اگر سوالی داری اینجا از ما بپرس

مثانه پركار یا تكرر ادرار مزاحم زندگی روزمره

تصویر دکترحسین کرمی

دکترحسین کرمی

در این مقاله مطالعه می‌کنید:
اختلال در مثانه یا مثانه بیش‌ فعال باعث می‌ شود فرد ناگهان نیاز شدیدی به دفع ادرار پیدا کند. همچنین ممکن است منجر به ادرار غیر ارادی در فرد شود که به آن بی‌اختیار ادراری می گویند. معمولاً خانم‌ ها بیشتر از مردان به این عارضه دچار می‌شوند.

کنترل علائم این بیماری کمی دشوار است زیرا نمی‌ توان پیش ‌بینی کرد چه زمان اتفاق می افتد. این عارضه گاهی برای شخص شرم‌ آور است و در فعالیت‌های اجتماعی و کیفیت کلی زندگی او مشکل ایجاد می‌کند. این بیماری حتی می‌تواند باعث گوشه‌ گیری و تنش احساسی در فرد مبتلا شود.

با این حال، راه‌ های زیادی برای درمان این عارضه وجود دارد که به فرد کمک می‌کند علائم آن را کنترل کند. درمان اختلال مثانه وجهه فرد را بهتر می‌کند و ادرار غیر ارادی را در او کاهش می‌دهد. در ادامه مطلب، مثانه تحریک پذیر را بیشتر توضیح خواهیم داد.

یکی از دارو های تکرر ادرار قرص ویسول است. اگر از این قرص استفاده میکنید همه چیز را درباره این قرص از جمله، زمان مصرف قرص ویسول را برای شما نوشته ایم.

مثانه تحریک پذیر

علائم مثانه پرکار

اینکه گاه‌ به‌ گاه دچار ادرار غیر ارادی شوید به این معنا نیست که مثانه بیش‌ فعال دارید. به این اتفاق ریزش ادراری می گویند که می‌تواند دلایل دیگری داشته باشد. برای مثال خندیدن بیش از حد یا نگه‌ داشتن ادرار بعض اوقات منجر به این اتفاق می‌شود.

زمانی می گوییم فرد مثانه بیش‌ فعال دارد که ریزش به صورت مداوم اتفاق بیفتد و حالتی کاملاً اضطراری داشته باشد.  از جمله علائم اختلال مثانه می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  •  نیاز ضروری و غیرقابل کنترل به دفع ادرار
  •  تکرار ادرار غیر ارادی به دفعات
  •  دستشویی رفتن بیش از حد (مثلاً بیش از هشت بار در شبانه روز)
  •  بیش از یک بار بیدار شدن در شب برای دفع ادرار

علائم مثانه پرکار ممکن است تغییر کند یا اینکه در هر فردی متفاوت باشد. به همین خاطر به سختی می‌توان این بیماری را بدون مراجعه به پزشک تشخیص داد.

درمان مثانه پرکار

برای کنترل علائم مثانه پرکار، روش‌هایی وجود دارد که در زیر به آن‌ها اشاره می‌کنیم.

درمان مثانه بیش فعال با ورزش کف لگن

بعضی از درمانگران فیزیکی متخصص ماهیچه‌های لگن هستند. آن‌ها می‌توانند با ارائه تمرین‌های فیزیکی و تقویت ماهیچه‌های لگن بعضی از مشکلات ادراری، از جمله تکرر ادرار، اضطرار ادرار و علائم شب‌ادراری را در فرد کاهش دهند.

درمان مثانه بیش فعال با دارو

داروهایی که به درمان اختلال مثانه کمک می‌کند، بر دو مورد تمرکز دارند:  اول کاهش علائم و دوم کاهش دفعات ادرار (چه به صورت ارادی و چه غیرارادی). از جمله این داروهامی توان به تولترودین (دترول، دترول ،LA)، تروسپیوم (Sanctura) و میرابگرون (Myrbetriq) اشاره کرد. این داروها گاهی در فرد باعث بروز عوارضی همچون خشک شدن چشم‌ها، خشک شدن دهان و یبوست می‌شود.

درمان با بوتاکس

بعضی اوقات تزریق دوز کمی از بوتاکس باعث از کار افتادن یا ضعیف شدن ماهیچه‌های مثانه می‌شود. در نتیجه انقباض بیش از حد در ماهیچه‌ها صورت نمی‌گیرد و علائم اختلال مثانه کاهش می‌یابند. تأثیر این دارو معمولاً بین شش تا هشت ماه باقی می‌ماند. بنابراین بعد از مدت باید درمان را تکرار کنید.

درمان مثانه ی پرکار با استفاده از تحریک عصب

این فرایند سیگنال‌های الکتریکی عصب‌های مثانه را تغییر می‌دهد. در نتیجه سلول‌های عصبی نمی‌توانند پیامی را به مثانه انتقال دهند. برای این کار سوزنی کوچک را به سیمی کوچک وصل می‌کنند و آن را از طریق پا وارد پوست فرد می‌کنند.

با اینکه این راه درمانی هنوز کاملاً تثبیت نشده است، بعضی از تحقیقات researchTrusted Source نشان داده‌اند که این روش می‌تواند شدت و حالت اضطرار اختلال مثانه را در فرد کاهش دهد.

درمان با استفاده از عمل جراحی

اگر علائم فرد با کمک دارو، تحریک عصب و روش‌های دیگر بهبود پیدا نکند، پزشک با کمک عمل جراحی سعی می کند تا این مشکل را برطرف کند.

درمان گیاهی مثانه تحریک پذیر

برای درمان مثانه تحریک پذیر، چندین مکمل طبیعی و گیاهی توصیه شده است، گرچه تحقیقات محدودی در مورد آنها وجود دارد.

گیاه گوشا جینکی گان: مطابق با تحقیقات، این دارو ترکیبی از 10 گیاه چینی است و تأثیر مثبتی روی انقباض مثانه دارد.

کلاله یا کاکل ذرت: یک داروی  سنتی است که قرن هاست برای بیماری هایی مانند سوزش مثانه و بی اختیاری ادراری شبانه استفاده می شود.

کاپسایسین: این داروی طبیعی از فلفل قرمز گرفته می شود. برخی از تحقیقات، این ماده را یک داروی ارزان و مؤثر برای مثانه های پرکار و بسیار حساس توصیه می کنند.

عصاره دانه پامپکین: تحقیقات شان می دهند که این گیاه برای درمان مثانه تحریک پذیر و بی اختیاری ادراری شبانه مفید است.

هیدروکسید منیزیم: در یک پژوهش کوچک نشان داده شده است که این مکمل، علائم بی اختیاری ادراری و شب ادراری را در 50 درصد از شرکت کننده های زن بهبود می بخشد.

ویتامین D: یک پژوهش صورت گرفته در سال 2010 دریافت که مقادیر ویتامین دی بالاتر، با کاهش احتمال اختلالات کف لگن مانند نشت ادرار در زنان مرتبط است. پژوهش دیگری، رابطه ای میان سطوح ویتامین دی پایین تر و نشت ادرار در زنان مسن تر پیدا کرد.

استفاده از دمنوش‌های گیاهی:

برخی دمنوش‌ها ممکن است خاصیت آرام‌بخش داشته باشند و علائم را کاهش دهند:

  • بابونه: برای کاهش التهاب و آرامش عضلات مثانه.
  • نعناع: ممکن است به کاهش تحریک مثانه کمک کند.
  • رازیانه: اثرات تسکین‌دهنده روی دستگاه ادراری دارد.

کنترل مثانه بیش فعال

کنترل وزن:

اضافه‌وزن می‌تواند فشار بیشتری روی مثانه و کف لگن وارد کند. کاهش وزن به کاهش این فشار کمک می‌کند.

اجتناب از یبوست:

یبوست می‌تواند فشار اضافی بر مثانه وارد کند. مصرف فیبر کافی (مانند میوه، سبزیجات، و غلات کامل) و آب به جلوگیری از یبوست کمک می‌کند.

پوشیدن لباس‌های راحت:

پوشیدن لباس‌های تنگ یا کمر‌بندهایی که به شکم فشار وارد می‌کنند می‌تواند علائم مثانه را بدتر کند.

مصرف ویتامین دی

علت بیش فعالی مثانه

ادرار ابتدا توسط کلیه تولید و سپس وارد مثانه می‌شود. بعد از آن، مغز سیگنال‌هایی می‌فرستد که به شما نشان می هد مثانه‌تان پر شده و باید آن را دفع کنید. وقتی به دستشویی می‌روید، ماهیچه‌های کف لگن منبسط می‌شوند و به ادرار اجازه می‌دهند از بدن خارج شود.

حال وقتی مثانه بیش‌فعال داشته باشید، ماهیچه‌های لگن به صورت غیرارادی فشرده می‌شوند. در نتیجه حتی وقتی مثانه‌تان هنوز پر نشده، مرتب احساس می‌کنید باید به دستشویی بروید. عارضه‌ها و عوامل دیگری هم هستند که می‌توانند منجر به اختلال در مثانه شوند، از جمله:

  • نوشیدن بیش از حد مایعات
  • خوردن داروهایی که باعث افزایش تولید ادرار می‌شوند
  • عفونت مجاری ادرار
  • استفاده از کافئین، نوشیدنی‌های الکلی یا محرک‌های ادراری
  • عدم تخلیه کامل مثانه
  • اختلالات مثانه مانند سنگ مثانه

علت اصلی مثانه بی‌فعال دقیقاً مشخص نیست. هرچه افراد مسن‌تر می‌شوند احتمال ابتلا به این عارضه در آن‌ها بیشتر می‌شود اما نمی‌توان گفت این مسئله یکی از اتفاقات رایج کهولت سن است. بنابراین نباید علائم این بیماری را نادیده بگیرید.

اگر هرگونه از علائم گفته شده را در خودتان مشاهده کردید، حتماً به پزشک مراجعه کنید تا در تشخیص بیماری به شما کمک کند. عملکرد مثانه به سلامت مجاری ادرار بستگی دارد. علت بیش‌فعالی مثانه هم اغلب به مشکلات مجاری ادرار بر می‌گردد.

تشخیص پرکاری مثانه

پزشکان برای تشخیص علت بیش‌فعالی مثانه آزمایش‌های متعددی انجام می‌دهند و حتی ممکن است شما را به متخصص درمان مشکلات مجاری ادرار ارجاع دهند. به این افراد اورولوژیست یا متخصص مجاری ادراری گفته می‌شود. آزمایش‌هایی که برای تشخیص اختلال مثانه استفاده می‌شوند به شرح زیر اند:

آزمایش ادرار

در این روش نمونه‌ای از ادرار فرد می‌گیرند و آن را آزمایش می‌کنند تا هرگونه مورد غیرعادی (مانند وجود خون در ادرار) را تشخیص دهند. این آزمایش در تشخیص عفونت مجاری ادرار یا مشکلات دیگر مجاری ادرار به پزشک کمک می‌کند.

آزمایش ادرار

معاینه فیزیکی

در این روش، پزشک با دست التهاب اطراف شکم و کلیه‌ها را بررسی می‌کند تا در صورت بزرگ شدن پروستات متوجه آن بشود.

عکسبرداری از مثانه

در این تست با استفاده از یک اشعه فراصوت، بعد از دستشویی رفتن میزان ادرار باقی‌مانده در مثانه بیمار را اندازه می‌گیرند.

نوار مثانه یا تست اوروداینمیک

تست نوار مثانه توانایی مثانه برای ذخیره و نگه‌داشتن ادرار را بررسی می‌کنند.

سیستوسکوپی

در این فرایند، پزشک مثانه بیمار را بیحس کرده و لوله‌ای را به همراه یک لنز وارد آن می‌کند تا داخل مثانه را ببیند. اگر علائم موجود به دلیل موارد غیرطبیعی از جمله سنگ مثانه یا تومور اتفاق افتاده باشد، پزشک می‌تواند با استفاده از این روش به آن پی ببرد. بافت‌برداری یکی دیگر از روش‌هایی است که دکتر می‌تواند به کمک آن این فرایند را انجام دهد.

مثانه بیش فعال در مردان

بیش‌ فعالی مثانه در زنان رایج‌ تر است اما طبق تحقیقات سی درصد از مردان هم علائم بیش‌ فعالی مثانه را به صورت متداوم تجربه می‌کنند. این تعداد حتی ممکن است از آن هم بیشتر باشد زیرا احتمال دارد بعضی از مردان علائم بیش‌ فعالی مثانه را به پزشکشان گزارش نداده باشند. علائم بیش‌ فعالی مثانه در مردان شامل موارد زیر می‌شود:

  • نیاز ضروری به دفع ادرار
  • بیش از هشت بار دستشویی رفتن در روز
  • ریزش ادراری
  • شدت‌ گرفتن ادرار و عدم توانایی کنترل آن

خیلی از موارد بیش‌فعالی مثانه در مردان به دلیل بزرگ شدن پروستات اتفاق می افتد. وقتی غدد پروستات التهاب پیدا می‌کند، این مسئله ممکن است باعث مسدود کردن جریان ادرار و در نتیجه ادرار غیرارادی در مردان شود.

بزرگی پروستات در افراد مسن بیشتر اتفاق می افتد. بنابراین بیش‌فعالی مثانه هم در افراد مسن رایج‌تر است. در این موارد، با درمان بزرگی پروستات علائم بیش‌فعالی مثانه هم از بین خواهد رفت.

بیش‌فعالی مثانه در زنان

بیش‌فعالی مثانه در زنان

احتمال ابتلا به این عارضه در زنان بیشتر است. طبق بررسی‌ها، حداقل چهل درصد از زنان چنین علائمی را به پزشکشان گزارش داده‌اند. این تعداد  ممکن است حتی از آن هم بیشتر باشد زیرا به احتمال زیاد بیمارانی هم هستند که هنوز به پزشک مراجعه نکرده‌اند یا در این مورد به دکتر اطلاعی نداده‌اند. اختلال مثانه علائمی دارد که باعث می‌شود فرد بیشتر احساس نیاز به دفع ادرار کند. از جمله این علائم موارد زیر هستند:

1- احساس ناگهانی برای دفع ادرار

2- عدم توانایی کنترل ادرار

3- دستشویی رفتن بیش از دو بار در شب (هنگام خواب)

4- دستشویی رفتن بیش از هشت بار در روز

دقیقاً مشخص نیست چه موضوعی باعث بیش‌فعالی مثانه می‌شود ولی معمولاً بعد از سن یائسگی این مسئله در زنان رایج است. شاید کاهش استروژن یکی از دلایل این عارضه باشد اما بیش‎فعالی مثانه در هر سنی ممکن است اتفاق بیفتد. بیش‌فعالی مثانه در زنان را می‌تواند با دارو، جراحی و ورزش‌های فیزیکی درمان کرد.

بیش‌فعالی مثانه در شب

نوکتوریا با بیش‌فعالی مثانه فرق می‌کند. درواقع ممکن است برخی افراد هیچ‌یک از علائم بیش‌فعالی مثانه را در طول روز نداشته باشند اما شب‌ها دچار تکرر ادرار شوند.

نوکتوریا بیشتر در افراد بالای شصت سال دیده می‌شود اما از هر سه میان‌سال بالای سی سال، یک نفر به این عارضه دچار است و شب‌ها دو تا سه بار برای دستشویی رفتن از خواب بیدار می‌شود. بیشتر افراد بدون اینکه نیازی به دستشویی رفتن داشته باشند حدود 6 تا 8 ساعت می‌خوابند و بعضی هم یک بار در شب برای دفع ادرار بیدار می‌شوند.

بنابراین اگر بین خواب بیش از یک بار برای دستشویی رفتن بیدار می‌شوید، احتمالاً دچار بیش‌فعالی مثانه در شب هستید.

دکتر حسین کرمی متخصص جراحی کلیه، مجاری ادراری تناسلی و فلوشیپ فوق تخصصی درمان آندوسکوپی و لاپاراسکوپی  

عضو هیئت علمی و دانشیار دانشگاه شهید بهشتی تهران، عضو انجمن ارولوژی اروپا، امریکا و آسیا

3.4/5 - (36 امتیاز)

مشاوره پزشکی

در پایان هر مقاله برای راحتی شما عزیزان، نرم افزار پرسش و پاسخ قرار داده شده است تا به راحتی سوالات خود را با ما در میان بگذارید. از طریق این نرم افزار می توانید پرسش ها و مدارک پزشکی خود را ارسال کنید تا در اسرع وقت به آنها پاسخ داده شود.

  • تصویر کاربر مهدی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 648 مشاهده پرسش
    با سام و خسته نباشید
    من مهدی هستم و 23 سال دارم از آمل.
    دکتر حدود 4 سال هست که مشکل در تخلیه ادرار دارم. ادرار فشار نداره و نازک هست ، فقط در صورتی که ادرارم سفید باشه مقداری با فشار خارج میشه ( فقط مقداری با فشار ) ، احساس میکنم کامل تخلیه نمیشه.
    دکتر رفتم و همه کار کردم. سنو 4 بعدی از مثانه کلیه پروستات که گفتن مشکلی نداری و وزن پروستات هم 12 گرم اعلام شده.
    را دیو لوژی کردم برای تشخیص تنگی مجرا که بازم گفتن تنگی نیست.
    آخرین مرجله هم خود دکتر برای اطمینان آندوسکوپی کردن از طریق آلت که ببینن تنگی هست یا نه که گفتن من تنگی ندیدم.
    دکتر پس اگه همه چی سالمه چرا من اینجوری هستم؟؟
    حضوری خدمتتون میرسم ولی خواستم اینجا یه پیشزمینه داشته باشم.در ضمن مشکل قند خون هم ندارم.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      شاید پمپاز مثانه خراب است که با نوار مثانه مشخص میشود 02122642744 هماهنگ کنید
  • تصویر کاربر َArian پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 551 مشاهده پرسش
    با سلام اقای دکتر
    ممکنه که فردی با ترک خود ارضایی دچار بیماری های عفونی بشه(درصورت محتلم نشدن)مثلا فردی به مدت1 سال خود ارضایی می کرده حالا می خواد ترک کنه اگه محتلم نشه ممکنه بیماری براش پیش بیاد یا نه؟
    ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه
  • تصویر کاربر نیما پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 559 مشاهده پرسش
    با سلام و عرض ادب نثار دکتر کرمی عزیز
    من قبل از مشکل اصلیم باید یه فشرده از بیماری مادرزادی توضیح بدم براتون

    27 سال سن دارم مبتلا به نوروفیبرو ماتوز از بعد از تولد به صورت کامل در تمام بدن همینطور داخل بدن بیشترین تاثیر رو روی استخوان و سیستم عصبی گذاشته این بیماری مادرزادی

    و حالا مشکل اصلی این است که الان دوران نامزدی رو میگذرانم و سال اینده ازدواج میکنم مشکلم اینه که نعوظ ندارم به هیچ عنوان و کمتر از 10 ثانیه به ارضا میرسم و این مشکلی شده برای من و واقعا نمیدانم چه بکنم و در ضمن 12 ساله داروی روانپزشکی مصرف میکنم که عبارتند از:والپروات سدیم//ایمی پرامین//سرترالین//کلونازپام//سیتالوپرام//پروپرانول//با دوز بالا/////به هیچ وجه سکس نداشتم و خودارضایی شاید چندماهی یک بار ///درخواستم از شما کمک و راهنماییه که چه کنم سونوگرافی از بیضه کلیه مجراری ادرار هم انجام دادم و مشکی نداشت و نرمال بود ازمایش اسپرموگرافی هم انجام دادم به همراه کشت ادرار و پرولاکتین و تستاسترون که بازم نرمال بود ////ببخشید زیاد نوشتم و سرتان را به درد آوردم //منتظر پاسخ گرم شما هستم موفق و پیروز باشید بزرگوار دکتر کرمی عزیز
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      یعنی زود انزالی دارید یا اختلال در نعوظ
  • تصویر کاربر مصطفی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 524 مشاهده پرسش
    سلام دکتر در چکاب خود به میزان 20-25 گلبول قرمز در خون دیدم بلافاصله سونوگرافی از کلیه و مثانه کردم نرمال بود و بعد ivpگرفتم نرمال بود و سیتولوژی از ادرار در سه مرحله گرفتم هیچ چیز غیر طبیعی نشان نداد در ضمن چیزی شبیه هیدوسل روی یک بیضه (چپ)وجود دارد به گفته فوق تخصص عمل سرپای دارد ایا ممکن است خون به خاطر این باشد در اخر هم تصویر از درون مثانه را انجام می دهم راستش خیلی ترسیدم چکار باید کنم باتشکر از شما
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      چکاپتان طبیعی است نگران نباش
  • تصویر کاربر علی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    سلام دکتر ببخشید فرمودید نشت وریدی درمان ندارد یعنی با جراحی هم درسته نمیشه . اگربا جراحی درسته نمیشه من برای حل نعوظ چه باید بکنم .
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      درمان جراحی ندارد
  • تصویر کاربر آرش پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 594 مشاهده پرسش
    ba salam v arze khaste nabashid khedmate aghaye doktor
    ellate kaheshe paramidhaye koliye chist? dar javabe sonografi amade
    30salame
    ba tashakor faravan
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      کراتینین و اوره چند است
  • تصویر کاربر ابراهیم پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 663 مشاهده پرسش
    باسلام
    من 30 ساله هستم نه فشار خونیم نه دیابتی ولی سنگ کلیه 3میلی دارم ..حالا درادرار24 ساعته مشخص شده که دفع پروتیین به مقدار500 دارم ایا برای بیوپسی زود نیست یا هر چه سریعتر اقدام کنم .در ضمن کیست کلیه هم دارم ؟؟؟چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      دوباره چک کنید اگر بالا باشد بیوپسی کمک کننده است
  • تصویر کاربر فرشاد پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 618 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت شما آقای دکتر کرمی. ضمن اینکه شما فرموده اید راهی برای درمان طول آلت وجود ندارد، میخواستم از شما خواهش کنم لطف کنید و به این لینک یه سر بزنید و نظرتون رو در مورد اون بفرمائید. با تشکر
    http://www.7sib.ir/fa/%D9%85%D9%82%D8%A7%D9%84%D9%87/%D8%AA%DA%A9%D9%86%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%BA%DB%8C%DB%8C%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%A7%D8%B2%DB%80-%D8%A2%D9%84%D8%AA-%D8%AA%D9%86%D8%A7%D8%B3%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D8%B1%D8%AF%D8%A7%D9%86
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۲ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      همه تبلیغات کاذب هستند راه علمی بی عرضه هنوز در مراکز علمی در جهان وجود ندارد
    2. تصویر کاربر فرشاد جمعه ۱۳ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      سپاس از شما آقای دکتر
    3. نمایش سایر 1 پاسخ
  • تصویر کاربر محسن دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 585 مشاهده پرسش
    سلام.بنده پسری هستم 28 ساله که ظاهرا در دوران بچگی آلتم 2 سوراخ داشته و والدینم از روی دلسوزی مرا به شیراز نزد پزشک برده و پزشک به آنها می گوید باید عمل شود(نمی دانم چرا پزشک چنین اشتباهی در حق من انجام داده است،چون فکر می کنم لازم نبوده)از 16 سالگی متوجه شدم روی آلتم دارد باز می شود و فقط روی آن باز شد و بقیه نه.(کلاهک را در عمل کاملا باز کرده و بعد بخیه کرده اند)،از نظر میل جنسی نیز هیچ مشکلی ندارم.والدینم به من میگویند باید دیگر ازدواج کنی و من از مشکلم به آنها چیزی نگفته ام،می دانم باید عمل شود ولی سوالم این است که آیا بعد از عمل می توانم ازدواج کنم و آیا دوباره باز می شود؟(اگر نتوانم ازدواج کنم مشکلی ندارم که عمل کنم).آیا پزشک در حق من اشتباه کرده است؟سپاس.
    تصاویر را ارسال کرده ام.
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      نه ظاهرا مشکلی ندارید
  • تصویر کاربر حجت دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 705 مشاهده پرسش
    سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده از زمان مجردی با زود انزالی مواجه بودم و کوچکی آلت موقع نزدیکی. با همسرم زود ارضا میشم با 4 بار دخول دارویی هست که بی حس کننده نباشه چون اسپری بی حسی سکس حال نمیده ممنون
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی دوشنبه ۹ تیر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مطالب زود انزالی سایت من را بخوانید
درحال دریافت اطلاعات
  • تصویر کاربر روح سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 1175 مشاهده پرسش
    با سلام و خسته نباشید
    دکتر بنده 12 روز قبل عمل جراحی pf داشتم. علیرغم مصرف آنتی بیوتیک و مسکن چند روز است که در ناحیه زیر شکم و نزدیک به مثانه احساس درد خفیفی دارم. خواستم بدونم آیا مربوط به عوارض سوند گذاری و عمل جراحی است یا اینکه بهتر است با پزشک مشورت کنم و اینکه تا چه مدتی باید به مصرف کپسول ادامه داد.
    متشکرم
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی سه شنبه ۲۷ آبان ۹۳( 1 دهه پیش)
      حتما مشاوره بفرمایید
  • تصویر کاربر احمد یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 535 مشاهده پرسش
    با عرض سلام خدمت آقای دکتر کرمی
    جوانی21 ساله هستم ک معمولا وقتی هیجانی میشم و یا احساس خوشحالی بهم دست میده بعد از ادرار از مجاری اداریم ترشحات سفید رنگی ک نزدیک ب مشخصات منی هست ازم خارج میشهمیخواستم بدونم ک دلیلش چیه؟آیا ضرری هم برای بدن داره؟در کل هم زود انزال هستم
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    با تشکر
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی یکشنبه ۱۳ مهر ۹۳( 1 دهه پیش)
      مشکلی یست نگران نباش
  • تصویر کاربر محمدمهدی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش) تعداد بازدید: 587 مشاهده پرسش
    باسلام خدمت دکترعزیز.اینجانب گاهی اوقات هنگام دفع مدفوع و سفت بودن شکم هنگام زور زدن مایع سفید رنگ مانند منی ولی بدون بو از الت تناسلی خارج میشود لطفا بفرمائید این مایع چیست و ضرر ندارد وحکم شرعی ان
    1. تصویر کاربر دکتر حسین کرمی پنجشنبه ۱۵ اسفند ۹۲( 1 دهه پیش)
      مایع منی است حکش را از رساله نگاه کن
درحال دریافت اطلاعات

مطالب بیشتری بخوانید

احساس ناگهانی و غیرقابل کنترل برای ادرار کردن — که نمی‌توانید آن را به تأخیر بیندازید —…
رنگ ادرار یکی از ساده‌ترین اما مهم‌ترین نشانگرهای سلامت بدن است. ادرار طبیعی معمولاً رنگی در طیف…
تبخال تناسلی یکی از شایع‌ترین بیماری‌های مقاربتی در جهان است و زنان بیش از مردان در معرض…

روزای هفته

ساعت مطب

شنبه (مطب نیکان)

14:00 - 19:00

دوشنبه

تعطیل است

سه شنبه (مطب نیکان)

13:00 - 19:00

جستجو

حالب

+54 مطلب