنم؟ پیشاپیش تشکر فراوان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بله باید نوار مثانه انجام بشه همکاران مطب با شما تماس خواهند گرفت
  • تصویر کاربر امیر پنجشنبه ۸ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 30 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    من یک شب ادرارم بند اومده بود بعد قطره ای به رنگ قهوه ای خارج شد. بعد پهلوی چپم درد گرفت، در اورژانس با سرم را ادرار باز شد و طبیعی بود.
    اما احساس ادرار داشتن کاذب دست از سرم برنداشت.
    متخصص اورولوژی رفتم سونو دادم، همه چیز طبیعی بود. اندازه پروستات طبیعی، سنگی دیده نشد و حجم تخلیه نرمال بود.
    آزمایش کشت، عفونت تشخیص نداد ولی خون و دفع پروتئین چرا
    نظر اورولوژیست این بوده که شاید شن ریزه ای بوده که دفع شده ولی جاش زخم شده
    داروهایی که دادن
    پروترال
    کرنمد
    لووفکت
    سلکوکسیب
    4 روز گذشته ولی درد پهلو گاهی یکدفعه میگیره و با مسکن اروم میشم. احساس ادرار کاذب هم همچنان دست از سرم برنمیداره
    چکار باید کرد؟
    43 سالم هست
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      سونوگرافی رو بفرستید ببینم
  • تصویر کاربر امیر سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 40 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر آقای دکتر سن بنده ۲۸ سال میباشد بیش از ده سال هست که مشکل تکرر ادرار دارم و در آزمایش های ادرارم همیشه خون میکروسکوپی مشاهده میشه rbc3_4 6_7 و بقیه موارد نرمال بوده سونوگرافی هم نرمال بوده و علت مشخص نشده و بنده نگران هستم از پیگیری بیشتر که مشکل جدیه نداشته باشم اگر امکان داره راهنمایی کنید با توجه به تکرر ادار طولانی مدت آیا موارد خطرناک شامل بنده میشه یا نه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      سیگار مصرف میکنید؟
  • تصویر کاربر ماهان یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 37 مشاهده پرسش
    سلام.پسر12ساله داره.بچه بودشب ادراری نداشت.الان چندساله شب ادراری داره.گاهی وقتهاحتی یه ماه شب ادراری نداره ولی بازشروع میشه.قبل خوابم دستشویی میره ولی نصف شب اصلانمیتونه بیدارشه.منم بخوام بیدارش کنم گاهی وقتهاحتی بهش سیلی میزنم تا چشماش وبازکنه.خوابش خبلی سنگینه.ازنظرروحی داره عذاب میکشه.چیگارکنم؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      باید به روانپزشک مراجعه کنید علت مشکل پسرتون مسائل ذهنی و روانی هست
  • تصویر کاربر مسعود شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 62 مشاهده پرسش
    سلام دکتر جان . شما به من قرص میرابگرون ۲۵ میلی دادید ولی تکرر ادار من خوب نشده قبلا به من قرص ویسول ۵ میلی داد بودید که اونم تاثیر نداشت به نظر شما دوز بالاتری استفاده کنم؟ از کدامشان؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      چند وقته استفاده کردین؟
    2. تصویر کاربر مسعود دوشنبه ۵ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      سلام قرص ویسول را ۲ سال و قرص میرابگرون را ۴ ماهه استفاده میکنم .
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۶ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      نوار مثانه هم انجام دادین؟
    4. تصویر کاربر مسعود چهارشنبه ۷ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بله شما انجام دادید و گفتید حجم مثانم ۱۵۰ سی سی هست
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      چه علائمی دارید؟ چه چیزی خیلی شمارو اذیت میکنه؟
    6. تصویر کاربر مسعود جمعه ۹ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      هر ۱ ساعت یکبار باید دستشویی برم
    7. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۱۰ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      به مطب مراجعه کنید مدارک قبلی تون هم همراهتون باشه همکاران مطب با شما تماس خواهند گرفت
    8. نمایش سایر 6 پاسخ
  • تصویر کاربر صفری یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    باسلام و خسته نباشید خدمت دکتر عزیز / پدرم حدود 83 سالشه /چند سالی میشد که ادرارش خیلی کم میومد و میگفت که قطع و صل میشه و کامل نمیاد ولی مشکل آنچنانی براش نداشت که بخواد اذیت بشه ولی الان نزدیک دو سه ماهی هست که ادرارش با خون همراه هست و به قول خودش میگه ابتدای ادرارش زرد بعدا با خون و لخته همراه هست ، پیش دکتر رفتیم گفتن چون در ادارش خون هست سونوگرافیش کاملا مشخص نیست قرص دادن و فرمودن که اگه بعد از دو هفته خوب نشد بریم خدمتتشون که سیستوسکوپی کنن و بقیه مراحل انجام بدن.
    آخرین سونوگرافی پدرم به پیوست به حضورتان ارسال گردید. خواهش میکنم آقای دکتر جان راهنماییم کنید که مشکل پدرم مرتفع بشه چون خیلی نگران هستم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۴ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بله باید سیستوسکوپی انجام بشه به هرحال
  • تصویر کاربر جهانگیری شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش) تعداد بازدید: 47 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر بنده برج ۱۲ پارسال یعنی ۸ ماه پیش اومدم مطب. البته قبل اومدنم شما برام چکاب کامل، سونوگرافی کلیه و مثانه و پروستات تجویز کردید من هم جواب آزمایش ها رو خدمت جنابعالی آوردم که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداشتم ، تو مطب نوار مثانه ازم گرفتید که بازم مشکلی نداشتم شما برام پرازوسین ۱ و تولترودین ۱ نوشتید و گفتید یک ماه بیشتر مصرف نکنم و احتیاجی نیست دوباره بیایی مطب .تا یک ماه که از داروها استفاده کردم خوب بودم ولی بعد یک ماه که شما گفتید دیگه استفاده نکنم دوباره تکرر ادرار م مخصوصا شب ها شروع شد خواستم بپرسم چکار کنم ممنونم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      شب ها چند نوبت بیدار میشین؟
    2. تصویر کاربر جهانگیری جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      ۲ الی ۳ بار
    3. تصویر کاربر جهانگیری جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      اگه مایعات زیادت استفاده نکنم ۲ بار
    4. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      پرازوسین رو طبق دستور قبلی تا یکماه استفاده کنید
    5. تصویر کاربر جهانگیری جمعه ۲ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      فقط پرازوسین رو استفاده کنم. اگه امکان داره برام تو نسخه بنویسید ممنونم
    6. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۳ آبان ۴( 1 ماه پیش)
      بیمه تون چیه؟
    7. نمایش سایر 5 پاسخ
درحال دریافت اطلاعات
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب