ساده ترین روش درمان کجی آلت تناسلی مردان

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:

امروزه کجی آلت تناسلی مردان یکی از مشکل های عمده این افراد مخصوصاً در سنین میانسالی که از نظر فعالیت جنسی فعال هستند می باشد. مردان جوان زیادی را می بینیم که دچار کجی آلت تناسلی هستند این انحناء می تواند به شکل های زیر باشد:

انحناء در آلت

علت کجی آلت تناسلی چیست؟

دو علت شایع کجی آلت تناسلی مردان عبارتند از کجی مادرزادی آلت که اغلب به همراه بیماری هیپوسپادیازیس دیده می شود ولی در بسیاری از موارد به صورت تنها دیده می شود و یا به صورت ثانویه و به علت بیماری پیرونی دیده می شود.


کجی آلت

درمان کجی آلات تناسلی

عمل به صورت سرپائی و بدون بستری در بیمارستان انجام می گردد. به وسیله بی حسی نخاعی، برش حلقوی در محل ختنه انجام می شود و سپس پوست تا پایه آلت تناسلی کنار زده می شود و سپس با ایجاد نعوظ مصنوعی که اصولاً با تزریق آب و یا فنتولامین داخل آلت ایجاد می شود، محل انحناء را دقیقاً مشخص می کنیم و سپس بدون برش جراحی تنها با استفاده از چند بخیه در طرف مقابل انحناء، آلت تناسلی را به حالت اولیه و راست در می آوریم و پس از کنترل نهائی پوست را به محل ختنه گاه می آوریم و بخیه زده می شود و عصر همان روز بیمار بدون بستری در بیمارستان مرخص می شود.

طول عمل جراحی حدود نیم ساعت است و یک پانسمان فشاری در محل عمل گذاشته می شود و به بیمار توصیه می کنم که 4 هفته رابطه جنسی نداشته باشد و جهت ترمیم بهتر محل عمل و جلوگیری از نعوظ شبانه اینجانب داروهای خواب آور و شل کننده به مدت یک ماه برای بیمارانم تجویز می کنم. این عمل در 95% موارد کاملاً موفقیت آمیز می باشد.

عمل کجی آلت تناسلی
عکس قبل از عمل
کجی آلت تنسالی با روش بخیه
عکس بعد از عمل

 

از عوارض احتمالی عمل می توان به موارد زیر اشاره کرد

  • کوتاهی آلت که اغلب کمتر از یک سانت است که خیلی مهم نمی باشد.
  • عود مجدد انحناء که کمتر از 5% موارد دیده می شود که ناچیز می باشد.
  • سوزش و درد محل و تورم و کبودی که پس از چند روز خودبخود از بین خواهد رفت.

بزرگترین حسن این تکنیک این است که به خاطر عدم عدم برش روی پرده آلت تناسلی امکان از بین رفتن توان جنسی تقریباً صفر می باشد و لذا من بدون نگرانی این عمل را به صورت روتین برای بیمارانم انجام می دهم.

در زیر شما میتوانید صحبتهای دکتر کرمی در باره انحنا الت را گوش کنید.

درمان کجی آلات تناسلی بدون جراحی

درمان های غیرجراحی کجی آلت شامل تزریق ها، دارو های خوراکی و درمان های پزشکی می شود. این درمانها برای درمان بیماری پیرونی در مرحله حاد استفاده می شوند. عکس سرطان تناسلی مردان راببینید و علائمآن را بشناسید.

تزریقات: تزریق مستقیم دارو به پلاکها، تزریق داخل ضایعه ای نامیده می شود و می تواند در مرحله حاد بیماری پیرونی انجام شود. اغلب اوقات پیش از تزریق، محل آن بی حس می شود. این درمان ها را می توان در مطب پزشک انجام داد.

کلاژناز: تزریق های کلاژناز داخل ضایعه ای (Xiaflex)، در حال حاضر تنها درمان تأیید شده توسط سازمان غذا و دارو برای درمان بیماری پیرونی هستند. کلاژناز، آنزیمی است که به تجزیه ماده تشکیل دهنده پلاک ها کمک می کند. شکستن پلاکها، انحنای آلت تناسلی را کاهش می دهد و عملکرد نعوظ را بهبود می بخشد. این درمان برای مردانی انجام می شود که دارای انحنای آلت تناسلی بیشتر از 30 درجه هستند.

وراپامیل: وراپامیل برای درمان فشار خون بالا استفاده می شود و با تزریق مستقیم به پلاک، ممکن است درد آلت تناسلی و کجی آن را کاهش دهد.

وراپامیل

اینترفرون -آلفا 2 بی: اینترفرون، پروتئینی است که از گلبول های سفید ساخته شده است. تحقیقات نشان می دهند که این دارو می تواند درد، کجی آلت تناسلی و اندازه پلاک را کاهش دهد.

دارو های خوراکی: هیچ داروی خوراکی وجود ندارد که بتواند به طور مؤثر انحنای آلت تناسلی را درمان کند. گرچه، از پتاسیم پارا آمینو بنزوات، برای درمان انقباض دوپویترن استفاده می شود و ممکن است اندازه پلاک را کاهش دهد. این دارو هیچ تأثیری روی انحنای آلت تناسلی ندارد. در صورتی که احساس درد می کنید، پزشک اورولوژیست ممکن است مصرف داروهای ضدالتهابی غیراستروئیدی (NSAIDها) را توصیه کند.

درمان های پزشکی غیر دارویی: محققان، هنوز در حال تحقیق روی اثر بخشی سایر درمان های پزشکی برای درمان بیماری پیرونی هستند. این درمان ها عبارتند از: دستگاه کشش مکانیکی و وکیوم، با هدف کشش یا خم کردن آلت تناسلی برای کاهش انحنا. موج شوک درمانی – از امواج الکتروشوک متمرکز و با شدت پایین، ممکن است برای کاهش درد استفاده شود.

 منبع: niddk

2.4/5 - (237 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 332 مشاهده پرسش
    سلام دکتر خسته نباشید امیدوارم همیشه حال شما و خانوادتون خوبه باشه. من چندین سال رفتم دکتر ازمایش های مختلف دادم دوره درمان های مختلفی داشتم که خوبم نکرده و فقط تا حدود کمی روم تاثیر داشته اونم حین خوردن دارو اخرین دکتر و ازمایشی ک رفتم یعنی ازمایش یورودینامیک بهم گفتن که عصب مثانت هم حساسه هم یه نوع مشکل عصبی داری و عصب هیچ جای بدن خوب نمیشه و باید تا اخر عمر دارو بخوری،علائمی که دارم:تکرر ادرار شدید، هست تو یه ساعت چند بار میرم ،هست که میرم ۲۰ دقیقه و قطع نمیشه احساس نیاز فوری ب دفع ادرار دارم بعد از دستشویی ، شب موقع خواب بیدار میشم چند بار میرم دستشویی این حالتا بیشتر نسبت ب چیزایی ک میخورم ، حالت عصبی ک دارم و یا استرس پیش میاد اما ب صورت دائم ادرارم دوشاخه شروع میشه چند بار قطع میشه و اخرشم قطره قطره میاد تا تمام بشه ب اضافه این ک دائم احساس ادرار دارم و احساس میکنم ب رگای اون قسمت فشار میاد و ازارم میده اگر میشه ب من یه اسم بیماریم بدید فقط خیلی ممنون میشم یا بگید این ازمایش اصلا مشکلی رو نشون میده؟چون اگه بشه دو روز دیگه میخوام پرونده معافی پزشکی خدمتم رو ادامه بدم.با تشکر مرسی.
    1. تصویر کاربر محسن شنبه ۱۹ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      عکس ازمایش
    2. تصویر کاربر محسن سه شنبه ۲۲ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      جواب بدید دیگه لطفا نوشته کمتر ۴۸ ساعت که بخدا ما ب این جواب نیاز داریم ک اعتماد کردیم به شما
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۲۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      بر اسا نوار مثانه مشکل شما بیشتر روحی وتلقین است واز نظر من پیگیری نکنید ورزش ونشاط وشبها در اب کرم بشینید بهتر میشوید
    4. تصویر کاربر محسن شنبه ۲۶ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      تلقین!!!!مگه میشه من با تلقین دائم‌ تکرر بگیرم و دفع ادرارم انقد ب مشکل بخوره اینا رو که دیگه به چشم میبینم،کامل تخلیه نشدن چه ربطی تلقین داره بابا بخدا تلقین مال زمانیه که تو واقعا چیزی نداشته باشی نه اینجوری بت فشار بیاره.هنوز ک هنوز نصف بیماری های دستگاه تناسلی مشخص نیست منو گول بزنید خودتونو ک نمیتونید گول بزنید،اون دستگاه فقط بی اخیتاری رو ثابت میکنه و لا غیر.با تشکر
    5. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      تشخیص شما با نوار مثانه داده شده که مثانه حساس است باید با مقاومت ذهنی فاصله دستشویی رفتن را زیاد کنید
    6. نمایش سایر 4 پاسخ
  • تصویر کاربر علی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 428 مشاهده پرسش
    با عرض سلام و خسته نباشید ، بنده 2روز قبل به صورت دمر و با حس ادرار فراوان از خواب بیدار شدم و طبق عادت بعد از خوردن یک لیوان آب به دستشویی رفتم ، در همین لحظه متوجه شدم مانند همیشه توانایی تخلیه ادرار خودم را به صورت کامل ندارم و احساس درد در ناحیه بیضه و حس خاص عدم تخلیه را داشتم ، هر چه تلاش کردم به مطب شما مراجعه کنم امکان ملاقات به خاطر عدم تعیین وقت مقدور نشد، به ناچار به یک پزشک دیگر مراجعه کردم ولی ایشان بعد سونو گرافی فرمودند نه مشکل پروستات دارید نه واریکوسل و نه سنگ مثانه ، و 2 دارو برای بنده تجویز نمودند سفکسیم 400 و پرازوسین 1 ولی متاسفانه در بیضه خود احساس حرارت دارم و احساس خوبی در دستگاه تناسلی خود ندارم و امکان تخلیه ادرار به صورت کامل و با فشار وجود ندارد، لازم به ذکر است اینجانب متاهل می باشم و از لحاظ رابطه جنسی و نعوظ هیچ مشکلی ندارم ، در روزهای گذشته صبح ها نعوظ داشتم و در این 2 روز نعوظ صبحگاهی همیشگی به صورت کامل وجود نداشته است جناب اقای دکتر کرمی بنده فقط به جنابعالی اعتقاد و اطمینان کامل دارم لطفا راهنمایی فرمایید و برای گرفتن نوبت چند ماه دیگر اعلام می نمایند فرصت را مغتنم شمرده و احترامات فائقه را اشعار میدارد .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر فرهبد جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 495 مشاهده پرسش
    سلام اقای دکتر
    من 24 سالم است. من به خاطر شغلم خیلی کم تحرک هستم و اکثر مواقع پشت کامپیوتر هستم. یبوست هم گاهی دارم.
    من موقعه ای که اب زیاد میخورم زود به زود میرم دستشویی. هر سری هم 150cc ادرار میکنم. موقعه ادار هم هیچ مشکلی ندارم راحت ادرار میکنم. میخواستم این سوال را از شما بپرسم که آیا پروستات من بزرگ شده؟ یا خیر؟
    ضمن اینکه چند سالی هست که بد عادت شده ام و اکثر مواقع به محض احساس ادرار سریع به دستشویی میروم (ایا این احتمال وجود داره که حجم مثانه من به خاطر این عادت کوچک شده باشد؟)
    و نکته اخر اینه که گاهی مواقع بعد از خود ارضایی مثانه من دچار التهاب میشه و کمی درد میگیره و کلافم میکنه یعنی بعد از خود ارضایی نیاز به ادرار کردن پیدا میکنم, اما وقتی میرم دستشویی ادراری خارج نمیشه ازم. وقتی یخ میزارم روی آلتم احساس بهتری پیدا میکنم (این مشکل به مدت 5دقیقه برام پیش میاد. بعدش خود به خود خوب میشه)
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی جمعه ۱۸ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر امیر دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 327 مشاهده پرسش
    سلام آقای دکتر. وقت بخیر.
    بنده از 2 سال گذشته دچار شب ادراری شدم و طی این دو سال بالغ بر 5 دکتر متخصص اورولوژی رفتم و انواع قرص خوردم ولی خوب نشدم. بنده پسر مجرد هستم و 28 سال دارم. در روز هیچ مشکلی ندارم و صرفا شب این مشکل را دارم. 2 سال گذشته در بیمارستان شهدای تجریش نوار مثانه دادم و دکتر به بنده گفت مثانه ام بیش فعال است. همچنین نهایتا در شب دو بار هم دستشویی میروم و قبل از دستشویی حداقل اندازه یک کف دست نشت ادرار دارم. در ماه گذشته در بیمارستان شهدای تجریش نیز تزریق بوتاکس 300 دیسپرت در مثانه داشتم ولی باز تاثیر چشم گیری در شب اداری بنده نذاشت. آقای دکتر واقعا از این موضوع خسته شدم. میخواستم بیمارستان شهدای تجریش یا مطبتون در قلهک به خدمت برسم جهت درمان نهایی. امکان داره بهم امیدواری بدید که این موضوع از زندگی من حل میشه.
    ممنون از لطفتون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۲۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر رحیم سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 303 مشاهده پرسش
    سلام جناب دکتر برای احتباس ادرار دارویی وجود داره تا اگه درمان حاصل نشد بیمار مجبور به عمل نشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر علی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 404 مشاهده پرسش
    سلام وقت بخیر
    عذر میخوام فکر کنم حدود بیش از 6 ماه میشه که یک دونه ای به اندازه یک جوش در قسمت داخلی معقد هست
    و در این مدت هم اندازش تغییری نکرده و هیچ درد و خونریزی هم نداشته
    (قبلا این سوال رو پرسیدم که گفتین عکس که چون داخلی بود نتونستم عکس بگیرم)
    لطفا بفرمایید که حدس میزنید چی باشه و چیکار کنم که رفع بشه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
  • تصویر کاربر یامین سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 355 مشاهده پرسش
    سلام ,مدتی هست که موقع ادرار کردن اولا با کمی تاخیر ادرار شروع میشه و بعد از خروج مقداری ادرار دوباره جریان متوقف میشه و چند دقیقه بعد دوباره مقداری دیگر از ادرار خارج میشه و احساس میکنم مثانه ام کامل تخلیه نمی شود و گاهی اوقات در زیر شکمم انقباض، سفت شدن و درد رو هم دارم که در این حالت تکرر ادرار هم میگیرم، در سونو گرافی آخری که انجام دادم بعد از تخلیه ادرار مقدار 30 سی سی رزیدو باقیمانده است. آیا ممکنه مربوط به کیست تخمدانم باشه؟ چون من در تخمدان راستم کیستی حدود سه سانت هم دارم. لطفاً من رو راهنمایی بفرمایید.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۱۵ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باه بهتر تست درمانش کنید
  • تصویر کاربر ایلین یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 353 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر پدر من حدود ۱ ماه پیش تشنج داشتند وبعد از اون دچار احتباس ادراری شدند وسوند داخلی براش زدند با توحه به اینکه تومور فرونتال داشت تو این مدت تحت بررسی جراح مغز قرار گرفت که خوشبختانه از اون لحاظ نسبت به دو سال پیش تغییر سایز و نشانه ای نداره و سونوگرافی اندازه پروستات ۶۰ گزارش کرده البته دکتر اورولوری علرغم که گفتند این اندازه باعث چنین احتباسی نمی شود دکتر دیگه نهایتا جراحی پرویتات پیشنهاد کردند چون مشکل ادرای حل نشده میشه راهنمایی کنبد
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باید نوار مثانه بگیرید۰۲۱۲۲۶۴۲۷۴۴
  • تصویر کاربر امیر یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 534 مشاهده پرسش
    سلام دکتر من ۲۲ سال سن دارم ۳ سال پیش برای سوزش ادرار و تکرر ادرار ازمایش دادم کمی عفونت داشتم اما مشکل با دارو حل نشد تا ۲ ماه پیش برای سوزش و تکه تکه امدن ادرار و گیر کردن ادرار و چند قطره خون صورتی رنگ در انتهای ادرا پیش دکتر رفتم نتیجه سونو مثانه با دیواره ضخیم و نا منظم و مقدار ادرار باقیمانده ۵۸ بود دکتر انتی بیوتیک و توماسین و پروستابروج داد و بعد ۱ ماه سی تی اسکن دادم دیواره مثانه بازم ضخیم بود اما از مشکلاتم فقط سوزش ابتدای ادرار و درد و سوزش هنگام انزال رفع نشد الان بازم بهم انتی بیوتیک دادن levofloxacin 500و تامسولسین و پروستابروج از وقتی که دارو های جدید و خوردم موقع انزال مایع منی خارج نمیشه و ادرار بعد از انزال برام سخت شده اما حس میکنم سوزش ادرارم بهتر شده لطفا راهنمایی کنین ایا ممکن مشکل عفونت نباشه ؟
    1. تصویر کاربر امیر جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      این هم جواب سی تی اسکن
    2. تصویر کاربر امیر جمعه ۱۱ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      جواب سی تی
    3. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باید از نظر تنگی مجرا سیستوسکوپی کنید
    4. نمایش سایر 2 پاسخ
  • تصویر کاربر سیامک یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش) تعداد بازدید: 346 مشاهده پرسش
    با درود بیش از 9سال است که دچار تکرر ادرار هستم و باید سر پا ادرار کنم همیشه ادرار دارم کم و با سوزش پزشکان گفته اند که مثانه عصبی است پس از مدفوع باید از دوباره سر پا ادرار کنم خیلی کم میاد یک وقت هایی در سکس هم دو دقیقه ای ارضا میشم متاهل هستم همیشه ادرار دارم و خسته شدم دیگه
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مرداد ۹۸( 5 سال پیش)
      باید تست نوار مثانه بگیرید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر حمید پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 452 مشاهده پرسش
    من 27 سالمه و انحراف آلت به چپ رو دارم و میخواستم که جراحی بکنم و درست بشه اگه میشه در مورد عمل وهزینه عمل و بیمارستان که باید عمل کنم راهنماییم کنید با سپاس.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۸ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      اول عكس درحالت نعوظ باموبايل بگيريد ببينم نظربدهم
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب