ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر اميني سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 309 مشاهده پرسش
    Saman.dadkhahtehrani@yahoo.com
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۵ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سوالتان را بفرماييد
  • تصویر کاربر حسین شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 292 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر خدا قوت ... چند روز پیش پدر من آزمایشی انجام دادن که مشخص شد سنگی به قطر 27میلیمتر در مثانه شان دیده میشه . ضمنا گفتن که مثانه ضخامت جداری داره ولی انتهای حالبها ضایعه ای وجود نداره پروستاتم هیپرتروفیه و حجمش 52سی سیآقای دکتر آیا عمل کردن لازمه؟ برای برداشتن این سنگ مثانه؟ عوارضی داره آیا ؟ نگرانی از بابت ی بیماری خاص ؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد عمل كنيد هر دو را
  • تصویر کاربر م.حسنی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    عرض سلام و ادب..
    خیلی تشکر میکنم از لطفتون انشالله خداوند اجرتون بده.خواهش میکنم کمکم کنید ک ضجر میکشم...😒
    بنده بعد از تخلیه ادرار و دفع اون متاسفانه اصلا قطع نمیشه و هی جسارتا داخل مثانه جمع میشه، بطوری ک اغلب درحالیکه ادرار داخل مثانم هست مجبورم از توالت بیام بیرون و بشدت میترسم ک اون ادرار برگردا و باعث عفونت ادراری و مشکلات دیگه بشه...خیلی معذرت میخوام جناب دکتر بنده متاسفانه ۶ ساله درگیر عمل زشت خودارضایی ام ک دیوونم کرده شاید از عوارض اون باشه
    و اینکه ببخشید دچار زود انزالی شدید و نعوذ کمتر از ۱۰ سانت هستم ک این نعوذ شاید برای ارضای همسر و بارداری کافی باشه ولی میدونید ک در مقابل همسر و اعتماد بنفس حنسی لطمه زنندس

    استدعا دارم راهنماییم کنید
    هر طور ک صلاحه
    دارو معرفی کنید
    سنتی و صنعتی
    سپاس فراوان
    منتظر جوابتون هستم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی شنبه ۲ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام فكر ميكنم وسواس داريد وگرنه شما در اين سن سالميد
  • تصویر کاربر امید جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 323 مشاهده پرسش
    Asghar Akbari:
    با عرض سلام و. درود خدمت جناب دکتر ،

    من امید هستم ۲۷ ساله هفتاد و پنج کیلو وزن دارم یک صد و هفتاد و دو قد دارم حدود چندید سال هست که هنگام ادرار کردن سوزش وحشتناک دارم گاهی اوقات خون و اب منی در ادرارم می بینم چندین دفعه پیش دکتران مختلف رفتم اما متاسفانه هر کدام با ازمایشات مختلفی که از من گرفتند بیماری های مختلفی را برای من تشخیص می دادند یکی عفونت مجرای ادرار می گفت دیگری عفونت مثانه و دیگری عفونت کلیه و گلو و داروهای مختلفی را خوردم که به صورت موقتی خوب میشدم اما به محض اینکه دارو تمام میشد دوباره مشکلم ایجاد میشد اخرین باری که پیش یک دکتر متخصص در کشورم رفتم عفونت کلیه تشخیص داد که کمی بهتر شدم و خون در ادرارم مشاهده نمی کنم اما فعلا سوزش دارم هنگام ادرار و اب منی می بینم در ادرارم و قابل ذکر است که هنگام ادرار مشکلی ندارم به جز همین چیزایی را که خدمت شما عرض کردم مثلا مشکل بندش ادرار ندارم من مجرد هستم و طول الت تناسلی ام در حالت تعوذ ده سانتی متر هست که کمی نگران هم هستم لطفا به من کمک کنید من اهل افغانستان هستم اما ایران متولد شدم فعلا در کشورم هستم تشکر.

    منتظر جواب محبت امیز شما هستم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱ اردیبهشت ۹۶( 8 سال پیش)
      از نظر من مشكل شما عصبي است وگير دادن به سلامتي خود وگرنه بيمار نيستيد
  • تصویر کاربر فریده چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 307 مشاهده پرسش
    با سلام و احترام . بیمار خانم 60 ساله با مشکل افتادگی مثانه بدون علایم تکرر ادرار و بی اختیلری ادرار می باشد.آیا از نظر شما نیاز به جراحی می باشد ؟ یا از طریق لیزر و انجام ورزشهای خاص درمان امکانپذیر است؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام اول بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤ تماس
  • تصویر کاربر امیر چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 331 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    سن 36 ساله ور روز بین 12 تا 18 بار ادار میروم
    از داروهای سولفیناسین سوکینات 5 و فلوکسین 20 یه دوره استفاده کردم .و بعد سولفیناسین 10 و فلوکسین20.و بعد دتروسیتول 4m و فلوکسین استفاده کردم که تعصیر زیادی نداشته.هر دو ره 60 روزه استفاده کردم از داروها .
    سیستوسکوپی انجام دادم که مجاری ادراری باز بوده ولی مثانه جمع شده بوده و کوچک شده که کمی مثانه را باز کرده و نمونه کیری کرده.و برای سل مثانه بردن که سل مثانه نداشتم ...چه کنم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام بايد نوار مثانه بگيريد٠٢١٢٢٦٤٢٧٤٤
    2. تصویر کاربر امیر سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام ممنون اقای دکتر
      وقت میگیرم خدمت میرسم
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی چهارشنبه ۳۰ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      در خدمتم
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 330 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر.خسته نباشید.ببخشید آقای دکتر خواهرم که دچار تکرر ادرار هست دیروز(شنبه) همراه پدر و مادرم خدمتتون رسیدن مطب. نوار مثانه هم گرفتن و به شما نشون دادن.اگه یادتون باشه فرموده بودید درنوار مثانه همه چیز طبیعی است و هیچ مشکلی نداره و سالم بودن نوار مثانه به منزله قسم حضرت عباسه. و دیگه به هیچ دکتری مراجعه نکنید و فقط قرص DETRUSITOLتجویز کردید. حالا فقط آقای برای محض اطمینان میپرسم. پس دیگه گزینه تنگی مجرای ادراری هم کامل لغو و رد هست دیگه درسته؟چون فرموده بودید دیگه هیچ پیگیری نکنید.سپاس فراوان از زنجان.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام نه دارو را مصرف كنيد وبياييد ببينم
    2. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      آخه آقای دکتر فرموده بودید دیگه نیاز نیست بیارید پیشم و به هیچ دکتری هم دیگه نرید چون چیزی نیست!
    3. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      حضورا در مطب بهشون فرموده بودید
    4. تصویر کاربر علی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      چون تاکید کرده بودن دوباره نیاز هست بیایم خدمتتون فرموده بودید هیچیش نیست و لازم نیست!نمیدونم حالا جناب دکتر خاطرتون هست کامل یانه
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام مهم نيست
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر محمد سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 370 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من مدتی قبل ب خاطر سوزش ادراری رفتم دکتر که بعد ازازمایش و سونوگرافی، وجود خون تو ادرار و عفونت مثانه وهم چنین سنگ 4 میلی مشاهده شد..الان بعد از مصرف داروها، سوزش ادرار تغییری نکرده ولی دردهای خفیف و گاه و بیگاه اطراف کلیه به پایین و مثانه هم دارم ..شکمم بزرگ شده ،علت چی میتونه باشه..ممنون
    29سال متاهل...
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام هر ٢ساعت يك ليوان اب بخوريد حل ميشود
  • تصویر کاربر رضیه سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 282 مشاهده پرسش
    من یک خانم 31 ساله هستم که دو فرزند با وزن بالای 4 کیلو با زایمان طبیعی به دنیا آوردم.پس از تولد فرزند دومم که اکنون 8ماهه است افتادگی مثانه پیدا کردم.البته اوایل احساس اضافه بودن چیزی را داشتم اما الان ندارم.الان حدودا دوماهه تکرر ادرار گرفتم.یعنی فقط بعد دستشویی رفتن دوباره احساس دستشویی دارم اگر تحمل کنم و نروم بعد یکی دوساعت خوب میشوم.شبها اینطور نیستم.پیگیری کردم آزمایش ادرار و کشت و سونو...همه چیز خوب بود. یک سری آنتی بیوتیک برای عفونت مثانه و رحم استفاده کردم و بهتر شدم ولی باز همانطور میشوم. آیا این از افتادگی مثانه است یا علت دیگری دارد؟ چه چیزی پیشنهاد میکنید؟ بسیار ممنون اجرتان با خانم زهرا(س)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۹ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام با انجام نوار مثانه يا تست اروديناميك مشخص ميشود
  • تصویر کاربر ثریا یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش) تعداد بازدید: 286 مشاهده پرسش
    عرض سلام مجدد

    جناب دکتر من پیش از این سوالی مطرح کرده بودم که شما توصیه به تست اورودینامیک کردین. بنظر شما این تست رو در شرایط عادی انجام بدم یا در زمان تخمک گذاری (که با احساس فشار و پر بودن مثانه ولی با حجم کم ادرار مواجه هستم) انجام بدم.
    سپاس فراوان از راهنماییتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۲۷ فروردین ۹۶( 8 سال پیش)
      سلام هيچ فرقي ندارد
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 451 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب